value="Leta efter" />

5 timmar...

..återstår innan jag får lämna jobbet för näst sista gången innan nyår! Det känns som att det ska gå att genomlida, även om jag inte tycker det är överdrivet kul idag. Kämpa på. Har laddat med lite pyttipanna, får hoppas jag klarar mig på det, annars har jag en yoghurt till senare också!


12 timmar kvar..

..jag längtar efter dig!

Nyår!

Nyår kan bli den bästa på länge, jag har som jag skrivit tidigare hittat en grymt bra outfit och nu har planerna blivit ännu bättre! Jag är glad! :)

Nyåsoutfit klar

Igår kväll hittades smycken till min nyårklänning, kommer känna mig fantastiskt fin på nyår, känns väldigt bra det här!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Helena och Henke, efter en fika med Marcus, var ett tag sedan, men det var väldigt trevligt, kändes skönt att det gick så bra. :) Allt verkar vara utrett! Oavsett, vi började kvällen med en omgång schack mellan mig och Helena som jag vann, även om vi båda var total kassa. Henke hade iaf roligt åt oss. Därefter blev det pizza när Ida och Jonas kom, sedan lite "Med andra ord" innan vi satte på "The Notebook", lätt bästa kärleksfilmen. Jonas höll inte riktigt med. Han kommentar när den börjar närma sig slutet "Är den slut snart?" svaret: "Tycker du inte den är bra?", "Jo, men det hade varit trevligt om den tog slut snart". haha. Strax efter 23 trillade Daniel in, vi såg klart slutet på "The Notebook" sedan var det killarnas tur att välja film, resultatet blev att alla tjejer somnade ganska snart.

Idag står lite shoppingrunda med Helena på schemat, själv ska jag nog inte köpa något, säger jag nu, vi får väl se vad jag kommer hem med.


Saknar dig, imorgon kväll <3

Lite shopping

Har ägnat morgonen åt lite shopping på Nordstan, hittade en klänning till nyår och en kofta till den. Nu fattas bara skor och smycken. Skor kan vara fixat, det märker vi imorgon om Linas skor passar. Smycken blir det nog till att fixa senare idag, om Helena hinner följa med vill säga. Vill ha något enkelt halsband och behöver något fint spänne till håret! Vi får se hur det går.

Gårdagskvällen spenderas hos Matilda med lite trevligt folk, det blev en trevlig och mysig tillställning, jag var dock väldigt trött och låg i princip och halvsov sista timmen. Så går det när man jobbar mer än det finns tid för. Det var kul att äntligen få träffa Matilda igen iaf, jag har saknat henne! <3

Ikväll blir det film/spelkväll hos Helena och Henke, vi får se om Daniel, Ida och Jonas dyker upp också, hade varit trevligt.

Funderar på om jag borde åka in och träna, eller om jag inte orkar det... vi får se hur det blir, har varit rätt lat på den fronten de sista veckorna. Ska höra med Helena om hon orkar!


Lediig!

Så var det färdig jobbat för den här gången, nu är jag ledig till onsdag klockan 12! Ska bli väldigt skönt och minst sagt välbehövligt!

Nu ska jag hem till Göteborg, lämna av mina grejer för att sedan åka hem till Inseros och lämna bilen innan jag åker vidare hem till Matilda för en myskväll, ska bli väldigt kul att träffa henne igen, hon är saaaknaad! <3


Imorgon <3


Juletider

Nu är snart julen över för det här året, klockan är halv 7 på annandagskvällen och jag sitter hemma i Inseros och väntar på fisksoppa. Sedan blir det Patrik 1,5 och Irené Huss - Eldsdansen med familjen. Det har varit en bra vecka, den började med tre dagars intensivt jobb.

Julafton firades med familjen, plus farmor och farfar, plus farbror, faster och kusiner hemma hos oss. Det skiljde sig inte så mycket från de flesta andra julaftonar, först matlagning och förbereldser, vid 15 var det dags att bänka sig framför tv:n för att kika Kalle Anka, därefter var alla väldigt hungriga och vi högg in på julmaten, man blev snabbt mätt, men fortsatte ändå att äta, precis som alltid. Sedan var det direkt på godis och sånt efteråt, trots att man kände sig helt proppmätt! Tiden fördrevs sedan med lite Rita och Gissa med systrar och kusiner, men snart avbröts det av att tomten och hans nissa knackade på dörren. Så närmsta timmen ägnades åt julklappsutdelning och julklappsöppning, alltid lika mysigt. Sedan var det ris á la malta och sedan fastnade jag i soffan resten av kvällen, framför svensson svensson och min stora kärlek. Absolut godkänd julafton!

Gårdagens började väldigt lugnt, blev väckt vid halv elva för lite julfrukost. Därefter ägnade jag resten av tiden fram till 15 åt att planera upp kvällen och göra mig iordning. Vid 16.15 gick tåget mot Göteborg och till förfesten som ägde rum hos Annie i Bellevue. Tillslut var alla samlade, jag, Annie, Daniel, Ida, Jonas, Helena och Henke. Vi startade med varsin pizza för att slippa omedelbar spårning. Förfesten blev en riktigt lyckad och trevlig tillställning, vid 22 var det dags att dra in till Avenyn. Efter 1,5 timma i kö till parken var både jag och Annie totalt stelfrusna och näst intill lika nyktra som tidigare på dagen. Det blev lite dans och prat men redan vid 2 blev det hemfärd. Var hemma vid halv 3, skönt att få sova lite innan det var dags för jobb igen. Ska försöka komma ihåg att förfesterna alltid är roligast och att vi inte bör gå ut varje gång, det är alltid något som inte blir som man tänkt sig, någon som inte kommer in, någon som blir arg/ledsen, någon som blir för full, alltid är det något! Ibland kan en tacokväll med sällskapsspel duga fint för vårt sällskap!


Vi har saknat dig Daniel!!


Dan före dopparedan!

KAOS!!
SVIMFÄRDIG!!
TRÖTT!!
HEMLÄNGTAN!!

Sitter på jobbet, äter godis, dextrosol och dricker coca-cola. Försöker hålla mig vaken, känns som att jag går runt som i ett töcken, reda att ramla ihop vilken sekund som helst. 3,5 timmar kvar av ett väldigt hektiskt och kaosartat jobbpass, massa kunder och en kortmaskin som inte vill fungera, är det inte underbart?!

Imorgon är det julafton, finally!

Vaknade dock redan imorse, helt på det klara med att det redan var 24 december, höll på att stänga av alarmet och somna om, men hann komma på mig själv med att jag var en dag förtidigt i beräkningen, gudskelov!


Början på en lång dag

Nu har jag varit och fått massage, just nu gör det lite ont, men mest beroende på all ´knådning´ tror jag. Har sökt runt lite på Kungsmässan efter nya kläder, till juldagen och nyårsafton bland annat. Hittade en fin top på Gina Tricot, får se om det är något att ha.

Nu väntar jobb 11-22, vill inte alls, men det är bara att bita ihop. Snart är det jul!

Inseros

Nu har jag slagit mig tillro ute i lillstugan hemma i Inseros. Blev hämtad av mamma efter jobbet, så åkte vi hem till Göteborg och hämta allt jag kan behöva för att stanna hos mamma och pappa till juldagen som minst. Dock är det väldigt kallt här ute, elementet har inte riktigt lyckats värma upp hela utrymmet ännu, så just nu ligger jag i sängen med massa kläder plus täcke, men fryser iaf. Dessutom är jag rädd för troll, spöken och våldtäktsmän, håll er gärna borta inatt!

Dagen har varit lång, jobb 12-22, och full fart nästan hela tiden. Imorgon blir inte bättre. Ska till osteopaten imorgon bitti igen, få lite massage, kan nog göra gott för min stackars rygg, därefter jobb 11-22, wonderful! ^^ Känns som att jag lever på jobbet just nu. På onsdag är det jobb 9-18 och därefter tänker jag åka hem och fira JUL!!!


Nu blir det snart godnatt, måste bara sätta på en film på hög volym för att hålla alla läskiga ljud borta!


25december!

Snart smäller det, på fredag är det äntligen dags! Jag har sett fram emot juldagen väldigt länge nu! Vi börjar med förfest hos Michaela och sedan får vi se vart det bär av. En sak är iaf säkert, jag kommer inte bry mig om min öppning dagen efter förrän klockan är 9 på morgonen och jag står på jobbet och ska försöka spela nykter... kommer inte alls vara ´tokbakis´, som Daniel så fint uttryckte det. Det ska bli en kväll värt att minnas! Ska bli grymt kul att träffa Daniel igen också, han har varit saknad här hemma i Sverige denna hösten! Tyvärr saknas ju två nyckelpersoner, Niclas och Erica, men vi får försöka festa för de också, det blir nog inga som helst problem!

4 dagar kvar till julafton, tiden bara springer iväg! Fjärde advent har passerat och snart kommer Tomten, till på köpet är det vitt när man tittar ut genom fönstret, det kan inte bli mycket bättre! Snart nyår, snart nytt år! Snart 2010!

Men nu ska jag försöka hinna sätta på en film innan jag slocknar, får se hur det går, ögonlocken känns tunga! Godnatt!


jag tänker på dig!


Helena är ju bäst ;)

Sofia: Vad vill du ha för dricka? Cola, Julmust, Sprite?
Helena: Vet inte, överraska mig!
Sofia: Okej.
Helena: Men om du ska överraska mig så köp julmust!

Sofia: Jag tror jag ska skaffa en kattunge.
Helena: Nej, då kommer jag aldrig komma hem till dig.
Sofia: Varför inte då?
Helena: Jag hatar katter.
Sofia: Varför då?
Helena: För att de är så lealösa!

Helenas 3 viktigaste frågor när jag träffat en kille:
1. Är han psykiskt störd?
2. Jobbar han på McDonalds?
3. Har har hår på ryggen?

Jag vill inte..

Det tog emot att behöva lämna sängen, det tar emot att behöva åka hemifrån, och det kommer ta emot att jobba 8 timmar idag. Detta var egentligen min lediga helg, men inte då. Jag vet att jag borde tänka på pengarna, att mitt lönekuvert i januari kommer bidra till ett stort leende, men just nu känns det rätt oväsentligt, det är över en månad kvar tills de pengarna går att använda. Och dessutom bör jag spara mestadelen av de, inte heller jättekul. Ingen direkt shopping för mig inte...

Oavsett är det jobb idag som gäller, 8-17, därefter kanske det blir träning med Helena, det beror på om hon har hunnit hem eller inte. Annars får det nog kvitta, känner av min rygg tillräckligt efter jobbet ändå.


Frukost, Spårvagn- och tågresa, Jobba, Träna?, Hemresa, Film, Äta, Sova...


Godnatt

Jobba, träna, sova, jobba, äta, träna, sova, jobba, sova, jobba.... ja ungefär så känns det som att mitt liv kommer se ut fram till julafton, lagom kul! Håll ut, tänk på pengarna Sofia!


You´re on my mind!

.

Don´t forget about me!

Leeedig!

Idag är det torsdag, en vecka kvar till julafton och jag är ledig! Sista lediga dagen innan julruschen sätter igång, sedan jobbar jag så det står härliga till. Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag! Sedan är julafton och juldagen, då får jag vara ledig, sedan jobb, Lördag, Söndag igen! Jag kommer bli rik! :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag bara, hade ju sett fram emot att slippa vakna upp ensam, men icke då...


Glass?

Har i flera dagar gått runt och inte varit sugen på någonting alls.. har nu för andra dagen i rad valt bort min medhavda matlåda för annan mat. Detta ruinerar mig. Men jag fyndade två par vantar, mössa och halsduk förut på HM för 129 kr, helt okej! Så jag får väl ha det i åtanke när jag nu funderar på att gå och köpa mig en glass, varken ekonomiskt eller särkilt nyttigt.. men jag har faktiskt tränat idag och jag får ju knappt i min någon annan mat så..

Igår kväll hade jag helt olidligt ont i min stackars rygg, kände mig gråtfärdig.. tog en ipren och smörjde in mig med Zoon innan jag gick och lade mig och vaknade inte en enda gång inatt och när jag vaknade kände jag inte mycket hellet, väldigt skönt! Åkte in till Kungsbacka och fick massage hos Annelie, osteopat och helt riktigt käönde hon att något inte riktigt var som det skulle på min högra övre sida på ryggen. Det kändes bra efteråt, jag klarade av ett pass på gymmet och gick sedan vidare till jobbet, nu däremot har det börjat kännas igen. Det är alla moment på jobbet där jag måste sträcka ut mig som gör det värre tror jag.. om jag inte känner att värken har klingat av till i helgen ska jag tillbaka till Annelie på tisdag igen för en ny omgång massage, får se hur det blir. Även om det självklart var galet skönt med massage så hade det varit skönt att bli av med smärtan. Jag ska sätta igång en ordentlig kur med ipren och zoon, eller började redan igår egentligen, så ska jag fortsätta med den till i helgen åtminstone. Jag hoppas det blir bättre snart! Det är värst när jag har jobbat några timmar och efter jobbet, kvällarna är absolut värst, de dagar jag har jobbat eller ansträngt mig på annat sätt.

Nu ska jag gå och köpa glass!!


you.

I can´t help falling in love with you, if that´s what i do..

begränsad..

Ingenting verkar hjälpa, varken Ipren eller Zoon ger önskad effekt. Imorgon blir det till att besöka en osteopat (en sorts massör) innan jobbet, jobbet står för det för att jag ska kunna utföra mitt arbete. För fortsätter det såhär kommer det inte alls fungera, hoppas hoppas! :)

Nu ska jag gå och köpa lite mat, känner att jag inte är det minsta sugen på vad som finns i min matlåda idag, så kan det vara ibland ^^


det går inte över..

Från och till gör det väldigt ont i min axel/skuldra/rygg, eller vart nu smärtan kommer ifrån.. känner bara att det gör ont. Värktabletter är just nu en väldigt nära vän till mig. Jag hoppas jag utan allt för stor uppoffring ska kunna jobba imorgon, och på onsdag.. och resten av veckan. Trodde att detta skulle gå över över en natt, men nu är det 3 dagar sedan och det blir bara värre.. en konstant smärta som inte släpper mer än för några korta stunder, och som ökar och minskar i styrka hela okontrollerat. Nu har jag iaf tagit två värktabeller i hopp om att få en smärtfri sömn inatt. Blir till att sova tidigit idag, både för att jag är trött, hela dagen har varit väldigt seg, och även för att jag ska upp klockan 5 imorgon bitti.


det har varit en bra vecka..


Bra start

Började dagen med att försova mig, skulle gått upp 5, vaknade 7.30, bra jobbat Sofia... Kom 1 timma försent till jobbet om man ser till schemat, men 2 timmar sent om man ser till gårdagens överrenskommelse. Fick stressa ihop de 16 brickorna med räkmackor som skulle göras, och mot alla odds gick det riktigt snabbt, tack vare en lugn kundström på morgonen. Lyckades sträcka till min axel/skuldra vid stängningen igår, så har fortfarande ont, men jag står ut. 4 timmar kvar. Det känns genomlidbart! :)

Låångt jobbpass...

Äntligen hemma efter något som kan ha varit det längsta och segaste passet någonsin. Inte tidsmässigt, men känslomässigt. Var inte på humör för någonting när jag väl kom till jobbet, dagen började ju bra, med tomtegröt och klippning. Men sedan gick det utför, allting gick utför. Så nu ska jag bara gräva ner mig bland mina kuddar och mitt täcke och hoppas att jag vaknar upp till en bättre dag när klockan ringer vid kvart i 5 imorgon bitti.

Imorgon ska jag äta ordentligt iaf, det har defintivt varit en stor bidragande faktor till dagens totala fall, så det ska inte få stoppa mig imorgon! Jobbar enbart mellan 7 och 14, ska bli skönt. Därefter ska jag försöka hinna med ett träningspass.

Godnatt!

Klippning

Sitter hemma i Inseros nu, har nyss ätit risgrynsgröt, druckit te och pratat om lite allt möjligt med min pappa! :)Om ungefär två timmar ska jag ta mig in till Lindome för att klippa mig, det är verkligen på tiden. Får se vad Yvette hittar på idag, har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska behålla mitt blonda eller färga det mörkt, jag vet åt vilket håll det väger, men vi får se. Ska rådslå lite med Yvette tänkte jag, hon är duktig.

I eftermiddag/kväll blir det jobb nu, inte direkt något jag ser fram emot allt för mycket, skulle varit ledig, men det var lite kris, och det är väl klart att jag ställer upp och hoppas in.. känner att jag sagt nej lite får ofta sista tiden. Men det är bara några få timmar så det ska nog gå bra ändå.


Imorgon kanske? (a)


Underbara känsla

Jag mår väldigt bra just nu, ett stort leende på läpparna hela tiden och en underbar längtan efter nästa gång. I can´t wait! I want you! ;)

Hmm... ^^

Pappa: Vad gör du den 13e mars?
Jag: Är troligtvis rätt bakis...
Pappa: Varför då? :O
Jag: För att jag råkar fylla 20 den 12e?!
Pappa: Ja, men måste du vara så bakis att du inte kan leva?
Jag: Det har jag inte sagt, vad är det du undrar över, vad vill du planera? Jag har inte bestämt om jag ska fira min födelsedag den 12e eller 13e än.
Pappa: Kan du vara ledig mellan 1 och 4 den 13e?
Jag: Ja, det kan jag, om dealen isf är att ni flyr huset innan klockan 18 samma dag så att jag kan fira min 20års dag? Vad är det vi ska göra?
Pappa: Det är hemligt, och du vi planerar inte så långt in i framtiden att jag vet om vi kan vara borta den kvällen...

Okeej, vad var det precis han frågade om liksom, han ville precis boka upp dagen den 13e, men kvällen är tydligen lite för långt fram i tiden ännu? ;) hahahahaha.

Ingen träning

Lyckades försova mig idag.. så nu blev det ingen träning. Vaknade en halvtimma innan passet skulle börja, bra där Sofia! Men skönt att få sova ut, nu kommer jag ju förhoppningsvis hålla mig pigg resten av dagen. Ska göra mig iordning nu och sedan åka in till stan för att fixa grejer till morgondagens julbak och julpyssel med Annie och Helena. :) Längtar redan, ska bli så grymt mysigt!

Dags för duschen, tror det blir en lite längre sådan idag! :D

Idolhemmakväll!

Kvällen slutade i sängen framför Idol och nu är det Cirkus Möller som visas på skärmen! Helt okej kväll ändå, laddar inför morgondagens utgång med Annie, det kommer bli riktigt kul! Och middag på Esters innan det sitter ju inte alls fel, mys till max!



Sov min Bella, dröm vackra drömmar. Du är den enda som någonsin har rört vid mitt hjärta, och det kommer alltid att tillhöra dig. Sov, min enda kärlek.
Ja du Michaela, vi måste nog hitta varsin vampyr för att få uppleva det här. Borås nästa!! ;) (tanken bakom Borås är att det är regnigt för er som inte förstod!)


Äntligen helg

Vad jag har längtat efter den här stunden, att vid 17 på en fredagkväll få lämna jobbet och veta att det är helg, på riktigt och att jag inte behöver vara tillbaka här igen förrän på måndag, vid lunchtid. Grymt skönt! Så nu bär det av till gymmet. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart. Oavsett är det tänkt att jag ska vara på gymmet imorgon vid 11.15 tiden, för ett Bodypump pass om jag minns rätt, ikväll blir det spinning.

Inget kul alls.

Det värsta jag vet är att få skit för saker man inte har ansvaret för, eller för saker som man inte gjort. Jag är så trött på skitsnack så jag kan spy på det..

Världens bästa kompis!

Sitter hemma hos Annie nu, hon precis dragit sig iväg till sin praktik. Själv sitter jag i soffan framför tv:n under en filt. Ska snart stänga av tv:n och läsa vidare i Twilight, jag är totalt fast, den är galet fängslande!

Gårdagskvällen blev toppen mysig, min underbara Annie hade fixat hemgjorde köttbullar med hemgjort potatismos och lingongsylt och brunsås. Alla borde ha en Annie, hon är Bäst! Sedan irrade hon runt och planerade kläder för flera dagar framöver, fixade och donade innan hon tände stearinljus runt om i lägenheten för att sedan slå sig till ro bredvid mig i soffan. Snart gick hon och la sig, hon skulle upp tidigt idag, hon somnade rätt snabbt! Sötast är hon!

Idag är jag ledig, på planeringen står bio med Joanna<3 Det blir tredje Stieg Larsson filmen, Luftslottet som sprängdes! Wonderful, saknar Joanna också, såklart! :D

Tillbaka till vampyrvärlden!

Mot jobbet

Så var det onsdag och återigen dags för ett jobbpass. Idag står det 13-20.30 på schemat, en stängning med Jenny väntar, ska bli rätt kul faktiskt! :D Har precis ätit frukost, ska sminka mig lite snabbt och sedan gå ner till spårvagnen. Har lite bråttom, ovanligt. ^^

Låt nu inte träningsvärken göra mitt jobb omöjligt idag ;)


Snart?

Vad hände med att sova snart igår? Börjar undra om jag verkligen är dum i huvudet. Blev 4 timmars sömn inatt, lite knappt till och med.. jag känner redan att jag kommer få betala för det idag. Det var egentligen inte jättejobbigt att masa mig upp vid kvart i 5, gick ganska smärtfritt, har dock en känsla av att dagen kommer kännas värre. Bussresan var dessutom en ren mardröm, det var jättekallt jag satt obehagligt och när jag väl skulle gå av så längtade jag mycket mer hem till min säng än till jobbet. Kommer bli en tuff dag, men det är så självförvållat det bara kan bli så jag ska sluta klaga.