value="Leta efter" />

13 dagar kvar.

Om 13 dagar, mindre än 2 veckor fyller jag 20 år, bara så alla vet! :)

Dagen har inte börjat bra, var så glad igår kväll för att jag äntligen hade lyckats bli av med mitt munsår inför kvällens resa till Fredrik. Men så gick jag upp på morgonen och började nästan gråta när jag såg att en ny blåsa har börjat framträda på överläppen. Attackerade direkt med den absolut sista som fanns kvar av min munsårssalva och delade sedan min frukostmacka i småsmå bitar för att inte riskera något. Hällde dessutom ut Oboy burken på golvet och fick lite mer arbete på det sättet.

Nu har jag inte kommit fram till jobbet, i tid. Ska skynda in på Ica när de öppnar för att handla på mig munsårssalva och munsårsplåster och allt möjligt. Detta jävla munsår ska INTE få förstöra min helg. 4e munsåret inom 2 månader, händer det ens? Fan vad ledsen jag blir, SUCK!

Nu är det iaf jobb som gäller.

Inga bombhot eller rasande tak idag ännu

Idag är det ännu tydligen lungt att vistas på Kungsmässan, inga bombhot har ringts in och inga tak eller väggar har gett med sig pga av TUNG snö. 500kg per m^2 fick jag nyss reda på att snön tydligen kan komma att väga när det nu ska börja regna och töa. Det är ju helt tokigt. Jag hoppas att de är säkra på att det inte är någon risk att Kungsmässans tak ger med sig, för det hade ju kunnat sluta illa. Skönt att man iaf jobbar på undre våningen.

Har varit hos Yvette idag och klippt och slingat håret, så nu är jag fint blond igen, riktigt bra blev det! :)

Har en 20minuter kvar på min rast, funderar på om jag borde gå och köpa glass eller något för att orka de återstående 4 timmarna, eller om man kanske borde vara nyttig nu när jag faktiskt inte hunnit träna idag, och imorgon blir det Falköping efter jobbet så då blir det inte heller tid för någon träning. Desamma gäller söndag och kanske även Måndag beroende på när jag kommer hem igen, lite segt. Nästa vecka blir det hård träning.

Nu ska jag iaf gå och köpa något gott att mumsa på.

Ha en fortsatt trevlig Fredag!


Bombhot funkar med.

Det blev ingen stängning av Kungsmässan idag pga av risk för infallande tak, men bombhot funkerade ju det också. En dryg timma innan jag började jobba tog polisen emot ett bombhot mot Kungsmässan, det specifikerades idag till att det handlade om en bil på parkeringen. Detta ledde till avspärrning av halva Kungsmässans parkering och utrymning av hälften av butikerna i köpcentret inkl. Claes Ohlson´s. Vi tillhörde dock inte någon av dessa butiker utan fortsatte hålla öppet, med oerhört lite att göra till följd av att alla infarter stängdes av. McDonald´s och Glasskiosken fick däremot mer att göra då de som inte kom åt sina bilar blev fast i Kungsbacka och på något sätt försökte fördriva tiden. Men det var många som valde att ta sig hemåt innan de släppte på avspärrningarna klockan 18.45, 4 timmar senare. Vid 17 tog beslutade Aranäs att alla butiker som ville fick stänga och gå hem, så efter att ha gjort klart det som skulle vara klart inför morgondagen började vi stänga och kom från jobbet vid 19. Rätt skönt att vara hemma strax efter 20 istället för vid 22.

Imorgon blir det jobb på nytt, förhoppningsvis utan bombhot!

Jag ser det snöar...

Snart kommer väl hela Sverige få stänga igen, för nu kommer det mer snö.. Det känns som att det snart är Kungsmässans tur att stänga, vi har faktiskt också platt tak! ^^ Men jag har en känsla av att det inte kommer att ske, inte förrän taket rasar ner och ödelägger hela andra våningen, men det händer nog inte, får vi hoppas. Men det hade ändå varit skönt att få lite extra ledigt, det kan jag erkänna utan att skämmas. Men jag tror att jag väntar förgäves, redan imorgon ska tydligen regnet återvända och då kommer vi drabbas av andra problem istället, vilka återstår att se.

Klockan är nu halv 12 på torsdagsförmiddagen, jag ska om 25 minuter ta mig ner till bussen för att åka in till Kungsbacka och Sportlife. Dags för veckans fjärde och troligtvis sista träningspass. Efter gymmet bär det av till Kungsmässan och Kronans Fisk för att jobba några timmar.

Imorgon väntar klippning och jobb, för att sedan åka hem och sova för att orka upp till lördagens öppning. Efter jobbet på lördag hoppas jag få åka upp till Falköping.


Jag saknar Fredrik!

Uppdaterar för sakens skull.

Sitter på jobbet nu igen, har precis ätit nudelwook med kycklingklubbor. Men nu har jag inget bättre för mig, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på ett inlägg här, för en gångs skull.

Klockan stod på 5 imorse, det tog emot att gå upp men till slut gick det ändå vägen. Har nu spenderat 7 timmar på jobbet, och när rasten är slut återstår enbart 1,5. Det känns som att denna dagen faktiskt också kan komma att ta slut. Efter jobbet blir det träning. Om inte Michaela har tid att simma med mig drar jag nog till gymmet. Har träningsvärk i både sidan, magen och rumpan idag, men det är rätt gött. Jag har varit duktig.


Längtar till helgen, jag saknar dig hjärtat! <3

Måndag

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera här sista tiden, men jag har helt enkelt tröttnat på allt som har med Internet att göra för tillfället. Är inne och håller mig uppdaterad lite på fb ibland, men inte mycket mer än så. Msn var längesedan jag var inloggad på. Får väl se om jag kommer tillbaka, just nu tycker jag mest det är skönt att känna att jag inte är beroende av datorn. :)

Sitter på jobbet nu i varje fall, har hunnit med ett träningspass och avklarat 2,5 timma av min jobbtid, sitter nu på rast och när den är avslutad återstår 5 timmar, segt men ändå rätt okej idag faktiskt, har ändå inget bättre för mig.

Imorgon väntar klippning hos Yvette på morgonen och på eftermiddagen blir det gymmet med Janna. Hon får äntligen komma igång igen efter sin operation, antar att hon tycker det känns skönt.

Niclas har varit hemma sedan i Torsdags, så i Lördags var det förfest med efterföljande utgång i ett väldigt snöigt Kungsbacka. Blev en riktigt lyckad kväll. När han väl är hemma är det som att ingenting har förändrats, allt är som vanligt, som om han aldrig varit borta och som att han inte alls ska åka upp till Umeå imorgon igen, för att inte komma tillbaka hit förrän tidigast i Maj igen. Tragiskt men sant, men dessa månaderna har ju gått fort så jag antar att det snart är Maj och att både Niclas och Erica befinner sig på hemmaplan för ett tag.

Veckan består mestadels av jobb, är ledig imorgon och på söndag. På lördag efter jobbet bär det av upp till Falköping för mitt första besök hos Fredrik. Ska bli riktigt kul faktiskt. Det ser jag fram emot, men som sagt, först och främst väntar en veckas jobb. Kämpa på!

Fredag

Grattis Ida 21år! :)

Sitter på jobbet, rastar litegrann innan det är dags att ta tag i de sista jobbtimmarna för idag. Knappt 4 timmar kvar. Går nog rätt fort hoppas jag. Stänger med Jenny och Camilla! :) Efter jobbet blir det snabbdusch och sedan göra mig iordning inför kvällens utgång och födelsedagsfirande för Ida som fyller 21 idag. Tyvärr missar jag middagen på chez pågrund av min stängning, men jag ska skynda mig in till Göteborg så fort som möjligt sedan, Annie möter upp mig på centralen och gör mig sällskap bort. Kan nog bli en riktigt trevlig kväll! :) Jag hoppas på det bästa!

Har hunnit med en simtur på en timma innan jobbet idag, riktigt skönt efteråt, speciellt bubbelpoolen och bastun :) Börjar närma mig mitt mål med vikten, dryga kilot kvar att gå ner innan min födelsedag om en månad och sedan ytterligare 4. Har tappat 3 hittills sedan nyår. Duktigt :)

Men nu är det jobb som gäller.


Lunch

Ännu en dag på jobbet. Egentligen är jag ledig idag, men stackars Lina har legat hemma och spytt inatt. Usch, fy och blä! Så jag ställde upp, hade ändå inget planerat idag, förutom träna och det hann jag med innan jag började jobba. Sitter nu på jobbet och äter lunch. Laxburgare, potatismos och ärtor, för er som vill veta. Ikväll blir det bara hem och sova, Amanda kommer och löser av mig här vid 18, 19 tiden, ängel! :) Imorgon måste jag ställa klockan på 5, jobb mellan 7 och 17 och sedan hem och fira Carro som har fyllt 20! Blir nog en trevlig kväll.

Lördag är det melodifestival och tacosmys hemma hos mig. Får se vilka som infinner sig när det väl är dags!

Så fort jag har ätit upp här är det dags att ge mig ut på kungs och ragga upp en present till Carro, har lite idéer men ont om tid.