value="Leta efter" />

17 again

Dags att ta tag i disken, och det får bli till början av 17 again, hoppas den är bra. Min kycklinggryta blev grymt god, med ris och sallad till smakade det utsökt! :)

Börjar redan bli trött, skönt att komma i säng tidigt. Vid 10 imorgon har jag tvättid, efter det kommer Michaela hit!


Inflyttningsförfest?! :)

Ja, på fredag blir det nog inflyttningsförfest i min nya lägenhet för de närmsta! :) Jag hoppas så många som möjligt kan, dock tycker jag det är fruktansvärt tråkigt att tre av de absolut närmsta inte ens är här, Niclas, Erica och Daniel, det är tomt utan er redan!

Eftermiddagen har tillbringats med Helena, efter att jag förstod hur man kopplade datorn till tv skärmen så kikade vi på Marley and me, den är så fin den filmen. Men usch vad vi grät, haha, sorgligt! Det var en mysig stund, tack för att du räddade min dag gumman!

Nu ska jag göra lite kycklinggryta med ris, är sjukt hungrig. Kikar på damernas fotbollsmatch oxå, mot England, 1-1 står det efter första halvlek, heja Sverige!


Trött

Och så ännu en ny dag, vet inte alls vad jag ska hitta på. Blir väl frukost snart och sedan, ja, film typ? Tråkigt liv, jo det kan man nog kalla det. Imorgon kommer iaf Michaela hit och hälsar på, plus att jag har inbokat min första tvättid, undra hur det ska gå, jag och teknik, men jag har ju iaf tvättat hemma, hoppas det är enkla tvättmaskiner.

Nej, nu blir det frukost och sedan bäddning av sängen! ^^

Självbehärskning<3

Varför kan inte nej bara vara ett nej? Ge upp någon gång, det blir bara irriterande och jobbigt. Snacka om att skrota sina chanser. Lyssna nästa gång!


Vet inte om jag borde.

Det känns lockande, och jag har ju faktiskt tagit mig vidare, men jag vet inte. Är det för tidigt. Eller vem bestämmer egentligen det? Borde det inte vara jag själv? Är rädd för andras åsikter, men varför egentligen? Det borde väl bara vara min sak, jag borde kunna strunta i vad andra tycker och tänker, jag borde kunna våga fatta mina egna beslut. Ååh, jobbigt!

Försöker slå ihjäl tid.

Nu har man ätit middag, diskat efter sig osv. Kikar lite tv samtidigt som jag sitter vid datorn. Kan inte komma på så mycket att göra. Försöker slå ihjäl tid, vet bara inte riktigt hur, eller på vad. Vid såna här tillfällen måste jag erkänna att jag saknar att ha systrar runt omkring sig, som man kan spela lite spel med eller så, men jag vänjer mig nog.

Lägenheten

Får bli en snabb visning av lägenheten!


Hallen


Hallen och dörren in till toaletten


Toaletten


Sovavdelning


Tv- och bokhyllshörn


Matbordet


Matbord, Fönster, Fransk balkong


Köksavdelningen


Rastlöshet

Jaha, vad gör man nu då. Har varit ute och gått en stund, tills det började regna och jag beslutade mig för att hitta hem igen. Har pratat med Michaela en stund nu, ska sätta mig med en kopp te framför tv:n en stund tänkte jag. Kan ju inte äta middag än, får vänta iaf en timma till. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, disken är diskad, lägenheten har fortfarande inte hunnit bli smutsig och så mycket annat finns det faktiskt inte att göra när man är ensam. Något förslag, skriva gärna ner det i så fall, så jag har något att göra till nästa gång!

Nej, te och tv var det.


Vad gör man?

Efter ett träningspass i Kungsbacka är jag tillbaka i Göteborg igen, har funderat på att leta upp Sportlife här i närheten för att slippa åka ända in till Kungsbacka varje gång när jag är ledig, får se hur det blir med det.

Igår vid halv 7 tiden kom Matilda hit, det blev Spagetti och Köttfärssås (vilket jag kommer få äta rester av idag). Efter maten blev det massa gott, chips, godis, cheesballs och läsk framför tv:n. Innan vi gick och la oss hann vi även med en Alfapet omgång. Strax innan 10 kom vi upp imorse, Matilda skulle iväg till jobbet, jag bestämde mig för att åka samtidigt för att träna.

Hade hoppats på att Annie ville ta en promenad med mig här i trakterna idag, men inte det. Tråkigt. Får nog bli en promenad i Slottskogen om en stund tror jag, det är fint väder. Med lite musik i öronen är det inte alls fel.

Ikväll har jag inget planerat över huvud taget. Blir väl en lugn kväll framför tv:n och datorn, om ingen kommer med något kul förslag! Ni är välkomna hit om ni vill, hör bara av er!

Nu ska jag, ja vad ska jag göra? Slänga lite sopor kanske, sedan får det bli en promenad. Ha det bra så länge!


Hemma i Göteborg

Så, efter ett antal timmars handling, eller ja, trängsel med massa folk i olika köpcenter rättare sagt, så har jag kommit hem till Göteborg igen. Är trött och seg. Borde städa i ordning lite och dammsuga upp lite frigolitsmulor från golvet. Dessutom borde jag sätta igång med diskandet av mitt porslin och alla mina glas med mera, men det finns verkligen ingen ork till det alls. Behöver "bara sitta" en stund innan jag orkar ta tag i någonting. Om två timmar kommer Matilda, då blir det matlagning, Spagetti och Köttfärssås har köpts hem ingredientser till, mums! Annars blir det nog rätt slappt ikväll, mys framför tv:n med lite chips, läsk och cheesballs! :) Ska bli skönt att slappna av!

Nu ska jag ta det lungt en stund, men måste bli klar med det mesta innan jag ska ner och möta Matilda! Kämpa på.

Btw så kommer jag få leva på ris de sista veckorna nästkommande månad. Mina pengar börjar redan tryta. :O

Lång men rolig dag!

Ja, så sitter man i sängen i den nya lägenheten. För ett antal timmar sedan var här totalt kaos, flyttlådor, kartonger, papperspåsar, skräp och andra grejer stod över allt och ingenstans. Men nu är här ordning. Hallen ser iofs fortfarande lite kaosartad ut, där står allt skräp som jag valde att skjuta upp att slänga till imorgon, men det är iaf organiserat kaos, så det ligger i över allt, inte helt iaf. Imorgon ska ytterligare en del av Suss grejer bort, men nu återstår endast tavlor, speglar, en lampa och gardiner. Sedan ska vi besöka Ikea ytterligare en gång, titta ut någon/några tavlor, fixa tavelhängare och fixa nya gardiner, matta och dukar det kan dock hända att mamma tar med sig gardiner, matta och dukar hemifrån, vi får se. Även ett besök på Willys är behövligt, behöver fylla upp mitt lilla skafferi så mycket det finns utrymme för. Idag har jag endast köpt mjölk, te, socker, bröd, mjölk och skinka, det räcker inte långt. Fast det är himla gott!

Annie ska följa på Ikea turen imorgon, blir nog även att vi drar med henne till Willys. Sedan ska hon få hjälpa mig med det sista i lägenheten. Får se om vi hinner äta något innan hon skulle iväg på kvällen, hon ville dessutom hinna med att spela lite Alfapet, men det ska nog hinnas med. Längtar, saknar Annie <3


Kvällen imorgon kommer att spenderas med underbara Matilda, får bli middag och film/tv mys :)

Ååh, jag tycker om att bo själv! Sitter nu och kikar tv, har tända ljus i hela lägenheten, dock ska jag öppna dörren igen, det har en förmåga att bli himla varmt här inne. Tur att man har en fransk balkong iaf, annars hade det blivit outhärdligt.

Måste erkänna att det känns bra att ha flyttat ensam. Bra början tror jag, man lär sig mer på det sättet! Jag mår bra, jag mår faktiskt väldigt bra!


Nyduschad

Kände mig fruktansvärt risig förut, men nu efter duschen känner jag mig mycket bättre. Om två timmar kommer Susanna hit, innan dess har jag en del saker att packa ihop. Nästan bara kläder kvar i och för sig, men man har ju en hel del kläder! :O Sedan ska dessutom allt ner till bilen, om det nu får plats, tvek på det. Kan bli till att få köra två gånger.

Nu blir det packning och rensning bland kläder till musik!

Jag längtar, bara några timmar kvar!

Idag!

Godmorgon! Om några timmar kommer jag att lämna mitt rum, åtminstone för fem månader, men förhoppningsvis föralltid. Jag ska ligga i med att söka nya lägenheter, ringa runt till hyresvärdar och så vidare. Jag vill verkligen inte flytta hem i Januari igen.

Har fått samtal från Folksam nu på morgonen, så nu är snart den biten med försäkring fixad, eller ja i alla fall hos Folksam, mamma sa att det fanns några andra försäkringar vi skulle titta igenom också, sjukt mycket grejer att fixa.

Nej nu ska jag ta mig en dusch, kolla på mitt nya schema för hösten, och sedan fortsätta packa. Måste få ordning på alla mina kläder, suck!

Beslutsångest

Tänkte sätta på en film att somna till nu, men då blev det svårt. Har ju inte haft min dator hemma på ett tag så hade nästan glömt bort vilka filmer jag hade. Nu blir det svårt att bestämma sig! Jobbigt värre!

Men godnatt iaf!

Imorgon!

Nu, efter minst 10 timmar av handling, bilkörande och packning har jag fått landa i min säng, i mitt rum som är mycket tommare än imorse. Hela mitt liv står förpackat i hallen och bilen. Imorgon återstår endast nerpackning av kläder och lite krims krams som finns utspritt lite härstans. Redan imorgon blir flytten av. Klockan 13 kommer Susanna upp hit för att skriva kontrakt och överlämna nycklar. Känns både spännande och skrämmande. Bara lämna all trygghet man haft hemma, men samtidigt vet jag att jag kommer klara det. Detta har jag väntat på i så många år. Jag har förberett mig väl! Och imorgon är det dags, dagen jag väntat på så länge! Första gången det fördes på tal är säkert 4 år sedan. På den tiden var det dock jag och Niclas som pratade om det. Då var det våra planer, sedan blev det min och Marcus plan och nu är det min alldeles egna! Mycket delade känslor och tankar!

Har gått igenom en massa grejer nu när jag har rensat mitt rum, sorterat, slängt, sparat. Har hittat massa grejer som jag trodde var slängt, blev oerhört glad när saker kom fram som jag var bomsäker på att de var borta, för alltid. Nostalgi, vackra minnen och en del tillbaka blickar som nästan gör ont. Minnen av hur allting en gång var, tankar på hur allting kunde ha varit idag om man valt andra vägar. Men det är bara dumt att spekulera i de banorna, saker är som de är, ingenting går att göra ogjort, speciellt inte saker som redan är flera år gamla och finns begravda i en annan verklighet, den förflutna verkligheten som inte längre är verklig. Imorgon är det dags för att lämna ytterligare en förfluten verklighet bakom mig och påbörja en ny verklighet, nämligen framtiden!

Det finns väldigt mycket känslor inblandade nu, imorgon är det dags! IMORGON!!

Galen!

Blev aldrig att jag frågade mamma igårkväll när hon hade tänkt åka mot Ullared idag, då hon inte var hemma. Men idag ångrar jag att jag inte ringde, för klockan 7 öppnades dörren till mitt rum och mamma stack in huvudet. Hon ville bara "göra mig lite vaken" innan frukost. Så snart kommer hon troligtvis upp igen och säger att hon är klar med disk och frukost. Usch, jag är trött, men eftersom det är av denna speciella anledning hon vill ha upp mig så känns det ändå okej, det är ju ändå för min skull vi åker till Ullared!

Snart, Snart, Snart! Kommer kännas konstigt att säga hejdå till huset jag bott i alla mina 19 år hittills, och rummet jag sovit en himla massa nätter i de senaste åren. Men det är spännande och nytt. Jag längtar! Det är ju aldrig så långt hem att jag inte kan komma förbi och säga hej, och i värsta fall sova över om det skulle bli sorgligt liksom. :P Då har de i USA och Umeå det värre.

Nej, om man ska börja få på sig lite kläder kanske?


Snart Godnatt!

Börjar känna av magens kurrande, ska gå ner och ta mig något att äta innan jag kryper ner för att sova. Fast innan dess ska jag höra vilken tid mamma låter rimlig att åka till Ullared och IKEA imorgon.

Har letat upp alla mina "flytta hemifrån-prylar" men det ser ut som att två kastruller och en stekpanna har försvunnit på vägen, får hoppas de kommer tillrätta, förhoppningsvis ligger de hos Marcus, han skulle kolla upp det imorgon.

Kommer bli ruinerad imorgon, resten av månaden får jag väl leva på skorpor. ^^

Adressändring!

Håller på att registrera min nya adress nu, det är en hel del som ska fixas, och ändå är det så nära redan!

Min nya adress blir:
Skäpplandsgatan 10 1tr
414 78 Göteborg


Flyttar i helgen!

Så var det klart, imorgon bär det av till Ullared och IKEA med mamma, på fredag är det dags för kontraktskrivning och överlämning av nycklar, efter det är det fritt fram att flytta! Min lycka är totalt obeskrivlig, iofs har jag väl redan ställt in mig på det, men att få det helt bekräftat känns så ofattbart skönt! Helgen kommer att bli så grymt kul och spännande! Sen är ett senare bekymmer hur jag ska kunna lära mig att disiplinera mina pengar, men jag hoppas det löser sig! Har inte överdrivet mycket pengar denna månaden, blir ju dubbla hyror nu efter som jag betalar hemma denna månaden också, samtidigt som det är dags att börja med förhandshyra på lägenheten i Gbg. Men jag hoppas det går vägen!

Har nyss kommit hem från en eftermiddag på stan med Linda nu, mycket trevligt! Har saknat dig gumman! Även om det blev två timmars runtstressande efter fotoalbumsgrejer, men det var det värt! Hoppas allt blir bra med presenten nu! Vi får ses snart igen, jag lovar att bjuda över dig på middag, eller en risifrutti;) Det beror på vad plånboken accepterar (a).

Då var det dags

Så var man påklädd och mätt. Tänderna är borstade, likaså håret vilket också är uppsatt i en tofs. Gymväskan står färdigpackad i sängen bredvid mig. Nu återstår bara ett toalettbesök innan det är dags att gå ner mot bussen. Jag känner inte alls för detta, men ska det göras så ska det.

I gonna miss you!

Daniel sitter redan på ett flyg påväg långt bort härifrån. Och om ett antal timmar bara så är det dags för Niclas och Erica att kliva på tåget som ska ta de så långt bort i Sverige som det går i princip.

I gonna miss you!!!


Jag har lovat mig själv

Ligger i min säng nu, har endast orkat mig upp för att gå på toaletten och hämta upp lite träningskläder från tvätten. Men är inte det minsta pepp på att åka in till Kungsbacka och träna, känner väldigt mycket för att bara strunta i det och stanna hemma i sängen ett tag till innan jag ska åka med Linda in till Gbg. Men jag har faktiskt lovat mig själv att träna idag, så nu SKA jag in om göra det, får se hur seriöst det blir, men jag ska i alla gå dit, det är alltid ett plus i kanten. Usch, vad jag är opepp.

Men det är likabra att börja med frukost och få på sig lite kläder med en gång, annars "missar" jag väl bussen.

Ha en bra dag sålänge, vi hörs senare!


Kvällmat

Alldeles strax serveras det kvälls mat hos familijen Bertilsson, det blir varmamackor med smörstekta kantareller och te till det. Kan inte bli ett bättre avslut på en tisdags kväll. Mums!


Mat, Mat, Mat!

Börjar känna mig hungrig, kanske ska kila upp och se om mamma vill ha hjälp med något, om hon nu har planerat någon mat. Annars får det bli en ordentlig macka, allt för att slippa en strejkande mage!

Imorgon står träning på schemat, måste dock masa mig dit själv då inte Helena har tid. Men ska se till att det blir av, för min egen skull. Efter det hade jag tänkt få med mig Linda på en fika, vi båda kan verkligen behöva en pratstund. På kvällen kanske jag ska träffa Annie en stund, kan ju alltid hoppas i alla fall.

Imorgon hoppas jag på ett svar om lägenheten, självklart ska det bli ett positivt svar, finns ingenting att anmärka på, förstår inte varför de drar ut på det så. Om allt går som det ska bli det flytt till helgen, hoppas hoppas. Har verkligen ställt in mig på flytt nu, kommer klättra på väggar här hemma annars! Vill bara få börja mitt nya egna liv, ta hand om mig själv! Jag längtar!


Nej, mat var det!


alfapet.

En andra plats och en vinst. Vi var faktiskt riktigt duktiga idag, många bra ord!

Nu kikar jag på Sverige-Ryssland matchen, 2-0 till Sverige efter 20 minuter, inte alls fel. Heja Heja!

Booring!

Nej, nu har jag tröttnat på Kungen och Facebook. Ska ta mig upp till toaletten nu, och efter det ska jag tvinga med två av mina systrar på en spelrunda, får se om det kanske bli alfapet. Om en timma börjar fotbollen, vill hinna innan dess.

Jag har semester, men ingenting att hitta på. Hör av dig om du har några planer som du vill ha med mig på, jag är oerhört öppen för förslag. Vill ha något att göra, har tröttnat på att "vila".


fan jag tror jag saknar dig än.


Grattis Carro till körkortet!!

Fotbolls EM

Ikväll är det dags för damernas start i fotbolls EM. Första matchen blir mot Ryssland. Klockan 19 är det dags att bänka sig framför tv:n. Don´t forget!

FarmVille

Har blivit mer och mer frustrerad av alla "FarmVille inbjudningar" på Facebook, så nu har jag själv skaffat en för att se vad det är för något som alla sysslar med. Har inte riktigt förstått ännu, men det blir säkert bra. Haha, tidsfördriv om inte annat.

datorn är hemma igen!

Har nyss kommit hem från Kungsbacka. Har gett Marcus pengar för grejerna som jag tog med mig och så tog vi en fika på Karma också. Efter det gick vi till kungs för att han skulle köpa byxor och jag skulle hämta ut min laptop. På hemvägen pratade jag med Annie och allt och inget. Kändes både skönt och jobbigt att träffa Marcus. Samtidigt som det kändes skönt att det funkade att umgås, så kändes det jobbigt för att allt som en gång varit kom över mig och det blir så uppenbart vad som har förändrats. Men jag måste konfrontera detta nu, det går inte att göra senare.

Jag vill ha Annie här nu, jag vill bara få finnas till en stund, laga mat, titta på film. Slippa allting! Men hon är inte här!


Inte redo.

Det har inte gått tillräckligt lång tid. Jag behöver tid för mig själv. Tid att tänka och tid att lära mig min nya situation. Jag vill lära mig att stå på egna ben, jag vill kunna slippa vara beroende av någon. Jag känner mig lite elak måste jag medge, men samtidigt är det för mig själv och ingen annan jag gör detta. Morgonen har varit lite kaos, jag har saknat och kännt mig ensam. Jag måste få känna mig stabil innan jag är redo att träffa någon ny överhuvudtaget. Just nu går allt i vågor, mestadels är allt bra, men stundtals är det jobbigt. Det är en ny situation, det är inte konstigt att jag känner mig osäker och ovan. Men jag måste se till att ta mig förbi alla dessa jobbiga känslor innan jag tar mig an ännu mer. Jag är inte över honom ännu. Vill att det ska kunna gå en hel vecka utan att jag tänker på honom. Än har det inte ens gått en hel dag. Möjligen några timmar, men inte en hel dag. Det går framåt, sakta men säkert. Jag måste låta det ta den tiden det tar.

Ska in till Kungsbacka för att hämta ut min laptop. Jag ska dessutom träffa Marcus, är skyldig honom pengar som har nog vill ha. Får se om vi kanske tar en fika, jag vet att jag inte borde, men jag vill. Jag skiter i hur dumt det är för min bearbetning.

Nu ska jag få på mig lite kläder tänkte jag.


Tisdag.

Sitter och äter lite yoghurt till frukost, har kikat på Twilight nu på morgonen somnade till den igår kväll.

Idag är en seg dag, känns inte som att jag känner för någonting! Några tårar tvingade sig ner för kinden tidigare också, inte alls välkommet, och vet inte riktigt varför. Varför ska det komma stunder som känns så jobbiga? Varför är jag rädd för att vara glad? Borde dessutom höra av mig till M idag, han ska ha pengar av mig och idag har ju lönen kommer in på kontot. Får se om jag orkar. Just nu suger allt. Usch, jag ska inte vara negativ och deppig. Jag ska vara glad och stark.

Är så rädd för att bli ersatt.


Härlig känsla

Jag vet inte om jag någon gång tidigare har kännt denna känslan. Känslan av att inte vilja vara beroende av någon. Känslan av att bara vilja vara ensam, och klara mig själv. Jag känner inget behov av att hela tiden ha någon vid min sida. Jag njuter av ensamheten och att slippa alla måsten. Även om det är jag själv som tidigare har satt upp tvången och måstena så känns det skönt att slippa de nu. Att bara behöva engagera sig i sig själv och det som kretsar runt mig, det är en ovanlig känsla, men väldigt skön känsla. Den har aldrig tidigare känts såhär tilltalande tidigare, men just nu njuter jag i fulla drag. Funderar helt allvarligt på att ställa in imorgon, eller se det som en fika som inte ska leda till någonting, bara en fika för att prata och lära känna en ny människa, vilken människa som helst. Inga krav inga måsten.

Detta är mitt nya liv!

nervös?

Jag vet inte om jag borde vara nervös, men jag tror jag är det i alla fall. Vet inte riktigt för vad, men nu är det så.

Tror det blir till att poppa lite popcorn och sätta mig med en kopp te eller ramlösa och kika på Twilight, mysfilm!

Filmmys med Janna

Dagen har spenderats hos Janna i Forsbäck, blev lite film och lite prat. Var skönt att ändå få gjort något min första semesterdag. Tack för en mysig eftermiddag gumman!

Osäker på mig själv

Att jag alltid ska överanalysera allting hela tiden, jag måste sluta med det och bara börja ta allting precis för vad det är istället. Och vet jag då inte riktigt hur det är så är det bättre att vänta och se än att göra upp massa egna bilder och försöka analysera sönder något jag inte har någon som helst koll på.

Jag är skrämmande bra på att kasta mig in i saker alldeles för fort för mitt eget bästa, innan jag ens har någon koll på vad jag själv känner och vill. Jag måste lära mig att tänka igenom mina beslut, innan jag sårar mig själv eller någon annan och den förändringen måste ske nu med detsamma.

Jag står inför en väldig omställning och jag måste ta tag i denna omställning och göra den till vad jag behöver och vill.

Kommer möjligen behöva en del råd av Annie på vägen, men hon ställer villigt upp, det vet jag!

Skönt att vakna upp hemma!

Igår var det som sagt kräftskiva, dessvärre kände jag mig rätt seg redan när jag vaknade och det höll i sig i princip hela dagen, bortsett från några ljusa stunder under kvällens gång. Men kräftorna smakade i alla fall utsökt, och det blev en hel del skratt vid matbordet, tack vare Helena och Henkes påhittade lilla lek. Efter maten blev det lite kubb, jag var med i det vinnande laget 2/3 gånger, ojojoj, sedan borde jag väl kanske iofs inte ta på mig äran för någon vinst, men jag var iaf delaktig (a). Efter kubbet blev det klipporna nere vid havet en stund, vi pratade lite strunt och efter en stund anslöt sig Daniel. Väl tillbaka i stugan igen stod Rappakalja på tur, det blev en omgång med massa dumma förklaringar, Helena är absolut skönast. Visste ni tillexempel att litolatri är det finska ordet för fiskpinne.. haha, Helena Helena Helena! Oavsett så var alla väldigt trötta i stutskedet av spelet och när Daniel som första man passerade mållinjen dog all energi ut, förutom hos Ida. Men det hade hon inte så mycket för, vi låg som fastgjutna i soffan framför tv:n allihopa. Strax efter 12 började Daniel prata om att ta sig hemåt,  Johan skulle få skjuts till Kungsbacka och sedan bli upphämtad i där och sedan hemkörd till Lindome. Jag bestämde mig för att ringa hem och höra om någon inte hade lust att hämta mig i Lindome, så att jag kunde få vakna upp i min egen säng för en gångs skull, och tror ni inte att min mamma var underbart snäll och sa ja. Lycka! Så idag vaknade jag i min egen säng, det händer sällan efter onyktra och "sena" (med det menas efter halv 12) tillställningar.

Idag mår jag lite halv dåligt, känner mig aningen krasslig och seg i kroppen. Funderar på att kanske åka till Joanna, får se om jag orkar. Hade nog iofs varit mysigt. Ska nog samla lite krafter till det ändå!

Lunch med Annie<3

Sådär, nu har jag precis fixat lite bloggdesign till Matilda, hon ville bara ha något enkelt och stilrent, inte för seriöst sa hon. Så jag la bara upp en vit header med hennes namn och bild. Rätt nöjd faktiskt. Såhär blev det!

Nu ska jag sminka mig, och göra mig klar för att åka. Blir till att åka in till Lindome och luncha med Annie innan Ida och Jonas hämtar upp mig. Mys! :)

Ha en trevlig söndagskväll nu allihop. Jag ska riktigt kul! :)


Vad lätt det har gått.

Semester

Btw, nu har jag semester! Back in business 7e september :)

Kameraladdare!!

Efter tre månader kom jag idag på att jag hela tiden har kunnat ladda min kamera, trots att min laddare är borttappad, mina föräldrar har ju en likadan kamera! *pling* Att det skulle ta tre hela månader att komma fram till det är dock lite skrämmande. Var runt och letade efter en laddare i fredags, men snubben på siba sa att det bara kunde specialbeställas eftersom det är olika laddare till alla kameror, så det blev inga bilder i fredags, tråkigt värre. Men idag lovar jag att komma hem med en del bilder. Nu ska det minsann börja fotograferas igen. I sommar har ni skonats! (a)

I´m back!!

Träningsvärk

Jag känner mig stel som en pinne, det var längesedan jag hade träningsvärk av den här klassen. Att lite bodypump och dans kan ge sådan stelhet, det är inte klokt. Ett bra tecken på att jag kan träna mycket hårdare på mina gympass än jag gör idag. Jaja nog om det.

Efter jobbet igår kändes det lite som att jag hade tappat hjärnan i en hink med kräftlag, jag var totalt bortkopplad från omvärlden, jag hoppas Yvonne godkänner stängningen iaf. Pia var inte mycket piggare hon, inte direkt konstigt efter gårdagens kaos, men men. Det kan vara skönt att ha mycket att göra ibland med, dock inte i kombination med bakfylla och att man är påväg att bli sjuk. Men idag mår jag bättre, känner mig bara lite seg i huvudet, men har kännt mig lite krasslig hela veckan, eller inte krasslig kanske, men seg och tung i både huvudet och kroppen. Hoppas det går över och att jag slipper känna av det under kvällens kräftskiva.

I fredags var nog sista gången jag träffade Daniel innan hans flytt över stora Atlanten, känns faktiskt rätt så konstigt. Inte för att jag har träffat honom särkilt mycket i sommar, men han brukar ändå vara den som nästan aldrig bangar när det är dags att hitta på någonting, nu dröjer det länge innan han är ett säkert kort igen, lite tråkigt faktiskt. Niclas och Erica hoppas vi i alla fall få se en sista gång ikväll, de ska iofs inte flytta så långt som över Atlanten, men Umeå är tillräckligt långt bort ändå. Kommer bli tomt utan de tre, men jag hoppas vi klarar oss ändå.

Idag ska jag mest ta det lungt, fram till 16 då bussen mot Lindome avgår, ska ta ut lite pengar innan jag blir upphämtad av Ida och Jonas. Efter det bär det av mot Åsa för årets kräftskiva!

Vi hörs säkert innan jag åker, ha en bra dag sålänge.


Ska ni ha kräftskiva eller?

Òjojoj vad trött jag är nu, har stått i kassan sedan jag kom in på jobbet vid 12, strax innan fyra fick jag äntligen gå på rast. Har satt mig och ätit donken, igen, fan detta är inte bra. Men jag tränar iaf! Då får man äta donken efter gårdagens festande och dagens kaos på jobbet. Vi har haft sjukt mycket att göra, mellan 10 och 40 i kö. Kräftor slut, färska räkor slut, helt idiotiskt. Men men. Jag hoppas att kvällen blir hyffsat lugn, känner att jag inte orkar så mycket till. Konstigt nog är jag faktiskt inte dödstrött och jag har hållt skenet uppe hela dagen, känns dock som att det snart kommer att kunna dö ut lite, men jag ska kämpa på! Roligare att jobba då. Men när jag kommer in igen, för jag ska ta hela min rast, några minuter kvar bara, behöver den, så är det bara 2,5 timma kvar tills vi kan dra ner gallret och stänga ute kunderna, jag kommer ljubla den stunden (a). Kommer däcka så fort jag kommer innanför dörren hemma sedan.

Imorgon blir det kräftskiva, mums mums! :) Ska bli riktigt skoj.

Men nu ska jag snart in och jobba igen. Vi hörs senare om jag inte har dött då! :O

Dagen efter

Jag var inte hemma hos Helena förrän strax innan halv 5 i natt, ändå var jag uppe redan kvart över 8. Det är ju inte riktigt sunt. Borde nog ha sovit någon timma till för att på ett acceptabelt sätt orka med dagen på jobbet. Känner mig fortfarande full och mår halvt om halvt. Jag har ändå fått på mig kläder, sminkat mig, borstat tänderna och håret. Plus druckit två glas vatten, men ändå känner jag mig inte särkilt bra. Jag tror det är ett tecken på att det blev lite väl mycket igår, men men, jag hade fruktansvärt roligt i alla fall! Idag är det jobb som gäller 12 till 19.30, inget jag direkt ser fram emot det minsta, men samtidigt känns det lite som ett träningspass, att när det är över så är det över. Efter dagens jobbpass väntar två veckors semester, ska bli riktigt jävla skönt.

Nej, nu blir det nog sängen en stund, piggna till innan jobbet, fast innan det toaletten. Bra ändå att Helena bor en bit från Kungsmässan, en promenad med frisk luft gör nog bra sedan tror jag. Börjar bli hungrig också, mosbrickan från lillamandas inatt verkar inte längre.

Vi hörs senare!

Shoppingrunda med Ida!

Tack, nu var raslöshetenstid över. Blir en shoppingvända med Ida i Kungsbacka. Ska ta bussen vid 12 för att möta upp henne i Lindome. Skönt att slippa sitta hemma och göra INGENTING! Plus att jag vinner lite tid inför ikväll.

Så ha nu en toppendag, det ska iaf jag ha!

Snart semester

Godmorgon, jag har nyss vaknat ur min törnrosa sömn, alldeles av mig själv, utan någon väckarklocka eller mobiltelefon som har stört. Helt underbart! Efter att ha tittat igenom de obligatoriska internet sidorna är det dags för frukost. Får se vad som finns att hitta i kylskåpet idag, mamma och pappa har inte varit hemma på några dagar, men jag hoppas jag hittar något ändå. Snart kan jag inte längre skylla på att mamma och pappa inte har handlat, för då är det ju mitt eget ansvar, både skönt och jobbigt, tur att jag kommer bo precis bredvid en Ica butik (a).

Idag skulle jag egentligen ha jobbat mellan 16 och 20.30, men som jag skrev igår så har Adam varit snäll och tagit min tid, tack tack! Så vid 16 är det dags för träning med Helena, efter det blir det en vända på kungsmässan, måste hitta lite nya kläder för kvällen. Min garderob är tom på nya grejer, så idag blir det dags igen. Efter det bär det av hem till Helena för att göra oss iordning inför kvällen, och när det är klart ska vi bort till Kolla, och Daniel, och förfesta. Sedan blir det nog Esters tror jag, Annie tyckte det iaf, och gärna för mig, jag har aldrig varit där. Senast när jag var påväg dit, gick ju allt rätt snett (a). Kvällen kommer säkert bli lyckad, jag hoppas så iaf. Måste köpa en laddare till min kamera på shoppingrundan också, den har varit borta hela sommaren, måste komma igång med fotografiandet igen. Tråkigt att inte ha några kort alls.

Ha en bra dag sålänge, jag kommer säkerligen vara rastlös nog för att lägga upp ett antal inlägg till innan det är dags att åka vid 15 tiden.


Ökning

Besöksantalet skjuter i höjden, det är inte uppe i något rekord, men det börjar hålla sig på en rätt jämn, hyffsat hög nivå, men vilka är ni alla som har tillkommit, en del känner jag ju såklart till sedan innan, men kan vara kul att veta vilka som känner till mina tankar och sådär.

Skriv gärna en liten kommentar till detta inlägg. Det tar knappt någon tid alls :)

Rastlöshet

Jag är fruktansvärt rastlös just nu. Vet inte alls vad jag vill göra. Är trött men samtidigt känner jag inte alls för att sova. Har liksom fastnat framför datorn, helt i onödan.

Kikade precis väderprognosen, morgondagen ser ut att kunna bli okej, men rätt molnig, tråk tråk. Plus att vädergubben sa att vi fr.o.m. nu kan glömma högsommarvärmen, det gör mig väldigt depp eftersom min semester sätter igång nästa vecka. Jaja, får väl njuta av något annat istället, av att jag förhoppningsvis flyttar hemifrån kanske? :)

Nu ska jag kika klart på Patrik 1,5, somnade igår, inte särkilt ovanligt alls(a). Men innan dess måste jag besöka toaletten.

Godnatt och sovgott, imorgon blir en bra dag!!! :D

Vad glad jag blir!

Han anförtror sig åt mig, ååh, det känns jätteskönt! Kommer sakna honom!

Lugn och ro

Skönt att vara hemma idag, har varit på segt och tråkigt humör idag, vilket inte har gynnat jobbet alls tyvärr. Har varit trött och kännt mig grinig. Men nu är det iaf över. Skulle ha jobbat 16-20,30 imorgon men Adam är en ängel och tar mitt pass(a). Detta betyder att jag kan vara med från förfesten imorgon kväll. Plus hinna med en shoppingrunda på kungs med Annie? innan, hade inte alls suttit fel, lite nya kläder, det var ett tag sedan faktiskt. Och snart rullar nya pengar in på kontot, på tisdag kommer lönen! Och lönekuvertet visade på riktigt fina summor!

Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen, ha en trevlig kväll så länge!

Otroligt Bolt!

Ännu ett världsrekord, och ett helt overkligt sådant. Det borde inte ens vara möjligt att springa på en sådan tid. 11 hundradelar slog han det senaste världsrekordet med och han sprang 200 meter på 19.19, vilket är två hundra meters lopp på rad med tider på 9,60 ungefär, och hans världsrekord på 100 meter är 9,58. Jag kommer bli så ledsen om något positivt dopingtest kommer fram nu, hoppas verkligen inte det, men jag tror faktiskt inte det, även om detta är sjuka tider.

Slut på lugnet

Nu var glassen slut, och likaså rasten. Dags för jobb igen, bara fyra timmar kvar nu, känns skönt. Dock kommer jag missa höjdfinalen ikväll, där Emma Green ska ta brons!! Men men, sånt är livet.

Känns som att jag håller på att bli sjuk, vill inte. Peppa peppa ta i trä!

Sol och glass

Har ungefär en kvart kvar av min rast, får bli en glass i solen :) Skynda, Skynda!

Sommar och sol!

Idag ska det bli högsommarvärme, kanske hela 28, 29 grader! Hur skönt låter inte det, stranden, bada, sola!! Eller så kan man ju jobba också, till exempel mellan 12 och 19, så att hela dagen är förstörd, det är ju också roligt. Usch, jag mår dåligt att detta. Imorgon ska det också kunna bli fint, men inte lika fint! Jag tycker synd om mig själv, bortsett från min semester i månadsskiftet juni/juli har denna sommaren verkligen Sugit. Regn, regn och åter regn, det tycks inte om det minsta! Jag vill ha sol och värme! Och snart är det höst, usch, och jag är ensam, man ska inte vara ensam på hösten, det är deppigt.

Nej fy, vilket negativt inlägg! Nu ska jag sminka mig, äta frukost och sedan sätta mig ute en stund innan jag ska till jobbet. Positiv uppdate kommer senare!

Tv/Film?

Ska kolla in tv-tablån och sedan ta beslut om det blir tv-tittande eller film :)

Imorgon jobb 12-19, sörjer, för det ska bli högsommarvärme, 27grader och strålande solsken, snälla Njut för mig också!

Upp och ner

Som jag nämnde tidigare skulle jag träffa Marcus idag, och det gick faktiskt hyffsat bra, även om jag inte lyckades hålla tillbaka tårarna. Sa hejdå till Yngve men kände att jag inte riktigt fixade att säga hejdå till Andreas, som tur var var inte Tarja hemma, hade blivit för mycket på samma gång tror jag. Över telefon och msn har det inte alls blivit lika påtagligt, men att träffa honom igen, ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag saknar honom, han känner mig så väl, jag har upplevt så mycket med honom. Att säga hejdå till honom var inte kul alls, ville bara stanna där i hans famn i timmar, men tillslut var jag tvungen att sätta mig i bilen och åka, likabra att få det gjort så fort som möjligt kändes det lite, men känslorna var väldigt kluvna. När han står rakt framför mig så förstår jag verkligen vad det är jag gång efter gång har fallit för hos honom. Han är speciell och han gör sådant fruktansvärt starkt intryck på mig, har gjort så länge, detta är jobbigt. Det tog ett tag att återhämta mig, mötte upp Helena, Ida, Henke och Jonas på kungsbackatorg, var fortfarande lite tårögd, men snart lugnade jag ner mig och kunde återigen le och vara glad. Som sagt, det kommer bli en del svackor. Men nu kommer jag nog inte träffa honom på ett tag. Vi kommer nog höras på telefon och msn och så ibland, men vi har inte direkt någon anledning att ses, umgås inte i samma kretsar eller någonting. Men förhoppningsvis kommer en fika inom några månader gå bra, utan tårar och skit. Hoppas hoppas!

Fikan/middagen slutade med att vi hamnade på Rumpan. "Vi" var jag, Helena, Henke, Ida, Jonas, Annie, Niclas och Erica. De fem förstnämnda beställde in mat medan de andra var mätta och beställde endast in något att dricka. Efter en knapp timma blev det dags för Erica och Niclas att bege sig, Erica skulle träna, vi andra satt kvar i ungefär 1 timma till. Blev en trevlig kväll, med lite prat om fredagens utgång och en planerad kräftskiva, som förövrigt kommer äga rum på söndag, troligtvis hos Helena, ska bli riktigt kul.

Men nu ska jag bänka mig i soffan och se om det finns något kul på tv ikväll, annars blir det nog till att sätta på Patrik 1,5 som jag hittade i Marcus bokhylla tidigare idag. Den filmen gillas, mycket! (eller gillas om, som Marcus sa när han var liten(a))

Sommarväder

Utanför skiner solen och temperaturen ser ut att kunna uppnå ganska varma grader. Blir till att stänga av friidrotten, ta med en bok och en macka ut i solen och njuta sista timman innan det bär av in till Kungsbacka för att träna.

Inte jättepepp på någonting idag tyvärr, men det är likabra att försöka få igång allting så fort som möjligt. En bris av ensamhet svepte precis igenom kroppen så det är på tiden att göra sig av med den obehagskänslan. Jag ska inte låta tårarna vinna, jag har lovat mig själv det.

Vill att det ska vara förbi nu. Fortsätt stötta, jag behöver det just nu.

Tummen upp

Jag måste erkänna att jag tycker jag fixar detta väldigt bra, jag är nog starkare än jag trodde. Känner mig nästan lite elak som klarar det såhär bra, fast mot vem egentligen? Det är inte jag som har gjort slut.

Onsdag, ledig.

Kvällarna går utomordentligt bra, jag somnar gott till en film utan att ens skänka en tanke åt ensamheten, hur skönt är inte det? Jag är stolt över mig själv, riktigt stolt. Dessutom vaknar jag utav mig själv varje morgon i god tid innan jag behöver, kan ju känns jobbigt i längden, att inte kunna somna om, men jag är åtminstone utvilad och pigg. Värre blir det när höst schemat sätter igång med öppningar, då kan jag minsann inte sova till 9, och jag kan ju bara drömma om att vakna av mig själv vid 5, never gonna happen. Men det är ett tag kvar tills dess. Har faktiskt inte en enda öppning fram till mitten av september, vilket iofs resulterar i en jävla massa stängningar, men men, det får gå. Idag slipper jag ju iaf.

Mellan 9.45 och 14 står friidrott på schemat, ska väl kanske ta hand om lite disk och äta frukost och så innan dess. Efter friidrotten bär det av mot Lindome för att hämta upp Helena hos Henke, efter det träning, ska bli skönt, var en hel vecka sedan nu. Men jag har bara lovat mig själv att träna minst 2 ggr i veckan, så länge jag håller det. Fredag innan jobbet blir det nog träning igen sedan hinns det nog inte med mer pga av jobb, iofs har jag ju söndagen ledig, men det tar vi då isf.


Jag vill flytta hemifrån!
Jag vill åka utomlands!  (Säg till om du vill med, jag är öppen för förslag!!)


Home sweet home <3

Tiden har gått fort på jobbet idag, likaså stängningen. Vi var klara 20.10 och jag fick sedan skjuts av Pia till Lindome, där jag hann med 20.37 bussen, skönt skönt.

Imorgon står träning, träffa Marcus och fika/middag med gänget på schemat. Ska bli skönt att vara ledig en dag. Skulle egentligen ha jobbat stängning.

Dagen har flutit på oväntat bra, inte en tår har stört mig på hela dagen. Jag har kännt mig stark och glad, detta är verkligen en bra början på min bearbetningsfas. Antar att jag vinner en del på att redan ha gått igenom denna första fasen en gång tidigare, plus att senaste veckan har varit tillräckligt jobbig. Att sova ensam känns inte alls så svårt som jag hade trott, klart att man saknar en varm famn ibland, men jag klarar mig. Jag har ju Mys <3

Ikväll blir det nog lite film och sådär, ska försöka hitta något att äta. Blir sovmorgon imorgon oxå, ska hämta upp Helena inför träning vid 14 tiden först, skönt. Inte för att jag inte har fått sova ut tidigare i veckan iofs, men ändå. Och snart har jag semester.

Förhoppningsvis blir det flytt om 2 veckor, håll tummarna för att allt går som planerat! :)

Trevlig kväll!


Work

Och så var det dags att åka till jobbet igen, nu är det bara 4 pass kvar sedan väntar 2 veckors semester. Har inte några planer alls förutom att förhoppningsvis flytta och åka och inhandla grejer från Ullared och Ikea. Så kom gärna med förslag.

Ha en fortsatt bra dag.

Jävla dammsugarslang!

Har under frustration dammsugit över och mellanvåningen, men jag tänker inte ta mig an nedersta våningen. Om inte mamma kan ta tag i problemet och köpa en ny dammsugarslang, kan hon faktiskt sköta dammsugningen själv. Jag får panik. Skrev en lapp nu och bad någon annan ta hand om nedersta våningen, mamma kommer troligtvis få spel när hon ser den, men det får det isf vara värt. Jag dammsuger inte en kvadratmeter till med den slangen!!

Nu blir det film och mat.


Friidrott

Emma Green till final och Johan Wissman är vidare. Håll tummarna!

Dammsugning tydligen.

Blev inte film nu på direkten efter friidrotten, har lovat mamma att dammsuga huset, men jag har ägnat reklampauserna åt att plocka iordning och städa mitt rum, så nu är det bara dammsugningen kvar, sedan ska jag kika klart på Good Luck Chuck, äta Spagetti och Köttfärssås rester från igår och skriva in lite fler namn i min adressbok. Köpte egentligen den till mig och Marcus, men som tur är har jag inte varit så snabb att jag hunnit skriva in hans släkt och vänner ännu. De behövs ju, tyvärr, inte längre. Kommer faktiskt sakna de, men men. Det hör väl till antar jag.

Ser inte fram emot jobbet, men det är ändå några hundralappar som står på spel, så jag är ju duktig och åker dit för de knappa 5 timmarnas jobb. Joanna har varit på arbetsintervju på fisken idag btw, hoppas det går bra, håller tummarna gumman.

Jaja, dags för dammsugning, börjar bli hungrig.


Timing

Friidrott mellan 9.45 och 13. Gott gott, efter det hinns en film med innan jag ska ta bussen till jobbet vid 15 :)


GRATTIS JOANNA, 18 år idag, Stor tjej!!

Nej

Annie, tala mig tillrätta, nu börjar jag tveka igen, nu börjar det kännas jobbigt, tungt och ensamt. Snälla intala mig att detta är det bästa, jag ska inte börja gråta, jag SKA INTE DET! Igår kväll kändes allting bra, jag pratade med Marcus en stund på msn, det kändes skönt och gick hur bra som helst. Jag fick mig till och med att börja tro att jag bara intalat mig att det verkligen var jobbigt, jag trodde på att det som sker/skett var det bästa och något som jag också velat. Nu på morgonen är den känslan som bortblåst. Varför ska det svänga så? Ta mig tillbaka. Det var skönt att inte vara ledsen, det vara skönt att inte känna saknad, det var skönt att kunna gå och lägga sig ensam utan att börja gråta. Än har inte tårarna trängt sig på, men de ligger och trycker bara ögonlocken, fan!

Ska äta lite frukost nu, sedan sätta mig nere vid tv:n, kika om det går någon friidrott, annars blir det till att kika klart på Good Luck Chuck som jag somnade till igår.

Det klart jag saknar dig, men det hade jag ju gjort oavsett, vi har kännt varandra i tre år, stått varandra jättenära i tre år. Det klart det blir en oerhörd omställning.

Världens bästa Kjellson <3

Jag vågar säga att jag mår bra, i alla fall för stunden. Känner mig stark och målmedveten. Jag tänker fixa detta galant, det klart att det ibland kommer finnas svackor, det är helt självklart, men denna gången vet jag vad målet är och jag vet vad jag vill. Jag vill må bra, jag vill bli lycklig, och jag tänker nå det!

Det finns en person i denna värld som betyder mer än jag tror någon gör för mig, även om kärleken kan göra en blind och förvilla. Jag uppskattar dig något helt otroligt och är ofattbart glad att jag får vara din vän. Du är min absolut bästa kompis och jag ser upp till dig, utan dig hade ingenting gått lika enkelt. Du har fått mig att se ljuset i tunneln, och det efter bara EN dag, är inte det rätt så otroligt? Du är världens bästa, och jag tänker aldrig, aldrig, ALDRIG lämna dig! Jag älskar dig Annie Kjellson<3

Dagen har flutit på helt okej, jag var ensam på jobbet efter halv 4, men det har gått bra. Har varit lugnt och jag stämplade ut strax efter nio, därefter sprang jag som en tok för att hinna med tåget 21.17, vilket jag gjorde med marginal. Pratade därefter med Annie i över en timma. Älskade älskade Annie <3 Väl hemma har jag ätit spagetti och köttfärsås. Snart blir det film och godnatt.

Tack Malin!

Blev jätteglad av dina ord, behöver allt stöd som finns! Tack!

Ingen direkt matlust

Sitter på rast nu, efter 2 timmar jobb, så oerhört onödigt. Men Yvonne går hem snart och jag kan ju inte ha rast när jag är ensam i butiken, så det är bara att snällt ta rast. Hoppas kvällen blir lugn så att jag kommer härifrån någolunda tidigt ikväll, hatar att stänga själv, det suger.

Dagen har gått bra, bortsett från en svacka tidigare idag. Jag hoppas jobbet går bra och att kvällen och natten blir lindriga.

Jag vet att jag har styrkan att klara av detta. Oavsett så är det nog faktiskt bättre än ovissheten!

Anonym?

Jag vet att det kommer ordna sig, men vägen dit kan bli sjuk lång och jättejobbig. Usch, ser inte fram emot det det minsta. Förresten, vem är du?

positivt inlägg.

Lovade er igår att jag redan idag skulle börja komma med positivare inlägg, oavsett hur gårdagen slutade. Inte för att jag känner mig särkilt positiv egentligen, men jag vet att jag måste försöka tänka positivt och se framåt för att ta mig igenom detta. Jag har lovat mig själv att inte låta det ta lika lång tid denna gången, och på samma gång lovar jag mig att inte försöka ta några dumma genvägar, som i verkligheten är omvägar. Jag kan inte skjuta upp problemet och sorgen, jag måste börja bearbeta från dag 1. Hur svårt det än är och hur hopplöst allt än känns.

Det bästa jag någonsin har haft har precis slitits ifrån mig, men jag måste inse att jag är stark i mig själv, så hjälp mig nu, stötta mig. Jag vill komma ur denna helvetes situation så fort det bara går.

Ledsen att allt inte blev positivt, men jag lovar, för varje dag som går, så kommer det lätta litegrann, och då kommer inläggen bli positivare och positivare. Däremot kommer det krävas några riktiga snyft inlägg ett par gånger de närmsta veckorna. Ensamma kvällar/nätter. Lediga dagar. Andra par. MINNEN! Det finns väldigt mycket som kan stanna upp min väg mot lycka igen, men det måste få vara så.

Jag är tacksam att det finns så många som bryr sig och vill hjälpa mig, jag tycker så mycket om er och vill inte att ni glömmer bort det, jag blir svår att nå nu, det är mitt sätt tyvärr. Jag kan vilja prata men kanske inte har så mycket att säga.


det kommer ta ett bra tag att släppa dig, du finns för alltid kvar inom mig.
tack för dessa tre åren! <3

jag saknar dig.

Gårdagens besked blev inte alls åt det positiva hållet, tyvärr. Nu är jag tydligen singel igen och allt känns redan nu kallt och ensamt. Det svider att denna veckan inte gav önskad effekt, att du inte saknade mig på det sättet som jag hade hoppats. Det gör ont att känna såhär, men finns ingenting alls jag kan göra åt saken. Först var du osäker, och jag vet inte riktigt varför, om det var av rädsla för att göra mig ledsen eller av annan orsak. Oavsett så är det skitjobbigt nu. Känns som att allt inte var helt överspelat, känns som att du kanske ändå inte ville ha det såhär, men det var enklaste utvägen? Jag vet inte alls, och det verkar inte finnas någonting som gör mig klokare heller, tyvärr.

Idag börjar skolan för 2/3 av mina systrar, känns inte direkt konstigt att jag inte ska börja, inte än i alla fall. Känns mer konstigt att alla andra fortsätter nu när jag har slutat. Skum tanke. Men Kajsa och Louise har ju 2 år kvar och Frida har hela 4, stackars barn (a).

Gårdagskvällen fylldes av tårar och skit, jag visste inte alls var jag skulle ta vägen eller vad jag skulle göra för att göra mig av med den hemska känslan. Tillslut lyckades jag slappna av och sansa mig, men somliga saker får mig fortfarande att bryta ner totalt. Vet inte vad jag förväntar mig av dagen, ska jobba mellan 13 och 20.30, jag hoppas det styr iväg tankarna åt andra håll. Det är skönt att ha mamma och pappa hemma igen, nu pratar de i och för sig om att åka och sova i vår nya stuga i natt, men sedan tycker jag de får hålla sig hemma. Allt känns så jobbigt just nu när inte de är hemma, tungare än nödvändigt.


film och friidrott..

Tidsfördriv, så gott det går. Säg att allt blir bra!

Förlåt att bloggen för tillfället är så sjukt deppig. Jag ska fr.o.m. imorgon försöka komma med lite gladare inlägg. Då vet jag ju iaf hur mitt liv ser ut och kommer se ut för en tid framöver. Sedan om kvällen blir den bästa eller sämsta på väldigt länge återstår att se. Jag är orolig så det svämmar över. Jag står och faller med kvällens beslut. Jag håller alla tummar jag har, så hårt att händerna vitnar. Jag önskar allt snart ska bli som förut, att det ordnar sig och att detta snart bara ska ses som en jobbig period. Men det kan likagärna bli totala motsatsen. Det återstår att se. Men imorgon ska jag försöka vara så positiv som situationen bara tillåter. Det är jobb som står på schemat för morgondagen och likaså tis, ons, fre och lör, sedan är det semester som gäller :)

På torsdag väntar middag hos Annie, ska bli mys, ser jag fram emot.

Hoppas på ett samtal från Susanna inom de närmsta veckan, gärna ett positivt sådant oxå, mer nergångar fixar jag nog inte för tillfället. Bit ihop, håll mig lugn och försök se något positivt i allt som sker, hur jävla svårt och oförståligt allt kan kännas.

Jag älskar dig, och det vet du mycket väl!

nervositet.

Usch, min mage är verkligen inte snäll idag. Vet inte alls vad jag väntar mig av kvällen. Mår piss just nu. Fan vad tomt det är, ofattbart.

JAG SAKNAR DIG!

några timmar kvar.

Har några minuter kvar på min rast innan det är dags att gå in och jobba igen. Ska ta mig någonting att dricka och sedan bita ihop för att orka de sista 3,5 timmarna. Skönt ändå att mer än halva tiden har gått, då är det lite mer uthärdligt måste jag erkänna. De första timmarna har tagit på mig idag, är trött och hängig. Inte direkt sömnigt trött, mer utmattad och så mår jag ju inte prima heller.

ha en fortsatt bra dag, jag ska försöka mitt bästa.

Jag håller alla tummar och tår jag kan hitta för att det löser sig.


Fredag morgon

Det tog emot att gå upp när klockan ringde imorse. Nu har jag kommit till jobbet, men är fortfarande väldigt trött. Dessutom känns fingrarna som istappar, ajaj. Nu väntar jobb fram till 16 sedan kommer Janna och hennes pappa och hämtar upp mig. Just nu vill jag bara sluta. Få komma hem till Janna och sätta mig framför en film med henne och Mys, som såklart fick följa med. Packade ner honom i väskan innan jag åkte hemifrån, han underlättar iaf situationen litegrann. Mys är min mirandanalle som jag fick av Marcus i julklapp för två år sedan, för er som inte visste det.

4 nätter och 3 dagar har gått, nu återstår inte ens halva tiden. Men jag vet inte alls vad som väntar mig, eller vad jag borde förvänta mig. Jag kan bara hålla tummarna och vänta ut tiden, inget mer står i min makt att bestämma.

Dags för hemfärd

Efter 9 timmar på jobbet är det dags att bege mig hemåt igen. Ska bara in på Ica snabbt och se om jag är sugen på något att äta när jag kommer hem. Dock blir det tidig sänggång idag eftersom klockan står på 5 imorgonbitti. Och inte får jag sova ut på lördag heller, 8 går bilen från Janna, mot hennes tävling, men det ska bli kul :)

Jag måste erkänna att jag saknar min mamma och pappa, denna veckan har varit jobbig. Men imorgon kväll är de nog hemma igen och på lördag får jag träffa de.

Nu blir det Ica och sedan tåget.

Torsdag

Skulle börjat 12 idag, tyckte det skulle bli skönt med sovmorgon. Har ju gått upp tidigare de andra dagarna denna veckan för att träna. Men nu blir det till att börja vid 10 istället så då är det bara att ställa klockan på 8 och sedan gå upp. Men det är egentligen ingenting mot morgondagen. Då börjar jag 7 och då blir det till att ställa klockan på 5, den tar emot måste jag erkänna. De dagarna brukar jag ju alltid annars sova i Kba, men men. Nu är inte läget så att det går, tyvärr.

Imorgon kväll efter jobbet bär det av ner till Veddige för ett besök hos Joanna. Ska bli mys, blir nog lite Wallander tror jag. Sedan ska hon tävla på lördag så då får jag snällt gå upp och följa med, men det ska bli kul :)

Dags att äta upp min macka och traska till bussen.


förtvivlad?

Jo men det är nog ett rätt bra ordval. Tårarna har hållt sig borta ända sedan igår kväll, men nu verkar de vilja visa sig igen, men jag ska göra allt för att stoppa de. De får inte förstöra mitt jobb. Har varit och tränat med Helena, det var jobbigt, men skönt. Ska byta om nu för att sedan om ungefär 10 minuter gå in och jobba. Fan vad jag saknar dig.


Du är nära, men ändå så långt borta.


Godmorgon.

En hel natt till avklarad.

4 nätter kvar, 5 dagar kvar.

Om en timma blir det träning och sedan jobb till 20.30.
Denna dagen kommer nog gå bra och hyffsat fort, likaså morgondagen och fredagen.
Helgen är dock lite ovis, jaja. Vi är inte där ännu. Nu ska jag gå ner till bussen.


Saknar dig så det gör ont!

Godnatt

5 nätter kvar.
5 dagar kvar.

Håll ut, håll tummarna.

Jag saknar dig!

Break

Det är tungt nu, väldigt tungt. Men jag måste bara bita ihop och försöker fokusera på annat. Ska snart iväg och träna med Helena, bara packa först. Sedan blir det till en pratstund med Linda, och sedan ska jag se om jag kan få med mig Jannike hem och sova här, annars får jag ragga upp någon annan. Klarar inte att vara ensam. Saknar dig något så in i, jag hoppas detta kan ge något, hur svårt det än är. Både du och jag vet att jag är fruktansvärt bra på att skicka sms, hur ska det då gå när jag varken får göra det, ringa dig, skriva till dig på msn, facebook eller träffa dig, förrän på söndag kväll?! Det känns helt sjukt. Men jag hoppas verkligen din mamma har rätt och att detta kan vara lösningen. Snälla sakna mig nu och inse att du faktiskt ska vara med mig. Du säger att du älskar mig och att du är kär i mig, våga satsa på mig då också. Jag älskar dig mer än allting annat, vet inte vad jag gör utan dig. Det är tomt, kallt och fruktansvärt ensamt!

Tänk på annat? Det är inte så lätt när det man värderar högst är påväg att dras ifrån en. Jag saknar dig!

skit samma

Allt känns så jävla hopplöst och tomt utan dig. Jag trodde att allt skulle bli bra nu, när både du och jag hade fått tvivla lite. Men så börjar du om igen, vad händer? Jag hänger inte med alls. Saknar dig så jag vet inte vad och bara att risken finns är jobbigt nog. Vad händer med mig om du bestämmer dig för "alternativ undergång? Hur ska jag ta mig ur det? Jag växlar mellan uppgivenhet och hopp, men vågar inte tro på någonting. Tankarna snurrar runt i huvudet på mig, och jag blir inte det minsta klok på det.Och ditt tänkande verkar inte ge så mycket heller, men det tar på mig, något så in i. Hur kan du göra såhär mot mig? Du är mitt allt, jag vill inte leva utan dig!

Måste lämna in min dator nu, har ätit lite iaf på min rast. Det ger med sig bit för bit.


Kalla mig älskling igen!

Bättre.

Denna natten gick bättre, inga tårar förrän jag vaknade, och mardrömmarna höll sig borta.

Det går upp och ner, jag vet fortfarande ingenting, får inget svar. Gårdagskvällen var mysig, men inget är tydligen säkert ändå. Jag håller alla tummar och tår, gör gärna det ni också.

Ikväll blir det Sommaren med Göran med underbart folk. Erica och Niclas har styrt upp det, ska bli skönt att få annat att tänka på, inte ovälkommet alls. Har velat se den filmen länge.

Nu ska det visas lite balbilder innan det bär av till Lindome för att möta upp älgen och Celina inför bion.


Min dator har lagt av igen, går inte att ladda den. Jag ska lämna in den så fort som möjligen, men tills dess får ni hålla tillgodo med de inlägg jag skriver. Försöker skriva från jobbet och om jag snart kommer hem till Marcus igen ska jag nog kunna lägga upp något inlägg därifrån också. I bästa fall får jag komma dit redan ikväll, men dessvärre tror jag inte det, tyvärr. Jag saknar honom något sjukt, han är mitt allt! Det måste bli bra.


jävla tårar.

Kan fortfarande inte äta, har varit uppe och köpt en carbonara på nellos, som för en gång skull var riktigt krämig. Några gafflar gick ner men sedan var det stopp. Tårarna har börjat tränga sig på igen, allt drogs upp på nytt när Lowe ringde. Är jätteglad för hans skull, men någon var väl förmodligen tvungen att ta över hans roll, att vara nere, och det verkar vara jag. Tårarna har hållt sig borta ända sedan 11. Har stått i kassan hela tiden och då har det inte funnits tid för att gråta eller vara ledsen, även om klumpen i magen har växt sig större för varje minut. Kunderna får inte ett lika glatt leende idag, men jag hoppas de har överseende med det. Man kan inte vara på topp jämt.

Jag hoppas bara allt löser sig snart, att jag kan få ett svar på hur allt kommer bli. Jag hoppas ju såklart bara på en sak, men det är nog likabra att vara förberedd på det värsta. Jag vet hur förra gången var och jag tror inte att erfarenhet spelar in här, utan det blir nog ännu värre om det skulle hända igen, tyvärr.

Var ute och rensade tankarna innan jobbar iaf, sprang i 30 minuter, upp till Kungsbacka skogen, ett varv där och sedan tillbaka. Var skönt att tvingas koppla bort allt för en stund. Att det sedan brast totalt igen när jag kom tillbaka är en helt annan sak.

Huvudet dunkar, jag känner mig totalt svimfärdig och slut i hela kroppen. De få gafflarna carbonara jag fick i mig hjälpte väl lite kanske, men inte tillräckligt. Och detta är ju tyvärr inget man kan ta Ipren mot.


Jag älskar dig Marcus!!

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Vad vore jag, utan dina andetag.

Mardrömmar

"Försök sova, det är lättare än att vara vaken", jo det brukar ju vara så, men inte när man hela natten jagas av mardrömmar och gång på gång vaknar av sin egen gråt. Gårdagskvällen, natten och morgonen har varit det värsta på länge. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att stoppa tårarna från att rinna. Kan inte äta, kan inte sova och jobbet får tyvärr också stå sitt kast. Men vad ska jag göra då? Finns det några genvägar? Jag vill bara veta, det är inte lätt att bearbeta något som inte ens är klart. Jag vill ha ett svar.


Jag älskar dig, och saknar dig. Det känns som jag ska gå i bitar ...


ovisshet

jag hatar det.


vad gör ni här???!

Sitter för tillfället och klämmer i mig donken mat, usch detta har blivit en onyttig vecka. Och inte hann jag träna idag heller. Det blev till att hoppa in tidigare på jobbet pga sjukdom. Men vad gör allt folk här är min fråga? Borde de inte ligga och steka på stranden eller åtminstone hålla sig UTE??! Efter en månad av regn och rusk så blir det äntligen fint väder och då väljer folk att spendera tiden INNE på kungsmässan. Hur dumma får man bli? Jaja, inte mycket att göra åt.

Vart tog min jacka vägen? Bad Marcus när vi skildes åt strax innan 2 att komma förbi med min jacka när han skulle till gymmet. Men än har det inte anlänt någon jacka hit. Hade varit skönt att ha den ikväll kanske, beroende på hur snabbt mörkret smyger sig på idag. Blir till att åka hem, ensam, efter jobbet. Marcus skulle vara med Dampe och då ska inte jag störa :) Plus att han börjar tidigt imorgon, iofs har jag tänkt åka in till kba innan jobbet för att träna, hoppas inget stoppar mig från det också nu bara.

Dags att klämma i mig den sista maten och sedan hugga in på min Cornetto Choklad <3 (a)



jag saknar redan Marcus.


3 år sedan

Idag är det den 6 augusti och det är samma datum som jag och Marcus blev tillsammans, för första gången, för tre år sedan. Även om vi inte kan fira tre år pågrund av en del uppbrott så är det ändå en speciellt dag för mig. Jag vill spendera den med honom, och tänker spendera den med honom. Även om han nu ligger hopkurad i sängen och har ont i magen, stackare. Var tänkt att vi skulle gå ut idag, men om Marcus inte blir bättre får vi nog snällt avstå det. Hoppas han känner sig lite bättre sedan iaf, så vi kan njuta litegrann av solens strålar. Underbara väder <3

Hade tänkt gå iväg och träna för en stund sedan, men blev kvar här. Ska se om jag förmår dra mig iväg dit senare eller inte. Annars får det bli träning imorgon innan jobbet. Har lovat mig själv att träna minst 2 gånger i veckan, och en är redan avklarad. Så om jag tränar imorgon får jag avstå idag, men jag borde inte. ^^

Det var också planerat ett besök hos Jessica och Ola och deras 4 dagar gamla Felicia idag. Men om nu inte Marcus är fullt frisk är det nog inte det smartaste draget. Får bli till att åka in till Göteborg och hälsa på de någon annan dag istälelt. Om några veckor är vi ju förhoppningsvis bosatta i de trakterna. Och när vi ändå är inne på flytten så kan jag ju meddela att vi fortfarande inte har hört något från hyresvärden, men vi hoppas att inom en snar framtid få ett besked. Jag meddelar här så fort jag vet, Såklart! :)

Förhoppningsvis mår Marcus okej sedan så att vi kan åka hem till mig i alla fall. Tror vi kan få huset för oss själva, förutom möjligen min yngsta lillasyster. Får se. Jag hade tyckt det varit skönt att komma hem för en dag efter ett antal nätter hos Marcus. Får se vad hans mage tycker om det. Dessutom börjar det bli dags att få iväg mina tackkort för studenten. ^^

Jaja, ni får ha det bra så länge, jag ska kurera min stackars pojkvän lite.

tänker inte bli sjuk

Nu sitter man återigen på en rast på jobbet. Har ätit kassler med ris och brunsås, mums. Ska in och jobba om ca 20 minuter igen, inte jättekul, men pengarna gillas. Marcus skulle ha jobbat stängning idag, men han mår inte bra så Tobbe hade tagit hans tid, snällt. Får bara hoppas att jag slipper bli sjuk nu, det går jag inte med på.

Imorgon ska det bli fint väder, soligt och varmt, och inte står jag med på jobbschemat inte. Gott Gott! Så då blir det till att njuta så länge det varar.


Godmorgon

Klockan är snart 10 och både jag och Marcus har kommit upp, snart blir det frukost och därefter är det dags att dra sig vidare till gymmet. Ska möta upp Helena där klockan 11, detta för att hinna till jobbet klockan 1. Även idag är det jobb mellan 13 och 20.30, precis som måndag och tisdag. Imorgon är jag ledig igen, och Marcus likaså. Då bär det nog av till Göteborg under dagen för att träffa lila Felicia som idag blir hela 3 dagar gammal.

Men nu är det frukost som gäller. Ha en bra dag!

Godnatt

Nu börjar ögonlocken bli tunga och sängen ser lockande ut, trots att en bäddning är ett måste innan jag kan lägga mig till rätta. Dessutom måste jag traska bort till toaletten för sminkborttagning och tandborsning innan jag slutligen kan slockna i Marcus nybäddade säng. Jag känner mig även lite törstig, så får bli en sväng förbi köket innan också.

Slutade jobbet strax innan 21, vandrade sedan vidare till McD för att inhandla en Mcflurry Cornetto choklad (<3), Sofia stod i kassan och det blev lite tjöt med både henne och Louise. En timma senare befann jag mig fortfarande på samma ställe. Marcus gick på rast och jag stannade kvar och gjorde honom sällskap. När han väl skulle stämpla in igen började jag vandra hemåt utan att först gå in för att säga hejdå, av rädsla att fasta där ytterligare en stund. Var hemma strax efter halv 11. Åt lite kassler och ris innan jag bänkade mig framför datorn. Men nu hittar jag inget mer intressant här.

1. Dricka
2. Sminkborttagning
3. Tandborstning
4. Bäddning
5. SOOVAA!!


Godnatt och Sovgott

<3

jag saknar dig, faktiskt.

vissa är svåra att släppa

De flesta människor man träffar går en ofta obemärkt förbi. Man kan möjligen känna igen de när man stöter på de, men det är få av alla man träffar som man verkligen bygger upp ett beroende till. Men det finns vissa som är mycket svårare att släppa än andra.

Det finns många människor som inte gör en fluga förnär, men som ändå inte känns viktiga, samtidigt finns det de som kan såra en gång efter gång, och ändå finns ett behov av att förlåta de kvar. Denna skara av människor är få men lättigenkända. Man kanske inte behöver känna det efter första mötet, men det krävs inte särkilt lång tid innan man inser att det är en person som länge kommer stå en nära, på ett eller annat sätt.

Jag tror att jag har stött på 4 eller möjligvis 5 av dessa människor i mitt liv hittills. Och alla dessa har jag på ett eller annat sätt fortfarande kontakt med. Och även om man är osamt eller av annan anledning inte träffas regelbundet, så finns det någon band där. Jag vet inte om det bara är jag som känner det, eller om det är ömsesidigt, men jag hoppas på det sist nämnda.


Lite tänkvärt faktiskt. Hoppas några eller åtminstone någon känner sig träffad.


 

ledig fredag?

skickade precis iväg ett sms till Mikaela
i hopp om att hon känner för att jobba lite extra på fredag
har endast ett kortpass på 4,5 timma den dagen och Marcus är ledig
hade varit skönt att få spendera ytterligare en dag med honom
speciellt skönt hade det varit att få vara ledig med tanke på den planerade utgången på torsdag
men vi får väl se vad jag får för svar :)

snart är det dags för jobb igen, "bara" 5,5 timma kvar ^^
så sjukt dumt att lägga rasterna så tidigt
efter endast 2 timmar, jättedumt verkligen ...

 saknar marcus, inatt får jag sova bredvid honom <3

slut för idag, tack för idag

så var denna dagen över, och den har gått fort :)
om en stund bär det av hemåt för filmtittande med Linda, ska bli mys
imorgon vid 13 tiden är det dags för att stämla in inför ett nytt arbetspass igen

nu ska jag springa till stationen för att möta upp Linda :)

godnatt med er!

måndag, ny vecka

och så var ytterligare en ny vecka här
tiden bara springer iväg och snart är sommaren slut :S
nu är det bara 3 veckor kvar innan jag och Marcus påbörjar vår andra semester
ska bli skönt med två veckors lugn och ro igen
hoppas på lika strålande väder de två veckorna som de två förra :)

snart blir det frukost, om jag någon gång får upp Marcus ur sängen ^^
efter det ska vi bort till Studio CK för att hämta ut mina student och bal bilder :)
klockan 1 är det dags för jobb igen, inte något jag ser fram emot tyvärr :/
ikväll kan det nog bli filmmys med Linda hemma i Inseros, hoppas på det :)

Redovisning för helgen
helgen blev lyckad btw, har ju glömt återberätta
efter en hel del ompyssling av Marcus på fredag kväll fick jag med honom
vid 21 tiden stannade vi för att äta pizza i skene och strax innan 23 var vi framme
efter lite prat med släktingar och godisätande var det dags för sängen
Marcus mådde redan nu bättre :)
lördagen bestod av förberedelser och solning fram till 14, 15 då nästan alla hade kommit
strax där efter stod maten serverad, mums vad gott det var :)
efter det var det lite allsång, pilkastning och lite väl mycket alkohol för vissa ^^
kvällen slutade inte allt för sent, men lyckat :)
vi åkte hem rätt tidigt på söndagen, Robin ville hem :)
men det var rätt skönt att komma hem ändå :)

nu börjar operation "Väcka Marcus!!"

strömlöst

vet att jag i mitt senaste inlägg skrev att jag skulle uppdatera under helgen
men då missade jag helt att det ju inte finns någon ström ute i skogen på torpet
detta resulterade i att min dator, som redan innan jag åkte ut hade dåligt batteri, dog
men nu är det söndag kväll och jag sitter hos Marcus, med Marcus, framför tv:n

Grattis till Jessica och Ola som idag har fått en liten Felicia :)

nu ska jag vara social mot älsk <3