value="Leta efter" />

Slut deppat!

Nu har jag varit nere och köpt chips, dip och fruktsoda, lite Svensson till det så slutar nog inte kvällen så hemskt illa ändå. Kan vara skönt att slippa vara bakis och trött på jobbet imorgon, så det kanske ändå är rätt smart att det slutade såhär. Det var ju trots allt detta jag hade tänkt mig från början. Sånt här händer ibland, det är inget att gå runt och haka upp sig på. Vi tar nya tag nästa gång! :)

Fail!

Jahopp, snacka om magplask. Nu blir det en väldigt luuugn kväll ändå. Funderar på att gå och lägga mig med en gång, detta är ju inte ens värt. Var planerat för utgång, jag hade precis kommit hem och plockat fram sminket när allt tar totalstopp, kasst! Men Emil har kanske rätt, det kanske är bättre att ta utgång någon annan dag, när fler är på det. Men det suger just nu. Jag vet inte alls vad jag ska göra.. känner inte ens för att gå ner och köpa chips. ^^

Detta suger!

Kan inte hjälpa det.

Ett väldigt omtyckt senario spelas upp gång efter gång i mitt huvud, och kan inte göra något för att förhindra det. Det kanske aldrig någonsin inträffar men det är definitivt en trevlig tanke. Ska försöka tänka på annat, för att slippa skrotade förhoppningar. Men än så länge är det lungt, just nu är det bara en fin liten dagdröm. (a)


Mingel ikväll?

Nu har Kajsa och Louise precis lämnat mig, och när som helst ska jag gå ner till bussen och åka till jobbet. Funderar på om jag borde åka till Mingel ikväll, Teo hade nog uppskattat det. Ska höra vilka som ska dit, hade varit kul att se honom! Tror han sa något om att Celina skulle dit iaf. Får väl höra vilken tid det är tal om. Jag vet inte om jag orkar så länge ikväll, har planerat en lugn kväll i min ensamhet, kan vara skönt det också ibland. Vi får se hur det blir.

Men nu ska jag iaf iväg och jobba, hoppas timmarna går fort idag, jag känner inte riktigt för detta.

Dusch!

Så var man uppe igen, ska ta en dusch nu och vakna till inför jobbet. Inte så långt pass idag, 12-18.30. Ikväll blir det en lugn kväll, hem och titta lite tv och film i min ensamhet tror jag, om ingen annan har något förslag? :) Men nu var det duschen..

Inte som planerat :P

Sådär, nu är jag hemma efter en mysig och trevlig utekväll. Den blev inte alls som planerat, då vi hade tänkt spendera kvällen på Trädgårn, men efter en himla massa strul om klockslag och smsbiljetter hit och dit drog vi därifrån. Jag hängde på Emils sällskap och vi hamnade på ngt väldigt off ställe, men jag fick iaf mitt toalettbehov tillfredsställt och sedan satt vi och pratade en bra stund, det var riktigt trevligt. Tillslut blev dock de allra flesta rätt rastlösa, detta resulterade i att några drog hem och resten fortsatte mot Avenyn och Bryggeriet. Dock var en i sällskapet inte riktigt vaken nog att få komma in så vi tänkte gå vidare till Blvd, vilket ingen egentligen var särkilt pepp på, och det avslutade även kvällen. Alla gick åt olika håll för att hinna med spårvagnar osv. Jag gjorde Emil sällskap till centralen där vi pratade lite i väntan på min spårvagn. Jag är väldigt glad att jag har träffat den människan, han är grym! :) Trevligt att träffa hans kompisar också, och hans flickvän!

Nej, imorgon väntar jobb. Jag måste sova. Godnatt!

Blåbärspaj :)

Nu har jag precis ätit Spagetti Carbonara, vansinnigt gott är det! Och Annika har varit snäll och ställt fram blåbärspaj så det ska jag unna mig nu.

Varför är inte klockan 21?

Nu borde klockan vara 21 och jag borde ha slutat jobbet, för jag har fått till allt med sminkning, hår och kläder otroligt bra, dock ett antal timmar förtidigt och med ett jobb pass på 8,5 timma emellan vilket gör att jag om 10 timmar kommer behöva göra om allt detta igen och av erfarenhet kommer det inte kunna bli lika bra. Håret kommer inte tycka om duschen vilket kommer leda till att det blir osammarbetsvilligt och tråkigt, men men. Jag ska göra det bästa av situationen iaf. Blir inte till att klä ut sig iaf, även om det hade varit kul. Men har inte riktigt tiden till det idag. Får bli någon annan gång. Får väl annordna en maskerad eller nåt! ;)

Nu ska jag iaf gå till bussen, känns inte alltför jobbigt att gå till jobbet faktiskt, men jag är redan grymt pepp inför ikväll, ska bara försöka några gånger till att få tag på William, som verkar ha glömt bort mobiltelefonens funktion, har skickat iväg ett sms till Jannike också, vi får se vem utav de som är snabbast med att skicka iväg ett besked inför kvällen. Jag har ingen koll alls, det enda jag vet är att vi ska till Trädgårn, men innan dess vet jag inte alls vad som händer, i värsta fall får jag väl sätta mig på jobbet och förfesta i min ensamhet med radion som enda sällskap! ;) Förhoppningsvis slipper jag det!

Jaja, dags att gå, dumt att missa bussen!

Freeedaag!

Äntligen är det fredag, det betyder Trädgårn ikväll, men Jannike och William! :) Men innan dess är det jobb som gäller, 12-20.30. Hoppas på att stängningen går fort så att jag kommer iväg så fort som möjligt.

Sitter och äter Frukost hos Annie nu, ska röja upp här lite och sedan åka hem för att duscha och packa kläder inför ikväll, hinner inte hem emellan, blir till att duscha på jobbet sedan. Men nu ska jag lägga på en rem för att slippa stressa sen, bussen till jobbet går kvart i 11.


Stillat Hungern!

Nu har jag precis ätit en stor portion med fiskgratäng, det var riktigt gott, och jag var riktigt hungrig. Har varit rusch en stund så jag kom inte iväg när det egentligen var tänkt. Men nu äntligen är jag mätt och belåten. Är sugen på en Chokladmilkshake, funderar på att vandra bort till Donken och inhandla en sådan, min lillasyster jobbar en stund till, så då kanske jag får sagt hej till henne.

Morgondagen är nu räddad, Annie är en ängel och agerar lite langare, tack hjärtat! :)

Funderar på om det är Milkshake eller Choklad/Banan latte jag ska köpa, Latte är ju iofs inte helt fel, och åtminstone lite nyttigare än Milkshaken. Jag tror det blir till att gå upp till Linnéas istället för till Donken.

Jobb till 20.30, sedan hem till Annie! <3


Jobbet nästa

Sådär, då var lägenheten ren igen, tror nog att Kajsa och Louise kommer tycka att jag håller det fint och är duktig när de kommer hit. Nu ska jag iaf vidare till jobbet, yay! ^^ Stängning med Yvonne, det ska bli kul! :)


Torsdag

Redan Torsdag, det är inte klokt vad dagarna går fort. Nyss var det Söndag och jag och mamma var uppe i Sthlm. Idag ser agendan rätt så tråkig ut, först ska jag få ordning på min lägenhet, vika tvätt och dammsuga inför ikväll då Kajsa och Louise ska låna lägenheten, sedan är det jobb mellan 12 och 20.30. Känns som att jag inte gör annat, tröttsamt. Men ikväll blir det iaf hem till Annie, ska bli mysigt, bör dock egentligen vara smart och gå och lägga mig i tid om jag ska orka med fredagen, får väl se hur det blir med det.

Men först och främst ska jag faktiskt ta och äta frukost, min mage har börjat göra uppror.


Time for some the

Nu har jag varit otroligt duktig och diskat ^^, la dock precis märke till att jag har en del tvätt som måste vikas, men det får vänta till imorgon bitti då jag även måste ta tag i lite dammsugning innan jobbet. Kan inte lämna lägenheten hur som helst till Kajsa och Louise. Imorgon blir det iaf till att sova hos Annie, ska bli mys, fast jobbar ju stängning så kommer inte dit förrän vid 22 tiden, och hon ska upp till skolan dagen efter, och då passar jag på att hämta kläder inför kvällen innan jag ska tillbaka till jobbet igen. Vilket jävla liv jag har! :O Ser fram emot fredagen, ska bli grymt kul att träffa William och Jannike igen! :)

Spagetti Carbonara!

Nyss hemkommen efter en trevlig eftermiddag med Henke och Helena, avslutade med ett steppass med Helena, gick faktistk rätt bra, träning var det iaf! :) Nu är jag hysteriskt hungrig så ska fixa Spagetti Carbonara, Mums! Som underhållning till det blir det Bonde söker fru, Sötare serie får man leta efter! och sedan Oskyldigt dömd, riktigt bra serie det där med, dock inte söt på samma stadie! :P


Joanna Wåhlin, underbara människa! <3


Över för idag

Äntligen, nu var detta passet avklarat! :) Nu ska jag försöka få tag på Henke och i bästa fall gå hem till honom och Helena i väntan på att hon ska komma hem från skolan. Annars blir det väl till att fördriva tiden på bästa sätt, måste hämta ut mina skor som har varit inne för omklackning och sedan lämna tillbaka en bok på biblioteket, annars har jag inget mer planerat. Ska kolla upp vad för pass som går på Sportlife ikväll, se om något passar mig och Helena bra.

Trädgårn på fredag med William och Jannike, och troligtvis ngra fler. Blev glad när jag fick reda på att Emil ska dit oxå! :)

Nu ska jag byta om ^^

Inte många timmar kvar

Jag har verkligen börjat få upp ögonen för det här med att öppna, första stunden där vid 5 på morgonen är det rätt jobbigt att lämna sängen, och det tar emot lite när man efter att ha sovit nästan hela bussresan tvingas vakna och gå av, men nu när klockan är 11.17 och jag sitter på rast med vetskapen om att jag får gå hem om mindre än 3 timmar så känns det väldigt bra. Då är det värt ångesten som man kände ett litet sting av imorse.

Gårdagen blev jättemysig, Strosade runt i Gbg med Janna i ett par timmar innan vi tog oss bort till Bergakungen. För andra gången såg jag igår Flickan som lekte med elden, och den var lika bra denna gången! Efteråt åkte vi hem till mig, lagade kyckling med ris och Tzatsiki, därefter kikade vi på Patrik 1,5. Sedan pratade vi oss till sömn, ni vet som man alltid gjorde när man var liten, sa Godnatt gång på Gång med kom alltid på ngt nytt som man var tvungen att säga, och när man väl somnade så sa man aldrig Godnatt ändå. Haha. Riktigt mysigt var det iaf! :) Tack hjärtat!! <3

Idag är det dags att kika på Helena och Henkes lägenhet, jag håller tummarna för att Henke befinner sig på hemmaplan vid 14 när jag slutar så att jag slipper vänta på att Helena ska komma in till Kba, då hon inte slutar skolan förrän 15, i Göteborg! Ikväll är det dags för träning, med Helena! Får se om vi hittar något kul pass lr så!

Oavsett så ska jag äta nu, snart in och jobba mina sista timmar.

Tisdag 091027

27 Oktober, funderar på om det är något som helst speciellt med den dagen, men kan inte komma på något just nu. Har nyss vaknat, rätt tidigt, med tanke på att jag inte somnade förrän vid 2. Det blev lite ändrade planer igår kväll, Lowe hade huvudvärk så han lånade sin mamma bil istället för att ta bussen med mig, det innebär att han var tvungen att köra hem på natten, eftersom hans mamma behövde bilen på morgonen. Men det var iaf väldigt trevligt igår, jag har saknar honom. Vi åkte och köpte pizza, (usch vad jag inte är nyttig för tillfället!!) och sedan åkte vi hem till mig. Vi kikade på Pursuit of Happyness, och jag höll på att somna flera gånger om, och inte för att filmen var dålig, för den är tvärtemot väldigt väldigt bra! Men jag höll mig faktiskt vaken. När filmen var slut så drog sig Lowe hemåt. Får se till att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses!!

Idag ska jag träffa Janna, hon kommer in till Göteborg vid halv 3 tiden ungefär, då blir det till att följa med henne till någon tatueringsstudio och sedan skulle hon även hämta ut någon ring någonstans. Någon shopping ska åtminstone inte jag ge mig in på, det har jag inte råd med efter Sthlm. ^^ Senare blir det iaf bio, Flickan som lekte med elden, jag har iofs redan sett den, men jag vill bjuda Janna på bio som försenad födelsedagspresent och då ville jag bjuda henne på Luftslottet som sprängdes som har premiär 27/11 (exakt om en månad!) så då måste vi ju såklart se andra filmen först, eftersom hon inte sett den. Därefter åker vi hem till mig, lagar lite mat och somnar till någon film, hon sover över hos mig för att åka med mig in till Kungsbacka när jag ska till jobbet, knasig tös det där, jag ska upp klockan 5 för att hinna med 05.42 bussen. Men hon gör som hon vill, jag har sagt till henne att hon får sova kvar.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan i hopp om att det ska finnas någon maskin ledig, jag har insett att jag knappt har några rena underkläder kvar i garderoben, och det kan ju alltid vara skönt att utöka litegrann! ^^


Smått panik

Fick lite panik när jag tittade på klockan och den visade 10.20, min buss går 10.45. Stressade fram lite kläder tills jag insåg att min väggklocka såklart inte är omställd till vintertid, skönt! Så nu har jag en timma på mig att göra mig klar inför jobbet, ska duscha, äta och packa upp mina grejer från Sthlm.

Längtar redan till ikväll, ska bli kul att träffa Lowe igen, var lite väl längesedan, blir alltid så, men nu blir det iaf av! Han möter upp mig efter jobbet och följer med mig hem, och eftersom klockan redan är 22 när vi kommer hem så blir det till att sova över, kommer bli en trevlig kväll det vet jag helt säkert!

Denna veckan ser ut att kunna bli bra, trots allt jobb. Ikväll Lowe då. Imorgon är det dags att träffa Janna, mys! Sedan tidig sänggång imorgon för att jobba öppning på onsdag. Sedan blir det antingen en fika med William eller till att hälsa på och titta in Helena och Henkes nya lägenhet efter jobbet. Torsdag står jobb på schemat, och sedan sova hos Annie, då Kajsa och Louise ska låna min lägenhet över natten. Fredag jobb, och sedan troligvis utgång med William och Jannike bland annat! :) Sedan är det jobb lördag och söndag. Snacka om full vecka!

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Stockholm!

Är oerhört glad att denna resan blev av, och speciellt att den blev med just mamma. Var längesedan vi hade så roligt ihop utan att någon störde oss, eller utan att vi skulle tjafsa om någonting. En absolut minnesvärd helg. Vi har hunnit med en himla massa saker från att vi kom upp i fredags vid 19 tiden till att tåget avgick från Sthlm vid 20 nu på Söndagskvällen.

Första kvällen blev det en promenad till vår båt som vi bodde på, Loginn där jag har bott med både Matilda och Annie tidigare. Innan vi gick och lade oss blev det en öl för henne och en coca-cola för mig. Vi kikade på Idol och sedan satt jag även kvar och tittade på Cirkus Möller, riktigt kul humor det där, helt i min smak! Efter att Nicklas fick lämna idol gick jag ner och la mig hos mamma, läste lite innan vi somnade.

Lördagen började med dusch och frukost på båten för att sedan börja vår vandring bort Vasamuseet, där gick vi runt i en timma innan vi gick vidare ner till Waldemarsudde, vi struntade dock i att gå in på själva museet, konst och målningar är inte riktigt vår grej, vi gick istället ett varv runt den stora udden, och hade det fortfarande varit lite sommar i luften hade trädgården varit väldigt fint, nu däremot var de få blommor och växter som fanns kvar vissna. Vi strosade sedan vidare till Nordiska museet, även där blev vi väl kvar en timma skulle jag gissa. Därefter gick vi ner mot Gamla Stan för att äta lunch, hamnade på en rätt tråkig restaurang (mamma var ju tvungen att utnyttja sitt ´entertainment häfte´), min lax var inte helt färdig grillad vilket gjorde att slutbetyget drogs ner. Efter lunch gick vi i Gamla Stan en stund, gick i affärer och sådär, sedan fortsatte vi upp mot Drottninggatan, jag var i stort behov av nya skor, då mina gamla inte är av den bästa kvalitén för flera mils gång, dock hittade vi inga, butikerna hann stänga. Däremot hittade jag två par jeans på Zara till bra pris, det gillar vi. Klockan hade nu hunnit bli 17 och vi bestämde oss för att leta reda på Oscars Teatern för att lätt hitta dit dagen därpå när Rasmus på Luffen stod på schemat, när vi väl hittade den, efter att först ha gått åt helt fel håll längs Kungsgatan, bestämde vi oss för att gå på bio. Det blev 500 days of Summer, faktiskt en sevärd film, trots att vi spontant valde en film som det fortfarande fanns platser kvar på som inte började allt för sent. Efter bion tittade vi ut en restaurang att äta kvällsmiddag på, vi letade igenom mammas ´entertainment häfte´ igen och hittade en restaurang som skulle ligga ovanför vår båt, vilket vi tyckte lät bra, men vi tänkte att istället för att ta samma väg som tidigare, över Kungsbron och mot Slussen, gå över Västerbron. Vi förstod inte då riktigt hur långt det faktisk var, och något som var ännu svårare att räkna ut var hur ofattbart lång Horsgatan, vilken restaurangen skulle ligga på, var. Vi gick och gick, och så gick vi lite till, för att sedan när vi väl hittade fram till Bysis som restaurangen hette, inse att vi inte kunde komma in, mamma stod och drog i en port utan något som helst resultat. Dock var vi för trötta och hungriga för att bli irriterade utan fann bara situationen väldigt lustig. Vi hittade tillslut en liten pizzeria, där beställde vi in varsin pasta rätt, och om min mat hade varit lite mer smakrik hade restarangen fått riktigt bra betyg faktiskt. Det blev ett bra avslut på dagen, även om mina fötter var helt ur funktion, knappt några sulor kvar på skorna alls, inte jätteskönt. Efter maten gick vi hem, jag läste några sidor innan jag insåg att mina ögon inte skulle orka mer, sedan somnade jag väldigt fort.

Söndagsmorgonen påminde mycket om lördagsmorgonen, det enda som var annorlunda var att vi nu även var tvugna att packa ihop, vilket iofs inte tog så mycket extra tid. Efter frukost gick vi bort till centralen för att låsa in våra väskor. Därefter hade vi nästan 2 timmar att fördriva innan Rasmus på Luffen skulle börja. Vi tog en promenad upp till Stureplan och Östermalm, fortfarande med väldigt ömma fötter och då även med lite smått träningsvärk i benen efter lördagens många mils gående. 20 minuter innan Rasmus på Luffen teatern/musikalen skulle börja öppnade vi dörrarna in till Oscars Teatern. Jag som älskar Rasmus på Luffen uppskattade även denna föreställning, Markoolio spelade jättebra och även Hannes som spelade Rasmus var galet duktig, och han kan inte ha varit mer än 12 år. Så jag var nöjd när vi två timmar senare gick därifrån. Klockan var nu 14, vi hade 6 timmar kvar innan tåget skulle gå. Vi började med att leta efter skor till mig, kräsen som jag är blev mamma med detsamma lite frustrerad. Men tillslut lyckades hon till och med lura på mig ett par "smarta skor" som hon kallar det, alltså bra kvalité och varma nu när det faktiskt börjar bli kallt ute, men villkoret jag gick med på var att hon betalade dessa "smarta skor" och att jag då kunde få köpa ett par snygga skor att ha till speciella tillfällen, utgångar och så vidare. Det var ju inte så svårt att nappa på det, så nu är jag även två par skor rikare, hittade även ett skärp i samma butik. Efter några butiker till blev mamma otålig, hon började, liksom jag, bli väldigt hungrig, vi hade ju trots allt inte ätit sedan frukost, bortsett från lite godis på teatern, och nu var klockan 15, 6 timmar hade hunnit gå. Vi letade reda på Jensen´s Böfhus där vi åt oss riktigt mätta på både förrätt, varmrätt och efterrätt. Vi avslutade med att gå en runda runt Vasastaden för att sedan låta fötterna vila lite på ett café med en kopp te och några omgångar yatzy. Nu var det inte så lång tid kvar till hemfärd, vi köpte varsin baguette att ha som färdmat och satte oss sedan på en bänk med varsiin bok tills det var dags att gå till tåget. Hemresan kändes väldigt skön, x2000 gick betydligt mycket snabbare än den 5 timmars långa uppresan, efter 3 timmar var vi åter tillbaka i Göteborg. Mötte upp pappa på parkeringen och blev därifrån hemkörd till Skäpplandsgatan.

Nu har jag tänkt sova och jag hoppas att mina stackars fötter mår bättre imorgon, just nu är de svullna och gör ont, har små blåsor lite överallt och det känns kan jag meddela, får hoppas det går över!

Godnatt!


Freeedaag! :D

Så var det fredag, har precis klivit ur duschen. På schemat för den närmsta timman står packning inför Sthlm, frukost, lite diskning, bäddning av säng och hinna göra mig klar för att åka in till Centralen. Ska möta Emil för en fika där. Och vi har sagt klockan 11. Så nu har jag lite bråttom.

Klockan 14.02 går tåget mot Stockholm! Så detta blir sista inlägget för helgen.

Soova <3

Detta har varit en väldigt lång dag, och nu är jag fasligt trött. Har inte blivit mycket sömn sammanlagt de senaste dagarna. Imorgon ringer inte klockan förrän vid halv 9, mycket bättre än 4.50! Det som ska göras imorgon innan det bär av mot Sthlm är packning, lite disk och sedan en fika med Emil, ska bli riktigt trevligt att träffa honom! :) Men nu ska jag krypa ner i min underbara säng och sova några fler timmars törnrosasömn än de senaste nätterna.

Stockholm imorgon!! :D


Onyttig

Detta blir ingen nyttig dag. Börjar med att köpa en Mcfeast meny till lunch, för att ikväll äta pizza (eller thai, men det lutar mest åt pizza nu). Ska iofs iväg och träna efter jobbet, men inte kommer det att hjälpa för allt jag kommer stoppa i mig idag. Men ska det va så ska det va som Yvonne sa. Har jag redan planerat att äta pizza kan jag lika gärna köra på en riktig tjockisdag. ^^

Nu ska jag in och jobba igen, endast 2 timmar kvar, ska nog inte bli några problem, slänga ihop lite räkmackor och lite kassa, det känns rätt lungt.

Sjukt trött

Det var då helvete vad kallt det skulle vara ute idag, och inte bara ute, bussen kändes som att vara i en stor kyl och på jobbet är det inte särkilt mycket varmare. Jag längtar tills jag får upp värmen och kan slappna av på riktigt. Har gått omkring och spänt mig ändå sedan jag lämnade min lägenhet förut. Blev inte allt för många timmars sömn inatt heller, börjar ju iofs bli en vana nu, så jag ska nog orka denna dagen också. Jobb till 14 och därefter gym, får väl se hur mycket energi det finns kvar till det då.

Imorgon tänker jag iaf sova ut lite, hade tänkt träna innan jag ska möta upp mamma på centralen, men jag tror att jag kommer att värdesätta min sömn lite högre och faktiskt skita i det. Vi får se när jag förmår vakna, har en känsla av att min kropp har en del att ta igen.

Ser fram emot helgen, ska bli skönt att komma bort lite, släppa verkligheten, om bara för 2,5 dag, men iaf. Jag kan verkligen behöva släppa taget för ett tag, men egentligen hade jag typ behövt ett ÅR i Sthlm och inte bara en HELG, men verkligheten kallar, så det hinns bara med en helg.

Nu ska jag byta om, sitter och huttrar lite smått på jobbet. Yvonne kommer nog vilken sekund som helst. Låt tiden gå fort idag, snälla klockan slå om till 14.00! ^^

Finally!!

Så var det äntligen över för den här gången, och för den här veckan, iaf stängningar. Är så trött på det, men nu kan jag andas ut till på måndag nästa vecka vad det gäller att stänga! Nu är det dags för hemfärd, blir en bussresa med en del telefonsamtal, eftersom jag har lovat ringa både Annie, Helena och Joanna! :) Aldrig fel, men ska försöka hinna läsa lite under resan oxå, vi får väl se hur det går, tänker iaf avsluta med Annies samtal, för det brukar jämt ta längst tid, Inget fel på det iofs, men ja, för Helena och Joannas skull. Nu ringer Michaela oxå..! Men nu ska jag gå till bussen! :)

Finally!!

Så var det äntligen över för den här gången, och för den här veckan, iaf stängningar. Är så trött på det, men nu kan jag andas ut till på måndag nästa vecka vad det gäller att stänga! Nu är det dags för hemfärd, blir en bussresa med en del telefonsamtal, eftersom jag har lovat ringa både Annie, Helena och Joanna! :) Aldrig fel, men ska försöka hinna läsa lite under resan oxå, vi får väl se hur det går, tänker iaf avsluta med Annies samtal, för det brukar jämt ta längst tid, Inget fel på det iofs, men ja, för Helena och Joannas skull. Nu ringer Michaela oxå..! Men nu ska jag gå till bussen! :)

Tvätta, Diska, Städa...

Jag älskar att gå upp klockan 8 för att tvätta, och jag älskar ännu mer att diska och städa när jag väl kommer upp från tvättstugan, istället för att lägga mig under mitt varma täcke igen. Nej okej, det kanske inte är hela sanningen, men oavsett så är det nödvändigt så det är bara att sätta igång. Drömde att Kajsa och Louise var här och städade och diskade åt mig, det var lyxigt, dock troligvis ingenting som kommer att ske, så det är dumt att gå och vänta på några mirakel. Idag är det jobb som gäller, ja efter städningen så klart, 13-20.30. Förhoppningsvis kommer Pia till jobbet så att jag slipper stänga ensam, då kommer det att ta tid kan jag lova. Kommer vara hemma vid 22, uppgång klockan 5 för att återigen gå till jobbet, jag älskar mitt liv! :D Äsch, förlåt, jag ska väl vara glad att jag har ett jobb antar jag.

Längtar till på fredag, då är det äntligen dags för den efterlängtade Sthlms resan. Ska bli jättemysigt med lite kvalitetstid med mamma! :) Och jag är jättespänd på vad jag kommer tycka om Rasmus på Luffen teatern, ska bli riktigt roligt oavsett! Mamma har bett mig kolla över vad vi ska hitta på under lördagen, så jag får väl kolla upp lite sånt efter jag är klar med att vara duktig och innan jag åker till jobbet, om jag hinner.

Först är det iaf frukost!

Låång dag.

Har varit en lång men bra dag, tidigt uppgång, för lite sömn, men har ändå varit pigg, fram till nu. Men är mer övertrött än något annat just nu, så det är ingen större fara. Orkade dessutom träna efter jobbet, inga problem alls, detta måste verkligen vara en ovanligt bra dag. Fikan med Patrik var riktigt trevlig, pratade på hur enkelt som helst och tiden sprang iväg! :) Men jag hade jättetrevligt, ser fram emot torsdag!

Stidsyxan (som Erik så fint uttryckte det) är begravd vad det gäller mig och Annie, så nu har vi lagt struntsaker från helgen bakom oss. Riktigt skönt att få det ur världen, jag har saknat henne! Jag funkar inte helt utan henne, det bara är så, hon är min klippa när det blåser starkt, och den jag kan prata om Allt, och då menar jag verkligen Allt, med! Hon är guld värd, min Annie! <3

Nej nu är det dags för sängen, ska bara få tvättat bort mitt smink och borstat tänderna innan jag ska krypa ner i sängen med familjen Svensson! :D Tvättid imorgon klockan 8, underbart, ^^ men jag slipper iaf ställa klockan på 5!

Godnatt!


Spagetti och Köttfärssås

Lunchrast, med den absoluta favorit rätten. Endast några få timmar kvar när denna rasten är avklarad, riktigt skönt! Livet leker, typ. Förutom att jag vill kunna ringa dig, men jag vågar inte.. är rädd att allt blir ännu mer fel.. du ska få den tid du behöver, men jag saknar dig!! Det är tomt utan dig!

Så nu är det dags för mat och Camilla Läckberg, den börjar närma sig sitt slut, tillslut! :P


Frukostrast

Sitter nu och äter fralla med ägg och yoghurt, tevattnet kokar för fullt och jag är inte det minsta trött. Trots de få timmarna sömn som det blev har jag varit pigg och glad hela morgonen. Efter jobbet blir det gymmet för att sedan avsluta dagen med en fika med Patrik, ska bli riktigt kul. Sjukt att vi inte har sett på i princip 10 år! Men nu är mitt tevatten klart så nu ska jag fixa det, snart in och jobba igen. Men jag kan ju redan se min nästa rast inom räckhåll och därefter är det inte lång tid kvar tills jag får gå hem, eller ja sluta.


Can we get this back to how it used to be?

Jobb

Så var man uppe, efter allt för få timmars sömn. Det verkade inte spela någon roll hur tidigt jag gick och la mig igår, kunde ju inte somna för det. Men jag känner mig hyffsat pigg, får väl se hur jag känner om några timmar... ^^

Är iaf påklädd, sminkad och har ätit en duktig frukost! :) Nu ska jag bara borsta tänderna innan det bär av till bussen. Jobb 7-16, därefter gymmet, lär ju vara trött vid det laget.


Förresten, bra läst, men fruktansvärt dåligt kommenterat?! :O

 


Läggdags

Så, nu ska jag krypa ner i min säng med en kopp te och försöka somna till en film. Antingen blir det Kärlek 3000 eller The Pursuit of Happiness, det återstår att se. Men oavsett Godnatt!

Slapp dag.

Har precis landat hemma i Göteborg igen nu. Köpte med mig några frallor som jag tänkte mumsa i mig lite senare, aldrig fel. Blir till att gå och lägga mig tidigt idag då jag måste sätta klockan på 04.45 imorgon, lagom kul. Bussen till jobbet går 05.42 och klockan 7 ska jag stå pigg på jobbet för att jobba till 16. Var väldigt längesedan jag hade öppning, men det ska nog gå bra. Ska se om det går några kul pass på gymmet efter jag har slutat, så får man det gjort också. Idag ska jag bara ta det väldigt lungt. Har suttit hemma hos mamma och pappa och latat mig sedan jag gick upp vid 9 imorse, har varit oerhört skönt. Så nu blir det nog till att sätta på någon film och bara mysa för mig själv. Kan vara skönt det också!


väntar på fred..


Måndag

Sitter nu hemma i Inseros. Gårdagen var mysig. Lagade mat med mamma och pappa, trattkantarellsoppa till förrätt och sedan potatismos och stekt strömming med lingonsylt, galet gott! :) Dagen avslutades med en alfapet omgång och sedan en stund framför Playa del Sol och Parlamentet, somnade runt 21.30 till långfilmen på 4an. Som tydligen inte var så bra... ^^

För dagen har jag inga som helst planer, vet bara att jag någon gång under dagen ska ta mig hem till Göteborg igen, får se när det blir tid för det.

Jag saknar min bästa kompis! :( <3

Inseros

Så då var man klar för att återigen åka hem till Inseros. Blir nog till att stanna över natten, har åtminstone packat för det. Ska bli kul att träffa Bernt och Birgit också.

Trevlig kväll!

Hjärtat <3

Detta blir bara jobbigare och jobbigare.. vet inte vilken väg jag ska ta för att nå fram, har försökt på många sätt nu. Jag ger mig inte, det är en struntsak att hänga upp sig på, speciellt innan vi ens har hunnit få pratat om det. Snälla du betyder något så sjukt mycket för mig, jag fixar inte detta! <3

Godmorgon

Så var man uppe, mår inte allt för kasst faktiskt, kan ju vara skönt med tanke på att jag ska orka ta mig hem till Inseros om en stund. Har precis duschat, så nu känner jag mig mänsklig igen också, ser även ut som en människa. Plus där!

Nu blir det till att bestämma kläder, äta frukost och kolla upp vagn, tåg och buss hem. Måste ringa Annie också och reda ut gårdagen, jag tänker inte vara ovän med min bästa kompis! <3

Tack för en jättelyckad kväll/natt!!

Nu är jag hemkommen efter en oerhört lyckad kväll och natt, iaf är det min tolkning av kvällen. Däremot slutade den inte på bästa sätt. Det verkar dessvärre inte bättre än att jag har helt omedvetet har gjort mig ovän med min bästa kompis, och jag får inte tag på henne. Hon svarar inte när jag ringer och inte på mina sms. Jag hoppas det får en bättre förklaring än att hon ignorerar mig. Men nu behöver jag sova så jag kan inte vänta på att få svar längre. Är dock aningen orolig, hon är den sista jag vill bli ovän med, jag behöver henne. Jag förstår vad som kan ha fått henne ´ledsen´ eller vad som nu är rätta ordet för det hela, men samtidigt så kan jag inte helt hålla med om att det var fel av mig. Hade det varit på det sättet att jag och Annie hade varit ensamma ute hade jag aldrig agerat så, men nu var både Johanna och Ida precis bredvid därför såg jag det inte som något svek. Och dessutom sökte jag över dansgolvet efter henne och försökte ringa henne innan jag gick ut från Esters, men utan resultat. Oavsett hann jag med tåget 02.47 vilket känns väldigt skönt nu, även om det nästan tog 1,5 timma att ta sig hem. Väldigt skönt att få krypa ner i min säng nu, ska sätta på lite Svensson, det kan behövas för att stilla min oro ytterligare. Imorgon hoppas jag på fred, jag tycker alldeles för mycket om min Annie för att låta henne gå runt och vara arg på mig!

Hur som helst, en väldigt lyckad kväll/natt. Började med förfest hos Annie vid halv 7 snåret. Strax innan 8 hade alla anlänt. Vid halv 11, 11 började vi röra oss mot Kungsbacka och Esters som var Annies beslut för kvällen, hon får ju såklart bestämma på hennes stora dag! Och det var riktigt bra drag på Esters ikväll, det gillas!

Nej nu skriker sängen på mig, eller om det är tvärtom. Så Godnatt!

Time to go!

Så var man färdig, dags att lämna Högsbo och ta mig mot mitt mål, Bellevue. Men på vägen blir det till att stanna till vid Nordstan, ska se om Gina har något snyggt att erbjuda mig inför kvällen. Är lite desperat efter att ha insett hur tråkig mig garderob är, egentligen tillåter väl inte min plånbok detta men kvällen till ära så skiter jag faktiskt i den. Oavsett, dags att dra mig ner till spårvagnen. Tack för fint väder!!

Ytterligare ett onödigt inlägg?

Klockan är 15.40 och jag har precis duschat och rakat benen. Nu ska jag steka upp lite blodpudding och ägg innan det är dags att leta reda på vilken klädkombination som passar kvällen till ära bäst. Min garderob känns bara fattigare och fattigare för varje helg som går. Jag vill ha pengar och råd att shoppa loss, undrar när det tillfället ges nästa gång. Kanske kan hitta något i Sthlm nästa helg, får se vad plånboken säger när jag har kollat över alla månadens utgifter. Räkningar är något av det tråkigaste som finns!

Min lägenhet ser faktiskt helt okej ut, är i princip bara den obäddade sängen och gårdagens kläder som ligger utspridda på golvet som ger en liten känsla av oreda, men det är lätt ordnat.

Ikväll ska jag har galet kul, jag ska vara grymt snygg, må som allra bäst och troligvis dricka lite mer än vad jag egentligen borde, men det är det värt en kväll som denna!!


Let´s party all night long!

Orolig

Du gör mig orolig, snälla åk därifrån!

Grattis världens bästa Annie!!!

Så var dagen med stort D här, min älskade Annie har idag blivit hela 20 år! Grattis hjärtat! Hon sov här inatt och smög sig iväg vid halv 10, själv sov jag vidare och vaknade för en stund sedan bara, skönt. Hon är säkerligen hemma vid det här laget och fixar och donar inför släktens ankomst, hon är duktig hon! Hoppas hennes gäster uppskattar hennes meny! :) Jag hade definitivt gjort det. Jag hoppas det finns några muffins kvar när jag kommer dit senare idag! (a) Idag står lite städning och diskning på schemat. Ska se om jag även orkar mig ut på en löprunda innan det är dags att göra sig klar inför kvällen, vi får se hur jag känner. Hade nog varit skönt att få gjort kanske... Ikväll blir det iaf förfest hos Annie, och i nuläget ser det ut som att vi ska orka oss ändå in till Kungsbacka för att gå ut sedan, kanske inte det som låter mest vettigt efter en förfest i Gamlestan, men det är Annies dag och hon som får bestämma! :) Denna kvällen bara måste bli bra!

Idool!

Känner mig några kilo tungare efter den middagen, men gott vare. Blev aldrig någon bakning förut, och inte träning heller. Gymmet stängde så tidigt och Annie sköt upp bakningen till imorgon. Så nu har vi ätit Spagetti och Köttfärssås, MYCKET Spagetti och Köttfärssås! Är galet mätt..

Nicklas skötte sig bra ikväll, dock höll inte juryn med, det ogillas! Men nu är det Eriks tur, och jag ska vara social mot en mätt Annie som ligger och är söt i min säng!

Dags för bakning

Efter storhandling på Willys och en sväng på Stadium och HM är vi nu tillbaka i Annies lägenhet i Bellvue. Nu blir det att så snabbt som möjligt ta tag i bakandet för att sedan hinna till Frölunda för att träna. Längtar dock till min lägenhet, för jag är sugen på myskväll och spagetti och köttfärssås. ^^

Har varit galet sugen på donken hela dagen, men än så länge har jag hållit mig ifrån det och jag tror jag ska klara resten av dagen också. Blir väl oavsett BK eller ngt imorgon efter krogen ändå, får hålla mig till dess, och dessutom är BK eller donken mycket godare i det tillståndet än nu!

Jaja, baka var det!


Storhandling och bakning med Annie

Nu blir det till att äta upp mina gudomligt goda pannkakor för att sedan göra ett snabbröj här, och sedan göra mig klar för att åka till Annie. Blir till att hjälpa henne att handla och baka inför morgondagen. Jag är snäll! Dessutom blir det träning i Frölunda, med Annie, senare sen iaf! :)

Snart Annie, snart!

Nu är det inte lång tid kvar till min Annie blir 20 år. Men det blir till att påbörja firningen redan idag. Detta med en tjejkväll bara hon och jag, ska bli galet mysigt!

Har sovit halv dåligt inatt, vaknat och känt mig snurrig, ingen aning om varför för nu mår jag bra.

Det är kris i Skena, Lena ville ha mig till att hoppa in extra. Men jag blev tvungen att säga nej, jag och Annie har faktiskt bokat detta sedan länge tillbaka, och ska jag jobba där till 20.30 kommer jag aldrig vara hemma igen.

Annie ville ha med mig till friskis ikväll, även det förslaget sågade jag, är fortfarande inte riktigt redo för ett visst möte som kan komma att dyka upp just där, så det får nog bli löprunda eller inget alls idag. Föreslog att vi kunde åka till Frölunda och träna på Sportlife där, jag har ju trots allt en ´gratis vecka biljett´ där. Men hon föreslog att vi kunde ta det ngn gång nästa vecka istället. Vi får se hur det blir med det. Vill bara slippa gå dit ensam första gången.. jag är feg jag vet.

Nu ska jag röja upp här lite, ligger fortfarande lite tvätt här och var, och måste diska lite. Och så ska jag äta frukost.

sjukt sug efter morötter

Hur normalt är det att få ett galet sug efter morötter? Jaja, jag bryr mig inte ett smack. Blev till att kila ner till Ica innan de stängde för att tillfredsställa mitt super sug! Så nu blir det till att skala morötter (och ta fram dippen)!

Comedy Fight Club nästa! :)

vilse

Så var man nyduschad efter en rätt intressant löprunda. Hade tänkt ta en liten annan väg idag, liksom runt slottskogen. Men jag sprang för långt och hamnade på ´fel´ sida berget och visste inte hur jag skulle ta mig över till andra sidan igen. I början var det lungt, jag sprang på, tänkte att det snart skulle komma en väg uppåt till höger som skulle ta mig tillbaka till välkända trakter, men ack så fel jag hade. Efter att ha irrat runt upp och ner för backat, gata upp och gata ner så ringde jag faktiskt Annie, det var en timma efter jag hade lämnat min lägenhet. Dessvärre hade inte hon någon dator i närheten så jag gjorde henne mest orolig där jag helt utan någon koll irrade runt någonstans i Västra Göteborg. Hon fick övertalat mig att ringa hem och be om en vägbeskrivning via eniro. Visade sig att jag inte alls var långt från Slottskogen, som hela tiden hade varit mitt mål att hitta. Dock var jag såklart i helt fel ände av Slottskogen så när jag väl steg in i skogen hade jag ändå 15 minuters springade kvar innan jag var hemma igen. Blev väl iaf minst 1 timmas springade, duktigt tycker jag! Och lite spännande var det faktiskt.

Förlåt om jag oroade dig Annie! ;) <3

allt kan man inte skriva i bloggen

Det var skönt att få det avklarat, har gått runt med lite smått ångest över att inte ha kunnat komma på något till Annie, men detta kändes helt rätt. Tror jag har träffat rätt! Men till skillnad från allt annat kan jag inte skriva vad jag har hittat här, iaf inte ännu, då Annie faktiskt är en trogen läsare här. Så det får förbli en liten hemlighet till på lördag. Då får vi även svar på om hon blir glad, eller det måste man ju alltid bli, det är ytterst få som skulle erkänna att de är missnöjda med en present, och definitivt inte Annie, men jag tror hon ska slippa att bli missnöjd!

Funderar på om jag ska orka mig till Frölunda och gymma eller om jag ska ta mig ut och springa. Känner egentligen inte för något av det, men kommer bli arg på mig själv om jag inte gör det heller. Vi får se vad som händer. Har en säng att bädda, lite disk att diska och en jävla massa tvätt att vika. Suck! Jag fasar.



Det känns som söndag idag...?

Nordstan nästa

Sådär, nu har jag fått i mig mat. Lämnar tvättvikning och lite disk till senare. Ska hämta upp den sista tvätten från tvättrummet och sedan ta mig till Nordstan. Har inte hunnit med någon löpning, ännu, så får ta tag i det ikväll istället.

Skinande rent!

Sådär, då är det bara bäddningen av sängen som återstår, känns riktigt fräscht här nu! Ska ner och se till tvätten i torktumlaren nu tänkte jag. Sedan bäddning av säng, lite macka och te. Därefter löprunda. Har varit väldigt duktig. Det enda som fortfarande känns svårt idag är att hitta present till Annie, jag vet att jag har nämnt det tidigare, jag hoppas verkligen att jag ska hitta något, har pratat lite med Erica om det, vi får se vart det slutar. Funderar på vad jag ska äta till middag idag också, jag längtar efter Spagetti och Köttfärssås men det är bestämt att det ska göras imorgon med Annie!


Annie, Annie, Annie, just nu bloggens huvudperson! ^^


Torsdag, städdag, ledig

Om en halvtimma är det dags för mig att traska ner till tvättstugan och sätta igång tvättmaskinerna, därefter blir det till att städa lägenheten, kan definitivt behövas. I väntan på att tvätten sedan torkar i tvättrummet tänkte jag dra ut på en ny löprunda i Slottskogen. När jag väl kommer hem igen blir det nog till att hImänga upp tvätten i lägenheten för att bege mig in till Nordstan. Känns som att jag redan skrivit detta innan, men det kan ju inte vara fel att friska upp minnet.

Har drömt en massa sjuka drömmar inatt, den värsta av de alla var definitiv i den mamma sköt en kille på mitt gamla rum. Först tänkte vi torka undan alla spår och låtsas som att det var han som skjutit sig själv men insåg tillslut att det nog var bättre att tala sanning. Men vi var såklart tvugna att komma på en bra story så att mamma skulle slippa allt för många år i fängelse. Självförsvar basades vår story på, men jag vaknade innan rättegången så jag vet inte hur det gick, det var däremot väldigt skönt att vakna och inse att det var en dröm, min mamma ska inte sitta i fängelse!

Längtar till imorgon kväll, då blir det tjejkväll med världens bästa Annie! Spagetti och Köttfärssås, Godis, Nagelfixning, Filmtittande, ja allt man kan tänka sig, ÄLSKA!! Såna dagar är viktiga för att livet ska kännas sådär underbart! Är så glad att jag har dig Annie!

Men nu ska jag ta och plocka ihop all tvätt som ska tvättas, bland annat mina sängkläder.


Annie är min favorit!

Funderar på hur många timmar de senaste veckorna som har gått åt till att prata i telefon med Annie. Idag blev det 2 timmar, hoppsan vad tiden springer iväg! Men jag gillar det! Min Annie är väldigt bra, bäst till och med vågar jag säga! Oavsett så var hon tvungen att krypa ner i sängen för att få sova lite nu, hon ska ju upp till skolan imorgon bitti den stackarn, själv är jag ledig, ska dock upp och tvätta vid 10, fast det känns inte så farligt trots allt. Andra planer för morgondagen är löprunda och en sväng på Nordstan för att leta reda på present till Annie, har fortfarande inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på till henne!

Idag gick stängningen som en dans, men hela passet kändes rätt stressande, det är inte lätt att jobba med turboElsa. Men jag hann iaf med 20.17 tåget, det var välkommet, och då tog vi ändå bort isen, grymt duktiga var vi!

Nu blir det Bonde söker fru och därefter Oskyldigt Dömd! Tv4 Anytime <3


4,5 timma.

Nu börjar jag känna doften av underbar ledighet, om knappt 10 minuter är det dags för veckans sista pass, och sista passet innan Tisdag nästa vecka. Efter jobbet tänker jag belöna mig själv med något gott, det är jag värd! Gymmet gick fin fint, har precis ätit lite mat. Nu blir det en kväll/eftermiddag med Elsa. Stängningen kan komma att gå turbosnabbt, dock kommer det nog kännas rätt stressigt hela tiden, värt det? Jag vet inte riktigt. Blir väl ändå Blå express 20.50 liksom. Men nu ska jag hänga på mig ett förkläde och sätta på den oerhört snygga kockmössan! ^^

Kungsbacka nästa

Snart bär det av till bussen, ska äta en macka, borsta tänderna och ta hand om disken först bara. Än så länge har jag gott om tid. Hoppas dagen går hyffsat fort, längtar efter min 5 dagars långa ledighet!

Blir inte så mycket längre nu, kan inte komma på ngt kul att skriva. Nödvändigt inlägg! ^^


Läckberg <3

Så nu har jag ringt de viktiga samtalen för dagen, fixat min prenumeration på Norton och ätit frukost. Nu ska koka en kopp te, (ovanligt?) och sedan lägga mig i sängen och fortsätta läsa Läckbergs Fyrvaktaren, den är riktigt bra. Hade tänkt läsa ut den idag, så att Sofia hinner få tillbaka den innan hon går på sin mammaledighet på fredag! Behöver inte ta bussen till Kungsbacka förrän 12.45, sköönt!


I behov av en lägenhet!

Idag ska jag för andra gången ringa upp mina nuvarande hyresgäster för att prata lite vett. Höra hur det går med min förstahandskontraktsansökan (långt ord det där!), höra om det finns något jag kan göra för att bli mer intressant. ^^ Jag ska även ringa upp en Sandra som vill hyra ut sin lägenhet i Partille mellan December och Maj. Se om det kan ge något. Jag vet att det inte är november ännu och att jag får bo kvar här till den 16januari, men tiden går vansinnigt fort så det är lika bra att ligga i.

Jobb 16-20.30, dessförinnan träning. Men först bara ta det väldigt lungt, lägenheten är i behov av en städning, men det tar jag tag i imorgon, min lediga dag, i väntan på att tvätten ska torka eller nåt.

fastnat

Blev inte film med en gång trots allt. Iofs inte jätteoväntat, har fastat vid msn i princip varje kväll i två veckor nu. Prat om allt mellan himmel och jord. Men jag tackar inte nej, det är trevligt! I kombination med lite go musik slutar varje kväll himla bra.


Börjar lite snurrig av blandningen mellan oskarpa och skarpa naturbilder i olika färgkombinationer!



en dag kvar

Funderade på om jag skulle orka ut och springa idag igen, men svaret stannade på nej. Blir till att besöka gymmet innan jobbet imorgon istället. Hade nog iofs varit skönt med en löprunda, eller iaf efteråt, men jag är trött i både ben och huvud. Blir lite yoghurt och sedan en film tror jag. Om jag inte fastnar på msn en stund först, det beror på.

Bara en dag kvar på jobbet denna veckan, underbart! 16-20.30 imorgon, sedan är jag ledig, 5 dagar i rad, rena rama semestern ju!


Jobb, jobb och åter jobb.

Nu lider ytterligare en rast mot sitt slut och det är snart dags att gå in och jobba igen. Kan bli en låång kväll idag. Har en ny tjej att lära upp plus att Adam kanske måste gå vid 18, så detta kan komma att ta sin tid. Blir nog till att jobba ensam sista timman så att jag kommer härifrån någolunda tidigt. Tänker inte missa 20.50 bussen hem!!

Ser fram emot lördag, Annie fyller 20 och det är dags för ytterligare en grymt bra och minnesvärd kväll. Förfest i Gamlestan och därefter utgång! :) Kan inte bli annat än bra. Får se vilka som dyker upp. Än så länge är iaf jag, Annie, Ida, Helena, Henke och Jonas säkra kort! :)

Men tillbaka till jobbet...


London, Umeå, Skidresa..

Finns mycket jag vill hinna med, och tänker hinna med. London och Umeå är två måsten, dock är det ju, som Matilda sa, inte jättebråttom, hon blir ju kvar i London ett tag till och detsamma gäller Niclas och Erica i Umeå. Och skidor kan man ju åka även i April. Men jag är sugen på att hitta på något typ, NU! Men istället får det bli att jobba, kan ju iofs vara bra att göra om jag ska ha råd med allt! Så nu blir det sminkning och tandborstning för att sedan dra mig till bussen. Jag har varit duktig och diskat och ätit en bra frukost! :)

Ha en bra dag.

Sugen på skidresa?!

Fick helt plötsligt ett sjukt sug efter att åka skidor. Hade varit grymt kul att dra upp en weekend ett gott gäng, festa, åka skidor och bara leva livet! Så let me know om någon är på!

Så ja..

Bloggen var nere igår kväll, så kunde inte uppdatera, lite smått frustrerande. Men men. Kom hem från jobbet strax efter 22 och drog direkt ut i Slottskogen för en löprunda, tänkte springa samma väg som i söndags, men kom lite vilse så blev 50minuter igår. Fick lika enkelt och var lika skönt! Är riktigt stolt över mig själv. Hade tänkt hinna med gymmet innan jobbet idag, men blir till att börja jobba vid 13 istället för 16. Gymmet får vänta till imorgon.

Nu ska jag ta hand om disken och plocka undan allt som ligger utspritt på mitt golv, sedan blir det frukost i lugn och ro!

Borta bra, men hemma bäst.

Jag ska inte säga att jag inte trivs på jobbet för det gör jag faktiskt. Men jag trivs inte lika bra på måndags eftermiddagar/kvällar då jag lämnas kvar här ensam. Mellan 16 och 20.30 går jag runt här och vill bara att klockan ska gå så att jag kan få stämpla ut, larma på och gå här ifrån. Har inget att prata med och inte särkilt mycket att göra heller. Imorgon blir det bättre, då stänger jag med Pia, likaså på onsdag. :) Men nu ska jag gå och köpa mig en banan/choklad latte på Linnéas, det var längesedan, och läsa lite Camilla Läckberg innan det återigen blir jobb. Många långa timmar kvar, jag längtar hem!

Tuur.

Hade nog inte varit några som helst problem för mig att försova mig idag, men som tur var vaknade jag. Ska äta lite frukost och sminka mig, sedan bär det av till Kungsbacka och jobbet, igen.

Idag känns träningsvärken något hemskt, helt sjukt. Nästan så att det blir jobbigt, men jag tror nog att jag fixar det.

Ha en bra dag!


Brittisk tolkning av Wallander

Njae, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Filmer är absolut bra, men jag är inte säker på att jag gillar konceptet att härma den svenska Wallander serien, speciellt när de spelar på att det är i Sverige och att det är svenskt liksom, fast de pratar helt fel språk. Dock känner jag att jag inte riktigt har hängt med i filmen helt, funderar på att dra igång någon annan film att somna till istället. Eller så låter jag den stå på, så somnar jag nog rätt snabbt. Oavsett så ska jag snart sova, är trött. Har varit en riktig slapp dag, välbehövligt kan tyckas! Imorgon är det jobb igen, 12-20.30. Sedan återstår bara yttligare två kort pass denna veckan, tis och ons 16-20.30. Sedan väntar en ledig helg och världens bästa Annie fyller 20 på lördag!! :D Måste komma på någon bra födelsedagspresent! Panik! Om någon vill hjälpa mig så häng med till Nordstan på torsdag!!

Nu ska jag återgå till min säng, mys! :)

Oj!

Nu är jag tillbaka från min löprunda, blev 40 minuter, sprang hela tiden och det gick faktiskt riktigt enkelt. Är förvånad och imponerad av mig själv! Kändes verkligen jätteskönt, hade lätt kunnat springa en stund till, men jag var liksom tillbaka hemma och nu börjar ju Playa Del Sol. Men det kommer definitivt bli fler löprundor under höstkvällarna i Slottskogen, riktigt mysigt. Det är sådär lite kyligt i luften, bara gatlyktorna som lyser upp, hög musik i öronen så man slipper höra sina egna ansträngda andetag, ja helt ärligt så tyckte jag verkligen om det.

Men nu måste jag duscha!


Lathet.

Det blev ingen träning idag ändå, och nu i efterhand är jag rätt irriterad på mig själv för att jag inte drog mig till gymmet. Funderar på att gå ut och springa en vända innan Playa Del Sol börjar om en timma. Bara för att slippa känna ångest över att jag inte tränat när jag hade bestämt det. Och ni som känner mig vet att jag avskyr att springa. Men gymmet stänger om 2 minuter så vad ska jag göra? Lika bra att få det gjort. Speciellt eftersom jag precis gjorde äggtoddy, inte det nyttigaste precis, men gott vare! Så nu är nog en löprunda på sin plats, skönt att ha slottskogen så nära. Får se hur länge jag orkar springa dock. ^^

Det enda nyttiga jag har gjort hittills idag är lagat mat och fixat matlådor till veckans tre jobbdagar, diskat och dammat lite. Men det har varit skönt att bara ta det lungt.

Nu blir det slottskogen.

Träna ensam

Helena hade tänkt fel, så nu hinns inte någon gemensam träning med. Så jag tänkte faktiskt förvåna mig själv genom att åka och träna i Frölunda idag! Det är inte likt mig att våga gå till ett nytt ställe helt själv, men jag ska överträffa mig själv idag tänkte jag, Stort! Har dessutom träningsvärk i mina armar idag, undra varför?! ^^

Vet inte riktigt alls vad jag ska hitta på just nu faktiskt. Det kommer bli en väldigt lung dag bortsett från träningen, ska bli väldigt skönt. Imorgon väntar jobb igen...


Godnatt!

Det har varit en bra dag, har typ för första gången i mitt liv börjat leva i nuet. För tillfället behöver det som händer idag i ha någonting med morgondagen eller nästa vecka att göra. Jag tar var dag som den kommer och lever här och nu. Imorgon är en ny dag. Nästa vecka en ny vecka. Men nu är nu!! :)

Imorgon ska jag stilla min oro..


Vill inte..

Innan det ens har hunnit börja...?


Lördagsmys

Sitter hemma i min ensamhet, äter chips och dip, dricker fruktsoda och kikar fotboll. Om en timma börjar Skruva den som Beckham. Kan nog bli en rätt mysig kväll även om jag är helt själv. Skönt att bara ta det lungt! Jobbet har varit väldigt segt idag, har känt mig trött och näst intill svimfärdig, vet dock inte varför. Ätit dåligt i kombination med att det var väldigt kallt är en gissning? Slängde i mig lite mat när jag kom till jobbet, men hann inte få i mig så mycket på den korta tiden. Gymmet gick bra tidigare, gott sällskap, kände mig bekväm, det är ett väldigt plus.

Träning med Helena imorgon 13.00.

Nu tillbaka till chipsen och fotbollen! :)

Hocker

Har kikat igenom Nicklas Hockers klipp på hans Idolblogg, snacka om skön kille! :)

Nu blir det snabb frukost, tandborstning. Plocka i ordning lite disk för att sedan ta mig till Kållered för att träna.

Jobb 15-19.30 idag, ledig imorgon!! :)

Tack Jenny!

Skönt att det löste sig, tack för att du hoppade in Jenny! :)

Fan

Blir det till att tvingas ställa in träningen idag nu? Pia är sjuk, vilket betyder att jag i princip kommer tvingas börja 11. Hoppas, hoppas att Lina och Annica hittar någon annan ängel som kan ta tiden, för jag vill verkligen inte. Hade inte iofs behövt timmarna, och hade det bara varit ett vanligt träningspass all by my self som stod på spel hade jag utan tvekan sagt ja. Men jag vill träna idag, tänker minsann visa vad jag går för, och att dra mig ur nu är inget bra tecken, även om det nu är för jobbets skull. Så jag håller tummarna, Hårt!

Kikade aldrig på Idol igårkväll, det hade inte lagts ut så jag somnade, sätter på gårdagens avsnitt nu.

Idol

Nu börjar jag bli otålig. Vill att kvällens Idolprogram ska läggas ut på tv4 anytime så att jag kan få kollat på det för att sedan sova.

Bullar är kanske inte jättenyttigt, men förbannat gott! (a)



Det är ju skrattretande vad feg du är...

 


Kanelbullar <3

Fick med mig en påse kanelbullar från Inseros tidigare idag, och känner mig lite hungrig nu sådär efter ett jobbpass. Så nu blir det till att värma bullar och koka te, mums! :) Måste dessutom fixa klart tvätten som hänger på tvättstället mitt i rummet och ta hand om disken innan det blir Godnatt för mig. Är trött idag, men jobbet har gått riktigt bra faktiskt. Riktigt skönt folk att jobba med idag, så det har gått fort! Frida verkar vara en toppentjej, skönt! :)

Nej bullar, te, tvätt och disk var det.

Imorgon blir det gym med Erik innan jobbet ^^

Inseros <3

Nu ska jag hänga upp tvätten på torkstället i lägenheten och sedan åka hem till Inseros, tänkte hinna med att träffa mamma och pappa en stund innan jag måste åka till jobbet. Så då passar det bra att åka nu. Valde att ta in tvätten lite tidigare. Har nyss ätit fisk och ris, grymt mätt nu. Detta är en bra dag, känner mig riktigt snygg! (a) Hoppas jobbet går bra ikväll också, och att jag kommer hem i rimlig tid, men troligvis blir det väl 21.50. ^^

Lägga disken i blöt och hänga tvätt var det, sedan hem till Inseros, om man nu får kalla det hemma fortfarande?

You´re the best!

Annie Kjellson, Helena Barknertz, Joanna Wåhlin, Ida Jonasson, Matilda Meijerborg, Michaela Glader, Erica Partheen, Niclas Glader, Henrik Starander, Jonas Hedén, Daniel Andersson.

You make the world a better place, just wanted you to know!
<3

Mammas pojkar..

Har bara sett korta trailers inför det programmet innan, men det lät som ett program man borde ha sett. Jag tror jag dör, det var det sjukaste någonsin. Snacka om vrickade tjejer, även de som verkar rätt seriösa kan ju omöjligt vara det om man söker till en sådan grej från första början. Men en del tjejer, jag blir galen, nästan så att man vill åka dit och röra om i grytan, charma mammorna lite. ;) haha. Snacka om tappade tjejer. Och mammorna är inte mycket bättre de, herregud! Men det är lätt en serie man ska se, få sig ett gott skratt och känna sig som en svärmorsdröm i jämförelse. Galet! Hur tror mammorna att de ska hitta en bra tjej till sin älskade son på detta sättet! Det är ju helt sjukt. Men fan vad jag skrattade! xD

Bonde söker fru..

Har precis kikat på Bonde söker fru från i onsdags, på tv4 Anytime. Jag tycker det är en rätt söt serie, men hur många av de som skickar in brev är egentligen inte bara ute efter att få vara med i tv? Det är rätt kul ändå. Men tycker synd om den stackars bonden som endast fick 11 brev, inte ens så att det räckte till 12 tjejer att ´speeddata´ liksom, i jämförelse med han som fick 202 brev. Jag hade fan blivit ledsen, om jag nu hade fått för mig att bli så desperat att jag sökt till något sådant vill säga. Vi får väl hoppas att jag finner kärlek på nytt innan det går så långt. (a) För det finns ju program för alla nu, ´mammas pojkar´ är ju det nya. Kanske något man ska titta på lite också, bara för att det är kul. Haha, vart är världen påväg? xD

Nu ska jag snart ta mig ner till tvättstugan för att ta hand om tvätten, en del är bara att kasta in i torktumlaren medan annat måste hängas upp, jobbigt... men det måste ju göras, behöver rena kläder!

Mitt huvud är tungt som bly, jag behöver mer sömn än såhär!

Trööööött!

Nu har jag slängt in tvätten i maskinerna. Blir en kopp te och krypa ner i sängen igen. Behöver inte röra mig på 1,5 timma. Jag vill kunna soooova längeee! Imorgon ska jag inte iväg förrän vid halv 12.. hmm.. det lät jobbigt ändå, jaja, men då kan jag iaf få sova ut. Komma i säng i hyffsad tid ikväll kanske?


Min tur att försova mig..

Vaknade med ett ryck av att pappa ringde, tittade på klockan ´skit, halv 5..´. Skulle ju ha gått upp strax efter halv 4 för att piggna till innan jag skulle sätta mig i bilen. Nu blev det istället till att dra på mig kläderna och skynda ner till bilen, men jag höll faktiskt alla hastighetsgränser, mamma och pappa väntar nog hellre på flygplatsen än att jag kör ihjäl mig. På flygplatsen fann jag två något för brunbrända föräldrar, som både var trötta och frusna i det kalla höst Sverige. Hade hoppats på att kunna köra hem till mig och sedan överlämna bilen till de, men de hade ju såklart druckit innan de klev på flyget så det blev till att snällt köra hem de till Inseros. Men som tur är var de snälla tillbaka och lånade med mig bilen hem igen, istället för att sätta mig på en buss. Blir till att åka tillbaka ut till Inseros innan jobbet sedan och sedan åka kollektivt till Kungsbacka istället, känns aningen bättre än att ha behövt göra det nu. Då hade jag INTE var inte hemma på ett bra tag. Nu ska jag krypa ner i min varma, älskade säng. Sova i 2 timmar, för att sedan återigen dra mig upp för att tvätta. Kommer bli en tung dag idag har jag en känsla av, men det kommer gå bra!

Så Godnatt för ett tag. Antar att det blir update strax efter 8 igen. Ska sätta klockan 3 ggr om så att jag inte sover bort min tvättid!!

Landvetter 4.30

Borde sova för länge sedan, men har inte riktigt blivit så. Har pratat med Annie på telefon, vi la precis på, borde lägga mig i sängen och försöka sova. Måste ställa klockan på 3.30, inge vidare skoj. Mamma och pappa ska hämtas på Landvetter efter en vecka på Kreta, usch de kommer vara negrer, vill inte synas tillsammans med de. Tur att det är mörkt ute! ;)

Dagen har funkat okej efter morgonens ångest.. efter träningen kände jag mig aningen bättre till mods och jobbet gick bra men tiden gick verkligen i snigelfart. Frågade Lina vad klockan var, väntade mig ett svar runt halv 7, rätt segt att få svaret 20 över 5 då måste jag erkänna, speciellt eftersom jag började 4, och med andra ord inte ens jobbat halva mitt pass. Men stängningen gick iaf smidigt. Var snäll och körde hem Lina, hon var tvungen att hinna hem till sin dejt! (a)

Blir nog till att tvätta av mig mitt smink, borsta tänderna och sedan lägga mig och läsa lite nu och hoppas att tröttheten snart smyger sig på. Imorgon är det tvätt, klockan 8, men innan dess är det Landvetter som gäller, måste åka om 5 timmar, usch. SOV SOFIA, SOV!! Kan ju tyckas dumt att boka in tvättid klockan 8, men fanns inga bättre tider lediga och jag behöver verkligen få tvättat, så jag får snällt se till att orka det. Blir till att sova några timmar mellan tvätten och jobbet, börjar 16 imorgon med. Ser inte fram emot det alls.


Godnatt! <3


Snyggt jobbat..

Man hade ju kunnat sköta det bättre ...

Nu har jag varit duktig och tränat, dags för jobb. Men bara några timmar idag, skönt. Är snäll och kör hem Lina ikväll, så det får bli 158:an hem. Nu får jag skynda mig att äta upp min yoghurt.


Kallt!

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det verkligen är galet kallt i min lägenhet. Men oavsett fryser jag som bara den. Det ska bli skönt att åka och hämta ut min nya jacka nu kan jag meddela, ska bara försöka hitta till uthämtningsbutiken. Hoppas det går smidigt, därefter är det dags för träning.


Kan det verkligen vara så, att du har gjort det så enkelt för dig?

Dålig dag?

Det känns som att denna dagen inte alls kommer att gå min väg. Vaknade med ångest i bröstet och känner mig seg, depp och tråkig. Känner inte alls för att träna, eller jobba. Det spelar ingen roll att det bara är ett kort jobbpass och att träningen inte tar med än 1,5 timma. Detta är en sån dag när jag helst hade krupit ner i sängen och dragit täcket över huvudet och bara glömt bort allt. Men det går inte, det kallas ansvar tydligen. Ibland vill jag bara få vara liten igen och slippa allt ansvar. Men det är omöjligt. Vet dock inte riktigt alls varför jag känner såhär, minsta lilla grej som går emot känns som ett berg att bestiga för tillfället, jag hatar såna här dagar. Men jag ska överprestera min förmåga (för det är så det känns) jag ska gå upp, jag ska göra mig iordning för att åka och hämta ut min jacka, därefter ska jag åka in till Kungsbacka för att träna och tillslut väntar ett kvällspass på jobbet. Stängning med Lina, tack och lov, då går det fort! Jag vill bara komma hem igen och försvinna. Men i natt är det dags att hämta upp mamma och pappa på Landvetter, närmare bestämt 4.30 i natt, och vid 8 har jag bokat tvättid. Får väl se hur jobbet vid 16 ska gå sedan. ^^ Men det är inte förrän imorgon, så det kan vänta tills dess, imorgon är förhoppningsvis allting bra igen och jag är mig själv! Jag håller tummarna för det, för det är inge vidare kul att känna såhär... klump i magen.



Kanske har hon rätt i alla fall ...

Godnatt

Nu orkar jag inte mer idag, blir sängen och tv. Är trött på att inte ha någon som helst koll. Sovgott!


Tomt.

Nu vill man inte sova ensam...


Hemma innan 21

Vad skönt att för en gång skull vara hemma såhär tidigt. Stängningen gick som en dans, var klara kvart över 8 ungefär. Fick med mig en silltallrik hem som skulle slängts annars, så blir till att äta lite av den till kvällsmat. Är inte jättehungrig, vilket är skönt. Senaste tiden har jag varit antingen jättehungrig eller inte hungrig alls, knas!

Kikar lite smått på Oskyldigt dömd nu, ska ta hand om gårdagens pannkaksdisk, den hann jag aldrig med imorse, fick så bråttom. ^^



Svår...

Lunch

Äntligen är det dags för lunch, blir Annicas fisklasange, mums! Därefter är det inte lång tid kvar innan dagens pass är avklarat. Jobbar stängning med Anna och det brukar gå rätt fort. Sedan blir det till att sätta mig i bilen hem igen, ska bli oerhört skönt. Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll dock, kommer väl bli datorn och någon film, typ Svensson. Vilket liv. Imorgon väntar jobb igen, men börjar inte förrän 16 så ska försöka hinna med ett träningspass innan och det borde ju inte bli så svårt.

Men nu är det mat som gäller!

Mysigt.

Nu har jag klivit ur sängen och fått på mig kläder, är glad att jag slapp gå upp för 4 timmar sedan, behövde dessa extra timmarnas sömn, vet inte alls hur mycket jag fick sova fram till halv 9 faktiskt. Det var trevligt igår, pannkakorna smakade bra, det tror jag vi båda är överrens om. Men några 12 pannkakor fick du inte i dig Erik, möjligen hälften. Efter pannkakorna blev det lite film, Patrik 1,5, men det var nog bara jag som hade kul åt den efter som Erik inte såg så mycket. Men jag tror han hade det bra ändå. ^^ Natten var inte alls fy skam, att det sedan blev lite kallt och tomt när han lite sent som vanligt gav sig av till skolan, men jag somnade fort och tänkte inte så mycket på det, inte förrän när jag vaknade och insåg att det inte alls var lika kul att vakna upp ensam. Tänk vad fort man kan vänja sig vid sällskap, sjukt.

Nu blir det lite frukost, därefter dags att Ta bilen till jobbet. Jobb 13-20.30, känner mig fortfarande rätt seg, men det ska nog gå bra. Längtar redan hem. ^^

Ha en bra dag!


Tidsfördriv.

Svensson Svensson, sjukt vad bra den serien är!! :) Annie verkar vilja förstå min nostalgi för hon lånade med sig säsong 1 hem! Det är en bra medicin mot ledsenhet!! Börjar bli hungrig, ska bli grymt gott med pannkakor om en dryg timma!!

Idétorka

Ska nog lägga mig och vila en stund, det står helt still i huvudet på mig. Sätta på tv:n och se om något kul går där, annars blir det nog lite Camilla Läckberg. Har inget direkt att göra fram till 20. Oerhört onödigt inlägg där kände jag.

Eller just det ja, lägenheten. Annie följde med mig och tittade på den förut. Det hade inte skadat om den hade legat lite mer centralt. Går enbart bussar därifrån, och lägenheten var väl inte den finaste. Riktigt skabb egentligen.. Men om jag får tillåtelse att tapetsera om och sådär kan det nog hända att jag överväger det iaf. Ska kolla upp hur ofta bussarna går och sådär bara. Hur lång resvägen kommer bli i jämförelse med nu. Men han som har lägenheten nu verkar vara intresserad av att hyra ut den till just mig iaf, det är alltid ett plus. Vi får se hur det blir, jag håller er uppdaterade.


Så var det dags för städning

Eftersom Ida härromdagen berättade för mig hur ´redig´ min blogg är, så måste jag nu berätta att jag återigen ska ta tag i lite städning, kan väl komma till pass inför ikväll, så här kan det inte se ut, oavsett vem som ska komma hit! Jag ska verkligen försöka skynda mig så att jag hinner bli klar innan lägenhets tittandet klockan 13. Som tur är ligger den endast 10 minuter med buss här ifrån. :) Efter det blir det till att träffa Annie och hade ju absolut varit skönt att slippa städa då.

Jag ser fram emot kvällen..


DUSCH!

Nu är jag i stort behov av en dusch, ska bli skönt. Därefter blir det till att städa lite innan jag ska åka iväg och titta på lägenheten, får se om jag hinner bli kvar med städningen, hade ju varit väldigt skönt måste jag säga. Träffa Annie en stund i eftermiddag sen oxå. <3<3

Godnatt!

Nu är det dags för sängen för min del. Blir till att på börja Camilla Läckbergs bok - Fyrvaktaren, har inte blivit av än, så nu jävlar. Får väl se om jag kan slita mig, det brukar bli svårt. Men Godnatt i alla fall.



Imorgon...!

Äntligen hemma..

Helgen har gått alldeles för fort och dagen på jobbet idag har gått hemskt långsamt. Det har i princip varit stendött hela dagen vilket inte direkt får tiden att rusa iväg om man säger så. Tyckte det kändes skönt att ha bil så att jag slapp stressa ihjälp mig för att hinna med tåget/bussen, men det resulterade i att jag tog det VÄÄÄLDIGT lungt och var inte klar förrän vid 21. Jaja. Det är iaf några extra kronor i lönekuveret sedan, och jag är ju faktiskt hemma nu så jag ska inte klaga. Men jag har verkligen saknat min lägenhet under dagen.

Imorgon vid 13 tiden ska jag titta på en lägenhet, ytterligare en i andra hand, hoppas jag ger ett bra intryck och att den är fin, jag återkommer med mer information imorgon efter jag har varit där. Klockan 13 är det sagt att vi ska ses. Imorgon kväll är det planerat pannkakor med Erik här hemma, det ser jag fram emot!

Ska njuta av min lediga dag till max, för att sedan orka med fyra stängingar därefter...


På jobbet.

Sitter på jobbet nu. Äter sallad och fryser något hemskt. Skulle behöva dubbla raggsockar, tjock polotröja och handskar, men jag får försöka tänka på annat. Har en del timmar kvar här. Och det blir nog en lugn kväll.

Hade knappt något röst imorse och fråga mig inte varför, igår var det inget problem alls på den fronten. Jag har inte ont i halsen eller så, men rösten är pipig, men den börjar återgå till sitt normala jag.

Det är riktigt skönt att ha bil idag, kommer komma hem innan 21!! :)

Back to work

Efter 12 timmars sömn känner jag mig mycket mer levande än igår. Hade gärna legat kvar ett tag till i sängen iofs, men idag är det jobb som står på schemat, 12-20.30, då är det skönt att ta ha bil, så att man slipper komma hem helt orimligt sent, och man vinner dessutom lite tid på morgonen. Men nu är det bara en dags jobb innan man är ledig igen. Sedan väntar 4 stängningar till. Jag ska njuta riktigt ordentligt av morgondagen, ska nog inte bli några problem!

Nu dags för frukost, påklädning, sminkning, ja, det gamla vanliga. Ha en bra dag!

Godnatt

Detta är sjukt, trodde inte ens att en sånhär bakfylla var möjlig. Nu blir det sängen! Ska sova bort mina självförvållade problem... Imorgon är jag med igen, då blir det jobb. Godnatt! <3

Inte min dag.

Usch, detta har verkligen inte varit min dag. Började dagen med att göra mig osams med lillasyster, dumt. Men det är det som är så bra med syskon, man blir alltid sams igen, det krävs inte så mycket, så nu är det bra. Men jag blev riktigt ledsen, kände mig hemsk. Plus att jag var panikslagen över hur jag skulle fixa att hinna till Hyssna och fixa hyresgästbytet, eller ja, kolla att allt såg okej ut innan nästa gäster kom iaf. Så säger Chris att han kan köra mig, hann räddade mig verkligen. Annars hade det slutat med att jag hade fått ta bilen iaf, och jag är innerligt glad att jag slapp det måste jag säga, det hade kunnat bli väldigt dumt. När vi väl kom till Hyssna kunde jag inte hitta nyckeln, så efter ytterligare lite panik så hittade jag den iaf, kom in i stugan och fick ordning på det som jag tyckte behövde justeras. De hade varit sådär på att städa måste jag säga, men det var okej. Blev hemkörd igen, hann äta en banan (första målen på dagen, då frukost helt glömdes bort under min morgon hysteri och panik). I princip med en gång åkte jag Louise och Frida till Kungsbacka för att möta upp Kajsa för att sedan åka in till Göteborg och äta middag. Det blev mysigt och det var fruktansvärt gott med mat. Så de sista timmarna har funkat bra, bortsett från hemsk baksmälla (värsta på mycket länge om inte värst någonsin), huvudet är tungt som sten och kroppen samarbetar inte med mig alls. Känns mig som levande död ungefär. Grymt skönt att vara hemma. Dock måste jag röja ytterligare lite, blev så hastigt här imorse. Men men.. först ska jag bara ta det väldigt lungt ett tag.


TAAACK!

Tack, du är en jävla ängel! Hade verkligen inte klarat denna dagen utan din hjälp! Men det känns fortfarande som att jag utnyttjar dig, och det känns inte alls bra. Blir en jävla massa mil du måste köra för att jag inte har tagit mitt ansvar. Fan va surt. Men ingenting att göra åt nu.

Var inte arg på mig.. jag vet att jag kanske inte var så smart och att jag borde ha tänkt på det innan, men det är ju lite svårt att ta ansvar för sina handlingar i efterhand, när det redan är överspelat. Då tycker jag ju utan tvekan det är bättre att ta ansvar nu och Inte köra bil, för det hade varit oansvarigt om något.

Men nu måste jag skynda mig!

Tack Chris!!

Fyyy faaan!

Jag citerar Helena, "bakis, bakis, bakis, bakis, bakis, bakis". Detta är sinnes. Jag är väldigt glad att jag inte fick för mig att skriva någonting här när jag kom hem i natt. Det hade kunnat bli hur galet som helst! Hade väldigt väldigt kul i natt, men det kan nog ha blivit lite väl mycket dricka. Har ingen koll alls på när jag slutade dricka eller hur mycket jag hann få i mig. Blev bjuden av nån jävla Norrman, iofs inte helt fel. Det blev gratis!! Landade som en sten i sängen när Jonas väl hade kört hem mig, grymt skönt, älskade min säng väldigt mycket då!!

Skulle egentligen ha kört ut till Hyssna nu idag för att kolla så att det är städat och så innan de nya hyresgästerna kommer, men i mitt tillstånd FÅR INTE jag köra bil, så nu anlitar jag min syster och farfar istället. Känner mig lite taskig men vad ska jag göra då. Jag tänker inte köra bil såhär. Blir till att kollektivt ta mig in till Kållered för en fika med Chris och ikväll ska jag äta ute med mina systrar, det ska bli mysigt! :)

Nu ska jag duscha och göra mig iordning och städa, tack och lov att vi tog hand om disken igår!! Hade hatat att ställa mig med den nu, usch och fy och blä.

Tack för en grym kväll igår iaf, ni är fan bäst tjejer!

Bra Annie!

Det var ett glatt besked, ska bli jättekul att få med dig ut hjärtat, det behöver du verkligen! Du betyder allt för mig, du ska må bra, och jag vill kunna hjälpa dig att ordna det! Ikväll ska vi ha galet roligt, inget dumt prat om pojkvänner!! För varken du eller jag har det och det är dumt att behöva påminna sig liksom. Älskar dig Annie, så mycket! <3

Musik på hög volym, köttfärs i stekpannan, grönsaker färdig hackat på köksbordet, tre snygga tjejer (varav en Helena i morgonrock!!). Det kan ju knappast bli så mycket bättre! Nu taggar vi tjejer, denna kvällen kommer bli GRYM!

Tacos!

Så var vi hemma, nu blir det till att förbereda Tacos, Ida har redan huggt in och Helena står i duschen! Ska bli grymt gott med mat alla tre är vrålhungriga. Träningen gick sådär, men jag var iaf där, ombytt och ansträngde mig lite grann. (a)

Nej nu ska jag hjälpa Ida, sedan ska vi göra oss skitsnygga, lätt snyggast i Göteborg ikväll! Vet dock inte riktigt vart vi ska ännu, vi får väl se vart vi hamnar, oavsett kommer vi ha grymt kul. Får väl se om det blir till att möta upp Henke och co senare.

Trevlig kväll så länge, hör av dig om du ska ut!

Svår..

Försöker skapa mig en bild och en uppfattning men det är tydligen mycket svårare än jag först trodde. Först får man en bild och sedan vänds den helt upp och ner. Det är nog bäst att sluta analysera och bara låta det bli som det blir. Jag känner livsglädjen sprida sig genom hela mig, det är en riktigt härlig känsla! Även om jag inte har någon koll överhuvudtaget, men jag bryr mig inte just nu. Jag lever för stunden i nuet och det som händer i framtiden kan vänta, just nu vill jag bara vara här och nu och vara fruktansvärt glad!

Nu ska vi snart bege oss härifrån, köra och hämta upp Ida i Lindome för att sedan lämna av Janna på Kba station, därefter träning med Ida och Helena, usch hur ska detta gå? Jag mår lite halv kaos efter gårdagen och natten, men jag ska kämpa på. I promise!


Jag trivdes..



Vid liv

Nu kan jag inte sova längre, funderar på att ta en dusch för att känna mig lite mer mänsklig igen och sedan sätta mig i sängen och läsa ut min bok eller möjligvis börja ta hand om lite städning. Tur att Janna och jag är rätt skötsamma av oss, det betyder att det ser okej ut här faktiskt. Det klart att det blir lite att städa ändå, men inte så att det ska behöva ta två timmar att få ordning på. ^^ Är dock lite rädd att morgondagens städning blir lite värre, Helena jag och Ida ska nog kunna ställa till det rätt bra, dessutom ska vi laga tacos och det blir ju en del disk efter det har jag märkt innan. Förhoppningsvis är vi fortfarande rätt med i samband med tacosen och kan ta initiativ till att diska undan lite redan då. Men det är bara en svävande förhoppning än så länge.

Gårdagskvällen blev lyckad, vi började med lite förfest till Idol, därefter blev det en del skratt och kanske lite väl snabbt drickande för min del, men jag ska väl inte klaga, att vara lättpåverkad är billigt och det borde uppskattas av min ekonomi. (a) Strax efter 22 tog vi spårvagnen till Avenyn, klev in på Keybar, fick betala 20spänn trots att vi stod på VIP-listan, löjligt, och inte värt pengarna. Vi strosa runt lite, satt och prata. Strax efter 23 bestämde vi oss för att gå vidare till Trädgårn, lite mer drag där om man säger så, och Janna nästa gång tycker jag du kör utan klackar, så kan vi maxa lite mer på dansgolvet. Men det var iaf lyckat. Några minuter i 2 lämnade vi dock Trädgårn, lite för tidigt kan tyckas, men det fanns en lite speciell person utanför som precis som jag gärna träffades en kort stund innan natten tog slut och det var dags för hemfärd, och eftersom han hade påbörjat sin tanke att dra sig hemåt fick jag snällt gå ut. Vi gick tillbaka till Keybar för att säga hejdå till Niklas, men han hade inte märkt av vår frånvaro de senaste 3 timmarna så då blev det hemresa. :) Tack för en trevlig kväll Janna, du är underbar!

Idag blir det träning vid halv 3, därefter Tacos som sagt, och sedan förfest och Utgång med Helena och Ida! :)


Dags för party!!

Janna fan vad jag älskar dig, detta ska bli en minst sagt minnesvärd kväll!! :D Gaah, du är bäst!! :D Och vi var grymma på spinningen förut! :) Love it!

Det är lungt!

Så var det okej igen, skönt att det går fort att göra sig av med klumpen i magen nu för tiden. Behöver bara distrahera mig med lite andra saker en stund sedan är det bra igen. Jag har verkligen kommit långt nu! Förut rensade jag bland mina bilder i albumen på fb. Raderade en del bilder som inte hör hemma i mitt nya kapitel i livet. Det var lättare än jag trodde det skulle vara, skönt skönt! Så nu börjar mitt nya kapitel på riktigt!

Känner på mig att den kommande perioden kommer att bli väldigt bra, min magkänsla säger det!



Wish you were here to turn darkness into light .

Fruktansvärt onödigt

Fan, fan, fan. Det var väl fruktansvärt onödigt. Varför var jag tvungen att klicka mig till den sidan bara för att få se det jag inte alls ville se. Hade hoppats att ingenting skulle finnas där, men vad fan hade jag förväntat mig. 1 månad. :S Jag vill inte ens bry mig. Vill kunna strunta i det och bara fokusera på mig, och mitt nya liv. Helvete. Tårarna är inte välkomna här längre! Varför?!

tvätta, tvätta

Det är jobbigt att behöva gå upp innan 8 för att man ska hinna tvätta men just att tvätta är inte så himla jobbigt ändå. Speciellt inte de första momenten, minder kul att hänga upp, ta ner och vika tvätten sedan iofs. Men man får ju iaf rena kläder och då är det värt det. Hade planerat att krypa ner i sängen direkt efter jag slängt in tvätten i maskinerna, men så var jag ju så smart och tvättade mina sängkläder så nu måste jag bädda om sängen innan det kan bli verklighet, och det känns jobbigt, i såna här lägen hade det varit skönt med en soffa, men var i hela fridens namn skulle ja haft den?!

Jaja, ska nog ändå bädda iordning sängen, till Ted Gärdestad. Sedan blir det till att läsa lite tror jag, om jag inte somnar, (a) får sätta klockan så att jag inte glömmer bort tvätten.

I väntan på vad?

Känns som att jag sitter och väntar på någonting, men vet inte alls på vad. Vill inte slita mig från datorn, men förstår inte varför, för det händer ingenting kul här ändå. Borde väl egentligen lägga mig i sängen och kika Idolresultatet och sedan sätta på en film, men vill inte. Förstår mig inte på mig själv. Jag är inte ledsen eller deppig, inte det minsta. Men jag har förbannat tråkigt och hade gärna haft lite sällskap ikväll, men nu börjar dagen närma sig sitt slut, så det är lite sent påkommet nu.


Förväntningarna inför helgen är skyhöga...


Lyxfällan

Sitter och dricker te och kikar på Lyxfällan. Jag kan ju tycka att jag har dålig koll på min ekonomi och att jag får känna mig fattig den sista perioden innan lön, efter jag flyttat hemifrån typ jämt. Men hur i helvete kan det gå så långt som för de som är med i detta programmet. Ser de inte det själva, att pengarna inte räcker till när räkningarna trillar in. Lägger de inte märke till alla brev som trillar in från inkasso för försenade betalningar? Det är ju skrämmande! Jag hade haft regelbunden ångest och känns mig totalt värdelös, hade inte kunnat sova. Och dessa människor förstår inte ens att de spenderar mer pengar varje månad än de tjänar, trots att de nästan hade behövt dubbla lönen för att klara av deras utgifter. Herregud!

Där skulle jag Aldrig någonsin tillåta mig att hamna, samma tabu känsla som över att bli fet, Absolut helt oacceptabelt!!

Idol

Så var klockan 20.00. Dags för Idol igen. Ska försöka komma på någonting att äta, börjar bli lite småhungrig.

Carro!!

Ja det är du skyldig mig nu ;) Det låter riktigt bra tycker jag, vem älskar inte en kväll med godis (UR EN ROSA PÅSE) Mamma Mia och Astrid Lindgren filmer. Ååh mys! :)

Göteborg

Så var man äntligen hemma i Göteborg igen. Har kört bil ett jävla tag nu, från Inseros-Landvetter, Landvetter-Inseros, Inseros-Göteborg. Men nu är jag hemma igen. Ska lägga iordning allt som jag tidigare idag slängde upp i sängen inför städningen och sedan fixa något att äta. Vid 20 blir det Idol, inte så lång tid kvar. Därefter vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl typ till att sova. Kanske sätta på någon mysig film? Imorgon blir det upp tidigt, har tvättid klockan 8!

Carro bangar vår utgång imorgon för jobb, så det blir bara jag och Janna, men det kan ju inte bli annat än bra ändå! :)

 

 


Inseros.

Efter ett väldigt duktig träningspass är jag hemma hos mamma och pappa. Mamma hoppade precis in i duschen, hon verkade aningen stressad. Så snart är det nog dags att åka tror jag. När jag kommer hem sedan ska jag fortsätta med städningen som jag inte riktigt hann slutföra tidigare. Därefter IDOL! :) Sedan vet jag inte alls vad kvällen har att bjuda på. Något förslag? Hör av dig. Jag har tillgång till bil.

Budget.

Har precis kollat igenom mina kvitton över mat och husgerådsinköp för denna månaden. Och det har gått mer pengar än vad jag har räknat med. Nästan 2200 (2170). Men det kan ju verkligen vara bra att veta hur mycket man bör ha undanlagt för mat till nästa lön kommer. För det är ju fortfarande ett tag kvar tills dess. Rättare sagt 23 dagar. Iofs har man en del grejer kvar hemma som inte kommer ta slut ännu och som man därför inte behöver lägga pengar på varje månad. Så får väl göra ett nytt uträknande om en månad och dra ut ett genomsnitt. Ekonomi, jo men det är nog min grej. :)

Nu måste jag städa, det suger, men det ska bli skönt att vistas i en strålande fräsch lägenhet måste jag säga. Vid 1 tiden ska jag dra mig in till Kungsbacka för att träna och därefter blir det hem till Inseros för att köra mamma och pappa till Landvetter, Kreta i en vecka, usch vad jag är avundsjuk! Men jag får åtminstone låna bilen i en vecka. (a). Det är aldrig fel!

Pannkakorna igår smakade gudomligt btw, Tack återigen Janna. Och Erik, du missade något. ;)

Disk check.

Så var disken avklarad. Imorgon måste jag ta ett röj här, dammsugning och ordentlig städning. Ser riktigt skabbigt ut här just nu, inte bra! Men det är så det blir när man jobbar 7 dagar i rad och inte riktigt finner orken till att städa när man kommer hem efter jobbet och efter att ha städat en massa där. Så det får vara okej, för den här gången.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig tillrätta i min älskade säng.

!

Pannkakorna smakade gudomligt, likaså glaset med mjölk! Nu blir det idol och lite diskning. ^^ Sedan Godnatt!


Back in the game..?