value="Leta efter" />

Uppgivenhet.

Från en stund till en annan.

Det ska tydligen finns en mening med allt som sker, det tror inte jag på.

Varför ska behöva må såhär?:S

Vad är rätt, vad är fel?:S Jag förstår inte längre! :(


Borde sova ^^

Om det inte hade varit för värmen, akutkissnödighet och smulorna i sängen så hade jag sovit vid det här laget.
Men istället hamnade jag här efter toalettbesöket.
Väldigt dumt egentligen ^^
Klockan är alldeles för mkt för att sitta här med tanke på att jag måste ställa klockan imon för att ta mig upp och packa.
Klockan 13 börjar jobbet och är nog klar strax innan 21 skulle jag tro.
Efter jobbet är det hemåt som gäller, i sällskap med Matilda:)
Sista packningen blir nog imorgon kväll, i form av de kläder som inte hunnit torka ungefär.
Sedan bär det av till Sthlm tidigt tidigt på onsdag..
Pappa ska aggera hjälte och taxichafför och köra oss till Centralen så att vi hinner med vårat 05.08 tåg :)
Ska bli 3 mycket roliga och intressanta dagar med en väldigt speciell tjej! :)
Mamma Mia hoppas jag blir lyckad och båthotellet lär nog vara toppen!!
Jag håller tummarna för det bästa! :D

Jag orkar inte dra en hel historia om helgens vistelse i Hunnebo, men en liten resumé ska jag nog orka med.
Även om klockan som sagt är alldeles för mycket egentligen.
Nästan hela onsdagen gick åt till packning och tillslut fick jag med mig allt jag behövde och med nöd och näppe lyckades jag till och med pressa ner det i väskan, allt fick plats. Tro det eller ej.
Sedan fick jag skjuts av pappa till Lindome stn, tog tåget till Göteborg och sedan buss, ett bussbyte och några timmar senare gick jag av i Hunnebo.
Jag traskade de sista metrarna med min tunga väska till Annies hus där jag ställde av mig allt och pustade ut, jag hade klarat det ^^
Nu var klockan strax efter halv 8 och jag bestämde mig för att gå ner och hälsa på Annie, efter en stund fick hon en rejäl utläggning om att jobbet faktiskt inte var någon lekstuga, vilket fick mig att gå hem.
En stund senare kom Annie upp, lite halv trött efter flera timmars "stå och göra ingenting"-slit.
Vi började kvällen med musik, choklad och massa nödvändigt Annie-Sofia prat! <3
Sedan gjorde vi oss fina och begav oss vidare till Simon.
Efter att ha lyckats slingra oss ur ett drygt och långt samtal med 2 väldigt patetiska Stockholmare valde vi att gå hem och sova eftersom det var sånt tjafs om utgång lr inte.
Det var skönt att komma hem och få lägga sig i sängen! ^^

Dag 2 blev en slappdag, lite filmtittande och mys, sedan var det jobbdags för Annie igen.
Första halvtimmen som ensam hemma kikade jag på Parfymen som jag dessvärre somnade till, vaknade 2 timmar senare.
Satte på och stängde av Dum Dummare eftersom ljudets otakt gjorde mig smått galen. Då blev det lite surfande på Internet och msn ist.
Vid 7 ringde det på dörren, och överraskande nog stod Daniel utanför, han skulle inte ha kommit förrän dagen därpå men fjällbacka hade strulat till sig lite så han dök upp hos oss en dag tidigare, alltid trevligt:)
Han räddade dessutom mig från ytterligare 2timmar i ensamhet.
Annie var hemma strax innan 9.
Kvällen blev väldigt lugn, först gulash soppa och pannkakor, sedan kortspel, musik och småprat:) Det var mys!

Dag 3 vaknade jag vid 11.15, gick på toa, läste lite bok och duschade, strax innan 12 kom Annie ner. Då påbörjades projektet "väcka Daniel" vilket tillslut ledde till att vi gav upp båda två och påbörjade frukosten utan Daniel. Men han kom snart intraskandes till frukostborden han oxå. Hungrig som vanligt, den stackaren...
Efter lite vattenkrig i Annies säng och en vattendusch inne i badrummet från Daniel över mig gjorde vi oss klara för att åka till Kungshamn och sedan även vidare till Smögen. Det blev mest att strosa runt, Daniel hittade iofs ett par jeans och en shorta.
När vi var hemma igen gick vi ner till Olgas, köpte varsin hamburgare för att sedan vandra vidare ner mot havet för ett bad. Det var inte direkt varmt i vattnet, men inte farligt kallt heller. Uppfriskande.
Sedan var det hemåt igen som gällde.
Idag blev det kyckling, ris och pestosås till middag:) Det var mums.
Och efter några kortspelsomgångar med musik och småprat bestämde vi oss i all hast att ta bussen till Smögen. Klockan var 23 och med en halvtimma to go stressade vi till max. 20minuter senare stod vi på busshållplatsen, men vid en tom busshållplats, oron växte lite men försvann snart när jag hade läst mig till att bussen skulle gå om 20 minuter. Då bar det hemåt igen för lite tillsnyggning av Annies hår och hämtning av en ny cider för min del, som jag senare fick halsa innan jag gick på bussen.
Utgången i Smögen blev kortvarig men lyckad. Klockan 2 gick bussen hem igen.
Väl hemma var det sängen som gällde för oss alla, men att jag och Daniel sedan inte somnade med en gång är en annan historia. Vi låg och pratade i säkert 2 timmar och allt från spöken, till universum, till döda kaniner. Det var en mysig natt! :)

Dag 4 vaknade jag vid halv 2. Daniel hade gått upp strax därinnan. Denna morgonen blev väldigt seg, vi hittade inte på mycket, vid 4 tiden ungefär var det minigolf som gällde, jag vann såklart:) Sedan var det hemåt för att påbörja pizzabakningen som blev väldigt lyckad! :) 2 plåtar med väldigt fina och väldigt goda pizzor blev resultatet, alla nöjda, glada, mätta och belåtna. Toppen! :D
Efter lite smått förfestande med kortspel cch musik begav vi oss ner till kanten för att sätta oss och småprata lite, innan vi drog vidare till bartömningen på Gästis i backen.
Till att börja med var stället rätt dött, men det blev bara bättre och bättre. Kvällen slutade lyckat, med lite hångel för Daniels del och ett antal gratisdrinkar för min. Daniel lyckades inte med något mer och även om jag inte haft något problem att fixa något gav jag min drinkbjudar kille, vars namn var Robin, totaldissen och följde med Annie och Daniel hem istället:)
Senare fick jag ett sms från Robin, en liten smskonversation följde, vilken gav mig, Daniel och Annie ett väldigt gott skratt, konversationen löd:

Robin - Tydligen så dög jag inte men det vore kul att träffas igen
Jag - Att träffas blir svårt. Jag ska köpa 2 liter mjölk.
Robin - Va?
Jag - Jo den dagen du hade tänkt att träffas ska jag köpa mjölk.
Robin - Haha okej. Det var en engångsgrej. Hade de gööt

Vi skrattade gott åt detta, och gör fortfarande ^^
Annie däckade fint över både mina och Daniels madrasser och hade det inte varit för akutkissenödighet hade hon nog inte tagit sig upp därifrån utan vår hjälp. Men istället gick hon upp till toaletten och förblev där uppe, bloggskrivandes, vilket jag fick reda på senare när även Daniel hade besökt toaletten, men kommit ner igen.
Även denna natten blev sen, jag och Daniel somnade vid halv 6. Jag sov gott mot Daniels arm hela natten.

Dag 5, hemfärdsdagen. Annie kom ner till mig och Daniel vid halv 2, hon trängde ner sig på Daniels madrass vilken jag snart också anslöt mig till. Där låg vi, alla 3 och trängdes på en 90cm bred madrass. Det var mys. När Annie ungefär en timma senare orkade ta sig upp för att äta rester av gårdagens pizza till frukost förblev jag och Daniel liggandes på madrasserna. Inte förrän halv 4 orkade vi ta oss upp, då blev det även gårdagspizza för vår del.
När alla hade tagit sig varsin dusch, och vi hade spelat ett antal omgångar kort gick vi ner till Olgas igen för varsin hamburgare meny, nu var klockan närmare halv 7 och jag och Daniel insåg att hemfärden snart borde påbörjas, därför blev det direkt hem efteråt, packa in väskorna i bilen, krama Annie hejdå och sedan bar det av mot Göteborg, Inseros och Kolla igen.
Hemfärden var inte särkilt livad, all energi rann ur både mig och Daniel i samma stund vi satte oss i bilen. Inte många ord yttrades på hemvägen. Men det spelade ingen roll. Det var skönt med lite tystnad och lugn och ro oxå.
En och en halv timma, och några regnoväder senare lämnade Daniel av mig hemma i Inseros, han hjälpte mig upp med min väska, min hjälte:P För att sedan säga hejdå och bege sig hem till sitt radhus i Kolla.

Det var en väldigt mysig, rolig och bra helg! :D Tack Daniel och Annie, tycker om er oerhört mycket! <3

Blev inte någon direkt kort resumé nu iaf, men ni som orkade läsa har iaf fått en bra bild av hur mina senaste dagar har varit, hoppas jag^^

Nu ska jag sova! Måste göra det! Orka att klockan ska ringa imorgon... :S Fan!

Snart Stockholm! <3


Snart till Hunnebo! :)

Om ungefär 10 minuter måste jag dra mig ner mot bussen för att ta mig vidare till Hunnebo, dit jag kommer att anlända runt 19.35 enligt västtrafik ^^
Ska bli jätteskönt och kul och mysigt och trevligt att träffa Annie igen, Saknar henne när hon inte är här hemma! :/
Men snart så hjärtat, så är jag uppe hos dig, och jag tänker inte åka hem förrän på söndag! :D <3

Liseberg igår blev väldigt lyckat, även om vädret kanske itne var strålande sol och vi endast blev 4st, men det var mysigt, trevligt och kul! :D Inte så mkt folk, inte för varmt men ändå inte kallt:) Möjligen de närsta timmarna efter flodvågen i flumride då;) haha. Då var jag inte så torr och varm direkt:P men men. Det har ju oxå sin charm:P
Blev massa åkande, en femkamp som vanns utav Niclas, till Daniels stora besvikelse:P Jag kom på 3e plats och Erica sist, vilket innebär att Daniel iaf kom 2a, men bara en poäng ifrån Niclas, vilket förklarar hans besvikelse. Det avgjordes i sista grenen, där Daniel kom sist:P
Gasten hann vi oxå med, jag och Erica skrek och var rädda, men blev bara hånade av Daniel och Niclas, kanske itne så oväntat men men. Sen så "ramlade" ju iofs Daniel inne i snurrummet;) Haha. Ramlade va det ja;) lr kanske inte vågade gå in på Gasten alls, lr hur var det Niclas?;) haha.
Det var iaf en väldigt mysig dag! :)
Sista timmarna var underbara, klarblå himmel, värme, trevligt sällskap och lite Magnus Uggla.
Jag och Erica gick iväg ensamma en liten sväng oxå när killarna blev tråkiga och ville in i spelhallen, då blev det kulingen en gång och sen min nya favorit (efter Balder och Lisebergsbanan såklart, för de kommer aldrig kunna slås:D) Uppsvinget! :D Den är helt underbart skön! :)

Men nu är det dags att plocka ihop det sista och bege sig ner till bussen:) Snart hos Annie! <3 :D
Daniel kommer på fredag sen oxå:)

Ha det bra nu här hemma:) Jag ska ha det väldigt kul iaf! :D <3

Planer fram till skolan börjar igen

Fredag.    Träna och jobba
Lördag.    Klassfest
Söndag.   Ledig, hoppas på sol!:)
Måndag.  Träna och jobba
Tisdag.     Liseberg
Onsdag.   Till Hunnebo och Annie :D
Torsdag.  Hunnebo
Fredag.    Hunnebo, Daniel kommer
Lördag.    Hunnebo, bartömning:)
Söndag.   Hunnebo, åka hem
Måndag.  Jobba
Tisdag.    Jobba
Onsdag.  Till Stocholm med Matilda:)
Torsdag. Stockholm, Mamma Mia Globen! :D
Fredag.   Stockholm, åka hem
Lördag.   Jobba
SöndagJobba
Måndag. Börja skolan:/

Usch, det är inte alls mycket tid kvar av sommarlovet:/ :S