value="Leta efter" />

Ny människa

Nu har jag kommit hem, slank in på Ica precis innan stängning och köpte pannkaksingredienser. Tack för tipset Janna, ska bli grymt gott! Har tagit en välbehövlig dusch, och rakat benen, känner mig som en ny människa. Utan tvekan! Nu är det dags att ta på mig lite myskläder och ställa mig och steka pannkakor, eller först ska jag såklart blanda ihop en god smet. Joina? :)


Maat!

Så var klockan över 15 och det var dags att gå och äta lunch. Timmarna har gått hyffsat fort och enkelt idag oxå. Känns inte så farligt att vara på jobbet faktiskt. Helt okej. Vad hade man gjort annat idag, det enda nyttiga hade väl varit att träna typ. Så det känns helt okej. Men ska bli oerhört skönt att verkligen få vara helt ledig sedan i 4 dagar, verkligen känna att man är ledig och njuta av det och leva livet. Slappna av vet jag inte om jag kommer göra iofs, har en himla massa planer, ser verkligen fram emot helgen. Vet inte hur många gånger jag har skrivit det nu.

Pyttipanna och Rödbetor blir det idag igen, resterna från igår. Det står i micron och väntar på mig och min mage har börjat skrika lite. Dags för mat tror jag.


4 timmar extra

Vaknade av ett sms från Lena idag med. Pia är fortfarande sjuk och som den ängel jag är ställer jag ju såklart upp. Men detta är sista dagen innan ledighet. Och Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag, kommer jag INTE säga ja till några pass, då ska jag vara LEDIG! Blir till att börja 12 idag med alltså, istället för 16, undra vem jag får jobba stängning med. Missar träningen idag med, imorgon blir det gymmet, likaså fredag och lördag. ^^

Så nu blir det frukost, påklädning, sminkning och hårborstning innan jag ska ta mig ner till bussen och åka in till Kba. Måste lämna tillbaka min bok imorgon, vilket betyder att jag måste läsa ut den ikväll, eller imorgon bitti. För orkar inte låna om.

Är ändå ganska nöjd över att jag får jobbat dessa extra timmarna idag och igår, jag tjänar in min nya vinterjacka! ;)

Jaja, nu måste jag skynda mig lite.

 


Sluta haka upp mig.

Jag måste sluta haka upp mig, jag måste klara av att släppa taget och inte skapa förhoppningar över allting. Det är mitt nya mål, min nya riktning att sträva mot.

Bara det bästa är bra nog!


Pyttipanna!

Blev till att köpa pyttipanna, kände att jag ville fixa något enkelt som inte tar så lång tid, och pyttipanna är ett bra alternativ. Fick köpt med mig rödbetor också, men insåg nu att jag ju glömde köpa ägg, det ska man ju egentligen ha till, men jag får väl klara mig utan idag. Det ska nog gå bra ändå. Är faktiskt riktigt hungrig.

Nu är det bara EN dag kvar att jobba innan jag får långhelg! Ska bli så oerhört skönt att släppa jobbet för några dagar. Bara koppla av och ha riktigt kul! :) Ser fram emot både fredag och lördag något enormt, även söndag ska bli mysig. Saknar faktiskt mina Systrar. <3



Annie, Janna och Niclas, tack för underbara kommentarer! Ni är guldvärda! <3


Ett utav de sista stegen

Imorse fattade jag ett beslut som jag aldrig innan denna helgen trodde att jag skulle ha kunnat ta, jag bestämde mig för att inte träffa M i veckan iaf, han får komma förbi med mina kläder och lämna de på jobbet och pengarna som jag är skyldig honom kommer jag sätta in på hans konto. I efterhand känns det verkligen helt rätt och jag är glad att jag äntligen insåg vad som är bäst för mig.

De senaste dagarna har jag verkligen mått jättebra, det känns bara bättre och bättre för varje dag som går. De stunder när jag känner mig nere och deppig är väldigt lätträknade. De obehagliga drömmarna har flytt iväg likaså min olustkänsla när jag vaknar upp ensam på morgonen. Jag mår bra när jag går och lägger mig själv, det är skönt att kunna sprida ut sig i sängen, skönt att bara ha sig själv att tänka på. Jag tänker inte tillåta mig själv att dras ner igen, det är verkligen inte värt det. Därav mitt beslut att inte träffa M i veckan, och förmodligen inte överhuvudtaget. Vi är inte ovänner, vilket är en av anledningarna att det känna som rätt beslut, men samtidigt mår jag bäst av att släppa honom och gå vidare utan honom. Så länge vi slipper tråkiga kommentarer bakom varandras ryggar och avsky i blicken när man stöter på varandra mår jag jättebra.

Jag är riktigt stolt över mig själv, att det kunde gå såhär lätt och faktiskt fort dessutom, för jag tycker faktiskt att 1,5 månad är snabbt jobbat. Jag mår jättebra!!


Ska man känna sig dum för att man är glad när en bästa vän mår skit? :S <3

Inte så lång tid kvar.

Nu känns det ändå som att det är överkomlig tid kvar.. Vid detta laget hade jag ändå redan varit på jobbet så det känns okej nu. Och tiden fram till nu har faktiskt gått rätt så fort. Jag har i princip stått framme i kassan hela tiden, och hunnit fylla upp och fixa litegrann i salladsdisken. Stängningen ska nog gå fint. Jenny är min stängningspartner!


1,5 days to go..

Glädje

He doesn´t even know, but I think it´s best that way.


Kommer sakna min säng idag

Vill inte behöva lämna min säng idag, saknar redan mitt varma täcke. Hade velat sova en massa timmar till, men det är bara att gå upp. Blir till att börja jobba 12 istället för 16, Pia är sjuk, så nu hinner jag inte träna heller. Är fruktansvärt trött, sovit i 6 timmar, dumt Sofia. Hade tänkt gå upp sådär vid halv 12, nu vaknade jag istället vid 8 av Lenas sms och har därefter pratat med Annie. Ska bli skönt att sova på bussen i en timma sedan!

Nu blir det frukost, sminkning och påklädning till Svensson Svensson. (a)

Längtar till 22, då kommer jag äntligen hem! ^^

Läggdags.

Nu äntligen ska jag ta mig i kragen och uppsöka min säng för en natts sömn. Men först, efter många om och men, blir det Idol! Ska bara tvätta bort lite smink och borsta tänderna först, och lägga disken i blöt, den tar jag imorgon.


Almost there..

Morötter och Dipp

Kör lite nyttigare idag, blev morötter till resterna av dippen, okej gräddfil kanske inte är det nyttigaste, men morötter är oavsett bättre än chips! :D Och grymt gott är det! :) Så nu blir det en kopp te och Idol, och så klart morötter och dipp!

Var oerhört duktig på jobbet, stämplade ut 20.10, hann lätt med 20.17 tåget, fruktansvärt skönt, vann en halvtimma på det!


Two days to go..


(Detta skulle ha laddats upp för någon timma sedan, men det får bli nu. Bättre sent än aldrig.)


Längtar hem.

Sitter på lunch på jobbet nu, lyckades riktigt bra med min matlagning igår, det var faktiskt himla gott. Ris med kött och champinjon gryta. Men jag är trött idag, vill bara hem och lägga mig framför tv:n. Eller sätta mig vid datorn och prata bort några timmar med någon trevlig människa. Men jag är inte hemma förrän vid 22 ikväll, och då kommer jag väl troligtvis vara helt död.

Har fått mitt schema för resten av hösten nu, fram till v.50, 13 december. Har räknat ut att jag kommer jobba ca 75%. Varannan vecka jobbar jag dock enbart 3 pass, tis, ons, fre. Kan ju iofs vara skönt, men det hade ju inte skadat att jobba ett pass till. Fast det finns ju de veckor när man jobbar 6 dagar också, så det väger väl upp antar jag. Det blir nog toppen bra. Ca 120timmar i månaden, eller ja på 4 veckor, 28 dagar. Har räknat lite på det, och det ser ut att kunna bli ganska goa pengar.


jag vill, jag vill, jag vill ...

En bra bit påväg

Jag känner nu hur långt jag har kommit med min bearbetning, hur bra jag faktiskt mår och att jag snart är tillbaka igen, och kanske till och med snart skulle våga börja satsa på något nytt, något annat. Men anledningen till att detta börjar gå upp för mig är aningen mörkare. Kärleken kan verkligen suga totalt, det märker jag nu på många håll, och jag känner mig nästan elak som kan säga att jag mår bra nu, att jag är glad, när så många andra precis har fallit ner i den djupaste av avgrunder och inte ens har börjat sin resa upp än. Den resan kan bli hur lång som helst och hur jobbig som helst. Och hela tiden kommer nya bakslag som får en att tappa greppet och ramla neråt igen. Jag vill bara kunna ställa allt till rätta för er och få det att bli bra igen, på något sätt. Men det enda jag kan göra är att finnas där, hjälpa till att hålla ett fast tag och hindra er från att tappa greppet igen. Inget annat står i min makt. Jag kan stötta och lyssnar, och komma med råd och goda ord. Men i slut ändan har jag inte ett skit att säga till om. Hur lång tid denna resan upp kommer ta finns det ingen som kan svara på. Jag finns här hela tiden, jag tänker se till att ni inte ger upp. Ni är starka, och det klart att ni fixar även det här. Jag har varit där själv, jag vet att det känns helt meningslöst och att de ljusa och glada stunderna lyser med sin frånvaro. Mörkret känns väldigt tjockt och tungt att ta sig igenom. Men det kommer lätta, jag lovar, med tiden. Tyvärr kommer ni inte att märka det från dag till dag. Men för varje vecka som går borde ni titta tillbaka, jämföra med var ni var för en vecka sedan, och förhoppningsvis ser ni en liten förbättring.

Jag har inte långt kvar, jag är i princip uppe ur min avgrund. Men även om dimmar har lättat och jag kan se ljuset igen så finns det fortfarande många steg att ta när man väl är tillbaka i verkligheten igen. Det tar tid att våga bygga upp förtroendet för andra människor igen, det kommer ta tid att våga lita på någon på samma sätt igen och våga tro på något långvarigt. Trygghet och tillit tar tid att bygga upp och det är det som skrämmer. Det är tiden fram till tryggheten och tilliten som känns jobbig, oviss och obehaglig. Rädslan för att allt ska gå i kras innan det ens hinner ta fart är fortfarande väldigt intensiv, och det är den jag nu jobbar på att släppa. Än så länge har allting gått hyffsat smärtfritt. Några bakslag har jag stött på, och fler väntar mig, men jag vet att dessa bakslag någon gång kommer att komma, jag har börjat stålsätta mig och försöka intala mig att det inte är något att vara ledsen för. Det ska inte behöva få mig ner i knä igen, jag har börjat bearbeta bakslagen innan de är här, och det hoppas jag är en bra sak. Får bara hoppas att jag bearbetar på rätt sätt. Jag håller tummarna!


Spotify!

Gott, då har man Spotify också! :)

Känner mig rätt så duktig nu, både lagat mat och diskat efter mig. Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen, får se vad jag sätter på att somna till idag. Antingen Parlamentet eller så blir det till att fortsätta titta på första säsongen av Oskyldigt dömd, har fastnat för den serien, på onsdag drar säsong 2 igång. Vi får se vart det slutar.

Känner inte det minsta för att jobba imorgon, men det är bara att bita ihop och se glad ut ungefär.




Veckoplanering:
Måndag: Jobb 12-20.30
Tisdag: Träning, Jobb 16-20.30, Kanske myskväll med syster Louise
Onsdag: Träning, Jobb 16-20.30
Torsdag: Ledig, Tvätta?, Träning?, Träffa Marcus? Köra mamma och pappa till flygplatsen
Fredag: Ledig, Träning?, Utgång med Carro!
Lördag: Ledig, Träning, Tacos, förfest och utgång med Helena och Ida!
Söndag: Ledig, Bakis^^, Syskonmiddag med systrarna i Inseros med efterföljande filmmys


Ekonomi

Nu blir det till att laga lite mat till morgondagens lunchlåda, det tycker min ekonomi om ska ni veta! Mycket billigare (och nyttigare) än att köpa snabbmat någonstans!

Dagen har varit seg, gårdagens alkohol har velat göra sig ihågkommen stora delar av dygnet. Men jag har klarat det rätt bra iaf, jobbet gick helt okej, nu är det bara 3 dagar kvar innan jag får helg, ska bli så grymt skönt när dessa dagarna är överstökade!

Träningen gick sådär, var fruktansvärt trött efter jobbet, och Helena verkade inte vara mycket piggare hon, så helt ärligt gick den väl inte alls. Vi gick och pratade i en dryg halvtimma på löpbandet, det kan man inte kalla träning tyvärr. Tisdag och Onsdag blir det andra bullar!

Nu blir det matlagning som sagt, Kommisarien och havet står på i bakgrundet, har rätt svårt att koncentrera mig på filmen på grund av de dubbade tyskarna! ^^ Suck, okej om den hade varit hel tysk, med svensk text, men dubbning suger. Men boken som ligger till grund för denna filmen läste jag ut för bara några veckor sedan, så vill gärna se den ändå. Får försöka hålla blicken borta från tyskarna...


Klocka borta...

Det verkar som att jag ska offra någonting varje gång jag är ute nu för tiden, denna gången blev det ´guld´klockan som jag fick av M i julklapp, riktigt tråkigt, men men. Jag kan inte göra någonting åt det. Någonstans i Göteborg, troligtvis mellan Centralen och Avenyn, är ingen liten plätt att leta på. ^^ Jag ska då alltid lyckas. Ringen sitter åtminstone fast på fingret...

Nu blir det sängen, kan verkligen behövas. Imorgon blir det återigen jobb 14-18 och därefter träning, med Helena?, förhoppningsvis, jag ska iaf träna!

Godnatt!

Tack Marcus!

Det känns skönt att vi kan prata som människor igen, riktigt skönt! Idag flöt samtalet på riktigt bra och den hemska känslan som drog över mig direkt efteråt förra gången kan jag inte känna någonstans. Tack för att du ringde upp! Jag är glad för din skull, att du verkar må bra och vara glad, det värmer, även om det såklart sticker lite samtidigt. Ska oavsett bli skönt att få träffa dig nästa vecka, se hur det går, hoppas det kommer kännas lite obehindrat som att prata i telefon, troligtvis inte, men kanske åtminstone smärtfritt?

Glömmer dig aldrig någonsin!


Vilken kofta?

Hade helt klara planer för vad jag skulle haft på mig ikväll, men när jag igår skulle skrapa fram det ur garderoben kunde jag inte hitta min top, grymt tråkigt. Ringde både Lollo och Frida för att höra om de visste var det kunde finnas, men nej. Blev till att skicka iväg ett sms till Marcus på morgonen för att höra om den möjligen skulle kunna ha glömts kvar där. Fick svar för en stund sedan, ingen top där inte, men tydligen en kofta ´typ´, fråga mig inte varifrån typ kom. Men kan inte för allt i världen komma på vilken kofta det skulla vara, jag känner inte igen att jag skulle sakna en kofta, så det kan ju bli kul att få den tillbaka. Haha. Har tänkt lura med honom hem till mig, han måste faktiskt se min lägenhet, är ju skyldig honom pengar dessutom så kan vi ta klädåterlämning i samma veva. Försökt ringa honom men utan resultat. Får försöka senare.

Nu sitter jag på jobbet, har precis fått lunchrast. Spagetti och Köttfärssås står på tining i micron. Är grymt hungrig, men inte det minsta trött idag. Känner mig riktigt pepp inför kvällen, och det känns inte så farligt att jobba heller faktiskt. Slutar vid 18, så det har ju redan gått 3 timmar. Drygt halva passet kvar när jag kommer in, men det känns helt okej, faktiskt.

Var grymt trött när jag vaknade imorse, drömde massa konstiga drömmar inatt. Jag drömde att jag åkte hem till Inseros för att leta igenom allas garderober i jakt på min svarta top (den som jag inte kan hitta), sedan kastades jag in i en annan dröm, där hela min grundskoleklass satt på läktaren i någon gymnastiksal/aula med mina gymnasielärare. Det verkade vara något slags humorprogram, men jag hade svårt att förstå om vi var där för att titta på det eller om det faktiskt var vi som spelade huvudkaraktärerna. Jaja, nog om det, det kommer jag ändå aldrig få reda på. ^^

Får se hur det blir ikväll efter Esters, troligtvis blir det utgång i Kba, eller så väljer jag att haka på Helena, Ida och co, vet dock inte om vart de ska ut. Vi får se hur det blir. Ska försöka få tag på Helena eller Ida och höra om de vet vart de ska. Tror dock Helena jobbade till 15.

Men nu ska jag snart äta, grymt gott ska det bli, hungrig som en varg!!


Fredagkväll, nästan helg.

Mycket att göra idag på jobbet, men passet gick hyffsat snabbt och enkelt ändå. Köpte med mig chips och dip hem nu, så tänkte gotta mig lite över att det är fredag, och ´nästan´ helg, jag jobbar ju både lördag och söndag, så helt helg känns det inte riktigt som, men det ska bli gott med chips. (a) Så nu blir det till att kika på kvällens idol och sedan sova, upp vid 8 imorgon för att jobba, men kvällen kommer bli grymt bra, det känner jag på mig. Tack Matilda för att du ordnar detta!

Så godnatt, och så måste jag bara tillägga att jag har världens bästa bästa kompis! <3


Dessa räkningar

Jahopp, så var man typ fattig igen, alla dessa jävla räkningar som ska betalas, suck. De ruinerar mig. Men nu är i stort sett allt betalt tror jag. Riktigt skönt. Sedan har jag lite pengar att dra in från olika håll. Sammanlagt 1350kr, varav 750 iofs ska gå till Marcus, men då är det ändå 600kr kvar.

Nu är det dags att göra iordning det sista innan jag ska traska ner till bussen om ca 10 min. Dags för träning, jag känner mig rätt duktig faktiskt, därefter blir det jobb. Känns inte det minsta som fredag måste jag säga.



6 jobbdagar kvar till helg! ^^

Taack Adam!

Jaa, det löser sig! Adam är en ängel och räddar min lördagskväll, han gick med på att byta tid så nu jobbar jag 10-18 istället för 15-19.30, så nu hinner jag till Esters till klockan 19 utan problem, är jätteglad nu. Ser verkligen fram emot morgondagen, ska bli grymt mysigt och roligt! Men fan vad jag kommer att sakna Matilda när hon åker, attans! Men nog om det, än så länge är hon ju kvar. <3

Vaknade precis, skönt att slippa ställa klockan tidigt, hinner träna idag nu i alla fall, så blir till att, precis som igår, åka in till kba vid 12.45. Börjar jobba vid 16 idag också, stängning. ^^

Men nu ska jag faktiskt fixa lite frukost och sedan lägga mig i sängen igen och kika på gamla avsnitt av Oskyldigt dömd. Mikael Persbrandt är så grymt bra! Helt klockren!

Räkor, pistagenötter, te och idol!

Så efter ett segt pass på jobbet har jag äntligen kommit hem. Är riktigt skönt, ser inte fram emot ytterligare en stängning imorgon överhuvudtaget, men det är bara att bita ihop. Nu ska jag äta lite räkor, koka mig en kopp te festa med lite pistage nötter och kika idol. Mys ska det bli. Sedan är det dags för sängen. Var förbi på apoteket innan träningen förut, fixade bedövningssalva för min stackara


Hemlighet

Gott att det gick vägen, hade inte ens tänkt tanken till igår eftermiddag, och chansningen gick igenom. Redan idag är det ordnat. Men jag tänker köra en liten luring, vilket kanske är lite fräckt, men det man inte vet har man inte ont av. De flesta tar inte skada av det överhuvudtaget, kanske inte ens någon, men jag undviker ändå att skriva ut det här, utifall att det skulle uppstå problem för mig. Nyfikna? Det är inte alls någon stor grej, men skönt för mig! :)

Nu har jag ordnat min lunchlåda till jobbet, kokade upp lite pasta till den köttfärssåsen jag hade tänkt mig äta igårkväll när jag kom hem från träningen, nu blev det ju mys med ostbågar och cola med Marie istället. Nu ska jag packa ihop min gymväska och vika iordning resten av tvätten från igår, sedan blir det till att titta klart på ytterligare ett avsnitt av Parlamentet innan jag ska ta bussen till träningen.

Ha en bra dag, för mig väntar träning och jobb, inte överdrivet kul ... 7 dagars jobb i rad, dessutom enbart stängningar, jag kommer känna mig väldigt välförtjänt mina 4 dagars ledighet tors-sön nästa vecka. Längtar redan nu!


Dumma Tumme!

Har sovit jättedåligt inatt, vaknat flera gånger och inte kunnat somna om.. och allt är min tummes fel. Har lyckats dra av nagelbandet på ena sidan och det gör så förbannat jävla ont så det är helt sjukt. Pulserar som bara den. Vill bara börja gråta. Har fått gå upp flera gånger för att spola kallt vatten på för att bedöva en smula, men det hjälper ju bara tills jag lägger mig i sängen igen ungefär. Har varit hemskt verkligen. Låter säkert jättelöjligt, men det har verkligen gjort skitont. "/

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kika klart på gårdagens Idol, min dator ville inte vara med hela programmet igår utan stängde av sig. ^^

Om ca 2 timmar bär det av in till Kba för att träna, efter det väntar jobb.

Onsdagkväll

Spinningpasset satt fint förut, riktigt skönt att få avklarat, var trött som ett djur efteråt, gott! :) Däremot till intet gjordes träningspasset så fort vi kom hem. Marie hämtade nämnligen upp mig efter gymmet, så det blev till att åka hem till mig och kika Twilight och så klart köpte hon med sig ostbågar och cola, sjukt gott. Så det var väl tur att jag tränade, på sitt sätt. Så imorgon blir det träningen innan jobbet!

Tack för en mysig kväll iaf Marie! :) Det måste göras om snart, innan du också lämnar Sverige för större äventyr!

Nu blir det Idol på tv4anytime innan jag ska somna gott. Tar hand om disken imorgon ^^


Jahopp.

Blir träning själv nu iaf.. Krya på dig gumman! <3

Favoritmat och nu träning

Så nu har jag lagat och ätit Spagetti och Köttfärssås, alltså det är verkligen barnsligt gott! Fixade även mat till ytterligare en matlåda och så blev det lite köttfärssås över till jag kommer hem ikväll, bara att koka upp lite pasta till. Skönt värre när man kommer hem runt halv 9 efter ett träningspass.

Så nu ska jag diska i ordning lite innan jag ska ta bussen in till Kungsbacka. Får se om det kanske blir en liten fika med Helena efter träningen, en kopp te på Karma kanske? :)

Att längta tillbaka

Ibland önskar man att man var liten igen, då var allting så enkelt. Hade man ont räckte det att någon blåste lite och satte på ett plåster så var det bra igen. När man var ledsen kunde man kura ihop sig i mamma eller pappas knä och så kunde de berätta någon saga och klappa en över håret så slutade snart tårarna att rinna och allt kändes bra igen. Bråkade man med en kompis sa man till sin mamma och så fick föräldrarna prata med kompisen och så sa man förlåt och så var det bra igen. Det var så simpelt då, på den tiden.

Men det är många år sedan och saker och ting har förändrats. Mamma och pappa kan inte längre ställa allting till rätta längre. Har man ont nu så är det troligtvis värre än ett litet skrapsår på knät, och då är det oftast man själv som måste se till att man kommer till farbror doktor och kollar upp det. Bråkar man med en kompis måste man själv reda ut det, eller inse att det inte är något att göra åt och släppa det, vilket kan bidra till att det bara fortsätter att ligga och gnaga.

När man var liten bytte man kille att vara kär i sådär en gång i veckan. Man skrev små lappar och frågade chans, fick man ett nej gick man till nästa. Det samma gjorde man när någon på en lapp skrev att han/hon ville göra slut, det var inget mer med det, det fanns ju så många andra att välja mellan. Dessutom var man ju inte med den man var ihop med ändå, för det var ju pinsamt och skämmigt, så man umgicks ju mer med alla andra killar än med sin ´egen´. Idag är allting annorlunda. Får man ett nej eller ett besked om att det är slut så rasar allt, och ingen i hela världen, förutom just den killen, kan bygga upp det igen. Man kan inte krypa ihop i mammas knä och låta henne torka tårarna, eller jo det kan man, men tårarna upphör inte och allt kommer inte kännas bra igen på grund av det. Man kan inte sätta ett plåster över sorg och man kan inte blåsa bort känslan av att känna sig ensammast i hela världen.

Att bli vuxen är smärtsamt, att behöva klara sig på egen hand och ta ansvar för sina egna handlingar och även för andras, det är något som inte alltid är så enkelt. Men alla kommer vi dit, alla måste vi genomgå denna förvandling från liten och oskyldig till vuxen och ansvarstagande. Jag börjar förstå grejen, jag börjar inse hur det ligger till, men det spelar ingen roll hur mycket jag än förstår, för det är alltid lika jobbigt att vara ledsen. När tårarna vägrar sluta rinna nerför kinderna och den där hemska klumpen i magen bara växer sig större och större så längtar man tillbaka till mammas trygga famn, den som fortfarande finns kvar men som inte längre bär på samma magiska kraft att ställa allt till rätta. Nu är det bara jag som kan få allting att kännas bra igen, det är bara tron på mig själv som kan förändra situationen, och jag jobbar på att förstärka den tron på min egen styrka, jag tänker lära mig att klara av allting, så är det bara.

Ingen ork

Varför är det så svårt att finna lust och ork till att städa? Kan verkligen inte hitta något av det någonstans. Måste gå ner och ta ut tvätten ur torktumlaren nu också. Det känns aningen mindre jobbigt, men det är ändå inge vidare kul. Har enbart tagit hand om disken än så länge. Har dammsugning, toalettstäd och bäddning av sängen kvar. Inte för att någonting av det tar någon tid egentligen, men det är tråkigt nog för det.

Så nu ska jag se till att sätta igång, gå ner och handla lite middagsmat/lunch sen också, innan det blir träning. 18.15 drar Spinningpasset igång.


Drömmer om Farmville :O

Tror jag börjar bli lite skadad (a), inatt drömde jag att jag hade en egen bondgård, och varifrån kommer de tankarna om inte från Farmville, haha. Det är ju pinsamt. Men det var faktiskt ganska mysigt. Hästar, kor och får ... jag tror jag är knäpp.



I natt i mina drömmar kunde jag säga nej!

Tvätt och städning

Så var klockan 10 och det var dags att dra sig ner till tvättstugan. Skönt att få det gjort iofs, har ju inte särkilt mycket planerat för dagen. Blir träning senare idag med Helena förhoppningsvis, annars MÅSTE jag åka in själv! Efter det blir det antingen lite mys med Linda hos mig, annars åker jag till troligvis till Forsbäck och gör Janna sällskap över natten! <3

Det låter som det regnar ute, vill inte dra upp parsiennerna för att titta ...

Tack för att jag till slut fick ett riktigt avslut Marcus, nu mår jag mycket bättre, och jag är glad för din skull! :)

Glass och te <3

Nu blir det sängen.. bjuder på en bild som Godnatt!


Allt och lite till

Även om jag inte alltid är ens hälften av det jag hade velat vara så har jag ändå allt och lite till när man kommer till vänner. Är oerhört lyckligt lottad som har så många äkta vänner som står på min sida i alla lägen, tack! Har kikat Idol, har faktiskt tänkt försöka följa det detta året, på riktigt!! :) Är ju mycket roligare att titta då, när man vet vilka det är man tittar på. Nu går däremot Systrar i Jeans på femman, visste inte ens att den fanns på film, så jag ger den en chans.

Måste fixa lite publicering för Niclas som har skaffat blogg, det gillas! :) Så titta gärna in hos honom, det uppskattar han utan tvekan! Klicka dig vidare till hans blogg HÄR!


<3

´Nej det var verkligen inte så sofia! Jag lovar, har alltid saagt det. Klart jag tyckte om dig! Kommer inte glömma dig heller.´

Du kommer alltid ha en speciell plats inom mig<3


Det är lite jobbigt nu ...


Skakis

Trodde inte att jag skulle bli nervös eller skakis av att prata med dig, har spelat upp det där samtalet för mitt inre så många gånger nu att jag trodde det skulle gå utan problem. Och problemfritt gick det väl iofs, men är helt skakis nu, hjärtat slår dubbla slag och jag måste andas djupa andetag för att lugna ner mig.. Sjukt! Men tack iaf, nu känns allt lättare. Är vi okej nu?! Kan jag släppa detta nu och gå vidare på riktigt? Är trött på att åka bergochdalbana...

Barnen i Bullerbyn

Så nu har jag skalat potatis och satt på spisen. Snart blir tilllagning av potatismos, så grymt gott! Tittar på Barnen i Bullerbyn oxå, myspys.

Kom på att jag inte alls behöver missa idol, min snälla mamma har ju tv4anytime så det är ju bara att gå in där och titta på det så fort jag kommer hem! :) Blir bodypump nu istället för spinning o core ikväll. Absolut inte fel. :)

Fel yrkesval?

Bokade precis tågresa till Stockholm för mig och mamma, efter att internettjänsten för tredje gången fick upp felmeddelande ringde jag kundtjänst. Försökte mig på självbetjäning, men rösten lyssnade inte på mig så jag valde att boka genom kundtjänst istället, gamla hederliga sättet som alltid fungerar. Men ibland förstår man ju inte varför en helt asocial människa väljer att sätta sig i en kundtjänst telefon hos ett stort företag? Hon var oerhört kort och oentusiatisk, riktigt tråkigt. Blev nästan ett pinsamt samtal ju, men troligtvis mest för henne. Varför skaffar hon sig inte ett nytt jobb? Det är ju sorgligt. Hoppas hon snart inser att hon är rätt felplacerad, så att folk slipper hamna hos henne när de ringer med funderingar kring Sj. Suck!

Nu ska jag gå ner och köpa potatis och påbörja dagens lunch, är inte jättehungrig ännu, men kan ändå vara skönt att ha förberett lite. 19.15 är det dags för Spinning och Core med Helena. :)

Kommer missa Idol idag igen!!! Ooh, no!

Sthlm med mamma!

Så var det bestämt, om 1 månad och 1 dag åker jag och Mamma upp till Sthlm över helgen. Blir hotell, restaurangbesök, strosa runt på Sthlms gator och på söndag dag är det dags för Teater, Rasmus på Luffen på Oscars teatern, ser verkligen fram emot det. Tack mamma för att du räddade min helg!

Andas luuungt.

Grymt irriterad, men till vilken nytta. Synd att sabba sitt ´rykte´ så med det samma, efter bara några veckor, men men, inte mitt problem. Ska se om jag få ordnat det på annat sätt, hoppas hoppas. Annars får jag snällt jobba i alla fall.. Men kan ju vara skönt att vara ledig v.40 annars, hela helgen, tors-sön. Vi får se vart det här slutar. Du har inte längre mitt förtroende, tråkigt!

Idag är man ledig, riktigt skönt. Vaknade när telefonen ringde strax innan 10, Lina lilla ville prata lite. Men nu är jag pigg, det är skönt att inte behöva sova bort hela dagen. Ska gå ner och boka upp mig på tvättid tänkte jag. Välbehövligt. Annars finns det itne så mycket att göra idag, träning senare, men inte förrän vid 19. Så vet inte riktigt vad jag ska fylla dagen med. Har tänkt göra potatismos och äta fiskburgare som jag köpte med från jobbet igår, kan nog bli gott. Riktigt potatismos är ju så sjukt gott, yummie!

Så påklädning, sedan tvättstugan. Efter det en dusch, ja tack!!

090922

Ja, nu har det ytterligare en gång slått över till nytt datum, 22 september 2009. Inget speciellt alls med den dagen tror jag, ville bara nämna det.

Borde ha gått och lagt mig i min underbart välkomnande säng för ett bra tag sedan men har liksom fastnat här framför msn. Suck. Blir till att sätta på Svensson snart tror jag, ovanligt va? (a) Det verkar nämnligen inte som att Lotta eller Bullerbyn har lust att laddas hem fort (och jag vet att jag är olaglig och att det kan gå dåligt för mig, men ´peppa peppa, ta i trä´ jag ska inte åka fast).

Usch jag börjar redan noja för att hösten är här, löven börjar falla från träden och kylan är outhärdlig. Jag saknar sommar, sol och värme som bara den. Ser inte fram emot att köpa nya höst och vinterkläder, det gör både mig och min plånbok deprimerade. Tidigare har jag bara kunnat ta något av allt som funnits hemma, möjligen köpt nya skor, men jackor, vantar, mössor osv har alltid funnits att välja mellan, nu när man leker vuxen är det dags att fixa sånt själv. Stackars min plånbok, det hade varit lättare om det varit sommar året om. Jag tycker inte om kylan, inte mörkret, inte det minsta, speciellt inte ensam, då suger det bara ännu mer. Men men, det kan väl kanske vara nyttigt det oxå, eller något. Ska det vara vinter kan det väl bli VINTER oxå, då menar jag på riktigt. Vit snö och mysfaktor, men det är inte alls det som nu väntar oss fram till slutet av Mars, nej utan det som väntar oss är regn och snöslask! Usch! Låt våren komma snabbt!

Livsglädjen verkar ha återvänt, jag hoppas den är här för att stanna nu. Den senaste månaden har varit väldigt turbulent, ´upp och ner, ut och in, bak och fram´, men nu verkar det ordna upp sig. Jag kan fortfarande vakna vissa morgnar med en klump i magen, men den är mindre för varje gång och den uppträder allt mer sällan, riktigt skönt. Att gå och lägga sig ensam på kvällarna är inga problem längre. Det är skönt att kunna breda ut sig i sängen och man sover faktiskt riktigt gott, (så länge de där dumma drömmarna håller sig borta) och man vaknar utvilad. Dagarna flyter på, jobb, träning, vuxenliv och kompisar. Känns som att jag verkligen har hittat tillbaka till mig själv igen, hittar fler sidor hos mig själv för varje dag som går och kommer tillbaka till den jag är, glad, positiv och framåt! Det mesta ordnar sig med tiden, men man kan inte spola fram, man måste gå igenom det, orka, kämpa och låta sig vara ledsen, deppig och få känna sig fruktansvärt värdelös ibland. Tillslut vänder det! Jag är stolt över mig själv! För även om jag såklart har behövt stödet från alla mina vänner som hela tiden har funnits där så hade jag aldrig fixat det utan min vilja och styrka, så det är jag som har klarat mig igenom det, med stöd från de underbara vänner jag har! Tack! <3



Tänker på dig Janna, jag finns här, jämt! <3

Knäckebröd med smör och kaviar!

Så var man hemma från jobbet, skönt som bara den! Har blivit ätit två knäckebröd med smör och kaviar, mums. Nu blir det te framför tv:n. Just nu går Roast på Berns på femman, inte helt fel underhållning en måndags kväll.

Imorgon är det dags för en ledig dag, skönt ska det bli, speciellt eftersom jag oxå är ledig på onsdag. Underbart. Har dessutom fixat ledigt på lördag nu, inför Matildas avskedsmiddag, ska bli riktigt kul! :)



Tack Annie för att du finns, du är det värdefullaste jag har!<3

Lunch för pengar jag inte har

Så nu har jag varit och lunchat med Annie, eller hon köpte en kopp te och jag åt lunch. Dock för pengar jag egentligen inte har, men gott var det. (a) Ska snart in och jobba igen, inte något jag ser jättemycket fram emot men men. Det är bara att hålla ut, blir väl kvar här till 20.30 ungefär, sedan ska jag hem och njuta av två dagars ledighet, SKÖNT! Dessutom har jag fått ledigt lördag nu också, riktigt skönt! Det betyder iofs att jag ska jobba lördagen därefter, 8-17, och på det utgång med Helena och Ida, men men. Pengar är alltid pengar, känns som ett vanligt uttryck för mig.

Det här med namn

Diskussionen kom upp i bilen förut. Erik (systers pojkvän) fick ett sms av en kompis, som heter SVEN! Och jag var bara tvungen att säga vad jag tänkte, alltså "Vilka föräldrar döper sin son till Sven, stackarn". Och efter några sekunds tystnad säger Lollo i stil med "Varför ska du alltid vara så elak?" Men vadå elak, jag tycker ju synd om honom, borde inte det vara en bra sak, det måste ju vara snällt, tyckte jag, men att döma av skratten som bröt ut i bilen verkade jag vara ensam om den åsikten.

Men ärligt, denna killen heter Sven och han är lika gammal som Erik och Louise, alltså 17år, är det inte lite sorligt? Det är som att i dag heta Harald, Gunnar, Olga eller Berit som tonåring. Det kan ju ändå inte vara så kul. Vänd på det, hade inte du blivit lite chockad om din kompis morfar presenterade sig som Tobias eller Jonathan. Det är liksom lite fel.

Självklart kommer namn tillbaka, men vänta tills det är dags, för 17 år sedan var inte Sven och Berit populära barnnamn. Möjligen för 40 och 70 år sedan, men inte för 17! Det är ju de stackars barnen/tonåringarna som får lida, jag vet inte om de gör det, kanske har helt fel, men ändå. Jag har inte velat heta Olga, Siv eller Margareta.


Vad tycker ni, är jag elak?

Hemma, och klockan är inte läggdags!

För en gångs skull är jag hemma från jobbet innan 21, klockan är bara strax efter 15 och jag är iofs rätt slut, men skönt att inte behöva gå och lägga mig typ med en gång.

Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll, i detta vädret känner jag inte alls för fotboll, så vi får se. Blir väl tv:n eller nåt. Hade verkligen inte sagt nej till lite sällskap ikväll!

Ska nog iaf fixa lite mat nu, bara komma på vad jag vill äta. Blodpudding och ägg kanske? :)

Frukosttime

Sitter och äter lite snabb frukost nu innan jag ska dra upp gallret och börja sälja fisk. Öppningen har gått bra, lungt och avslappnat, skönt!

Hoppas kunderna håller sig borta idag, (a)

Blir inget släktkalas nu, Wilma är sjuk, stackare! Men ska ringa upp mamma senare, så att jag får träffa mamma och pappa iaf, kanske åka och kika på systrarna när de spelar match. Det är tydligen i Frölunda, så det är ju inte någon jätteuppoffring.

6 timmars sömn

Så var man här igen, efter enbart några få timmars sömn, dock väldigt väldig bra timmars sömn, så det tog emot att gå upp. Nu är det dags att byta om och sedan få ihop en fiskdisk som ser respektabelut.

Jobbar till 14, därefter blir det släktkalas för kusin Wilma. :)

Tack för att du drog med mig igår Matilda, bion var grym, dock rätt rå, men det hör väl till. Du räddade min lördag kväll!

Flickan som lekte med elden.

Så har man slutat, tagit en snabb dusch och fräschat till sig lite med läkarsprit och parfym.

Nu blir det till att träffa Matilda och Carro för att gå på bio! :D

Död?!

Herrejävlar! Denna dagen har verkligen inte gått åt vårt håll. Kassamaskinen strulade i ca 1,5 timma. Cash Guarden ville inte fungera, det fick bli till att köra kontant kassa, suck suck suck. Efter många om och men fick vi tillslut den att fungera igen. Sedan har det varit kräftkaos, och ovisshet huruvida beställningarna stämde eller inte, inte så jättekul om kunder som beställt i förväg inte får sina kräftor, men jag tror att det är löst nu, så nu ska det stämma, Hoppas vi!

Är redan helt slut, och har halva passet kvar. Nu ska jag iaf äta lite och lugna ner mig, läsa vidare i min bok, som förresten är väldigt bra, Marian Keyes - Med andra ord. Absolut läsvärd, riktigt kul skriven, man sitter med ett leende på läpparna hela tiden!

Efter jobbet, om jag någon gång kommer härifrån vill säga ^^, blir det bio med Matilda och Carro! Flickan som lekte med elden, (FÖRLÅT JANNA, vet att vi skulle ha sett den!!) har verkligen längtat efter att få se den och så kommer Matilda med förslaget och till på köpet blir det gratis bio, Matilda hade två biobiljetter och jag skulle få en av de. Ååh, Matilda är en ängel, tycker så mycket om henne! Nu har hon absolut lyckats rädda min kväll, och helg! Men imorgon är det uppgång vid 7 för att återigen jobba, kommer ju vara lagom pigg, men det får det vara värt!

Nu ska jag äta mig mätt och inhämta nya krafter.

Helg? ^^

Jaha, så var det lördag morgon, men inte känns det det minsta som helg för min del. Igår var det jobb till sent och om en halvtimma är det dags att åka in dit igen. Hemma vid 21 ikväll på ett ungefär. Och det kan ju låta okej, om det inte hade varit för att jag måste upp vid 7 imorgon bitti för att återigen åka in till jobbet. Så nej, för mig är det inte helg, min nästa helg blir tis-ons, då är jag ledig, men vem är ledig då mer än jag? Troligtvis ingen, så ja..

Blev ingen träning idag iaf, Helena skickade sms sent igår och informerade mig om att hon inte skulle hinne, och att hon var ledsen, jag svarade med "Skönt, då får jag sovmorgon ;)". Kan nog behövas inför dagens pass.

Nu blir det frukost, sminkning och sedan ner till bussen. Ha en bra dag, jag ska göra mitt bästa!


Godnatt

Nu blir det sängen, kom hem för ca 2,5 timma sedan. Jobbet gick bra, likaså träningen. Har pratat med Annie i drygt två timmar, hade jag inte glömt mobilen hemma idag hade jag blivit hämtat av henne på jobbet för att ha en myskväll i Lindome medan Andreas roade sig på krogen, men nu hade jag ju glömt mobilen, väldigt passande timing, hade BARA 17 missade samtal från henne. ;) haha.

Imorgon blir det upp vid 7, eller 9, beroende på om Helena fortfarande vill träna imorgon, kommer iaf sätta klockan på 7, så får vi se om jag drar mig in till Kungsbacka då eller om jag ligger kvar i sängen ytterligare två timmar. Tänker inte träna utan Helena iaf! Men ska hon träna hänger jag på! Efter det blir det oavsett jobb, 11-19.30, kul lördag, den kommer nog däremot avslutas mysigt, ska låna Lotta på Bråkmakargatan av Sofia! (a)

Nu ska jag krypa ner i sängen, Sov gott!

Träning

Så var tvätten vikt, nu återstår bara lite disk innan jag återigen ska ta mig in till Kungsbacka för ett träningspass. Efter det blir det jobb igen. Kom precis på att jag glömt ta ut min matlåda ur frysen, men den ska nog hinna tina innan jag kommer till jobbet vid halv 4 får vi hoppas.

Disk var det, sedan blå express till Kungsbacka. Hej så länge!

Drömmar, håll er borta!

Varför ska det vara så svårt att hålla de där drömmarna borta? I vaket tillstånd har det gått riktigt bra de sista dagarna, men varför jagas jag av obehaget i sömnen, varför kan jag inte bara få vakna upp och känna mig glad och lycklig? Annars kan jag ju det, men när jag vaknar upp efter de där drömmarna så snurrar hela min värld upp och ner, tårarna tränger sig på och jag vill bara försvinna under jorden. Hur blir man av med obehaget i sina drömmar, kan man inte på något sätt styra det? Är så trött på att inte bara kunna må bra hela tiden. Men den morgonen kommer väl den med, när jag vaknar upp och känner att livet leker och allt är toppen!

Idag väntar disk, tvättvikning, gymmet och jobb. Låter inte som den roligaste dagen måste jag erkänna, men det kan ju vara rätt bra att få gjort iaf. Man kan tydligen inte ha roligt jämt, riktigt tråkigt tycker jag. Ska kolla upp vilka jag jobbar stängning med idag iaf, och göra en uppskattning för när jag kommer att kunna komma hem. Hade inte suttit fel att hinna med 17 över tåget, men känns rätt overkligt. Vi får väl se.

Imorgon är det återigen jobb, hela dagen, 11-19.30, då är det inte mycket kvar av Lördagen inte, speciellt inte eftersom jag ska vara tillbaka i Kungsbacka klockan 9 på söndag morgon, men men. Det är bara att bita ihop. Pengar är pengar, man får se det så! Och att jobba helger är aldrig fel! :)

Cheez ballz

Ja, så var snart Idol slut för denna gången. Vet inte riktigt vad som ska få äran att bli underhållningen till mina cheez ballz och min sockerdricka! Kommer väl sluta med Svensson, haha. Vi får se! Är iaf värd lite gott gott. Detta blir ju veckans helg, veckans enda lediga dag är snart slut, i helgen blir det stängningar! Surt! Men pengarna är grymt välkomna!

Disken och tvätten får vänta till imorgon.

Godnatt!

Vila i Frid Lukas!

Tycker så fruktansvärt synd om dig Matilda, är jätteledsen! Lukas var en underbar hund, jag fastnade verkligen för honom, och det är få hundar som jag verkligen har gjort det för. Han kommer alltid finnas kvar på något sätt! Jag förstår att det känns helt meningslöst nu, det får det göra! Finns här!

Sitter och kikar Idol nu, har varit och spinnat och kört ett gott corepass, känns grymt skönt nu efteråt! Men är riktigt sugen på godis eller chips eller något, usch, det är inte bra! Men men. I helgen väntar jobb så det blir ju inget kul då iaf. Får bli till att fira helg igår och idag när jag ändå har fått lite ledighet. (a)

Tack för en mysig stund förut hjärtat, Våfflorna smakade gudomligt och att gunga är ju aldrig fel!! :D Älskar dig!


Don´t bring it up!

Jag vill inte höra, så prata inte om det. Jag vill inte deppa för det, det är onödigt. Saker och ting är som det är och det finns ingenting jag kan göra för att ändra det, lev med det Sofia! Men om jag slipper konfronteras med det hela tiden så blir allt mycket enklare, jag vill inte prata om det mer, vill inte tänka på det! Inte mer än nödvändigt!

Blev till att tvätta, har precis lagt in det som kan tumlas i tumlaren, resten hänger på strecket i torkrummet, tänkte ta in det och hänga upp det i lägenheten så fort torktumlaren har gjort sitt. Efter det blir det till att åka till Annie, hjärtat och festa lite på våfflor!! Vid 17 är det dags för träning med Helena, först en stund på löpbandet (spinningpasset för fullt) innan det är dags för ett gott corepass!

 

Nu mår halsen bättre, ska dricka en kopp te oxå! <3


Tvätta eller inte?

Har egentligen tvättid idag, men finns en del andra saker jag vill hinna med oxå, så jag funderar på att se om det går att skjuta upp den till imorgon, när jag bokade fanns det fortfarande en tid kvar vid 8 imorgon bitti, segt, men annars hinner jag inte innan jobbet, orkar inte hänga upp tvätten i lägenheten. Eller så går jag ner och tvättar, och hänger upp den i lägenheten iaf, så kan jag åka på våffelkalas till Annie och sedan träna med Helena senare ikväll. Får nog blr så, så får jag sovmorgon imorgon, är ju liksom redan uppe ändå^^ Ska smita ner och se om någon har tvättat på morgonen eller om tvättmaskinerna är lediga redan nu.

Jag har ont i halsen! :(


Underbara minnen!

Vet att jag för ett jävla tag sedan informerade er om att jag skulle lägga mig framför Svensson, har inte riktigt blivit så än. Har klickat mig runt på fb och kikat på massa gamla kort, vilka underbara minnen, jag längtar tillbaka. Här kommer ett smakprov. Niclas, Daniel och Erica kom hem nu, vi saknar er, ni behövs här hemma!


Midsommar 2008! Bästa Midsommar ever, synd att jag inte upplevde årets som lika lyckad!


Annie (och Ericas) student! En riktigt mysig dag som avslutades med filmmys med Niclas och Daniel hos mig.


En dag i Åsa, först beachen sedan grillning och mys hos Matilda. En riktigt lyckad dag som slutade i en stor mysig hög på Matildas altan!


Inte att förglömma vår underbara helg uppe i Hunnebo i Juli 2008, få människor kan få mig att må så bra som ni! En av de mest minnesvärda helgerna i mitt liv!


Singstarkväll hos Daniel, vår egna lilla trubadur! Jag tycker så mycket om er killar!


Kräftskivan 2008 hos mig med en himla massa underbart oväsen (a)


Ytterligare en helg i Hunnebo i Augusti 2008, denna gången jag Annie och Daniel. Lite rörigt hade vi det, men fasligt mysigt! Tack för att ni finns båda två!


Mysdag på Liseberg med Erica, Niclas och Daniel!



Ja, nu får det räcka! Börjar undra om det ens är möjligt att ha det såhär bra? Jag har verkligen de bästa vännerna som finns! Satan vad jag saknar dessa tiderna, helt galet! Förra sommaren var helt otrolig! Tack för att ni finns!

Kommer ni ihåg??! :D




Fastnat vid Gyllene Tider <3

Jahopp, så råkade man klicka sig vidare till en Gyllenetider låt och så var man fast. Många minnen dyker upp i huvudet, inte minst den 7:e augusti 2004 på Ullevi, den kvällen tillhör en av de bästa i mitt liv! En speciell person förknippas extra mycket till just detta underbara band, tror nog de allra flesta vet vem det är?! :) Beroende på vilka ni nu är som sitter och smygläser här vill säga!

Kan varenda text utantill, och jag vet att det egentligen är sommar musik och att den är bäst då när sommaren drar igång, men just nu duger tydligen alla låtarna helt utmärkt! Mår bra i hela kroppen! :D

 

Eva Cassidy <3

Har kikat Idol nu, vissa röster får en verkligen att smälta totalt, och om de dessutom lyckas pricka in rätt låt så tåras ögonen till på köpet.

Ska lyssna på några Eva Cassidy låtar till sedan blir det ytterligare en kopp te och lite svensson svensson. Har fixat naglarna nu oxå, så nu är de fina igen. :)

Riktigt bra besöksstatistik idag, tyvärr sämre kommentars statistik, vilka är ni alla, jag blir nyfiken. :)


Hemkommen

Sådär, äntligen har jag landat på hemma plan, firade det med att äta lite chips (a) haha. Nu blir det duschen, vill känna mig lite fräsch inför min 22timmars långa ledighet. Efter duschen blir det blodpudding och ägg, det ska bli grymt gott! :) Var längesedan jag åt det! Ikväll blir det Idol, hade missat det om jag jobbat min egentliga tid idag, då skulle jag inte varit hemma förrän vid 22 ikväll, så det känns oerhört skönt nu, det är värt mödan att jag tvingade mig upp imorse.

Kanske blir Sthlm med Mami! Vi får se! <3

Slutkörd!

Jahopp, så var man klar på jobbet, sådär en timma försent. Kom in en kund som vill hämta sitt beställda laxfat för 8 personer strax innan jag skulle gå hem, Lina var på rast och Jenny hade inte kommit till jobbet ännu. Laxfatet står inte med i beställningslistan och det finns inget laxfat i kylen, vad gör man? Det blev till att kalla in Lina från rasten och Jenny tidigare. Vi bad kunden om ursäkt och förklarade läget, berättade att vi på en halvtimma kunde fixa ett laxfat om hon hade tid att vänta, lite halvirriterad (vilket hon hade all rätt att vara) så sa hon okej. Lina började stressa med fatet och jag tog kunder till Jenny kom in. Strax innan 16 var vi klara, och när hon kom så såg hon ändå ut att bli nöjd. Vi hade knökat på så mycket grejer på det där fatet som det bara gick, plus att hon fick rabatt. Nu är jag trött. Ska gå till stationen och åka hem.

Vad händer ikväll? Hör av er, jag är sugen att hitta på något!

Sthlm 23-25 Oktober?!

Börjar få lite smått panik. Trodde att Annie skulle kunna joina mig på min resa till Sthlm 23-25 Oktober, men nu verkar det skita sig. Resan är från början planerad för mig och Marcus, men de planerna har ju skrotats för länge sedan. Så nu har jag två biljetter till Rasmus på Luffen på Oskars teatern plus tur- och returbiljetter för två Göteborg-Stockholm, plus ett bokat hotellrum för två. Så om någon är sugen på att hänga med, hojta till! Jag vill verkligen inte behöva ställa in resan och sälja biljett och allt, känns verkligen jättetråkigt.

Har rast nu, men blir till att hoppa in snart igen och hjälpa Pia, hon har en del kunder i butiken så får väl snällt hjälpa till.

Om någon känner för att spendera kvällen i Göteborg med mig och lite film och Alfapet, har även lite fruktsallad med Glass att bjuda på och en massa te! (a)


Ge upp kanske?

Får inga svar, ingen respons, inte ens ett Okej. Jag har försökt, försökt gottgöra det jag gjort, men får inte ett skit tillbaka. Det svider som bara den. Snälla hör av dig, åtminstone skicka ett litet futtigt sms och säg att det är lungt, att jag är förlåten att vi kan gå vidare från här som vänner, jag vill inte att det ska behöva avslutas såhär. Det har gått ett bra tag jag vet, och båda har vi betett oss dumt och respektlöst, sagt dumma grejer och sårat varandra. Men är det värt allt detta, måste verkligen detta bli sista minnet från dig, sista bilderna, sista samtalet, när allt bara är mörkt och deppigt. Snälla hör av dig! Låt mig få säga ett sista hejdå, på riktigt, på ett bra sätt, så att jag slipper gå runt och bära på den här jobbiga känslan i magen hela tiden, den tar över så mycket av den glada tjej jag vanligvis är och jag är trött på det. Kan inte gå vidare utan att detta är utrett, snälla! Jag vill inte ge upp, måste jag det? <3

1 månad har gått

Idag är det den 16 september, det innebär att det idag är en månad sedan det för tredje och sista gången tog slut mellan mig och Marcus. Att vi inte är tillsammans längre känns okej, precis som han sa hade det nog inte kunnat hålla i längden ändå, tyvärr. Men jag är fruktansvärt ledsen över att det är som det är mellan oss, efter allt vi har gått igenom tycker man ju att vi hade kunnat sköta detta lite snyggare. Det gör ont att vi inte längre kan prata med varandra, ont att vi är ovänner och ont att vi är besvikna på varandra. Jag kommer aldrig någonsin glömma dig och allt vi har gjort tillsammans, jag är jättetacksam att jag har fått tillbringa all tid med dig som jag har gjort. Det klart jag vill att du ska må bra, att du ska vara lycklig. Och förlåt att jag tvivlar på dig, på dina ord, på dina känslor, på det mesta. Jag tycker bara så förbannat mycket om dig, du kommer alltid betyda mycket!

Tillbaka på jobbet

Sådär, efter ja 7 timmars sömn kan det kanske ha blivit, så är jag återigen på jobbet. Är trött som bara den och saknar min säng och mitt varma täcke! Tog verkligen emot att gå upp förut, men men. Nu är det dags för jobb till 15.30 efter det blir det nog träning. Sedan ska jag bara hem och lata mig och njuta av att vara ledig till på fredag klockan 16.

Hemfärd

Så var det arbetspasset avklarat, dags att åka hem för att sova. Bussen går tillbaka till Kungsbacka imorgon vid 5.42, yay, ska ju bli mysigt. ^^ Kommer inte få sova någonting känns det som, måste verkligen avstå från att sätta på datorn när jag kommer hem, varför jag bloggar lite nu.

Så godnatt med er allihop! Jag får väl sova lite på bussen nu oxå, tar ju nästan en hel timma.

Hur lyckas jag?

Förstår inte hur jag kan lyckas få 21 kvadratmeter att se så smutsigt ut. Det är verkligen lyckat. Men nu har jag iaf fått städat iordning, är lite dammsugning och dammning kvar ungefär.

Fick precis sms av min chef, blir till att jobba öppning imorgon istället för stängning, 7-15.30, skönt att sluta tidigt och få en kväll ledig, men det blir till att ställa klockan på 4.45 imorgon bitti, det är lite segt, speciellt när jag inte är hemma förrän vid 22. Blir till att läga lite mat nu för att lägga i matlåda till morgondagen.

Tillbaka till städningen. Om två timmar är det dags att åka in till jobbet, stängning med Pia :)

Vuxenlivet kallar.

Hade egentligen planerat att hinna med ett träningspass idag, nu blir det inte så. Filmen tog precis slut och jag måste hinna städa. Så först blir det disk, efter det bäddning, toalettstäd, dammsugning och torkning av golv. Innan jag beger mig till jobbet ska jag också ha bokat in en ny tvättid. Suck!


Tisdag 090915

Kändes konstigt att vakna upp ensam när jag gick och la mig med Helena, men jag visste ju att hon skulle åka tidigt och jag vaknade ju till och med till när hennes alarm satte igång, men somnade lika snabbt igen, skönt.

Är trött och fryser, ska krypa ner i sängen igen tänkte jag. Vid 13 bär det av in till Kungsbacka, ska hinna träna tänkte jag, men innan dess måste jag hinna städa lite. Tråkigt, men nödvändigt!


Mys med Helena!

Sådär, nu har vi kikat Svensson, ätit fruktsallad med glass, kolasås och chokladsås. Vi har oxå varit onyttiga och ätit chips och djungelvrål, mums!

Nu blir det 17 again och godnatt! Tycker synd om Helena som ska upp TIDIGT imorgon, hennes buss går 7.11. Stackare! :(

Update

Sådär, nu har jag äntligen fått gå på lunch. Är hungrig som en varg. Blir gårdagens biffar med klyftpotatis, mums, min mamma är grym på att laga mat! :D

Sov som sagt i Inseros inatt, på soffan i vardagsrummet, jag har ju inte längre något rum hemma och det är en udda känsla. Kajsa har tagit över min säng och Frida mitt rum. Så ja, jag hör liksom inte hemma där längre, kändes faktiskt lite jobbigt. Hör bara hemma i min lägenhet i Göteborg, och där är det ju ensamt och tomt, jag är ovan vid det. Samtidigt som jag tidigare dessutom haft ett extra hem i Kolla i Kungsbacka, nu har någon annan tagit den platsen. Usch, jag måste sluta noja. Inse att jag har en massa saker, att jag har det jättebra, men det går upp och ner, alldeles för mycket känns det som. Jag vill inte och Tänker Inte var den omogna av oss. Han får vara med vem han vill, det är inte min sak, jag önskar bara han hade kunnat berätta det för mig. Han betyder mycket och kommer alltid göra, alla minnen lever kvar inom mig! Alla resor vi gjort, 3 skidresor har vi hunnit med tillsammans, och en del dagsutflykter och övernattningar på olika ställer. Skara Sommarland två gånger, Liseberg en massa gånger. Simhallsbesök, restaurangbesök! Vi har gjort massa betydelsefulla saker ihop, varför ska jag bara glömma det, onödigt! Men som sagt, han måste få gå vidare, det klart jag förstår det. Men det är jobbigare att ta när man själv inte kommit in på det spåret ännu. Vill inte vara ovän med honom! Vill att vi ska skiljas som vänner och att vi ska kunna prata med varandra igen någon gång i framtiden, utan att det ska bli massa tjafs, blir så arg på mig själv för att jag beter mig såhär. Jag vill egentligen inte ha tillbaka honom ändå, det är bara en konstig känsla att någon annan har tagit min plats, den som jag haft i 3 år.

Nu ska jag äta och Läsa bok, komma på andra tankar!

Marcus, du är en oerhört bra människa egentligen, jag vet det, för jag känner dig, så snälla försök hitta tillbaka dit, det blir lättare för oss alla!

Efter jobbet är det dags att åka hem till Göteborg igen, Helena hänger med, så det blir Svensson Svensson, fruktsallad och glass mys, älskar dig hjärtat, tack för att du finns!! <3

Annie, hoppas du mår bra, du förtjänar det bästa!!!

Förkyld

Blev aldrig att jag åkte hem till Göteborg igår igen, stannade kvar "hemma" i Inseros. Drar den historian senare. Nu är det dags för jobb. Trodde jag började 12, men egentligen var det 13, det var inte förrän nästa vecka det var 12. Men Sofia hade gått hem för att hon kände sig dålig, så nu hoppar jag in i alla fall.

Tomhet, ensamhet och känslan av att inte höra hemma någonstans. :S


Dagen efter

Usch, idag mår jag inte jättebra kan jag lugnt meddela. Huvudet dunkar och ja, den där sköna bakfyllan gör sig påmind. Men det är skönt att jag i de flesta fall slipper undan, men någon gång måste jag väl stå mitt kast.

Som jag skrev i mitt senaste inlägg, som kan ha varit aningen rörigt pågrund av alkohol tydligen (a), så blev utgången lyckad till slut. Den började inte riktigt lika bra, men det ordnade upp sig, och slutade riktigt bra. Förutom att mitt halsband fortfarande är borta, och det är faktiskt riktigt tråkigt. Jag tyckte verkligen om det halsbandet. Dessutom lyckades jag tappa bort min lucka till mobilen, den som sitter på baksidan, när jag tappade mobilen under en bil, tur var det väl iaf att jag hittade mobilen och batteriet. Suck!

Idag väntar släktkalas för lillasyster Frida som har fyllt 15år, det känns ju sådär med denna baksmällan, men jag får väl svälja en tablett, dricka lite vatten och le ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kika film, samtidigt som jag låter värktabletten värka.

Tack för igår/inatt hjärtat mitt, du är BRA! <3

Halsband borta

Så var man hemma från en utekväll som började sådär men slutade grymt ;) Dock har ju under kvällens lopp lyckats tabba bort mitt studenthalsband från Annie, det absolut värdefullaste halsband jag har, det som står både Annie och Sofia på. Imorgon innan jag åker hem till släkmiddagen bär det av till Avenyn för att titta lite på gatorna efter det mycket speciella halsbandet, jag befarar dock att jag är borta! :(
Men kvällen var oavsett väldigt lyckad, Tack Matilda! En hel del engelska fick jag pratat oxå, fastän jag egentligen inte kan det (a). Kul var det iaf

Fan vad jag kommer sakna dig Matilda!! <3

Nu blir det sminkborttagning, tandborstning och sängen!

Lättpåverkad!! :D

Jahopp, så var man igång, igen! Gott är det! Sitter hemma med Matilda och dricker och har trevligt, om en timme eller så blir det utgång för vår det! Gottans. Funderar på att fjäska oss in till grannarna, de har ju säkerligen förfest oxå vid det här laget, och vem säger nej till två blondiner ;) (citat från Matilda)

Fan va kul vi ska ha ikväll hjärtat, du är grym!!!! :D

Det är fan bra att vara lättpåverkad, billigt och bra, hade inte haft råd annars ju, enda utgifterna går till mat (a) Men ikväll skiter vi i mat, går direkt på det goda ;)

12 september

Om precis ett halvår så fyller jag 20år, lite fräckt sådär. (a) Ville bara meddela er om det, så att ni inte glömmer bort att gratta mig då. xD

Sitter på jobbet nu, har fått i mig lite fisksoppa och lite paj, mycket mer gick inte ner. Dricker lite coca-cola nu oxå faktiskt, tycker jag är värd det, har varit riktigt nyttig sedan jag flyttade hemifrån, undantag för vissa mys/utgångskvällar! Då är det okej att vara onyttig, idag är en sådan dag, utgång med Matilda, ska kolla upp lite vart vi kan ta vägen. Kolla upp lite gästlistor och åldersgränser. Måste bli grymt!

Har inte varit riktigt lika hemskt på jobbet idag som igår, halva kömängden ungefär, så nu hinner man åtminstone andas mellan kunderna! Men det är fortfarande 4 timmar kvar, usch, Lina, jag vill hem, vi kan väl stänga nu?! 


Lördagmorgon

Dagen kommer bli stressig. Nu har jag ca 20 minuter på mig att göra mig klar för att åka in till Kungsbacka och träffa Annie. Efter det är det dags för jobb 12-19.30, hektiskt dag kommer det bli där, hoppas kroppen och huvudet orkar hänga med. Igår var bara en uppvärmning. Efter jobbet är det dags för förfest och sedan utgång med bästa Matilda. Ja, det kan nog bli en bra dag det här!

Fortfarande besviken, men orkar inte prata om det.

Confused?

Är det särkilt konstigt att jag är kluven, är det särkilt konstigt att jag i all förvirring och förvåning kan råka prata emot mig själv? Jag tycker inte det iaf. Jag vet knappt själv vad jag står, jag visste fram till igår, men nu är allt väldigt annorlunda. Allt som jag trodde jag visste var totalt tvärtom, och allt som sagts var bara tomma ord.

Jag är riktigt förvirrad, jag försöker komma förbi detta på lindrigaste sättet, tyvärr är det svårt att hitta det sättet med en gång. Jag om någon är bra på att ta omvägar. Synd att det ska behöva sluta såhär. Synd att du är för feg för att förklara vad du menar, eller så vet du helt enkelt inte vad det är du själv pratar om, så skulle det också kunna vara. För du verkar ju inte direkt ha koll heller, speciellt inte på dina känslor, var tappade du bort dig själv? Du kanske borde leta reda på dig innan du sårar fler!

Seg i både huvud och kropp

Då var man hemma från jobbet, känner att min kropp inte riktigt har vant sig vid det höga helgtempot på jobbet. Har ont i hela kroppen, speciellt ryggen, inge vidare kul alls. Har varit galet mycket att göra hela mitt pass. Jobbade ändå bara 4,5 timma, men det räckte gott och väl kan jag ju säga. Morgondagen vettefan hur jag ska orka med?! 12-19,30. Och det lär nog bli lika jävulskt tempo imorgon. Kommer vandra från jobbet som en zombie imorgon kväll, och då är det dags för mig och Matilda att åka hem till mig för att göra oss ordning för lite förfest och krogen! Ska bli riktigt kul, och skönt!

Är fruktansvärt trött på att vara arg, på att vara ledsen, på att vara besviken. Är fruktansvärt trött på honom överhuvudtaget. Det finns ingenting hos honom som förtjänar mina tårar. Det är tragiskt att han istället för att ha mognat under tiden med mig istället har vuxit neråt och gått tillbaka i mognaden, det är ju fan pinsamt! Men nu ska jag sluta älta, det är bara mig och de som tvingas lyssna det blir jobbigt för, och jag tänker inte låta det fortlöpa. Han bryr sig inte ändå. Han är ett stort jävla skämt! Stackars sate!! Mer är du inte värd. Hejdå!

Imorgon innan jobbet ska jag och Annie hinna med en liten bästakompis stund, saknar min Annie jättemycket! Vill att hon ska vara här nu, prata mig till rätta, krama mig och säga att allt kommer bli bra! Bara ligga och titta på film ihop! Annie, du är det bästa som finns!!

Tack Matilda för att du fick mig på bättre tankar på hemvägen, jag behövde verkligen någon att tjata av mig på, förlåt om jag är jobbig, men jag finns alltid här för dig oxå, jag hoppas du vet det! <3

Nu måste jag diska lite, det suger! Men men.. That´s life^^ Sen blir det att somna till en film!

Erica, Niclas, Daniel, SAKNAR ER NU, jag behöver er här!

2,5km

Efter en turbulent morgon, med växlingar mellan gråt, hat, och besvikelse så sitter jag nu på jobbet. Tvingade mig själv till gymmet, men fick inte så mycket gjort. Pratade med M i telefon i nästan en halvtimma, vilket resulterade i att en del av min tid för att gymma försvann. Det var sista samtalet, tills han troligtivs kommer skicka ett sms om 1, 2 månader, vilket han har lovat. För jag tror inte på längre än så. Orkade ingenting på gymmet, blev bara 2,5km på löpbandet. Suck, känner mig fruktansvärt dålig. Men jag har faktiskt tränat 3 dagar denna veckan redan, så det är ändå okej.

Har pratat lite med Michaela, och lite med Annie, är så glad att jag har er! Imorgon bitti innan jobbet blir det till att umgås lite med Annie, skrika lite och slå i väggar, och hoppas på att de håller sig borta från min åsyn.

Jag vill inte bry mig, vill inte vara ledsen över honom. Han har inte spelat schyst mot mig det sista halvåret, det vet jag mycket väl, egentligen. Ändå suger detta! Jag måste släppa det, sluta tänka på det och bara skita i det. Det finns ingen chans i världen att det kan bli bra i alla fall. Det är helt fel människor för det. Herregud!

Nu ska jag äta och sedan in och jobba, andra tankar, Ja Tack!

Imorgon kväll blir det nog utgång med Matilda <3

Upp och hoppa

Så, efter en natt med oerhört orolig sömn så har jag nu kommit upp, dags att äta frukost för att sedan åka in till Kungsbacka och träna. Trots att jag bara är förbannad så jävlas min mage med mig, det suger. Jag har vaknat gång på gång hela natten och bilder har spelats upp som en jävla film på min näthinna. Jag är inte ledsen, mest förbannad och besviken. Sedan tycker jag såklart att det känns väldigt tråkigt att det skulle behöva sluta såhär, men det är det enda möjliga. Och även om vi hade kunnat slippa besvikelsen och sådär genom att du själv hade kunnat berätta det för mig så hade vi ändå inte kunnat vara vänner. Och det beror endast på en speciell sak.

Det blir lättare nu, lättare att gå vidare när jag vet att allt ändå bara var en lögn, ett spel byggt på, ja jag vet inte riktigt vad. Du är inte den samma som du var för tre år sedan, men ändå har du inte mognat en smula. Jag har dragit lasset för dig de senaste åren och utan mig hade du fortfarande stått och stampat på samma fläck.

Men nu är det frukost!

Sorgliga människa

Det kändes ju skönt att få veta, men riktigt tråkigt att det skulle behöva bli på det här sättet. Men jag är väldigt glad att ni berättade Eric och Michaela. Och jag är glad att jag har så många som stöttar mig och håller med mig om att det är en väldigt sorglig människa inne i den där kroppen som enligt personuppgifterna ska vara 21 år. Lilla omogna människa. Men det är bara att gå vidare, inse att jag var för bra för honom, för mogen, för framåt. Tack för att du gjorde det så enkelt för mig att förstå det.

Nu blir det till att somna till Twilight och mys lite med Janna <3 Tack för att du har varit här idag hjärtat, annars hade jag gått bergsärkargång (eller hur det stavas?) i min lilla lägenhet.

Ni som bryr er och finns där är guld värda! Älskar er! <3

Godnatt nu! <3


Duktig Sofia, Duktigt!

Satte klockan på kvart i 8 imorse, tänkte gå upp strax efter 8 för att SLIPPA stressa. När tror ni jag kom upp, om inte kvart i 9, hade behövt gå vid 10 i. Med en macka i handen stressade jag istället iväg 5 i. Lagom kul. Men jag kom iaf upp och jag tvingade mig in till gymmet innan jobbet. Känner mig riktigt duktig nu i efterhand! Var riktigt bra på gymmet idag faktiskt, fick till och med beröm av en gubbe som tyckte jag var jätteduktig (a). Haha, det händer inte varje dag. Men det gjorde iaf att jag klarade av även de sista mag- och ryggövningarna!

Nu sitter jag på jobbet. Har precis ätit lunch, ris med kyckliggryta, känns som det är det enda jag äter, men det är farligt gott! Dessutom var jag inte lite hungrig, har gått runt här sedan 12 och magen har bara skrikit efter mat. Så det var efterlängtad lunch måste jag säga.

Nu har jag lite drygt 4 timmar kvar av dagens arbetspass, känns ändå helt okej. Det har varit att göra så det har inte blivit långtråkigt. Och kvällen lär nog bjuda på en del kunder tror jag.

Vid 19 tiden kommer Janna hit, då ska vi gemensamt ta oss hem till mig, det blir Idol, film och en del onyttigheter! (a) Men jag har tränat idag, och jag ska träna imorgon, så det går bra i alla fall. Plus att jag troligvis inte kommer äta godis varken fredag eller lördags. Jobbar ju stängning båda dagarna. Hade iofs gärna dragit ut på lördagen. Hör av er om ni är på! Jag är pepp!

Godnatt!

Efter ett telefonsamtal med bästa vännen ska jag nu borsta tänderna, tvätta bort sminket, packa gymväskan och sedan krypa ner i sängen. Det är dags att börja tänka på att sova. Klockan står på 7.45 imorgon, vid 9 går spårvagnen. Dags att träna igen, jag ska minsann bli duktig, och skitsnygg (a).  Var dum och köpte godis förut, men bara några bitar, så det väl de som tränas bort imorgon, onödigt värre. Jaja, bättre än en påse chips. Det blir det ju så det räcker och blir över imorgon, Janna kommer hit, och vi är kända för att vara tjocka, älska! ;)

Jaja, Godnatt allihop!



The first time, And the LAST!


Hemmafru

Så var köttbullar och potatismos klart, har provsmakat och är riktigt nöjd, börjar bli riktigt hungrig nu! Men väntar på min middagsgäst. Står i förkläde och ska snart hugga in i disken, all tvätt är vikt, förutom det som inte var helt torrt ännu, det hänger på strecket inne i badrummet, bakom duschdraperiet, så man slipper se det (a). Känner mig riktigt duktig idag! :D

Hemgjorda köttbullar med potatismos

Nu vet jag, jag ska gå ner och köpa köttfärs. Hur gott är det inte med hemgjorda köttbullar och hemgjort potatismos, mums! Så det blir kvällens middag, det och lingonsylt och inlagd gurka, längtar redan till middagen!

090909

Nu har jag fixat all tvätt, den väntar bara på att torka klart nu. Har torkrummet till 16, ett tag kvar tills dess. Nu blir det Mamma Mia och te, kan det bli bättre? :)

Måste komma på vad jag ska laga för middag idag också, kom gärna med lite förslag! :)


Underbara dröm <3

När klockan ringde tidigare idag väcktes jag ur en dröm som var oerhört bra. Jag börjar känna av saknaden av mina favorit killar, vilket resulterade i att de i mina drömmar gjorde ett besök hem, båda två. Av någon anledning var vi i simhallen, det var jag, Kajsa, Louise, Frida och en massa kompisar till de, och helt plötsligt kommer Daniel och Niclas åkandes ner för rutchkanan, snacka om lycka. Jag saknar de, känner det nu! Fast tyvärr slutade lyckan ganska snart när Daniel blev "överkörd" av min lillasyster Kajsa i rutchkanan, av någon anledning satt han nämligen halvvägs upp i den, när Kajsa i full fart kommer åkande, och hon drar med sig Daniel av rena farten. Vad Daniel inte hinner uppfatta är att rutchkanan snart ska åka igenom en tunnel, och för att det ska vara möjligt måste Daniel ducka, vilket han inte gör. Så ajaj, där slår han sönder tänder och grejer, blöder från hela ansiktet. Usch, inget roligt avslut. Men för att han inte ska behöva bli ledsen så skickar badvakten in honom till en idrottshall där han får vara bänkvärmare för ett av innebandylagen som spelar. Haha, drömmar kan ju inte vara mer vrängda. Men det var iaf skönt att se de, även om det så bara var för i en dröm. :D


Jadu Erica ;)

Nu blev du allt nyfiken va? ;)

 

Har precis varit nere och fyllt de hungriga tvättmaskinerna med tvätt. Att det ska vara så mycket olika färger, och temperaturer, suck. Vill bara kunna lägga allt i en enda röra, så hade det gått enklast, men nej, så går det inte till. Jaja, det blir nog bra denna gången, bara ett litet dilemma. Valde att tvätta mina sängkläder, vilket betyder att jag nu bara har 2 rena örngott till mina 4 kuddar, ååh nej! Får vänta till de andra örngotten torkar helt enkelt. Jag behöver fler örngott, men för vilka pengar då? :O

 

Jaja, nu ska jag bädda iordning min säng och sedan lägga mig tillrätta igen, framför en film. Om en timma är tvätten redo att hängas upp, men det tar inge så farligt lång tid, puh!


<3

Förmodligen är det rätt dumt, men vad ska man göra då, det är ju ingenting man kan styra över hur mycket man än vill. Jag ska försöka hålla det så okomlicerat det bara går! :)

Du är grym! <3


Disk igen

Så, då har man ätit och fixat matlådor till jobbet, de står nu och väntar i frysen tills det är dags att åka till jobbet igen.

Nu väntar dock disken på mig, och den är skönast att ta hand om med en gång, inge vidare skoj att göra det imorgon bitti. Så ja, det är bara att hugga in. Tar ju trots allt inte särkilt lång tid ändå, det är skönt att bo ensam på det sättet!

Just nu kikar jag tv och pratar lite med Emil på msn, och det är väl troligvis så kvällen kommer sluta också, men ska upp och tvätta imorgon så kan vara skönt att inte somna allt för sent.

Längtar till torsdag, då kommer Janna hit! :D

Idol xD

Äntligen, att det kan vara så roligt att se när folk gör bort sig, det är lika kul varje gång. Speciellt roligt är det att de inte ens förstår att de gör bort sig, herregud, stackars satar. Men det är ju bra för oss som förstår att vi hade gjort bort oss, eller som vet att vi är FÖR bra för att behöva göras till åtlöje(a) Kul kul!

Bodypump passet var med en ny instruktör idag, Jessica, helt okej, men Jensan behåller sin topplacering, hans är riktigt skön, grymt peppande. Men detta var inte dåligt det heller, ett skönt och jobbigt pass. Gott Gott!

Sitter och hackar lite grönsaker till kvällens middag, får vara tråkig och göra samma middag som igår. Glömde ju såklart lägga upp fisken på tining innan jag gick hemifrån, så ja, det får bli kycklinggryta med ris. Men det är attans gott! Får se vad jag ska laga till imorgon, hmm. Jaja, det blir säkert jättebra, har ju ett antal timmar på mig att förbereda under tiden tvätten torkar^^

Tillbaka till Idol och matlagningen, ha en fortsatt trevlig kväll!


Ledig

Så var ännu en dag här, har nyss lämnat av Michaela vid bussen tillbaka till Kungsbacka, så nu är jag återigen ensam hemma. Väntar på att lillasyster ska komma hit, lämna en bok bland annat. Senare ikväll blir det bodypump med Helena, ska bli skönt, hoppas den är med Jensan. :) Efter det bär det nog återigen hem till en tom lägenhet i Göteborg. Ensamhet, att jag aldrig vänjer mig, suck.

Har iaf spenderat en väldigt mysig kväll natt och morgon med Michaela, var ett tag sedan vi sågs, det märktes, vi hade en hel del att prata om. Har saknar henne! Måste se till att vi ses oftare, får väl se om det blir till att boka in en liten träff med hennes nya "pojkvän på lång sikt" och hans Kullavik kompisar. Hade inte suttit fel att träffa lite nytt folk, vi får se. :) Jag älskar dig hjärtat mitt! Vi har kännt varandra i 6 år denna sommaren, sjukt! Vad vi har förändrats, vad allt har förändrats, men jag lämnar inte dig i första taget, du betyder oerhört mycket!


Film och sova

Efter en god middag och massa behövligt prat med Michaela ska jag nu återvända till sängen där sötsak redan har somnat, ska kika klart Love in Manhattan och sedan sova har jag tänkt.

Jag är trött på att vara ensam, jag vill träffa någon, jag vill ha någon att sova bredvid, någon att hålla handen med. Någon att prata timtal med i telefon, någon att skicka överdrivet många sms till, någon att längta efter och sakna! Jag är trött på ensamheten!

Middag

Ska slänga ihop en liten kycklinggryta till mig och Michaela som sen kvällsmat. Mums! Hon behöver mat och jag är faktiskt lite hungrig, som vanligt (a).

Jobbet gick bra, var typ hel dött hela eftermiddagen, var klar redan 12 över, och efter en riktig spurt till stationen hann jag med 20.17 tåget, grymt skönt, timade även in spårvagnen riktigt snyggt.

Nu har jag duschat, luktade någonting mellan fisk, svett och regnvatten när jag kom hem, inte okej, så nu är jag fräsch igen, känns bättre att lukta shampo och tvål faktiskt!

Första rasten på 2 veckor

Så var man tillbaka på jobbet igen, helt okej faktiskt. Har precis ätit resterna från gårdagens lövbiffsgryta, smakade gudomligt även idag! Om en dryg timma går Annica hem, då blir jag ensam kvar här. Fast då går det att påbörja förstängningen lite smått, putsa rutor och sådär. Salladsdisken har jag i princip gjort klart, kan behöva fylla på lite sallader sedan. Det är lungt idag, vilket är skönt!

Nu ska jag läsa några rader ur min bok innan det är dags att gå in och jobba igen.

Träningsdags

Så, nu var man uppe, det var nära att jag fastnade i sängen ändå, men så insåg jag att jag hade blivit arg på mig själv isåfall. Nu ska jag bara äta frukost och sedan gå ner till bussen, får bli till att sätta sig på BLÅ Express idag, den tar möjligen 5,6 minuter längre tid, men man slipper byten och jag kan dessutom få sova nästan en timma till, gott!

Efter träningen är det återigen dags att jobba, har varit skönt med två veckors semester, men ska ändå bli skönt att få något att fylla ut dagarna med, antar att den känslan håller i sig till, ja torsdag kanske, suck!

 

Jaja, frukost var det!


Tillbaka till verkligheten

Så var semestern slut, imorgon är det dags för jobb igen. På schemat står det 13-20.30 och det är måndag vilket innebär att jag är ensam på jobbet efter 16. Rätt segt, men ändå helt okej, måndagar är lugna dagar, vanligvis. Efter imorgon är jag dock ledig två dagar innan jag återigen ska jobba, då tre dagar i rad. Ska försöka lura till mig lite extra tider har jag tänkt, kan behöva några extra timmar för att bibehålla en okej ekonomi även nästa månad. Så vi får väl se vad jag lyckas med!

Har bestämt mig för att åka in två timmar tidigare till Kungsbacka imorgon, måste komma igång med träningen igen, så imorgon blir det gymmet vid 11, skönt!

Men nu måste jag komma i säng om jag ska orka upp imorgon, inte för att jag har sovit dåligt de sista veckorna iofs, men kan vara skönt att känna att man åtminstone orkar jobba sin första dag innan man längtar efter semester igen. ^^

Godnatt!

Återigen hemma

Jag tycker inte alls om när tågen och bussarna inte timar varandra, men vad ska man göra då? Fick bli en tripp runt Snipen där det fick bytas buss, det var enligt västtrafik den snabbaste vägen hem idag. Suck! Tog hela 1,5 timma, inge vidare kul, men nu är jag iaf hemma igen.

Löjliga familjen, jo tack, det är nog ett rätt bra namn på oss. Efter en underbart god trerättersmiddag var det dags för sällskapsspel, efter en hel del tjafs bestämde vi oss för "När då då", och jo vi är rätt löjliga, tjafsar om skitsaker, som om ett "använt kort" borde läggas längst ner i högen eller i en ny hög på andra sidan av bordet, haha! Men vi skrattar rätt gott åt varandra, vilket andra ser som hån, ja herregud. Men som sagt, pappa bara måste vara löjligast av oss alla, för vi kan ju logiskt sett bara ha fått en fjärdedel var av hans löjlighet (a). Jaja, trots tjafs, hånskratt och löjliga diskussioner så har det varit en trevlig kväll. Jag tycker om min löjliga familj! :D Kvällen avslutades (eller ja, avslut= jag var tvungen att åka, den fortsatte ju för de andra) med en Yatzy omgång, som jag definitivt inte vann, haha ^^

Ytterligare ett förhållande har spruckit, lillasyster och Robin nr1 har brutit efter nästan 2år tillsammans. Jag tänker på er båda två Louise och Robin, förstår att det är jobbigt nu, men tro mig, för varje dag som går känns det enklare, jag vet. Men det måste få kännas skit och helt värdelöst ett tag först tyvärr, men det blir lättare! Det är tråkigt, väldigt tråkigt! Tyvärr kan jag dock inte ge er ett datum då allt är bra igen, det är det bara tiden och ni sjävla som kan bestämma, och inget man kan förutspå. Kämpa på!


Trött och borde egentligen träna.

Usch, känner att igår och idag är två riktiga slappis dagar. Idag ska jag iofs hem och äta middag, lillasyster fyller som sagt år. Det ska bli mysigt. Men vad mer då? Jag borde egentligen träna, men jag orkar fan inte ta mig in till kungsbacka, har en stor påse med paket som jag verkligen inte orkar släpa med mig, övervägde att gå ut och springa, men min övertalningsförmåga verkar inte vara på topp^^ Blir helt enkelt till att ta tag i träningen imorgon istället, denna veckan stryker vi från minnet sen, skandal tränings vecka! Men jag tror verkligen på att det blir lättare att komma igång med träningen när jag jobbar, då är jag ju redan inne i Kungsbacka, nu är det en himla omväg att åka dit. Så jag får helt enkelt bestämma mig för att träna när jag ska jobba/har jobbat. Imorgon blir det innan jobbet, så typ vid 11. I bästa fall kan Helena vara med, fast om jag minns rätt så skulle hon vara i skolan alla dagar denna veckan.

Nu ska jag ta en dusch och därefter få på mig lite kläder, ta hand om disken, bädda sängen och äta frukost.

Sooova

Efter att i några timmar ha pratat om allt mellan himmel och jord med en viss Emil hade jag tänkt sova, dock fastnade jag framför datorn en stund till. Men jag är glad att han lyssnade och försökte få mig att förstå att allt kommer bli bra, behövde det samtalet, även om en hel del onödiga tårar trängde sig på.

Det är förresten den 6e September nu vilket innebär att lillasyster Frida nu har blivit 15år! Grattis!

Jag behöver egentligen sova, sova bort alla beskymmer som tränger sig på och hoppas att morgondagen bjuder på lite positivare tankar.

Jag är oerhört trött på ensamheten, men jag tror jag mår bra av det, jag vinner nog på det i slutändan, hur jobbigt och tungt allt än känns ibland. Jag vill inte förstöra allt denna gången genom att kasta mig in i något, det är så fruktansvärt onödigt. Dock hade jag behövt Niclas och Daniel här, de är duktiga på att hålla mig i styr, eller om det är jag som är duktigare på att hålla mig i styr när de är med, kanske är så, men oavsett så saknar jag de. Men jag är jätteglad för deras skull, Daniel har drömt om USA hur länge som helst och hur stolt jag är över att Erica lyckats komma in på polishögskolan går inte att förklara, och det är ju självklart att Niclas ska flytta med henne, men jag saknar de det gör jag! Tur att Annie, Helena och Ida fortfarande finns kvar här. Men det är fortfarande inge vidare kul att vara enda singeln, det är en konstig känsla.

Nej, jag måste försöka sova nu, eller jag måste sova nu, det blir nog inga problem, ska bara ta initiativet till att lämna datorn.

Lördagkväll

Så börjar denna lördagen lida mot sitt slut. Annie har varit här för några timmar, det har blivit alfapet, te och bara en massa underbart prat. Du är verkligen den bästa som finns hjärtat, jag är så glad att jag har dig! Det är redan tomt här utan dig. Hoppas pluggandet går bra nu, usch, tycker synd om dig!

Borde fixa något att äta har enbart ätit lite godis, och druckit te och juice idag, hmm, inte så bra. Men det beror på att det idag är en bakisdag, halva dagen har ju gått åt till att städa. Hann inte ens duscha eller sminka mig innan Annie kom hit, men lägenheten är iaf städad och fräsch igen även om jag inte är inärheten av de orden. Känner mig riktigt skabbig, men men. Jag är ensam hemma och det finns ingen här som kan klandra mig för det. Imorgon får det bli en makeover för min del. Lillasyster fyller 15 så då blir det "hem" till Inseros för middag och lite sällskapsspel med familjen. <3 Det ser jag fram emot.

Enbart 1 dag kvar på min semester nu oxå, på måndag börjar vardagen igen, känns faktiskt rätt skönt, helt okej. Tillbaka till verkligheten liksom, dessa dagarna har jag inte fått något vettigt gjort känns det som, det stämmer säkert inte, men när jag tänker tillbaka kan jag inte komma på något speciellt faktiskt.

Vad ska man hitta på ikväll då? Hade faktiskt gärna gjort något kul med ett gäng vänner, men har inte frågat runt och vet inte alls vad andra har tänkt göra ikväll, eller gör, klockan är ju faktiskt redan halv 9. Jag hade ju trott att Annie skulle stannat längre, så har liksom inte brytt mig om att kolla upp andra alternativ, och nu känns det lite sent tyvärr. Jaja, tv:n får bli min vän ikväll!

Godmorgon?

Fy fan, det blev nog lite väl mycket igår känner jag nu på morgonen. Vaknade nyss, har ringt och förhandlat lite om kvällen med Annie, hon kommer hit senare idag, ska bli mysigt. Men innan dess har jag en jävla massa att städa, lägenheten är ju som sagt liten och då är det inte svårt att få varje kvadrat meter att se stökig ut. Det ligger cheesballs över hela golvet, i kombination med tomma öl och cider burkar. Sedan har jag en hel del disk att ta hand om efter gårdagens tacos, ja det är en hel del faktiskt. Jag blir dessutom tvungen att ta en ny runda med dammsugaren och moppen. Men det är samtidigt tur att den är liten, då går det snabbare! Så till Abba på lagom hög volym ska jag nu förvandla min lägenheten till ett lite bättre skick!


Hemma

För en gångs skull kan jag landa i min egen säng efter en utekväll, det har aldrig tidigare inträffat, känns riktigt skönt, men tomt. Väldigt tomt! Är van vid att alltid ha någon vid min sida efter krogen, är van vid att alltid sova hos någon efteråt, men den dagen kommer väl den med. Även om den idag känns väldigt långt bort, fast det är väl lika bra. Jag vill inte kasta mig in i något nu med en gång, men om jag känner mig själv rätt så dröjer det inte särkilt länge, ååh, jag tycker inte om den sidan av mig! Inte det minsta! Jag måste lära mig att kunna vara ensam.

Nej nu ska jag inte skriva mer idag, känner att det kan gå snett, huvudet är inte helt med. Morgondagen kommer bli tung! Godnatt!!!

Jag saknar att ha någon vid min sida!! Saknar någon som håller min hans, som pillar mig i håret som håller om mig när jag ska sova! Något annat är jag inte redo för, men närheten, omtanken! Usch, detta borde jag inte skriva, men Daniel kom hem!!!


Färdig städat

Så, efter en dryg timma är jag klar med städningen av lägenheten, det har dammats överallt där jag kommit åt, dammsugits, tvättats toaletten ordentligt och sedan även svabbat golvet. Känner mig riktigt duktig. Helena och Henke borde vara här vilken minut som helst, och då blir det duschen för min del. Sedan bär det av ner till Ica för att fixa de sista till kvällens tacos, plus att jag behöver lite pålägg och dammsugarpåsar.

Kvällen kommer bli grym, det känner jag på mig. Är grymt pepp, dock synd att det fattas en del viktiga människor, men jag ser verkligen fram emot det! Är jätte danssugen och har verkligen bestämt mig för att ha kul ikväll! Efter duschen blir det nog till att börja pimpla lite vin. :)

Trevlig kväll!


Måste städa

Måste få städat lägenheten innan mina gäster trillar in ikväll, plus handla mat och mer presentpapper, det tog slut med en gång och har två paket kvar att slå in, riktigt dumt!

Hade tänkt hinna med att träna idag oxå, men tror jag skjuter upp det till imorgon eller söndag. Hade tänkt göra spinning/core vid halv 12, men orkade verkligen inte ta mig ur sängen när klockan ringde så vaknade av vid kvart över 11 när Annie ringde. Tur att hon väckte mig för pappa ringde precis efteråt, så det fick bli lite stress bäddning av sängen, och undan plockning av disken, och påklädning, stod i trosor när han ringde. Och hur många gånger har man stress sminkat sig inför sin pappa, haha, händer inte varje dag. xD

Nej nu ska jag nog gå ner till affären och leta upp presentpapper till de sista paketen.


Pappa!

Efter en vecka i min egna lägenhet kommer äntligen pappa på besök, har inte träffat honom sedan i onsdags kväll förra veckan. Får bli lite frukost ihop! :)

Hungrig :O

Alltså, detta är ju ett skämt, nu är jag hungrig igen, blir nog lite yoghurt med kuddar innan jag ska somna till ytterligare en film, har dock inte bestämt vilken ännu.

Nojig!

Varför ska det vara så att man har så oerhört svårt för att ta in vissa människor? Varför kan vissa människor få en att känna sig så jävla meningslös och liten utan ens ett ord, utan en blick, bara genom att existera? Vad beror det på? Är det bara man själv som framkallar den olust känslan eller är det något hos den personen som känns hotande? Det är oavsett riktigt jobbigt. Jag blir arg på mig själv när jag tillåter mig själv att gå ner mig och känna mig deppig bara av tanken på en människa, bara av tanken på att han/hon lever på samma plats som jag, dessutom känns det som att deras liv är så mycket mer betydande än mitt, varför är det så? När det inte ens är sant, när det bara är någonting som man själv prentat in i hjärnan, så förbannat jävla korkat ändå! Vad elak man är mot sig själv, för det är ju bara jag som blir lidande, dumt! Jag ska sluta noja över människor som inte betyder ett skit för mig, jag ska sluta gå runt och tänka på att det finns folk som tror sig vara så mycket mer än alla andra, eller åtminstone mer än mig. Det är det ju bara jag som kan avgöra! Jag förstör bara för mig själv, personerna i fråga som får mig att känna mig deppig vet troligtvis inte ens om det och om de gör det får det väl de bara att känna sig ännu mer märkvärdiga! Oerhört onödigt! Skärpning!


Tack för en trevlig kväll!

Nu har precis Lowe och Emelie lämnat mig för att återvända till Kungsbacka trakterna. Det blev en riktigt trevlig kväll, men god mat, tror jag vi alla tre håller med om och trevligt prat. Emelie verkar vara en riktigt go tjej! Jätteglad för Lowes skull! :D Nu väntar disk och sedan sängen, fast först måste jag gå på toaletten och se till min farm på farmville, haha, börjar bli beroende (a)

Längtar till imorgon, är jättepepp verkligen, ska bli trevligt! Kul med utgång, trädgårn väntar troligvis! Dock fattas tre viktiga själar bland oss, Annie, Daniel och Niclas, mina absoluta favoriter på det stadiet, Ida och Helena är väl egentligen på samma nivå, men alla tillsammans är oslagbart, nästa gång blir förhoppningsvis juldagen, om nu Niclas kan komma hem då, tveksamt ser det ut i nuläget, jaja. Nyår får vi hoppas kan tillbringas på något trevligt sätt iaf!

Lördag väntar myskväll med Annie, längtar som attans, saknar mitt hjärta! Men på lördag ska vi minsann ta igen lite kvalitetstid, blir matlagning, massa struntprat (vilket vi iofs hinner med nästan varje dag på telefon) film och säkert lite onyttheter, det är jag nog värd tror jag!

Jaja, toaletten och disk var det, och inte att förglömma farmville <3

Grönsaksgryta med cocosmjölk,rödcurrypasta och nudlar

Så nu var grytan klar, nu väntar jag på att Lowe och Emelie ska komma så jag kan sätta på nudlarna. Har provsmakat och det smakar gudomligt, får man säga så om sin egen mat? (a) Det enda jag har att anmärka på är att det inte är tillräckligt "grytigt", orkar inte gå ner och köpa creaim fraische, så det får vara lite såsigt, sedan klämde jag i lite för mycket citron, men jag ska fixa det med lite ytterligare currypasta, salt och peppar. Det blir toppen!

Tack mamma och pappa för att jag har fått lära mig laga mat! :P


Övertalning!

Vill inte, Vill inte, Vill inte! Men måste. Så med paraplyt i högsta hugg ska jag nu springa ner till affären och handla middagsmat, kommer komma tillbaka genomblöt, mys! :D


Himlen har öppnat sig

Hemma igen efter att ha träffat Janna, det blev en trevlig stund på kungs med avslut på biblioteket faktiskt! :)

Fasar för att gå ner till affären och handla mat, himlen har ju helt och hållet öppnat sig, knappt att paraply biter på detta. Men måste ändå ner och handla inför kvällens middag. Efter att ha ringt runt och försökt få tag på en bil lyckades Lowe tillslut, så han och Emelie förväntas anlända hit vid 7, halv 8. Därav måstet att gå ner och handla. Gaah!


Kungs med Janna <3

Spontanresa in till Kba för en runda med Janna på kungs, aldrig fel! <3


Förstahandskontrakt?

Så då var första steget taget, har ringt hyresvärden och bett om intresseblankett om förstahandskontrakt. Hoppas hoppas att det går att ordna något! Jag vill verkligen inte flytta hem igen! Det skulle verkligen suga totalt! Men jag ska verkligen ligga i och se till att jag får ordning på det! Utan tvekan!

Torsdag.

Så var det ytterligare en ny dag då, snart är det helg igen och snart är min semester slut, vet inte om det känns tråkigt eller skönt, lite både och, börjar tröttna på att inte göra någonting.

Tänkte iaf servera mig själv lite frukost på sängen och sätta på en mysig film. (a) Det kommer jag ju knappt ha tid med när jobbet drar igång, fast kan vara rätt skönt att få dagarna att gå lite sedan. Funderar på om jag ska orka åka in och träna idag, får se. Det är så förbannat långt till Kungsbacka, jaja. Vid 6, halv 7 tiden kommer Lowe och Emelie hit, ska bli trevligt! :)

Ha en fortsatt bra dag så länge!

Max Svensson <33

Det är lika kul varje gång, trots att jag vid detta laget kan i princip varje replik! Det är den bästa serien som någonsin gjorts, och Max som liten är det sötaste som finns (a)

Snart blir det läggdags, är trött som bara den. Börjar längta efter att komma tillbaka till jobbet, det är inge kul att ha semester när ingen annan är ledig. Ensamt och långtråkigt! Jaja, jag borde väl njuta så länge det varar, så fort jag börjat jobba kommer jag väl längta efter semester igen. ^^


Helvete

I flera veckor har jag klarat mig undan de jävla tårarna, och jag har inte kännt mig direkt ensam sedan jag flyttade hit, varför ska det komma över mig nu då? Du är inte värd mina tårar, den som är värd mina tårar existerar inte längre, det är Bazo som är värd mina tårar, men honom tappade vi bort någonstans på vägen. Jag saknar honom, det gör jag, men jag vill det inte, för det är meningslöst, den Bazo som jag lärde känna är borta för evigt, du är Marcus nu, och det är en helt annan människa. Jag kan tänka tillbaka på den killen jag lärde känna för 3 år sedan, det var den killen jag blev kär i, den killen som jag offrade allt som innan betytt någonting för mig. Vart tog han vägen, vad var det som förstörde honom?

På något sätt känns det bra att det är på det viset, det gör att jag måste gå vidare, för han jag vill ha finns inte längre. Om jag nu ens vill ha honom. Jag vet inte vad jag vill, jag vill bara vara lycklig!

Trött

Då var man hemma efter ett jobbigt spinningpass. Har disk jag måste ta hand om innan jag kan ta tag i matlagningen, ikväll serveras fisk, ris, sås och sallad. Eller ja, serveras och serveras, det är ju bara till mig, men det blir nog himla gott iaf. Ska bara samla lite krafter för att orka börja.

Imorgon får det nog bli till att åka in till kba och ta ett träningspass runt lunch, sedan bär det av hemåt för att förbereda middagen, Lowe och Emelie kommer hit på besök, ska bli trevlig. Har inte träffat henne ännu, ska bli kul. Plus att det ska bli intressant att se hur bra jag lyckas få till en vegetarisk middag, men jag tror nog det ska bli gott.

Nu ska jag höja volymen på musiken och ta tag i disk och matlagning, eller först ska jag packa upp min gymväska.

Träning

Dags att åka in till Kungsbacka för ett träningspass, idag blir det spinningpass med Jens. Jobbigt, tråkigt men bra tydligen^^ Nu måste jag besöka toaletten och sedan skynda till spårvagnen. Disken får vänta till ikväll.


Frukost time

Nu ska jag bädda iordning min säng så att jag kan lägga mig tillrätta och äta lite god frukost. Och i vanlig ordning somnade jag till filmen igår kväll, så tänkte se klart den nu, 17 again. Känns som att jag har satt på den många gånger, och det stämmer också, några gånger har jag somnat, andra gånger har datorn strekat. Men nu hoppas jag att jag kan få se ändå till slutet.


Blå himmel!

Regn går väl an om det är på sena kvällar och nätter, sålänge dagarna bär med sig blå himmel och sol. Det är dock synd att jag inte har någon balkong, och idag känns det som att jag inte ens orkar ta mig ur sängen. Är inte deppig eller sjuk, men oerhört seg. Känns skönt att bara ligga här, har orkat mig upp för att gå på toaletten enbart, sedan fastnade jag här i sängen igen, det är skönt. (a) Får väl bli lite frukost snart antar jag, annars är det inte mycket planerat fram till 17 då det blir spinning med Helena, fast tror hon slutade skolan vid 15, och hon går ju på Chalmers, så det är ju inte så långt! :)

Men först ska jag bara ligga och lata mig i sängen en stund till, njuta av att ha semester! :)

Attans

Insåg precis att min Sthlms resa ligger samma helg som högskoleprovet, så nu sket sig högskoleprovet denna gången med. Får hoppas inget krockar nästa gång, ska skriva in det i almanackan med detsamma.

Ny header

Var uttråkad så det fick bli till att slänga ihop en ny header. Rätt nöjd faktiskt. Bilderna är från Stockholmsresan med Matilda förra sommaren. Om en månad åker hon iväg till London, jag är jätteglad för hennes skull, men jag är trött på att alla ska flytta. Kommer sakna henne, men jag får ju iaf en anledning att åka till London.

Jag blir inte klok på dig

Förstår inte alls vad du är ute efter, och vet inte riktigt hur jag ska formulera frågan om det heller. Weird!

Eftermiddag med Helena

Efter att ha tvättat klart och sedan hängt upp den halvtorra tvätten på tvättstrecket i lägenheten begav jag mig in till Kba för att träffa Helena, hittade födelsedagspresent till Frida, sedan åt vi på donken, inte bra, varken för figuren eller plånboken, men men. Endast en lillameny, jag får väl leva på det jag har hemma sen, kyckling, ris, spagetti och bröd, tror jag klarar mig (a). Efter kungsmässan blev det till att köpa lite godis (inte heller bra för figuren, men Helena betalade) och sedan satte vi oss vid ån och pratade om allt mellan himmel och jord. Herregud vad mycket som har hänt de tre åren vi har känt varandra, vad vi har förändrats, helt otroligt!

Nu har jag kokat ris och avnjutit tillsammans med kycklinggrytan från igår, Annie avbröt mig i diskandet och bad mig logga in på msn en stund. Ska snart ta tag i sista disken. Sedan blir det väl tv som vanligt, förmodligen rätt tidig säng gång idag med, det är skönt att vara pigg.

Imorgon blir det träning efter att Helena slutat skolan, ska bli skönt, jag älskar att känna sug efter att träna, det blir så mycket roligare och lättare då! Får väl redan nu börja träna inför beach 2010 (a).

Jaja, diska var det.

Ensam ändå

Det var tänkt att Michaela skulle kommit hit idag, men inte då. Dumma jobb som ringer och förstör våra planer. Men det är goa pengar och det är bra att ställa upp! Men det blir dock tråkigare för mig. Dessutom skulle Helena iväg på ett bodypump pass nu, och jag är verkligen sugen, men jag har tvätt att passa, så det är bara att snällt vänta på att den ska bli klar. Får väl se om jag orkar ta mig in till kba senare, känns ju iofs rätt segt att träna själv. Kanske borde dra med någon till stan en stund, ska försöka hitta något till lillasyster som fyller 15 på söndag :) Men det får bli efter 16, när tvätten är klar.

Nu ska jag ner och kolla till min tvätt, ska försöka hinna slänga in en tvätt till innan jag måste lämna över tvättmaskinerna till nästa i kö.


Knäppa drömmar

Skidåkning har varit ett av nattens ämnen, har drömt massa knepiga drömmar, först skulle vi iväg på skidresa, jag Matilda, Marcus och några till (minns inte vilka). Jag drömde också om en skidtävling mot Finland där jag var med i mitt gamla fotbollslag, som tävlade för Sverige, massa konstiga grenar^^

En annan dröm som var ännu lite knepigare var den när min lillasyster Kajsa skulle köra bilen, utan körkort, hem från mataffären, det gick vilt till. Jag bad henna stanna till längs vägkanten så att jag kunde ta över, istället började hon flyga med bilen, sa att det då var ofarligt för det fanns ju inga andra bilar i luften, vilket hon iofs hade rätt i, jätteknepigt. När hon tillslut lyckades stanna bilen på ett okej ställe, på marken, fick jag ta över. Väl hemma blev det såklart en del utskällningar från pappas sida, och dessutom putte han ner Kajsa i någon sorts gyttja, typ kvicksand, fast väldigt "gyttjig", där nere levde ett monster som började leva och som sedan försökte äta upp varenda en av oss. Snacka om knäppa drömmar!!

Tvätta!

Om en kvart är det dags för mig att gå ner och tvätta, första tvättiden, ska bli spännande att se hur tvättmaskinerna fungerar. ;) Men först ska jag ta på mig lite kläder och bädda iordning sängen.