value="Leta efter" />

Vem hatar inte att vara sjuk? ^^

Jag gör det iaf, riktigt jävla hårt hatar jag det oxå. Livet blir så jävla tråkigt under den perioden. Tur att det inte inträffar särkilt ofta för min del!! (Peppa, peppa! ^^) Idag har jag jobbat, hade planer på att sjukanmäla mig, men övergav de när jag tänkte över lönen, 100% OB tillägg = 180kr/tim, njae, jag tror jag jobbar ;) Det var bara 4,5 timme så jag klarade mig. Men tiden gick extremt långsam och jag missade på en jävla massa saker när jag skulle stänga. Huvudet bara dunkade och hela världen snurrade, ungefär! Men men, jag överlevde!

Nu ligger jag i sängen, snörvlandes och med huvudvärk :/ Har ätit krabba och lite annat mumsigt med mamma och kikat körslaget och Ps. I love you! :) Mysig kväll, och hade det inte varit för snuvan hade jag sluppit gå upp till toaletten med jämna mellanrum och snyta mig ^^ Då hade det nog kunnat bli ännu bättre!

Jag saknar Marcus, och jag tycker inte alls om när folk är oärliga :S

Imorgon blir det Body Step om hälsan tillåter! :D Yay!
Måste bli fit inför balen, studenten och SOMMAREN! :)



Marcus <3

Två dagar till Helg!

Nu är det alldeles strax dags för sängen, gäspar hela tiden och ögonlocken känns som bly! Är galet trött. Så snart ska jag göra sängen sällskap för natten! :)

Var nästan så att jag nyss råkade ut för en hjärtattack, har suttit hela eftermiddagen och försökt ordna mitt Historiaarbete, och nu när jag skulle kolla om jag hade lagt över rätt arbete så kom bara det gamla upp och jag kunde inte hitta det nya ngnstans. Fan vad rädd man blir när det händer! Fy fan! Men så efter lite letande så fick jag fram det klara arbetet, gissa om jag blev glad ^^ Så nu är det inmailat och klart! :) Skööönt!

Har föresten ätit smörgåstårta passionsmoussetårta och förlorat stort i alfapet nu på kvällen. De som gjort mig sällskap är Mamma, Kajsa, Louise, Frida och Per :) Tack för en trevlig kväll. Nu ska jag dra mig upp för trappan och snart njuta av en välförtjänt nattsömn!

Bankmötet idag gick toppen, nu ska minsann vårt sparande ta fart ordentligt! Egen lägenhet om ett år? Ja tack!!


"Är detta en fråga?"
"Ja, om detta är ett svar"



Marcus<3


Onsdag 28 januari

Klockan är 07.58 och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Jag är klar inför skolan, bara hoppa i skor och jacka och traska ner till bussen. Dock inte förrän om 20minuter ungefär.

På schemat idag:
[  ] Samhällslektion - FN rollspels förberedelser
[  ] Fliosofilektion
[  ] Bankmöte med Marcus - information om lånelöfte inför köp av bostadsrätt och att flytta hemifrån och ihop
[  ] Försöka plugga lite
[  ] Smörgåstårta med familjen!
[  ] Sova!!



Dagens: (Kopierad från Honey Jones)

Humör: Idag har jag nog vaknat på rätt sida tror jag:)
Gjort: Vaknat, Firat Kajsa och Louise, Frukost, Sminkat mig.
Planer: Skolan, Bankmöte
Kläder: Leggings, linne, kofta, benvärmare, trosor, strumpor
Bästa: Fixar Baldate? :P
Sämsta: Tidiga morgonar! :@
Väder: Mulet




Marcus <3

Grattis lillasyster x2

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Kajsa och Louise födelsedag!
Hurra, Hurra, Hurra!
Hurra, Hurra, Hurra!

Idag blir mina systrar 17år! :)

Hoppas dagen blir bra!

Grattis!!


Historia, Religion Plugg??

Dag ut och dag in får man höra hur skönt det är för mig som fortfarande går i skolan, som slipper jobba, som bara behöver tänka på skolan och kan komma och gå lite som jag vill. Det är som att de inte minns alls?

Vareviga dag byggs högen med läxor prov och arbeten på, och  när skoldagen är slut så är det dags att åka hem, hem till ett lugn hus, och en mysig hemmakväll framför tv:n med god mat, nej inte precis. Däremot hem till en stressig kväll full med plugg och stress inför morgondagens arbetsinlämning, prov eller liknande.
Och denna läx/prov/arbets hög växer ytterligare de dagarna då jag direkt efter skolan går vidare till jobbet, och tiden för plugg därmed förintas och tvingas skjutas upp till en annan dag.

När man jobbar så jobbar man och när man har jobbat klart är man ledig, när man går i skolan så går man i skolan och när man slutar så ska man plugga ^^ Vad är det för idioti?

Jag är trött på skolan och alla lärare som tror att skolan är det enda som kretsar i elevernas huvuden, dygnet runt, varje vecka. Med ett jobb, vänner, pojkvän, familj och ett UF företag att driva är det inte alltid man har alla dessa extra timmar utöver skolan att lägga på skolarbete. Låt oss göra allt i skolan på lektionstid, visst dra ut på lektioner lägg till mer om det nu ska vara nödvändigt. Men låt oss slippa offra vår fritid, även vi skolungdomar vill LEVA!



Marcus <3


Året 2008

Nu har snart en hel månad av det nya året gått, och vad fort det går!
2008 var ett händelserikt år, mycket hann hända, både tragiskt och kul!
Även om jag med fasa ser tillbaka på några oerhörda misstag jag har begått så kanske det ändå har legat någon mening i det mesta.

Att jag och Marcus gjorde slut var nog ett steg i rätt riktning, ett steg närmare det där som har en chans att bli riktigt bra! Och denna gången slutade ju det lyckligt, just inom den delen.

Sen har vänner kommit och gått. Jag har ramlat runt detta året, det har varit aningen snurrigt sammanfattningsvis!
Vinterna och våren snurrade på precis som många månader dessförinnan. Utan särkilt många nyheter. Jag fyllde 18, det var väl det största som hände tror jag!

Men från den 24maj fick allt en snabb vändning. Ett förhållande på nästan 2 år tog slut och jag visste inte riktigt vad jag hade mig själv.

Delvis använde jag sommaren till att försöka förstå mig på mig själv, mina tankar, känslor och handlingar. Sen om jag egentligen kom fram till något av intresse det är svårt att säga.

Inte förrän 5 månader senare insåg jag den stora grejen, att jag och Marcus nog ändå borde försöka igen. Detta var ju för att vara ärlig efter många månaders funderingar fram och tillbaka över vad som egentligen skulle vara rätt beslut. För kan inte sticka under stolen med att jag saknade honom. Sen lyckades jag väl ändå ganska duktigt med att skjuta undan alla de känslorna genom att gå och gräva ner mig i andra problem, intriger och svårigheter. Livet är aldrig helt enkelt. Men man måste lära känna sig själv innan man kan ta itu med de mest invecklade grejerna.

Sommaren var en minnesvärd upplevelse! Jag hade kul, riktigt kul faktiskt! Att umgås med folk som jag tycker om och känner mig trygg med är en viktig sak för mig! Det och lite mer har jag väl i alla fall lärt mig.

Sen den 24oktober återgick en del saker till det normala igen och en del saker försvann helt och hållet ur mina rutiner. Nya vänner samlades runt mig och gamla vänner tappades bort.

2008 var som en lång åktur i karusell. Och några turer i slänggungan oxå.

Men nu är detta året över och vi har hastigt kastats in i 2009!



Marcus <3


Och så var det det där med rubrik ...

Som ett stort stenblock som hindrar mig från att ta mig vidare.
Som ett mörker som fångat mig i sin väv.
Som om det inte är meningen att jag ska komma vidare just nu.

Jag är inte ledsen, men inte heller glad
Jag kan inte känna något lyckorus och inte heller någon lust
Uppgivenhet känns inte riktigt heller som rätt ord
Det går inte riktigt att ta på, jag är bara inte riktigt på humör

Dagen började med att jag vaknade, pigg efter knappt 5 timmars sömn, tro det eller ej
Jag tog en lång dusch vilket resulterade i att jag blev tvungen att avstå från frukost
Jag tog bussen till Lindome, tid hos tandläkaren var inbokat vid 9
Som alltid annars var mina tänder väldigt fina, aningen stolt måste jag medge (a)
Nästa tandläkarbesök blir hösten 2010 ^^
Efter tandläkaren fick jag skynda mig till skolan, matteprov 09.50
Någon minut sen blev jag, men provet kändes som det gick bra
Bortsett från sista uppgiften som jag efter ett tag gav upp, ritade ett stort kryss över, skrev "Tyvärr ?" och lämnade in provet
Efter matten var det dags för lunch, efter det eget arbete, då gick jag hem ^^
Eller först var det förbi kungsmässan, kikade på montertyg med Linn
Sen fick jag för mig att ta hål i örat, så gick in på KICKS, så nu är jag ett hål i örat rikare :)
Sen bar det av till tåget för att ta mig hemma.
Och här sitter jag nu, pluggar? Njae, det vet jag inte, borde kanske ...
Har iaf tagit hand om disken (!) Duktigt!

Ha en fortsatt bra dag! :)



Marcus <3


Hittat balklänning! :)

Dagen har spenderats i Göteborg med Matilda! :) Idag var det dags för första och för min del sista letandet efter balklänning! :) Hittade en riktigt söt ljusblå klänning, är jättenöjd! Och priset var toppen! :) Det var just därför jag beslutade mig för att köpa den med detsamma, annars hade den definitivt försvinnit innan jag hade hunnit tillbaka dit :P Så det känns jätteskönt! Har så mycket annat att fokusera på så det känns skönt att ha fått det avklarat! Och återigen förlåt mig Annie, men jag ville inte riktigt missa den chansen! Men du kan få följa med mig att titta ut skor och studentklänning om du vill! :) 

                           


                           

Självklart är klänningen för lång och måste sys upp :P Men det ska nog gå att få mormor att sy upp den, hon är duktig på det! :) och en sjal ska man ju kunna fixa själv bara att köpa sidentyg:) Får nog bli en vit sjal:) Sen ska jag ha en underkjol är det tänkt, både för att det ska bli finare och så som jag vill ha den och för att slippa sy upp den ytterligare. Annars kommer jag ju inte kunna låna ut den lr sälja den vidare. för det är ju inte så många som är 153cm lång :P haha. Jag kommer vara jättefin :) Klippning, färgning och håruppsättning är redan bokat :)


Mamma och Pappa är Bäst! <3

De gånger man under sitt 18åriga liv längtar hem till sin mamma och pappa är nog lätträknade för de allra flesta, men vissa gånger saknar man de så jävla mycket! När allting känns som att det går emot en och man inte känner sig uppskattad från något håll vill man bara hem och vara liten igen. Hur mycket man än bråkar och skriker så älskar man de ändå. Även om just den där bråk och skrik tiden gärna hade fått vara aningen mindre. Igår var iaf en sådan dag. Jag längtade bara hem. Kände mig så obetydlig och oönskad. Fortfarande känns saker och ting lite tungt och en ny fors av tårar höll på att tränga fram när jag kom till jobbet imorske. Känner mig fortfarande lite skakis, men det ska nog gå över. Om inget annat händer blir det nog ganska tidig hemfärd sen. Förhoppningsvis följer Marcus med samtidigt! Och även om det blir utgång lr annat, så tänker jag ta taxi hem i värsta fall. Jag har fått nog! Jag orkar inte mer. Inte just nu iaf! Tack för att du förstår Marcus, det betyder väldigt mycket för mig! Synd bara att vuxna människor inte fattar, det är tragiskt tycker jag! Lite tacksamhet? Hur svårt kan det vara? :/

jaja, nu är det snart back to work. Ska bara springa iväg och hämta ut mina älskade skor som varit på klackning sedan igår, de har jag oxå saknat ^^ Kanske inte lite mkt som mamma och pappa iofs.

Mamma och pappa ni är bäst, jag Älskar er! <3



Marcus<3


Sverige - Kroatien

Nu är det dags för sista gruppspelsmatchen mot Kroatiens. Ikväll kommer det avgöras om det blir en första- eller andraplats inför det fortsättande slutspelet i årets Handbolls-VM :) Heja Sverige, Heja Sverige! :)

Tack Eppie för en mysig Gbgstund förut:) Förlåt mig om jag var lite grinig och tråkig idag, jag lovar att peppa upp mig inför nästa gång! Men du vet ju vad det var som tyngde mig. Vi får se hur det ordnar sig, det märker du! :) Jag skickar ett sms senare! Är så otroligt glad att jag har träffat dig, Jag älskar dig vännen! <3<3 Nu får vi se till att bli bättre på att ses igen, Älsko! <3

Nu är det dags att fokusera på Handbollen! :)

Hoppas morgondagen löser sig tillslut! :)

Om ngn har förslag inför utgång lr annat på lördag är jag och Marcus väldigt gärna positiva till att följa med! :) Så hör av er! <3



Marcus <3

Trött Tröttare Tröttast!

Sitter i skolan, har försökt få ned ngt vettigt om Hitler, har gått åt skogen.. och nu är lektionen slut och jag med för en delen. Orkar inte mer. Alla dessa stora arbeten tar kål på mig. Och jävla fotnoter! ^^ Hata, hata! Om det inte hade varit för att M<3 sov hos mig inatt hade jag nog stängt av alarmet på mobilen och somnat om.. Men han blir så ledsen på mig om jag inte sköter skolan så jag får väl stå ut de sista månaderna nu oxå, iaf försöka! ^^ JAG ORKAR INTE MER!

Ska snart gå hem till M, lämna av min tunga väska och lite så, sen är det dags för jobb igen.. Att jobba är inte jobbigt i sig, egentligen. Men att jag itne får tid till att plugga eftersom det är så mycket jobb, helg som vardag, så blir allt stressigt. Har äckligt ont i huvet och känner mig jättehängig :/ Tror jag håller på att bli sjuk. Vill bara gå hem och lägga mig och sova. Men inte då. Kommer däcka på sekunden när jag väl kommer hem till M igen sen! Hoppas jag mår bättre imorgon.

Jag vill ha helg!
Jag vill ha sommar!
Jag vill ha ledigt!
Jag vill ha student!

Jag orkar inte med skolan längre! :(



Marcus <3


Nu är han snart hemma igen! :)

Söndag kväll och snart dags för sängen! :) För en gång skull är jag glad att det är söndag kväll, det är inte särskilt ofta man längtar efter att helgen ska ta slut^^ Men denna gången innebär det att helgens hårda arbetspass är över och att Marcus kommer hem inatt, vilket betyder att jag får träffa honom imorgon igen! :D Lycka! Jag längtar efter honom! Sedan har detta varit en utomordentligt tråkig hem för er som vill veta, så det känns skönt att den är över. Inte för att skolan är så mkt mer att se fram emot.. Men då är det iaf snart dax för en ny helg, som förhoppningsvis blir bättre, fast tvivlar dock lite på det. Fredags kvällen lär det bli tidig läggdags beroende på att det är jobb som gäller klockan 8 dagen därpå. Efter jobbet bär det nog troligtvis av mot Svenljunga för att fira kusinen som blir 18. Om Marcus följer med och mina söta småkusiner finns på plats kan nog ändå kvällen räddas, annars vetefan om jag orkar hänga med ^^

Idag har jobb stått på schemat och allt som kunde gå fel gjorde i stort sätt det! ^^ Det är väl självklart att datasystemet ska kollapsa och proppar ska gå efter kortslutningar när jag jobbar, ENSAM! Alla som känner mig vet ju om att jag är ett riktigt datasnille, oerhört teknisk, NOT! ^^ Fick ringa Egon (chefen min) ett antal gånger, undra om han blev trött, xD haha. Men tillslut fick jag ordning på allting, tror jag :P Suck!

Btw, måste få vara lite mallig, fick en ros av en kund igår, för god service!! En gul ros! Den står på köksbordet här hemma nu! :)

Håll nu tummarna för att denna veckan blir bra! :)

Eppie Jones <3 Matilda Meijerborg <3 Celina Sjöbäck <3



Marcus<3

Återigen dags för sängen! :)

Äntligen, efter 18år, har jag insett hur mkt piggare och gladare man blir av ordentligt med sömn! Hela denna veckan har jag gått och lagt mig senast 22 och somnast senast 22.30. Det är riktigt anmärkningsvärt, nästan så att det borde tecknas ner, då menar jag självfallet i mer heliga skrifter än på min personliga blogg.

Så nu är det då dags för ytterligare en tidig sömn. Klockan är 21.10 Först är det ihop packning av laptopen och allt skolmaterial som ligger utspritt över köksbordet som står på schemat efter det ska jag bara besöka toaletten, för ett sista toalettbesök, tandborstning, sminkborttagning och borstning och uppsättning av håret, innan jag kommer ta mig uppför trappan upp till min efterlängtade säng!:) Innan sömnen infinner sig blir det nog några sidor lästa i min spännande bok. Just nu är det De Stillsamma Döda av Anna Jansson som står på lässchemat :)

Så godnatt med er alla glada! <3

Snart är det helg! :D



Marcus<3

Adolf Hitler :O

Sitter här nu, mätt och belåten. Lite sömn på bussen hem gjorde susen. Hade tänkt börja med att plugga matte, men insåg att jag endast fått med mig miniräknaren hem ^^ Då blir det inte enkelt.. Så jag gick över till Historian, och blev glad när jag såg att jag hade lagt in det påbörjade arbetet på Frontet, vilket jag befarade att jag inte hade gjort.. Så nu sitter jag här och skriver blogg ^^ Haha, ska snart läsa in mig lite mer på Adolf Hitlers åtagande för att ta sig till makten för att skriva ner i ett arbete på max 5 a4sidor. Tänker bli klar idag, för känner inte alls för att sitta mer med detta arbetet sen. Tänkte dessutom påbörja mitt religionsarbete, kan inte slutföra det eftersom jag inte har alla instruktioner. Men en början är alltid bra att ha, då är det lättare sen! :D Är glad att jag har börjat på historian sedan tidigare:) Duktigt, duktigt, duktigt! :D

Men tillbaka till skolböckerna och åter bli plugghäst (!) Vilket är min nya skepnad :P haha.

Kram på er! <3



Marcus <3

Kommer sakna dig!

Jag förstår inte hur Sofia och Niklas ska klara att vara ifrån varandra i flera månader, bara de 4dagarna som jag ska vara utan Marcus känns jobbiga. Trots att han bara ska till Gotland över helgen och att jag vet att han bara är ett telefonsamtal bort. Dessutom är helgen ändå uppbokad med jobb och middag med de bästa. Så jag tror nog jag klarar mig. Sitter i biblioteket på skolan nu, väntar på att bamba ska öppna! :) Jag är hungrig! Väldigt hungrig. Idag ska jag plugga efter skolan, historia, matte och religion. Heja mig! xD

Saknar Eppie! <3 :(


Marcus <3

Ingen bra dag..

Dagen började bra, till följd av många timmars sömn kom jag upp som planerat imorske, vaknade till extra i duschen och det kändes som att ingen kunde gå fel idag.. Ack så fel jag hade. Skoldagen har varit piss! Rent jävla skit. Alla har varit deppiga och sura, och inte har jag känt att jag passat in på ngn jävla front! :S Fy fan! Sitter fortfarande kvar i skolan. Har haft gymna nyss. Är helt slut, ögonen går i kors och kroppen känns som spagetti.. Fan jag vill bara hem lägga mig i sängen, sätta på en mysig film, lägga mig tätt intill M, men hans armar runt mig och vräka i mig chips :O Hoppas han ringer snart och säger att han har gymmat klart så att vi kan åka hem! Har tänkt skriva lite på vår samhäll. Får se om jag orkar få ngt gjort innan M ringer. Inlämning på fredag.. Vi har mkt kvar! :S Måste låna Priest och se på snart oxå.. Jag pallar inte just nu! Blä! Hoppas morgondagen ter sig bättre. Blir så opepp och less på allt när det känns så här.

Nej, Slut på klagandet.

Btw, sökte jobb på Liseberg igår :)


Marcus <3

Så var helgen slut

Ligger i sängen nu, har nyss ätit thaimat, mums mums! :D Idag har jag jobbat, blev lite småstressigt på morgonen, lr ja morgonen och morgonen, innan jobbet iaf. Satte aldrig någon klocka igår, kändes så onödigt, tänkte att det inte behövdes, började tidigast halv 2.. Men jag lyckades sova till 1, då Tarja kom in och väckte oss :O Så det blev till att ta på mig, göra en knäckemacka och springa iväg till jobbet :P haha. Hann i tid och sprang in på Ica och köpte yoghurt och risifrutti. Jobbade till strax efter 18, efter att ha ordnat en översvämning bland annat ^^ Men det fixade sig det med. 18.45 gick tåget mot Lindome, 19.40 var jag hemma:)

Funderade på att kika filmen på 4an vid 21. Men avstod för att få min skönhetssömn, som jag snart tänkte påbörja faktiskt :)

Marcus ringde nyss :D <3 Jag blev glad! Älskar dig Honey! <3



Marcus<3


Sjukdom på ingång?

Har kännt mig aningens krasslig ett tag nu, men försöker skjuta undan det för jag har verkligen ingen ork för att vara sjuk, om man nu ngnsin har det! ^^

Gårdagskvällen var trevlig, efter allt städande. Vid 20 samlades jag mamma och Frida i tvsoffan framför Lets Dance, underhållande program! :) En stund senare kom pappa hem och började laga mat, couscous med räkor, fisk och oliver:) Mumsigt! Så vid 21 var det matdags. Det fick bli framför början av andra timmen av lets dance:) När tallrikar och mat var undanplockat från bordet droppade snart Marcus, Celina och Älgen in. :) De satte sig och kikade klart Lets Dance med oss, och några skratt fick vi allt, åt Tobias utdragna leende och några stela nybörjar dansare ;) Efter Lets Dance plockades Rappa Kalja fram och allihop inkl. mamma pappa och Frida samlades vid bordet för att spela. :) Det blev en rolig och underhållande spelomgång! Med många fyndiga ordförklaringar! :) Tack alla medverkande för en mysig kväll! :) Efter spelomgången var det dags för hemfärd för Älgen och Celina. Eftersom jag inte hade påmint Marcus om att ta med sig badkläder inför idag så var jag nästan 100 på att han skulle ha glömt det, men när han kom så visade det sig att så inte var fallet (!) Imponerande! Mycket imponerande, men bara för att han inte hade glömt ta med det till mig betyder ju inte det att han inte glömt de ngn annan stans ^^ Vid halv 1 tiden igår natt pep min mobil till, sms från Celina: "Marcus har sin väska i bilen..vi såg det nu när vi kom hem. Hur ska vi lösa de? Puss" Ja som sagt, ngnannan stans ska han ju alltid glömma de. Så nu var hans badkläder i Forsbäck hos Älgen. Lyckat, lyckat, mycket lyckat! Det är nog en sån grej som bara Marcus kan fixa tror jag ^^ . Så det var bara för honom att lämna mig en timma tidigare nu på morgonen för att åka hem och hämta nya badkläder! Som sagt, han är hopplös! :P

Om 1 timma går min buss. Jag sitter i trosor och BH i sängen och har endast ätit fruskost. Måste duscha innan jag beger mig iväg för att träffa de andra innan vi ska till simhallen! :) Okej, kanske dumt att duscha innan man ska till simhallen, iaf i vanliga fall, men inte i mitt fall, mitt hår är som ett paket med smör som stått framme i ngra timmar känns det som.. Riktigt jävla fett och klibbigt! :S Usch! Nu ser det dock ännu värre ut eftersom jag sov i truls och den har blivit aningens tilltuffsad efter nattens sömn! Ser för jävlig ut kort sammanfattat! ^^

Dagen ska spenderas i simhallen, iallafall några timmar! :) De jag känner till som ska med är Marcus, Sofia, Janna, William och Willams flickvän, tror hon heter Jannice. Det är iaf vad jag har för mig :P Sen vet inte jag om ngra andra är inbjudna, men det är isf bara trevligt! :) Tåget vi planerat att ta går 11.45 från Kba, och jag hoppas på 8min senare tillsammans med William och kanske även hans flickvän i Lindome :) Ser fram emot en mycket kul simhallsvistelse, med många skratt! :D

143 dagar kvar! :D



Marcus <3

FredagenDenNiondeJanuari

Sitter hemma i sängen nu, kom hem för 1,5 timma sen, hamnade här med detsamma har inte orkat resa mig sen dess.  Har varit duktig och laddat upp nya bilder på både FB och Bdb! :) Så tänkte att jag nog borde uppdatera här oxå:) Nu när jag ändå har tid! Marcus slutar jobba ganska exakt nu, han skulle kommit hit med en gång men ringde förut och sa att han skulle gymma först. Så jag får klara mig ytterligare några timmar utan honom, men det ska nog gå att fördriva den tiden med. Min mamma komma ju med ett sånt strålande förslag igår, att vi skall städa ut julen idag, jippie, det är ju verkligen högsta önskan att få göra den en fredags eftermiddag/kväll.. Lyckat mamma! Jaja, jag är ju en snäll dotter som alltid ställer upp nu för tiden (a) så det är väl bara att tacka och ta emot.. Typ! Senare ikväll får vi besök av Celina och Älgen! Det blir nog till att kika film och prata strunt, kanske ska leta fram ngn sällskapsspel av ngt slag, det är alltid kul! :)

Imorgon blir det simhall för hela slanten, hoppas jag innerligt iaf! Jag och Marcus ska dit iaf! :) Det har jag bestämt! Och jag hoppas att Eppie och Honey fixar stallet på morgonen och hänger på! :) William verkade oxå vara på! :) Jag hoppas det blir av! :)

Söndag har jag tagit ett extra jobbpass... ^^ Bara en kort eftermiddag, men iaf. Men pengar är pengar. Får tänka så!

Nu ska jag nog smita ut till vår andra dator och spela sims, eftersom jag inte fått installerat det på denna ännu, vilken snart MÅSTE fixas.. Får abstinens! ;) Nästan ivarjefall!

144dagar kvar!



Marcus<3

Back to school

Så var sista jullovet slut
Och sista terminen har påbörjats
Och inte var det ngra lugna takter inte
Suck ^^
Men det är bara att kämpa på!
Nedräkningen till den stora dagen har börjat! :D

Om jag räknade rätt nu är det sammanlagt 145 dagar kvar till Stundenten! :D
Hur sjukt låter inte det?? :O :D
Så jävla gött är det:D
Lycka, Lycka, Lycka!

Jag ska sova snart
Lägg ifrån mig chipspåsen :O
Släcka lampan
Förstora skärmen för Rasmus på Luffen
Somna in till Rasmus och Oskars toner ;)

Grattis Tobbe till körkortet! :D




Marcus <3


Gott Nytt 2009!

Då har ytterligare ett helt år passerat! :)
Nu har vi ett 2009 framför oss! :)

Tack för bästa Nyår någonsin!
Det är en riktigt minnesvärd kväll! <3
Är så oerhört glad att jag har fått chansen att träffa er!
Ni är helt underbara!
Nu ser jag fram emot ett väldigt lyckat år med er allihop! :)

Eppie du är det bästa detta året! <3
Absolut bästa vännen 2009! <3
Tack för att du finns! <3
Och Honey, du är fantastisk! :)

En riktigt mysig stund fick jag med M vid 4 tiden när vi drog oss tillbaka oxå:)
Bara ligga och finnas till, det tycker jag väldigt mycket om! <3
Du är det finaste jag har <3


Firandet inför det nya året började med matlagning vid halv 5, 5 tiden:)
Det blev fläskfilégryta med gröncurrypasta och ris, riktigt mumsigt! :D
Tack Eppie för ett gott recept! :D
Kvällen fortsatte med mycket trevligt folk och sedan blev det fruktsallad och grädde till efterrätt! :)
Gott gott!
Tack Niklas för initiativet! :D Mycket mycket uppskattat! Vi kommer sakna dig nu! <3
Första taxin var på plats strax efter 23 :O
Det var då spårningarna började xD
Men det var första och sista taxin och hemskickningen 2008, men inte sista för festen :P
Strax innan 12slaget trängdes drygt 30 halvfulla ungdomar i hallen för att leta reda på jackor och skor
Själv gav jag upp mitt jackletande och gick ut i bara kofta, det blev kallt ^^
Tyvärr låg vi bakom ett berg och inte orkade vi gå upp så det var väl mest våra egna fyrverkerier vi såg
Vilka jag inte tittade på så mkt
Mest försökte man hinna med att krama och önska alla Gott Nytt År! ;)
Efter ett tag gick jag och Marcus in, kylan blev för påtaglig
Nattens firande fortsatte:)
Några gick bort sig helt, strul, spya och även ngra som däckade i soffan på övervåningen ;)
Haha, men för min del slutade natten väl
Det var en riktigt trevlig kväll/natt!
Tack alla medverkande! <3
Vid 4 gick jag och Marcus och la oss, i en stor skön dubbelsäng! <3
Friden rubbades vid 7 tiden så Eric, Kristina och Louise stormade in och tog upp halva sängen;)
Med andra ord låg vi 5 stycken i "min och Marcus dubbelsäng" ;) haha
Det var lite trångt, och väldigt varmt
Strax efter 10 vaknade jag och gick snart upp för att börja med dagen efter städningen,
Huset såg förskräckligt ut!
Kändes skönt att slippa låta Niklas sköta allt det själv! :)
Snart kom ytterligare lite folk och hjälpte till och snart var hela undervåningen i fint skick igen :)

Tack för bästa nyåret ever! <3
Tycker så mycket om er! <3