value="Leta efter" />

Snart är de hemma

Imorgon kommer familjen hem igen, det känns både bra och dåligt. Självklart har jag väl saknat dem, lite iaf. Fast inte så farligt. :P haha. Men det har varit så jävla skönt att ha huset för sig själv, att få göra saker i min takt att få göra som jag vill, ha möjligheten att ta bilen vart jag än vill:P Kommer ju kännas lagom jobbigt att behöva återgå till bussar och tåg nu igen:/ Hmmm, segt. Det är så att jag vill köpa en begagnad skrothög nästan;) haha. Men det har jag inte råd med:( Jaja. Det är ju ändå svindyrt med bensinen så aa, det hade inte funkat typ;) haha. Fast gött hade det varit! :)

Gårdagen var rätt slapp, Sov hos Celina :) Det var mys, sen åkte jag hem och skulle städa tänkte jag.. men gick inte så bra.. Klippte iaf lite gräs;) haha. Duktigt. Sen så hade jag jättetråkigt, ville hitta på ngt men alla var tråkiga:P Fast sen slutade det med att jag och Annie åkte hem till Daniel, var där strax innan 22, kikade på fotboll, lr de tkte jag var dålig på det, förstår itne varför;) haha. Men sen var det ju en jävla massa tillfälliga avbrott:P haha. Rätt kul, tyckte iaf jag.. fast tror jag var ensam om det;) haha. Sen åt jag typ upp halva Daniels wienergumkartong;) haha. Det var mums;) När Annie sedan åkte hem till Jocke fick jag faktiskt övertalat Daniel till att följa med hem:) Stolt;) haha. Vi kikade på Good Luch Chuck;) Den är så jävla rolig:P Älskar Cams otur;) Fast det värsta var att jag hade ungefär likadan sådan imorske:/ Usch. men men.. Nu mår jag iaf bra:) Väldigt seg bara:P Och orkar inte städa:/ Fast körde bilen i biltvätt förut så nu slipper jag det;) haha. Det var lätt värt pengarna;) haha.. jaja.

Robin kommer hit ikväll:) Vi ska äta pizza och så ska jag äga honom på wii! :D Oooh yes! ;) haha. Han kommer känna sig så kass:P haha. Sen blir det kanske film lr ngt oxå.. Vi får se. Han och Per han ju iaf gjort plakat och banderoll till Kajsa och Lollo när de kommer hem imon;) hahahahha:P Kan inte sluta skratta, för det är rätt kul:P Fast Daniel tkr nog det är mest kul;) haha.

Jaja, nu borde jag städa, fast får se hur det blir med den saken;) haha. Orkar fan inte:/

Ha det fint :)


.

Jag borde inte, jag vet det.

:)

Gårdagen började med att jag vaknade av att en kille knackade på dörren, han visste inte vart han skulle och frågade om hjälp, vilket jag inte kunde ge honom:P haha. Men tur att han kom iaf annars hade jag definitivt försovit mig:P Hade lyckats stänga av mitt alarm i sömnen.

Klockan 12 satt jag inne på Salong Eilif och väntade på att få börja slyla om mitt hår;) Det blev både klippning och färgning:) Resultatet blev URSNYGGT! :D Väldigt nöjd! 2 och en halv timma senare gick jag därifrån 500kr fattigare, med en skuld på 240kr som jag ska betala imon:P Yvette tyckte att jag behövde ha lite pengar kvar till mat och så:P Haha, det var snällt av henne:)

Efter det gick jag till Apoteket och hämtade ut nya P-piller, duktigt:)

Sedan bestämde jag och Matilda trätt på Freeport, fast blev att jag hämtade henne på Kungsbacka station:) Men sen åkte vi iaf till Freeport:) Strosade runt en stund, hamnade tillslut på Fabriksbutiken där vi väntade ett tag på att Amanda och Mia skulle få rast, sedan var det donken nästa:) Där skulle precis Josef gå på rast så då fick vi ytterligare lite sällskap, alltid trevligt:) Sen så måste jag nog tillägga att Matilda INTE ÅT;) haha.. Annars blir hon nog arg;) haha. Hon smakade bara lite pommes av Amanda och lite bröd av mig, eftersom jag var extremt duktig och tog en sallad:D haha:) Sedan så gick vi vidare en stund med Mia eftersom Amanda och Josef var tvungna att springa tillbaka och jobba:P haha. Men sedan blev det kallt och regnigt så vi begav oss iväg ut till bilen. Nästa stopp blev kungsmässan och donken där, men inte för att äta, utan för att lämna Simons badkläder:) Så nu var det avklarat oxå:) Sedan bestämde vi oss för att jag skulle följa med Matilda hem:) Så efter lite felkörning, vilket är ett måste när jag och Matilda sitter i bilen tydligen så kom vi på motorvägen (Åt rätt håll:P) och körde mot Åsa:P Haha. Vi är knäppa Matilda:P Jag ska inte köra bil med dig i passagerarsätet:P Det blir bara fel;) haha. Sedan blev det kycklingsallad och massa goa grejer när Matildas mami kom hem:D Det var supergott:D Jordgubbar med mjölk oxå, och självklart lyckades jag göra så att locket på sockergrejen ramlade av, så en del socker blev det oxå;) Nyttigt och gott:P haha.

Senare på kvällen dissade jag Matilda för några timmar, åkte hem till Daniel och kikade film och lite skittv:P, fast sedan åkte jag tillbaka till Matilda och sov där:) Det var mys:) Både filmen med Daniel och sovandet med Matilda:) Lr jag och Matilda kikade oxå lite film, och somnade till den:P Fast vi kikade klart på den på morgonen:)

Hade tänkt sova ut i morske oxå, det gick sådär, kom en "LITEN" Lukas upphoppandes i sängen och tog typ upp hela både min och Matildas plats, då var det lite svårt att hålla sig sovande:P Och svårt att somna om oxå;) haha. Sen var det en massa fjäsk från Lukis sida oxå, kli på magen å grejer skulle det vara:) Men jag var snäll och gav honom det, en liten stund;) haha. Luki är väldigt söt:D

Ska iväg och hämta Matilda och Celina om en stund:) Ska iväg hem till Josef, får väl se om det blir nå kul:) Hoppas det, fast allt är iofs roligare än att sitta ensam här hemma och typ sitta här lr glo på film, DET SUGER! Så tack för att du drar med mig på grejer gumman! :D <3 Du är bäst! <3

Jaja, ha det fint nu allihop:) Hoppas ni får en trevlig kväll:)


Midsommar! :)

Midsommar har jag ju helt glömt bort att skriva om, herregud, hur kunde jag missa det??;)
Dagen började med att klockan ringde klockan 7 på morgonen:/ Segt, men men.
Kom upp vid 5 i 8 ungefär:P haha. Sen var det lite frukost och sen ner till bilen, åkte till Annie.
Fick ut henne till bilen efter många om och men;) haha, sega jävla unge:P
Sen bar det iväg till jobbet för att plocka på oss 6 påsar med is:)
Vidare in på Ica, köpte jordgubbar och lite cider till Matilda:)
Niclas ringde och ville bli hämtad för att hjälpa till med de sista förberedelserna:) Snäll av honom! :) Så då var det bara att åka och hämta honom, vilket vi sedan fick reda på var i Lindome, hos Erica;) Vilket han inte hade sagt:P jaja. Det löste ju sig:)
Väl hemma tog förberelserna sin början:) Den sista maten gjordes iordning:) och jag duschade och rakade benen;)
Vid halv 1 ungefär anlände Älgen och en stund senare kom Skaret, Matilda och Teo, senare även Andersson:)
Ytterligare ngn timma senare kom Erica:)
Först var det mkt bara prata och fixa hår, fortsätta att förbereda, göra midsommarkrans och så vidare:)
Dans runt midsommar stång blev det oxå, uppe i Ubbhult:) Det var mys, väldigt mys! :D Haha, fast inte fan kunde vi låtarna;) haha. Tur att det finns ngra duktiga mammor som kan sjunga:P haha.
Väl hemma började vi fixa fram mat och så, värma upp det som behövdes och koka potatis:)
Snart kom Simon och Älgens överraskning, Celina;)
Maten smakade toppen och Niclas lek var väldigt uppskattad;) haha
Senare på eftermiddagen blev det bad;) haha, svinkallt var det:P Tur att man inte var helt nykter, för då hade det gjort ondare kan jag ju säga:P haha Liten och lättpåverkad som man är;) haha
Dans och annat hanns oxå med:) Lågstadiedisco var kvällens tema;) haha. Daniel och Niclas, ni är fan bäst;) Haha! :D
Det var verkligen en superlyckad midsommar! :)
Tack alla närvarande! :D <3


                 
               


                                          

                         
                        

                                       

                                           


              Fan vad jag Tycker Om Er!! :D <3



Michaela! <3

Tack för en underbar kväll och dag gumman! :) Och natt;) haha. Det är så skönt att vara med dig, vi ses inte särkilt ofta, men det funkar ändå alltid lika bra varje gång:) Med dig kan jag verkligen prata om allt, ALLT, ALLT, ALLT!:D Det är helt underbart:D Jag Älskar Dig Michaela! <3 I år är det ju 5 års jubileum oxå;) haha. Vi måste fan ha tårtkalas å grejer:P haha. Du är bäst! <3 Alltid du och jag! :)

Kvällen ser ganska mörk ut.. Ensam hemma, igen;) Men men, jag får klara mig:P haha. Tror nog det blir Isprinsessan senare, och kanske Eva och Adam, vi får se;)

Imorgon är det klippning och färgning som står på schemat:D Vi får väl se vad det blir:P Haha, jag har inga idéer alls, så tänkandet får Yvette stå för;) haha. Men det blir nog super fint:) Hoppas jag:)

Men nu ska jag hitta på ngt lite roliga tänkte jag:P Får se vad det blir, typ msn^^ jättekul. Hmm.. jaja

Ha det fint:)

Handling och matlagning:D

Dagen började med att Cissi kom in ett antal ggr på morgonen och oroade sig över om vi skulle komma upp innan städerskan kom:P När vi sedan kom upp var klockan 10 över 8:P Vi åt frukost, myste och pratade allmänt strunt!:D Du är underbar gumman!:) 9.15 bar det iväg ut för en promenad, med 5kg vikt på fötterna för Annies del:P Jag körde på att gå med enbart min egen vikt, det duger för mig;) 45 minuter senare var vi tillbaka hos Annie. En stund senare satt vi i bilen påväg in till kba, där blev det först handling av lite papper till girlanger för imon, sen var vi hos Rose-Marie för Annie skulle köra garn och sidenband:) Sen var nästa stopp Willys, där blev vi kvar ett ganska bra tag:P Var lite orolig för den skyhöga summan som jag anade att vi skulle få betala, men vi var riktigt duktiga av oss:P Så det blev inte alls så farligt:) Nu behöver man inte skämmas när man berättar hur mkt var och en ska betala:P Det känns skönt.
Efter Willys var det hemåt, till mig denna gången då:) Inplockning av matvaror och sen var det matlagning för hela slanten som gällde:) Köttbullar, paj, kaka, wraps, potatissallad och en massa mums:D Fast får fortsätta imon, för det är en hel del grejer kvar ;) Men det ordnar ju jag och Annie:D Ska åka å hämta henne tidigt imon så att vi kan hämta is och köpa jordgubbar:) Sen är det hemåt för att göra iordning allt som är kvar:) Fast tänkte snart ställa mig och steka klart alla köttbullar och grädda pajen:) Sen fixar jag dukning oxå, men sen får det vara bra;) haha.

Hoppas Matilda kommer idag:D Jag saknar henne massor! Det har varit tomt här hemma i kalla, grå, tråkiga Sverige utan Matilda! :/ Men nu är hon snart hemma igen!:) Ska försöka få henne att vilja bli hämtad sen:D Det ska nog gå bra:)

Jaja, nu får jag återgå till min matlagning;)

MIDSOMMAR IMON! :D Jaaaaaa, ska bli jättekul! :D

Trevlig midsommar alla glada!:D

Svårt

Ibland har jag väldigt svårt att förstå. :/

Annie och Amanda! :D

De två senaste dagarna har min kidnappningsoffer varit Amanda och Annie:D Det var varit väldigt mysa kvällar båda två!:)
I söndags var det massa godis och Astrid Lindgren tema men Amanda som gällde, vi kikade på alla filmer av Astrid Lindgren som vi hade ute i lillstugan, dock inte på hela filmerna, men snuttar av de! :) Det va väldigt mys! Massa mysiga flash backs till barndomen!:) Tack för en underbar kväll, natt och dag gumman! :)

Igår hämtade jag upp Annie på kungsmässan vid 7 och sedan åkte vi hemåt. :) Det blev filmtittning för vår del oxå, först några avsnitt av Eva och Adam, ÄLSKA ÄLSKA! :) Det va mys! Men sen hängde sig datorn och ville inte bränna ut mer avsnitt så då blev det till att kika på Kärlek på menyn ist! :) Väldigt mysig och fin film! :D Fast man saknade någon att hålla om ett antal gånger under filmens gång:) Men bra var det! Inget snack om det! ;) Sen så var det läggdags. Efter ett lite jobbigt telefonsamtal:/ Usch. Blev lite ledsen, men vet inte riktigt vad jag ska säga lr göra. Kan ju bara göra allt värre liksom. Det är inte upp till mig längre, jag kan inte göra det bättre, förlåt! :/ 

Vaknade halv 1 morse, precis som i förrgår faktiskt;) fast hade sovit ngra mer timmar inatt, somnade halv 3 istället för 5 som med Amanda:P Men idag blev jag väckt, mamma ringde!:D:D:D Hon ville bara höra så att allt var bra och berätta att resan ner hade gått bra! :) Sen sa hon att de inte hade stålande sol nere i Kroatien hela tiden hlr;) Det kändes lite skönt faktiskt, SKADEGLÄDJE;) haha. För här är ju vädret skittråkigt, jättekonstigt och bara blääääääää! Jag har ju semester ju! Varför??:/ Suck. Fast sommaren har väl redan varit antar jag. Ännu mer suck! Jaja. Hoppas på ngra fina kvällar efter jobbet i juli och Augusti!:) Sen vill jag åka utomlands!!!!!! Fan att ingen annan kan de två första veckorna i september! Hade så gärna velat åka med ett gäng kompisar, lr en kompis hade oxå gått bra, bara jag kan få komma bort, bort till värmen! Bort från kalla tråkiga Sverige! Vem vill följa med??!:D 

Jaja, nu ska jag kika lite på Eva och Adam hade jag tänkt:) Senare ikväll blir det Spagetti Carbonara! :) Mums! <3

Ha en bra dag! 

Och MICHAELA, Krya på dig! Jag saknar ju dig ju! :( <3 Du är underbar! Jag Älskar Dig, nu och för alltid! <3 Nästa vecka är vår!! :D


Feeliiciiaa!!<3

Felicia Strige är så jävla sööööt! :) Har myst med henne idag och igår:) Fast Niclas, Erica och Daniel va tråkmånsar. Fast jag är glad att de kom iaf:) Fast de åkte hem så tiiidigt:/ Tråk. Jaja, tur att jag hade Felicia kvar hos mig:D haha , du är för söööt gumman! Göra om, många ggr! <3

Fotboll ikväll:D Ingen som ville kika med mig så jag ringde min morbrors fru och kollade om jag kunde komma över till dem;) Gratis mat får man ju oxå, och Christina som lagar så jävla gott oxå:D Mums! :D Ska bli mysigt!:) Sen är ju kusinerna mega gulliga oxå:P Eliiin och Raasmuus:D Naaw, sötsaker!;)

Imon är det söndag, tråkig jävla söndag.. hoppas ngn vill hitta på ngt, det hade varit mys:D Så jävla tråkigt att bara sitta ensam hemma, får väl se om ngn vill vara kul!:D Hade ju varit himla trevligt;) haha. Massa som är lediiga ju:P Då ska man fan hitta på grejer:D

Jaja, hade fint världen!:D Pussssssss

Fel, Fel, Fel!

Finns det något jag kan göra rätt så berätta det för mig, NU! För jag orkar inte mer! :'(

Fan "/

Varför skiter sig allting hela tiden? Varför har alla blivit sånna jävla tråkmånsar? :S Såhär brukar det fan inte vara:( Varför just nu, när jag har semester och är ensam hemma, varför?:(

Kommer väl sluta med att jag sitter vid denna här jävla datorn och deppar hela kvällen. Finns ju fan ingen som vill hitta på ngt. Tråååååååk!

Leka med katten, jo men visst Daniel;) Det låter ju verkligen som ett nöje:P Speciellt eftersom min kära lilla katt inte tycker så mkt om mig;) haha.

Och vem ska jag kika på fotboll med imon? Kommer få sitta här helt ensam hemma och skrika när Sverige gör mål, helt själv.. Hur kul är det liksom? Dra med mig ngnstans!! Snälla!

Jaja, nu ska jag försöka på tag på lite folk och TJATA!!!! :P

Pusspuss

Bad och film:)

Igår kväll bar det av mot Vallda för att bada, efter lite missförstånd fram och tillbaka hittade vi tillslut Annie och Jocke. Ett dopp sen var det bra, det var inte alls särkilt skönt i vattnet, kallt och ruggigt, fast Annie överdrev en aning;) Det var rätt skönt när man kom upp ändå faktiskt. Så det så Annie;) Fast jag tycker om dig iaf:P Du är söööt!:) Efter badet bar det hem till Annie, jag och Andersson var där lite tidigare eftersom jag körde, men Annie och Jocke infann sig strax därefter, de cyklade:P Sedan blev det till att kika på lite film. Vid midnatt drog jag och Andersson oss hemåt. Fast blev till att sova hos honom, orkade inte köra hem:P Hade typ somnat framför ratten. Det är oxå därför jag sitter här klockan 8.50 en fredag morgon och skriver:P Han började jobba 8 så jag fick snällt gå upp, var ju dessutom tvungen att komma hem för att Mimmi skulle få mat. Skit, katter alltså:P Hon äter mig ur huset;) haha. Lr kanske inte:P Var iaf lite skönt att slippa sova ensam inatt, det är fan hemskt:P Även om jag klarade mig undan spökena och monstrerna igår natt.. Men iaf. Idag hoppas jag på att det kommer lite folk hit, lite party hade inte suttit fel:D Det är bara att höra av sig om man vill komma:P

Ha en bra dag:)

Pusspuss

Fika med Fia :)

Idag har jag tagit tillfället i akt och bundit lite närmare kontakt med en barndomsvän:) Det var mysigt!:) Har inte träffat henne på riktigt sen typ i 6an:P Haha, har en hel del minnen med den tjejen:D Lärde känna varandra när jag var 6 och hon var 5;) haha.. Va vi va små då Sofia:P Gick på dagis liksom:P Sen höll vi ihop i typ sex år, sen gled vi isär. Men skulle vara kul att ses ngn mer gång!:) Trevligt med gamla minnen:D

Idag hoppas jag på att det kan bli bad senare ikväll:) Fast får se, om ngn e på, alla e ju så förbannat jävla tråkiga;) Här är jag ensam hemma å allt, har massa sängar att erbjuda och så vill ingen komma hit!!! :( Blä! Ni ska ju bo hos mig ju! Jaja.. Hoppas ngn e på ikväll iaf:D Fast nu har det ju börjat regna.. Blä! Hoppas det blir fint till ikväll igen:D Är ju ngra timmar kvar till alla har slutat jobba å så:D Sen hade jag velat kika film och mysa å så:P men lär nog bli till att göra det ensam ikväll igen.. Blä:P

Men nu ska jag prata me Amanda på msn;) haha.. HON ÄR SÖÖÖÖT!:D <3 Love you Honey! :D

Pusspuss

Nu har de åkt! ;)

För ungefär 5 minuter sen så försvann bilen ner för backen:) Nu är de påväg mot färgan som ska ta de till Tyskland, för att sedan bila ner till Kroatien:) och här hemma är jag, ensam. Men huset, bilen och så för mig själv:D Underbart! fast jag fasar för nätterna, Vem vill sova hos mig inatt?;)


Jaaaaaaaa!:D

Sverige - Grekland 2-0 !!! :D

HEJA SVERIGE!!!

Nu har jag SOMMARLOV och SEMESTER, fast var är solen?:(

...

Mysiiiigt ;)

Bal för Kajsa och Louise! :)

Dagen började med att jag vaknade hos Helena, vi satte på en film och sedan tog jag tåget hem. Innan filmen var slut iofs;) haha. Väl hemma hade mamma börjat med Louise hår lite smått. :) Skulle ju Hinna locka både Louise å Kajsas hår:) + laga mat, äta och göra de fiina med smink och grejer:D De blev huuuuuur fina som helst! :D Ett år kvar sen är det min tur, Igen;) haha. Fast då är det mer på riktigt;) är ju 3an då, itne 9an;) Men iaf.. Hoppas de får dunder kul ikväll:D 

                                                                            


                                          
Hade velat bada igår;) Men blev itne så.. Andersson var seg^^ och Helena å Henke kunde tänka sig att följa med men inte bada:P Och själv ville jag det inte;) Det blev till att kika film hos Helena ist:) Jag, Helena, Henke och Andersson:) Det var oxå mys:D Fattar bara itne riktigt hur Henke orkade upp imorse:P Han skulle upp 6.. Vi la oss 1:P haha.. Åååh dumma Andersson som ville vara miljövänlig och valde att gå ist för att ta bilen blev ju såklart tvungen att gå hem sen oxå:P Fast han kunde ju iaf sova till 8 ungefär:P Haha. Själv vakna jag halv 9 :P

Ikväll är det fotboll och mys Med Helena:D :D Ska bli jätteskönt med lite tjejmys gumman!:D Fast klagar inte om ngn vill ansluta sig:D Det får de gärna göra:D Tänkte köpa lite gott sen:D Men nu ska jag packa klart lite och plocka upp lite grejer på rummet. Sen ska jag ta bussen:) Om 15 min ska jag gå:P

HEJA SVERIGE!!!! :D


Åsaa! :)

Idag bär det av till Åsa för att bada, sola å mysa:D Får se vilka vi blir, iaf jag Niclas och Andersson, tror Niclas drog med Therese oxå:) Trevligt ska det bli! :) Jag har ju egentligen skola, men igår sa Fia att vi nog bara har en lektion.. så jag orkade inte:S:P haha.. Så nu har jag typ sommarlov, för alla morgondagens lektioner är inställda:D:D Gött!:D

Igår var mysigt, efter jobbet vill säga;) haha. Nu har jag semester btw! :D Vi spelade fotboll på Inlag, lr aa, Niclas spelade typ fotboll med sig själv:P Alla andra låg lite huller om buller på planen å var sega;) haha.. Sen försvann 1/3 av gänget hemåt. Jag, Helena, Henke, Niclas, Andersson och Therese gick vidare mot Wally´s, fast det var bara jag Helena och Henke som åt pizza;) haha. Men gott var det. Sen droppade även Therese, Helena och Henke av.. Tråkmånsar;) Då hämtade vi min bil och körde till hanhals holme för ett kvällsdopp, men Niclas var tråkig så det vara bara jag och Andersson som bada:P Det var väldigt skönt i vattnet iaf!:D

Denna sommaren måste bli bra:D Det har iaf börjat bra!:) Hoppas resten bli lika kul:D Nu ska jag ha ledigt i 3 veckor:D På onsdag åker familjen:D

Midsommar hos mig:D:D Ska bli dundermys, hoppas vädret är snällt mot oss oxå, för bad är mys:D Och hade ju varit trevligt att kunna vara ute!!:D

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska inte ta bussen förrän 12, för sömntutorna vill inte åka till Åsa förrän vid 1.. Suck. Men men.

Ikväll ska jag ner till Hällesåkersskolans avslutning, min och ALLA mina kusiners gamla lärare ska gå i pension, så vi ska ge henne en liten present från alla barnen Bertllsson:) Ska bli roligt att se hur glad hon blir:D Det som är lite roligt är att hon går i pension precis samma år som Nora går ut, hon ska ju vidare till Almås i höst;) Skit va stora alla har blivit:P Herregud;) haha. Jag är fan 18 nu;) Heeeelt galet:P

Jaja.. nu får jag nog gå ut i solen snart:D Fast vi har blivit så bortskämda nu att det känns kallt ute, fast det är 18 grader i skuggan:P hahah.. Knäppt är det. Vi kommer fan dö när det riktiga svenska sommaren återvänder;) haha.. Herregud, vilket jävla väder vi har! Hoppas det håller i sig iaf Juni ut, för sen börjar jag jobba den 1 juli igen:P haha. Fast skulle va mys med lite varma mysiga kvällar faktiskt:D


Puss på er allihopa:D


Bra dag=)

Idag har jag en bra dag:D Sista jobbdagen innan semester!:) Då får ni komma ut och BADA hos mig!:D Jag är ju ensam hemma dessutom:D Från den 11 till 27 juni! :D Ska bli dunder skönt:P Jag har strosat runt på Kungsmässan sen klockan halv 12 idag, lite halvtråkigt. Senaste timman har gått till att leta bikini eftersom vi ska bada ikväll och jag glömde min bikini hemma:P Tillslut valde jag en på Stadium, fick 3 delar till priset av två:) Så köpte ett par extra bikinitrosor:D :) Hittade fiina grejer:)

Igår var mys, fast var lite dött till en början. Tog ju tåget hem redan 1.15 :P Så kan det gå. men idag mår jag bra. Dissa alkohol är skönt ibland:) Drack bara två cider på hela kvällen tror jag:) Så idag mår jag bra:) Brukar vara motsatsen dagen efter:S:P haha.. Jag är lättpåverkad:P

Björn Rosenström var grymt!!!:D Riktigt jävla kul faktiskt!:D Det får vi göra om nästa år tkr jag allt!:D Tack för en trevlig kväll och en trevlig vecka i helhet! I onsdags var det ju studenten och på kvällen bara det av hem till mig för bada, Wii och film. Jag Niclas och Andersson!:D Det var mys! :)

Men nu är det jobba som gäller.. :/ Men stå ut. Bara typ 4,5 timma sen har jag semester ju:D Jobba på! Sen är det fotboll och bad:D:D Kulkul!:D

Ha det fint allihop:D Pusspuss<3

Tomhet

När färger bleknar
Och dofter avtar.
När kinder svider
Då tystnar livet.

I tystnaden hör jag
Rösten som utan nåd
Talar om för mig
Att jag inte ska dö inatt.

Värdelöst...

Ibland känner jag bara för att svälja några för många piller.... Helst i kombination med alkohol. :S

:(

Stundtals är allting väldigt jobbigt :'(

Ny vecka ")

Och så var det v.23 :)  Redan, skit va tiden går fort alltså:P Det är knas. Dagen har spenderats med Niclas, köpt studentpresent till Annie, och busat med Evelina i poolen!:) Mys har det varit. :) Fan vad jag har saknar dig Evelina! "/ I sommar måste ni komma ut till mig å bada sötnöt! :P Du är min favorit tjej!!! :D
Är så skönt att jag och Niclas kan umgås igen, helt obehindrat!:) Känns jättebra! :) Tur att vi har varandra du!!:D
Träffade på Annie en stund förut oxå, jag hon å Niclas gick till Linneas å fika och hälsa på Helena som e så himla duktig och jobbar och står i!:) Haha, tänk att jag ska orka det om drygt ett år:S lr om en månad först och främst. Ska ju jobba heltid i ungefär en å en halv månad.. Hela juli iaf.. 4-6ggr i veckan:/ Jobbigt, men pengarna tycker jag om sen!:D Vem tycker itne om pengar liksom?:P

Jag vill åka utomlands, kanske inte just precis nu när vädret här i Sverige är bättre än i Spanien typ;) Men senare.. Vill åka iväg ett kompisgäng:) Ngn, lr ngra som e på? Typ dra iväg i början av September, för då e jag ju ledig redan.. både från skolan å jobbet!:) Det hade väl varit underbart!:D Tycker vi borde göra det! :) Två veckor hade varit bäst, men en vecka går oxå bra, bara jag kommer iväg.. annars får jag väl åka själv;) haha..

Nu är det bara tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag kvar, sen har jag SEMESTER I TRE VECKOR! :D Ska bli så jävla skönt. Ska jobba torsda, lördag, söndag. På onsdag är det studenten för Annie och Erica:) Sen ska vi försöka se om det går att komma in till hamnkrogen, hoppas på att de säljer biljetter i dörren:) Sen är det Jobb på torsdag som sagt, och senare Björn Rosenström som det ser ut nu:D Om jag hinner:/ Jobbar ju till 21. Men ska nog gå bra:) Fredag är det sveriges nationaldag, sen är det picknickfestivalen, lilla Teo ska ju spela:D Woooho:D Du är grym!:P Ska dit med Matilda, fast har fått med mig Annie, Niclas, och tror Jocke och Erica va på oxå:) Älgen vet jag inte, och Andersson lät osäker. Ska höra med Helena och Henke oxå:D Sen är det jobb lördag och söndag igen. Sen är det ÖVER för ett tag;) Ska verkligen ta vara på de 3 veckorna, är ju dessutom ensam hemma!:D jag hoppas på underbart väder! :D Så man kan soooola, baaada och ha det allmänt jättemys:D Sen är det ju midsommar oxå:D Den ska spenderas hos mig, med massa mys folk:D Yay!:D Får se vilka som kommer:D ska höra runt ordentligt:D Ska bli grymt kul!:D Hoppas på grymt väder så att bad och sånt låter lockande:D Myyyyspyyyys!:D

Hmm, vet inte vad jag ska skriva mer;) Nästa onsdag slutar man skolan och då åker familjen iväg för att vara borta i 2 veckor och 2 dagar. :D Uuuundeeerbaart!:D Frihet, Lycka, Glädje! :D

Kraam på er Världen! <3


Livsglädje! :)

Från en dag till en annan. Mycket har förändrats, endast en vecka har gått. Just precis idag, men allt är så annorlunda. Jag mår så bra. Frihet och livsglädje! Den glädje och Lycka ni fick mig att känna igår har jag inte känns på länge! Tack ni som gjorde min kväll igår till den bästa på länge! :) Jag behöver er just nu! Och jag har inte känns mig som en belastning. Har känns mig så lugn, så fri. Det var en sån känsla. Hade nästan glömt bort den helt och hållet. Men nu är den tillbaka! Mest har jag nog en viss, speciell person att tacka, och du vet definitiv vem du är! :) Tack ännu än gång! :) <3 Senaste tiden har varit så tom, tom på allt. Jag har känt mig så bunden så tom och sorgsen. Nu har allting gått upp för mig, nu har jag fått bevis! Bevis för att jag fattat rätt beslut. Minnena kommer alltid finns kvar inom mig, och jag kommer aldrig glömma! :) Men jag mår bra nu:) Jag ser ljuset igen! :) Dimman har lättat och jag kan se det som förut var så otydligt och obegripligt! Jag är så glad att vara tillbaka! :)

I never saw it coming
I should have started running
I'm finally getting better
Now I'm picking up the pieces
From spending all of these years
Putting my heart back together


Taaack! <3

NiBetyderOerhörtMycketFörMig! <3




Känslor ställer bara till det, de ligger ner packade i en låda nu! :)