value="Leta efter" />

Orolig i onödan?

"Det beror inte på dig"
Nej, men det behöver ju inte betyda att det inte påverkar mig.
En malande känsla som inte riktigt vill släppa taget.
Prata med mig.
Jag vill vara nummer ett!


Hemfärd

Så var denna dagen på jobbet avklarad. Nu återstår bara två jobbpass till innan jag får vara lite ledig igen, rättare sagt i hela 3 dagar. Det är aldrig fel. Ska vila upp mig ordentligt och bli kvitt min förkylning har jag tänkt.

Jag har slått rekord, jag är snart av med mitt munsår som dök upp på läppen i tisdags morse. Det har aldrig tidigare gått så bra för mig att behandla innan. I vanliga fall är jag där och pillar stup i kvarten, vilket gör att trots att jag använder mig av munsårssalva och plåster blir det kvar i nästan 2 veckor jämt. Detta känns väldigt skönt! Orkar inte. Jävla förkylning, jävla kyla! ^^

Nu ska jag ta mig till tåget för att åka hem tänkte jag.

Mina SMÅsystrar Kajsa och Louise fyller tydligen hela 18år idag, känns lite konstigt att även de har gått och blivit så gamla. Haha! Tyvärr har jag missat födelsedagsmiddagen pga av jobb, får äta rester av den när jag kommer hem, men det funkar det med.

Ha en fortsatt trevlig kväll!



Don´t forget about me!

FÖRkyld!

Detta är helt hemskt! Huvudet känns som bly, jag har konstant lock för öronen, halsen känns som sandpapper, näsan vägrar sluta rinna och jag nyser och hostar gång på gång. Man skulle kunna säga att jag har tröttnat på det här nu. Jag känner mig jättetrög i hela kroppen. Men en förkylning är inte tillräckligt för att stanna hemma från från jobbet, vilket innebär att jag inte kommer kunna bli riktigt frisk förrän efter helgen om jag är snäll mot min kropp då vill säga, och slopar träning osv, vilket kommer bli svårt eftersom jag kommer känna mig lat och eländig. Känner bara att jag vill bli av med det här viruset nu, det är jobbigt, jobbigt, jobbigt!

Funderar på att sätta på en film att sova lite middag till, kanske kan känna mig lite mer som en människa sedan isf, förhoppningsvis! ^^


Saknar dig!

100125

2010. Vecka 4. Måndag. Januari. 25e. Lönedag.

Sitter på jobbet, har precis fått i mig en STOR portion spagetti och köttfärssås. Snart är det dags att jobba igen. De två första timmarna gick hyfsat fort, nu återstår det bara att se om de 5 kvarvarande går lika fort. Ytters tveksamt. Såser är packade, salladsdisken är klar, skagenbakelser är gjorde. Det som återstår att göra är väl isf att bita lite lax, men det tar ju definitiv inte 3 timmar. Och kunderna brukar vara rätt sega på att handla på måndagar, kommer nog kunna bli en seg och lång eftermiddag och kväll.

Efter jobbet bär det av till Fredrik. Träffade honom senast i lördags morse, så saknaden börjar minst sagt göra sig påmind. Ska bli väldigt mysigt. En repris av fredagskvällen hade inte alls suttit fel. :)

Vargavintern är påväg tillbaka säger tidningarnas förstasidor. Snön känns helt okej, men bitande kyla är jobbigt. Jag längtar till sommaren! Snart är det dags att boka Frankrikeresa. Det bara måste bli av, så kom igen nu!


Fjärilar

Saknar dig nu. Igår var helt underbart. Jag har fjärilar i magen och jag mår helt grymt bra! Tack för att du finns. Jag tycker om dig något sjukt Fredrik! <3


Västtrafik är skit!

Ibland kan man ju bara inte låta bli att älska västtrafik. Igår när jag skulle hem så startade inte bussen, och de verkade aldrig komma fram till någon lösning, så efter att ha suttit på en stillastående buss på Lindomestation i 30minuter fick jag byta buss. Alltså, 30 minuter sen hem, plus att busschaffören inte kunde tänka så långt som till att stänga dörrarna när det är minusgradet ute, vilket resulterade i att jag satt och frös konstant. Och inte blev det bättre nu på morgonen. Bussen kom precis som planerat, och jag kom in till Lindome station i tid. Men då kommer smällen, 09.30, alltså två minuter innan tåget ska gå, rapporterar de att tåget är inställt pga av vagnfel. Lovely! Dessutom var nästa tåg ca 5 minuter sen. Det blev 45minuter ute i kylan i väntan på tåget, höll seriöst på att frysa sönder. Kom 30 minuter försent till jobbet. Älska älska älska västtrafik!! ^^

På jobbet är det kaos, Lena har dragit in på personal och det är inte alls någon lyckad idé. Vi har haft att göra så det bara står härliga till. Just nu sitter jag på rast, slängde i mig mat eftersom jag var så galet hungrig. Så kommer väl snart bli hungrig igen. Suck. Jag längtar till ikväll då jag kan få landa hemma hos Fredrik och bara ta det väldigt lungt framför en film, med en chipspåse i famnen, för det kommer jag vara värd efter idag, hur onyttigt det än må vara. Gott är det iaf!

Imorgon väntar en oerhört intressant tillställning, mina kära småsystrar fyller 18 nästa vecka, rättare sagt på torsdag, den 28januari. Oavsett så är det imorgon vi ska fira de med släkten. I vanliga fall brukar mammas sida av släkten och farmor och farfar vara inbjudna, och kommer alla då är det på bristningsgränsen till att vi får plats. Närmare 35pers. Nu har de dessutom bjudit in pappas sida av släkten, dvs 10pers ytterligare. Hur alla ska få plats i vårt lilla hus är ett mysterium men det återstår att se imorgon. Okej vi har varit såhär många innan, på min student, den 5juni, alltså på sommaren, när man kan sitta utomhus! Det är jag mycket tveksam till om det går idag. Men men. Det kan ju komma att bli kul. Pappa bad mig städa iordning i lillstugan imorse så att vi kunde ta med småkusinerna dit för att se på film, då blir vi iaf av med 10st, som annars hade sprungit runt överallt där det nu kommer att stå människor ivägen. Haha. Mycket kul kan det bli! Söndag blir det städning iaf, det är en sak som är säkert!

Nu ska jag njuta av mina sista 15minuter av rasten innan det återigen är dags för hårt slit på jobbet. Enbart 4,5 timma kvar sedan iaf. Skönt!


Välbekant känsla..

Jag hade nästan glömt bort den, men när den nu tränger sig på igen så är den så välbekant att det känns konstigt att jag hade kunnat glömma bort den. Det känns som om någonting har greppat tag om allting som finns inom mig från halsen och ner till magen och krampar, krampar, krampar. Halsen stockar sig, även om jag inte ens ska prata. Känslan av att bara vilja släppa allting för en stund, jag känner mig ändå så maktlös. Redan? Jag trodde inte den skulle kunna infinna sig så tidigt, utan någon som helst anledning. Ingenting har hänt, det är bara jag. Jag som nojar och får för mig saker som det inte finns någon som helst grund för. Jag blir trött på mig själv, grymt trött på mig själv. Ska äta lite varma mackor nu och sen gå upp och sova bort denna alldeles hemskt välbekanta och jobbiga känsla, som just nu håller ett allt för hårt grepp om mig och mina tankar...


Godmorgon

Klockan är 6.50, det är Torsdag morgon och jag sitter på jobbet. Ska snart ta tag i biten att byta om till arbetskläder, och snart trillar nog Annica in också. Jag hoppas på att få göra räkmackor idag, slappejobb på morgonen till Mix Megapol.^^

Sov hos Helena och Henke idag, skönt att slippa komma hem allt för sent och slippa gå upp klockan 5, vann en hel timma på det på morgonen, iofs somnade jag inte förrän vid halv 12. Men det gick utan problem att kliva upp förut.

Nu väntar jobb till 16 och därefter blir det gymmet. Ska kolla upp om det går något kul pass, hade varit skönt att slippa löpbandet och skrotlyftning, börjar tröttna på det. ^^


Fredrik <3

Somna om..

Jävla urinvägsinfektion, det suger att vakna och behöva gå på toaletten jätteakut! Speciellt när man ligger på övervåningen i Lillstugan och har en bra bit till toaletten. Och dessutom är man inte tillräckligt trött för att somna om med en gång när man väl kommer tillbaka, eller det hade man väl kanske kunnat, men jag fastnar ju framför denna dumma datorn. Klockan är 8, klockan 13 går bussen som ska ta mig in till Kungsbacka för ett gympass, med efterföljande jobb. Jag kan med andra ord sova i hela FYRA timmar till om jag vill! ^^ Och okej, jag är lite trött faktiskt, gäspar osv. Blir nog till att sätta på Walk the Line som jag somnade till igår, för att somna igen, Haha!

Ikväll blir till att sova hos Helena och Henke efter jobbet, blir lättare så, jag hinner både se på handbollen och sova lite mer än om jag hade sovit hemma. Missar ju två timmar i sömn bara på resvägen liksom.

Men nu blir det film. Ha en toppen dag!


Fredag! :)


Miss you

Det snöar ute, sådär ytterst lite så att det inte gör någon skillnad men ändå så att man märker det. Mysigt faktiskt, för än har jag faktiskt inte tröttnat på snön, det känns tryggt om den ligger kvar ett tag, slask kommer ändå att komma någongång innan våren är här, och om snön försvinner och omvandlas till slask för snabbt medför det en risk för ny snö och därmed ny slaskperiod. Och jag nöjer mig gott och väl med en sån period, för usch för slask!!

Jag är för tillfället oerhört uttråkad, ska snart återvända in till köket och fixa lite middag. Har planerat att göra Spagetti Carbonara idag, mums vad gott, och det var ett bra tag sedan nu också. Dessutom är det ett säkert kort här hemma, det uppskattas alltid av alla! :)

Idag är det dags för Handbolls EM att dra igång, Sverige möter Slovenien. Detta betyder att hela familjen om 1,5 timma kommer sitta bänkade framför tv:n, det är alltid trevligt! Innan dess bör jag har fixat mat. Mamma och pappa är just nu ute på sjön och åker skidor så de uppskattar definitivt om maten är klar när de är tillbaka! Jag har varit riktigt duktig idag, tvättat, vikt tvätt, tagit hand om disken, fixat mat och nu ska jag fixa middag. Känns lättare att ta det lungt när man kommer hem från jobbet om man vet med sig att man gjort lite tidigare i veckan.



Fredrik Eriksson<3

Bättre

Hade feber när jag kom hem igår, men efter en natts sömn i soffan (somnade framför en film) så mår jag bättre. Men jag ska ändå ta det lungt idag, hade velat gå på Afro Dance men det är nog bäst att se till att bli helt frisk innan jag gör det. Får köra ett gympass innan jobbet imorgon istället, hur tråkigt det än må vara.

Nu ska jag återigen krypa ner i soffan, kika film. Hittade massa filmer att l*dda ner (schyyy..;) ) igår, så först blir det Johan Falk, Vapenbröder. Missade den när den gick i söndags, därefter blir det nog Reine och Mimmi i fjällen, grymt kul film, var ett tag sedan man såg den.

Ha en bra dag!

Mot ett hälsosammare liv...

Så nu var dagens arbetspass avklarat, det var faktiskt riktigt kul att jobba idag, tiden har gått fort trots att det inte varit särkilt mycket att göra och jag har hunnit med en del grejer som kommer uppskattas imorgon. Nu får Adam ta över, har gett honom några få enkla uppgifter som jag hoppas han ser till blir gjorda.

Nu ska jag vidare till gymmet, mitt pass, dancestep, börjar inte förrän 16.45, men ska träffa Annie på gymmet om en stund. Så tänkte lata mig under tiden hon är hurtig och tränar. Men det är iaf mycket roligare att umgås med henne på gymmet än att sitta på jobbet och vänta på att tiden ska gå.
Efter dancestepen ska jag ta mig hem till Fredrik, får väl se om det blir pizza ikväll då kanske, han var ju sugen på det senast! :P Och det får jag väl unna mig efter denna veckans träning och jobb.

Igår var jag på bio med Jannike, vi såg ´Har ni hört ryktet om Morgans?´ den var riktigt kul. Finns det något bättre än romantiska komedier? ;) haha. Sedan fick jag Jannike att sova hos mig, så vi somnade till Svensson Svensson och på morgonen fick jag lite sovmorgon med tanke på att hon kunde köra mig till jobbet. Great! :D

Men nu ska jag ta mig härifrån, imorgon är jag ledig och på tisdag väntar öppning.

3 dagar..

Imorgon är det fredag, det ska egentligen kännas skönt, eftersom det innebär snart helg. Men för min del känns det istället ingenting. Jag jobbar både imorgon och seda hela helgen, så det är inte allt för mycket att se fram emot. I bästa fall hinner jag och Annie ses imorgon kväll, men det är inget bestämt ännu, och på lördag blir det bio med Jannike. Annars är det enbart jobb som väntar. Ser fram emot nästa vecka, enbart 3 jobbdagar, skönt värre, plus ledig helgen!

Men nu ska jag snabbt ta av mig mina kläder och krypa ner under täcket och hoppas på att jag snabbt får upp värmen igen, för jag går runt och fryser konstant, oerhört jobbigt faktiskt! Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för det orkar jag inte alls just nu. Det räcker med munsår!!


Fredrik<3


Städdag

Idag är det tisdag, jämt vecka, det innebär att jag är ledig, från jobbet. Men helt ledig tycker jag inte riktigt jag är, ska in och äta frukost nu för att sedan påbörja min färd in till Göteborg för att städa min/Suss lägenhet kliniskt ren, därefter tror jag att jag ska försöka klämma in ett träningpass när jag ändå är ute och åker liksom för att avsluta med att slänga ut julen hemma i huset i Inseros. Det kan bli en lång dag, men ska bli skönt när det är över.

Har haft ont i halsen i några dagar nu, och det vill inte riktigt gå över, det betyder att te är självklart till frukosten, med honung i. Hade dessutom huvudvärk när jag gick och la mig igår, plus att jag fryser hela tiden och överallt. Har en känsla av att det är ett virus som spökar, orkar bara inte bli sjuk....

Imorgon är det öppning som gäller på jobbet, 7-14, därefter ska jag till gymmet har jag tänkt, för att sedan träffa Fredrik! Jag saknar dig!

<3

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd
Try as they may, they can never defy
What's been said between your heart and mine

The smile on your face let me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all



Fredrik<3

100108

Sitter på jobbet, har precis slängt i mig min medhavda matlåda med spagetti och köttfärssås.
Finns väl egentligen inte så mycket vettigt att komma med, förutom att jag just nu längtar hem. Har 5 timmar kvar på jobbet, och en halvtimma återstår av min rast, hur jag ska fördriva den har jag inte riktigt bestämt ännu. Blir nog bara till att ta det väldigt lungt.

Slutar jobbet vid 19, då har jag planerat att åka direkt in till centralen för att möta upp Fredrik, sedan ska vi hem till mig för att kika på första avsnittet av Let´s dance, det går ju inte att missa.

Imorgon blir det lite stadsvandring med mamma, och söndag är det dags att flytta hem till Inseros igen.

Pulkaåkning!

Torsdag - Ledig - Pulkaåkning med Celina! :D
Ja det är det som står på dagens agenda, ska bli riktigt mysigt!

Idag är det även dags att ringa runt till att alla som är möjliga deltagare till en Frankrikeresa i Juni, för att isf planera inför den imorgon. Vi måste bestämma vecka för att boka huset i Provance! Jag håller alla tummar jag har, det bara Måste bli av! :D

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för att åka till Kungsbacka och träffa Celina!


Back to work

Klockan är nu 7.14 och jag ska snart orka fixa lite frukost och sminka mig, sedan bär det iväg till jobbet, igen. Jag känner faktiskt inte för det det minsta, jag hoppas dagen går fort. Har en känsla av att det blir till att jobba över dock, det suger ju... Efter jobbet blir det simning med Michaela! Kan nog vara lite uppfriskande trots allt.


Jaaag saaaknaar diig! <3


Paradise Hotel!!

Snart är det dags för Paradise Hotel igen, det har varit saknat under jul- och nyårsuppehållet! Dessutom är det dubbelavsnitt, nice! ;) Därefter blir det sängen! Upp klockan 7 imorgon för att jobba, har varit väldigt skönt att vara ledig i 5 dagar, men snart börjar allvaret på riktigt igen. På söndag är det dags för mig att påbörja flytten tillbaka till Inseros, det suger en aning måste jag säga, men men.

Sherlock Holmes igår var faktiskt förvånansvärt bra, rolig men ändå med en bra handling. Är glad att jag gav den en chans, hade jag inte sett den på bio hade jag nog somnat med en gång. ^^ Suck vad jag kan vara tråkig när det gäller filmer...

Dagen har mest spenderats i sängen, vaknade väl vid 13 tiden, åt frukost vid 15. Tog en promenad i Slottskogen, höll på att förfrysa, det var galet kallt idag, och till på köpet så blåste det typ storm! Därefter blev det sängen igen, vi satte på PS. I Love You, eller jag satte på den, men jag tror att även Fredrig uppskattade den faktiskt! :) Han tittade iaf mer på filmen än på mig, för en gångs skull! ;) Sen han åkte har jag inte gjort särkilt mycket, ätit lite makaroner, druckit lite te, kikat på Flickan som lekte med elden.

Men nu är det snart dags för Paradise, tänkte borsta tänderna och så innan dess, och krypa ner i min goa säng!

Seeg

Känner inte för någonting just nu. Orkar inte ens få på mig kläder, packa iordning mina grejer och åka hem till Göteborg. Sitter just nu i köket hemma hos mamma och pappa. Gårdagens känsla hänger fortfarande kvar lite och det gör inte saken bättre. Vet inte alls riktigt hur jag känner för allting just nu. Jag hoppas att jag snart inser det, och att kvällen för med sig lite klarhet.
Ytterligare en anledning till att det tar emot att åka hem är för att jag vet att städning väntar på mig när jag väl är där och det känner jag inte det minsta för faktiskt. Vill bara gömma mig under täcket och låtsas som att världen inte existerar för några timmar och sedan vakna upp till en lite ljusare tillvaro.
Jag hatar att vara deppig, det suger! Dra upp mig någon!

Jaja, oavsett. Ikväll blir det bio med Fredrik, Helena och Henke. Sherlock Holmes! Jag hoppas det får mig på bättre tankar.

Nu ska jag ta tag i mitt liv igen.


Gott Nytt 2010!

Tack alla närvarande för en grymt bra Nyårsafton igår! Jag hade grymt roligt, det var en väldigt lyckad kväll! Idag har man väl mått som man förtjänat, seg som bara den. har i princip legat i Helena och Henkes soffa hela dagen och sovit och kikat film, förutom en timma när jag Annie och Helena var nere på Wallys för bakismat! Kom hem till Göteborg strax innan 21. Ligger nu i min sköna säng och kikar på Olycksfågeln, dagens avsnitt är snart slut och då tänkte jag sätta på "Borta bäst, Hemma värst", jag och Helena hyrde den tidigare men det dröjde inte länge innan jag somnade, så nu ska jag ge den ett nytt försök. Enligt Helena var den iaf väldigt bra.



GOTT NYTT ÅR!