value="Leta efter" />

Lägger mig med gott samvete!

Lägenheten är dammsugen, disken är diskad, julpyntningen är klar, tvätten är tvättad (dock inte vikt) och jag känner att jag nu med gott samvete kan ligga i sängen framför datorn en stund till innan det är dags för mig att sova. Spinning/Core passet förut var sjuktjobbigt men ack så skönt efteråt, så det kan jag också sova gott på. Imorgon väntar ett nytt spinning/core pass, med bodypump som avslut. Men dessförinnan är det jobb som står på agendan, 7-16, varför jag egentligen redan borde sova! Snart, snart, Snaaaart!


Vad är det för dag?

Vaknade imorse och insåg att jag inte hade en aning om vad det var för dag, eller vad som skulle hända idag. Det var en rätt konstig känsla. Fick titta på klockan och på det sättet försöka komma fram till varför jag hade satt alarmet på 9.50. Efter en lite stund kom jag på att jag skulle upp och tvätta, att det är måndag och att jag är ledig idag. Så nu är jag med igen. Det är den 30e november och imorgon börjar julkalendern, hoppas att det åtminstone kan vara lite mysfaktor på den.


2 timmar...

Det är då fan vad det ska ta tid att ta sig hem på söndagkvällar, 2 jävla timmar tog det från att jag stängde dörren efter mig i Inseros till jag satte nyckeln i låset på Skäpplandsgatan, helt vansinnigt, i vanliga fall brukar det räcka med 45 minuter till en timma. Men det var ändå värt det, julskinkan smakade gudomligt och det var verkligen tid för första vörtbrödsmackan. Bra iniatiativ av min mamma. Men det är skönt att vara hemma, så nu väntar lite tvprogram som jag missat under kvällen innan jag ska besöka drömmarnas värld för ett par timmar. Imorgon är jag ledig, då väntar tvättning, städning och träning, ska dessutom hämta ut biobiljetter på Bergakungen, på Torsdag är det dags att se tredje och sista filmen i Stieg Larssons boksamling, Luftslottet som sprängdes, men världens bästa Joanna!

Det kändes som en jävla våg som svepte över mig med full kraft utan att jag hade hunnit förbereda mig överhuvudtaget. Två månader har gått, utan en blick, utan ett ord, utan en skymt. Gamla minnen, bilder och känslor forsade över mig på ett obehagligt sätt, tog ett tag att smälta det. Men nu står jag återigen med båda fötterna på jorden och vet att det som hänt är rätt. Jag har världens bästa vänner, tack för att ni alltid får in mig på rätt linje igen när jag börjar sväva iväg. Ni är guldvärda, vad hade jag gjort utan er?

Har snöat in på Twilight nu så det bara skriker om det, började läsa första boken på svenska på hemvägen, är redan helt trollbunden. Den kommer säkert vara utläst imorgon, och jag skojar inte. Annie jag förstår dig, du är inte galen, du är bara precis som jag! (a)



I´m better of without you... I know that now.

Finally

Äntligen har jag fått stämplat ut, skrivit en checklista till Adam så att Annica ska kunna komma hit imorgon och inte bli frustrerad.

Nu ska jag leta reda på en förlängningssladd och därefter ge mig iväg till gymmet, spinning och power yoga får bli dagens träning. Efter gymmet bär det av hem till Inseros för en adventsmiddag med familjen, mysigt! :) Måste dock åka hem ikväll, för imorgon väntar tvättstugan klockan 10. Känns onödigt att gå upp 8 hemma i Inseros för att hinna hem till det, bättre att åka hem.

Nu ska jag iaf lämna jobbet, Adam undrar vad jag gör kvar här. ^^


Första ljuset är tänt!



Tiden går väldigt fort, idag är det första advent, igår var det sommar, eller kanske inte, men det är ungefär så det känns. Även om hösten känns grå, trist och lång när man väl är där, så har den ändå sprungit förbi oss väldigt fort. Men december är en mysig månad och jul är en mysig tid på året, så nu deppar jag inte längre! Älskar att få tända första ljuset i adventsljusstaken, det är en speciell känsla, och denna gången är det första ljuset i min adventsljusstake, som jag så fint ordnade igår, riktigt nöjd med den!

Gårdagskvällen spenderades med lillasyster Louise hos mig, med Sushi, godis och Fight Club (för det är tydligen en film man måste ha sett^^, men den var faktiskt bra). Mysigt med lite tid med henne, blir ju inte så ofta nu för tiden.

Idag väntar jobb, vilket också är anledningen till att jag är uppe såhär hemskt tidigt en söndagsmorgon. Har öppning, vilket är en skön tid att jobba på söndagar, 9-14 och därefter blir det gymmet, väldigt välbehövligt, denna veckan kommer att strykas från mitt träningsminne, inte okej alls!

Imorgon väntar äntligen en ledig dag, då får jag tid för träning, tvättning och städning av lägenheten. Låter ju verkligen som en toppen kul dag ^^.

Nu väntar frukost och sminkning... jag är trött!

 


Lördagmorgon

Har precis tagit en dusch och ska nu äta lite frukost och göra mig klar inför jobbet, hoppas jag hinner med lite röjning i lägenheten också, för här är då verkligen inte vackert. Längtar till imorgon kväll/måndag då jag är ledig  och hinner städa iordning här på riktigt och även få lite mer julstämning. Imorgon är det första advent! Det är sjukt vad tiden springer iväg snabbt.

Jag längtar till gymmet, börjar noja över vilken hemskt dålig träningsvecka detta har visat sig bli, men imorgon då blir det spinning och bodypump om nu min arm tillåter, men idag mår den i alla fall bättre än igår, kunde ju till och med duscha utan problem, definitivt framsteg.

Men nu ska jag lägga på en rem eller två för att slippa stressa ihjäl mig.


Jobbet nästa

Så var matlådor och tvätt fixad, har tagit en Panodil mot vaccinreaktioner, så nu mår jag bra, bortsett från att jag fortfarande har ont i armen, ska vara rädd om den idag. Jobb 12-20.30, därefter hem för att ta det lungt och ladda inför helgens jobb.

Ond arm..

Verkar som att jag efter vaccinet igår kommer att komma undan med en ond arm. Däremot känner jag mig lite hypokondrisk, kan inte avgöra om jag verkligen har ont i magen eller om jag bara får för mig det eftersom jag vet att det kan vara en reaktion. Tänker iaf gå till jobbet, onödigt att missa en hel dags lön för att jag tror jag är sjuk, smittar ju oavsett inte. Så så länge jag inte känner mig för sjuk för att jobba tänker jag göra det. Det är trots allt fredag.

Klockan ställdes imorse för att ta hand om lite tvätt, insåg dock när jag började plocka ihop tvätten att jag inte alls hade varit tvungen att tvätta idag, hade utan problem kunnat vänta med allt till på måndag, då jag ändå inte kan få tvättat allt idag. Men kändes onödigt att strunta i det bara för det, så jag masade mig ner till tvättstugan iallafall. Nu ska jag ställa mig och diska och sedan göra iordning matlådor till jobbet inför helgen.


Får se om jag kanske kommer igång med bloggen igen, känner att jag har lite skrivtorka, väldigt ont om idéer. Hoppas på en vändning.


Vem är jag?

Det känns lite som att jag tappar mig själv mer och mer, vet inte om jag är påväg in i en ny fas eller om jag bara har en väldigt snurrig period för tillfället. Känner inte igen mig själv riktigt. Jag kastas mellan många väldigt obekanta känslor, och det gör mig bara ännu mer förvirrad, vad är meningen med detta. Jag har länge känns mig så säker i mig själv, men nu känner jag mig helt lost, jag vill hitta tillbaka till mig själv. Jag blir osäker på min egen självsäkerhet, måste låta väldigt konstigt, men den känns väldigt felriktad. Detta blir väldigt luddigt känner jag, men det ger väl kanske en ännu tydligare bild av hur förvirrad jag känner mig just nu. Vet inte vad jag har mig själv, blir förvånad över mina egna beslut, över mina reaktioner, över mitt, för mig, ovanliga sätt att se på saker och ting.

Hoppas jag snart får rätvisa på detta, för det är rätt jobbigt att gå runt och inte kunna analysera sig själv ens. Att jag är bra på att överanalysa allt annat vet vi ju sedan innan, inte undra på att det är svårt att förstå sig på andra människor när man inte ens kan förstå sig på sig själv.

Bad day?

Känslan av att inte ha något att sträva efter, känslan av att inte orka bry sig över huvud taget. Vad är meningen med allting egentligen? Allting går som på rutin, kan inte se något direkt ljus längre fram, känns som det kan bli en tung dag.


New Moon <3

What can I say?! Killar ni ligger i lä ...

Tack för en toppen kväll hjärtat mitt! <3


Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering här idag, och sista tiden överhuvudtaget, känner att jag för tillfället har tappat stinget lite. Gårdagen slutade med utgång trots allt, dock blev vi bara hälften till antalet, jag och Ida var de som orkade, vi började med lite mys hemma hos mig. Därefter bestämde vi oss för Sticky, vilket inte alls var vår grej med tanke på att det var rockkonsert där, och inte mycket att ha alls ^^ Vi gick då vidare till trädgårn efter att Joanna och Jenny räddat vår ekonomi med varsitt gratis sms, tack så hemskt mycket för det!<3 Men kvällen var fortfarande ung när vi en dryg timma senare bestämde oss för att åka hem, detta pågrund av invasionen av 91or denna kväll. Var så man kände sig gammal! ;)


4 timmar... :)

Tjejkväll!

Sitter på lunchrast på jobbet nu, 25 minuter kvar lite knappt tills det är dags att gå in och jobba igen. Hittills har tiden rullat på bra, hoppas resten av dagen går hyffsat fort den också. Utgång blir det inget med ikväll, istället väntar en mysig filmkväll med Ida, Helena och Annie, det är aldrig fel det heller! :) Detta kommer bli en riktig myshelg!

Nu ska jag springa bort till Forex och växla min Eurosedel som jag annars aldrig kommer få användning för!


Panerad torsk med potatismos

Är riktigt nöjd med kvällens mat, gick väldigt snabbt att göra och gott blev det! :) Super! Så nu är jag mätt och belåten, fast det står en del disk och väntar på mig nu, det är mindre kul. Men behöver få ordning på det innan det är dags för sängen eftersom det blir förfest eller filmkväll här imorgon, och då känns det tråkigt att behöva ställa sig och diska. Dock slipper jag dra mig upp klockan 5 imorgon upptäckte jag innan, var helt säker på att jag skulle jobba 7-17 imorgon, men som tur var tog jag upp almanackan för att kolla en sak och såg att jag inte alls börjar 7, utan att jag jobbar 10-19, en himla tur att jag såg det! Så nu klarar jag mig om jag går upp klockan 8, väldigt skönt! :)

Nu är det dags att ta hand om disken för att sedan via Internet kika Mammas pojkar och Paradise Hotel! :)


Mot gymmet

Nu är det snart dags för mig att sätta mig på bussen mot Kungsbacka för ett träningspass med Helena och Annie. Innan dess måste jag bara hämta upp sista tvätten från tvättstugan och hänga upp den i lägenheten. Är rätt seg idag, men ändå inte omotiverad inför träningen, det ska bli kul!



I would try to be everything you need


Nu har jag varit duktig

Sådär, skönt att vara klar med städningen, nu är min lägenhet strålande ren! Ska gå ner och hämta upp tvätten ur torktumlaren om en stund, men först och främst frukosttime! Sätter på lite Oskyldigt Dömd som underhållning till det! Vid 17 tiden är det dags för träning, Spinning/Core och Afrodance, men både Helena och Annie! :D

Städdags!

Nu ska jag ta hand om städningen en gång för alla, nu har jag skjutit upp det alldeles för länge! Om ett tag kommer min lägenhet att skina och utstråla renhet! Dags för ett storstädning, tack och lov att det är en liten lägenhet, då går det ändå rätt fort, om jag bara är effektiv, vilket jag har tänkt försöka vara idag, orkar inte dra ut på det i timmar! :O

Börjar med toaletterna, sedan bädda sängen och se till att alla golvytor är fria för dammsugarens framfart.


Bad update!

Oj, ingen bra uppdatering idag ser jag, men så blir det ibland.

Ligger och tittar Paradise Hotel nu, det är ett intressant program, man vill verkligen titta. Intriger är bland det roligaste som finns, så länge man slipper vara i centrum av det själv vill säga, då är det helt plötsligt inte lika kul längre!

Imorgon väntar en ledig dag, den kommer bestå av tvättning, städning och träning i princip. Inte det roligaste sättet att spendera en ledig dag på, men jag väntar på lördag och söndag! Helgen kommer bli awesome! :D Får se om det blir trädgårn eller filmkväll på fredag bara!

Nu ska jag kika lite film och sedan sova, klockan står på 9.50, då jag har bokad tvättid klockan 10.

Lite stel

Idag känner jag av gårdagens tid på gymmet kan jag erkänna. En hel massa rörelser tar emot att göra, men det är bara att genomlida, det är ju trots allt självförvållat och för en god sak.

Jag har precis tagit hand om disken här hemma, fortsätter skjuta upp dammsugningen, men imorgon så! ^^ Ska äta frukost nu har jag tänkt, och om en timma ungefär är det dags att åka till jobbet. Får se vem jag får stänga med idag, Pia råkade ju ut för en liten olycka igår, så jag tror inte hennes nacke tillåter henne att jobba ikväll heller. Sålänge jag slipper stänga ensam, då kommer jag aldrig bli klar! :O

Nej, frukost var det! :)


Bra dag!

Det har varit en bra dag, trots på tok för lite sömn och en lång arbetsdag. Dessutom avslutades dagen med tre pass på gymmet med Annie, vi började med Spinning och Core och avslutade sedan med ett Bodypump pass, vilket även Helena dök upp på. Aningen mör i kroppen nu kan jag lova, undra om jag kommer upp ur sängen imorgon, lär ju ha en rätt go träningsvärk.

I omklädningsrummet rullade vi igång tankarna inför sommarens utlandsresa. Dags att ta reda på vilka som vill med, vart vi vill åka, hur vi vill bo, när vi kan åka, vad vi har råd med osv, osv.. En hel del att komma överrens om när man är många som ska med. Ska bli riktigt kul iaf, längtar redan. Även om det är en hel vinter och vår kvar tills dess, och förhoppningsvis en halv sommar oxå, hade inte alls varit fel med sommar i mitten av maj.

Ligger och kikar Svensson Svensson nu, mitt te är dock snart slut och mina ögonlock blir tyngre och tyngre, snart dags att besöka drömmarnas värld! :)


Mysterium

Nu har jag fått i mig frukost nummer två för dagen, håller på att koka lite te nu också. Det är ett mysterium att jag fungerar idag, känner mig inte trött när jag är igång och jobbar, men känner nu när jag satte mig ner för lite rast att ögonlocken snabbt blir tyngre och kroppen lite mer som kokt spagetti. Hoppas jag överlever dagen, hur jag ska orka träna senare idag blir en gåta, ska bli intressant att se! ^^

4 timmar är för lite..

Bra Sofia! Är hur trött som helst idag, ögonen går i kors! :O Men kom upp, det gjorde jag. Trots drömmar om att ha missat hela jobbdagen och inte vakna förrän vid 8 på kvällen. ^^ Men nu ska jag byta om, se om jag piggnar till snart, hade varit skönt! Kanske borde ta en kopp kaffe idag ändå, trots att jag inte tycker om det, se om det hjälper något! Sofia, du är korkad, SOV på nätterna!

Längtar tillbaka







God, I miss those days!

Saknar våra förfester, våra utekvällar, våra filmkvällar, våra stranddagar, jag saknar allt! Finns så oerhört mycket fina minnen med er! Nu tycker jag att alla omedelbart kommer tillbaka till Kungsbacka för en reunion! Saknar oss!

Snart läggdags

Dags att kika kvällen avsnitt av Paradise Hotel och därefter sova, imorgon är det återigen öppning som gäller. Känner att detta har blivit en dålig bloggdag, inte riktigt haft orken.

Så Godnatt!


Flygande Jakob

Så var jag hemma igen efter träning och personalmöte. Nu ska jag ställa mig och laga Flygande Jakob, har dock glömt jordnötter, så det får jag klara mig utan. Men det blir nog bra iaf tror jag. :)

Kan bli en bra vecka!

Idag är det den 16november 2009, dagens namnsdagsbarn är Viveka och Vibeke. Vi är nu framme vid v.47 och det återstår 38 dagar till Julafton!

Dagens planer är att först köra ett Spinningpass med Annie lett av Lasse Kronér, detta börjar 12.05, därefter ska jag vidare till jobbet för ett Personalmöte inför jul och nyårsveckorna. Senare ikväll bör jag dra mig ner till Tvättstugan för att få tvättat upp mina kläder, börjar återigen bli glest i garderoben. Annie har däremot varit snäll och tagit på sig att köpa med sig lite underkläder till mig från Ullared, min bästa kompis är bäst! :) (logiskt och bra.)

Jag tror att detta kan bli en bra vecka. Jobbar enbart 3 pass, ska bli väldigt skönt, känns som jag jobbat väldigt mycket de senaste veckorna, vet inte om det är så egentligen, tror mest det är för att jag inte tagit mig tid för någonting annat, så det känns som att det enda jag gjort är att ha jobbat. ^^ Nästa vecka väntar 6 dagarns jobb igen, så det är bara att njuta veckan ut, och njuta av en ledig helg!! :O Får väl se när det dyker upp igen..

Veckan:
Tisdag: Jobb 7-16, därefter Spinning/Core och Bodypump med Annie och kanske Helena.
Onsdag: Jobb 13-20.30
Torsdag: Ledig, kanske träffa Linda! :)
Fredag: Jobb 7-17, Eventuell utgång på Trädgårn, men Janna, kanske Maria och Patrik, kanske Annie, Helena och co.... ?
Lördag: Ledig. Middag, Filmmys, och New Moon på bio med världens bästa Annie!
Söndag: Ledig. Jag och Annie har planerat ta med Evelina till Simhallen, Donken och avsluta med ett bio besök.

Låter som riktigt bra planer tycker jag! Inte så spontant kanske, men va fan! ^^ Är glad att jag har gratis sms på trädgårn och en del förfest dricka kvar annars hade fredagen redan nu varit förstörd, för min plånbok är inte direkt tjock.. Lördagens biobesök är redan betalt och Söndagen har Annies sparkonto lovat betala sålänge, innan jag får min lön den 25, på onsdag.

Nu ska jag diska och sedan äta frukost, innan jag ska dra mig in till Kba för träning.


Tired

Det var en lättnad när sportlife ringde och meddelade att Bodystep passet var inställt eftersom vi var för få anmälda.. skönt att komma hem. Men nu känns det som att jag skulle kunna slockna vilken sekund som helst. Borde egentligen städa, för jag fick aldrig gjort det imorse, men hela min kropp skriker högt för att få slippa. Får se om jag orkar ta tag i det senare. Eller om jag däckar innan. Jag antar att det är det här som kallas söndagsångest, känner mig fruktansvärt depp, varför vet jag inte riktigt. Mitt och Annies samtal var inte det positivaste förut kan jag ju säga! ^^

Nej nu ska jag se om det går något kul på tv. Ge mig lite ork tack! Skithumör!!

Inte ens i drömmarna

Du är inte välkommen längre, inte ens i drömmarnas värld, ändå var du där inatt. Vet inte om det är mig själv eller dig jag borde bli arg på. Jag bryr mig inte alls i vaket tillstånd, då kan jag koppla bort dig, utan problem, men det är inte kul att vakna upp efter ett besök av dig i mina drömmar och inte veta hur allt ligger till. Alltid lika skönt när man förstår att det bara var en dröm och att ingenting är förändrat sedan man somnade, men nu vill jag bli av med dig från mina drömmar. Du är inte ens välkommen där längre! Du är ett väldigt avslutat kapitel i mitt liv. Ge dig iväg!

Om 2 timmar ska jag bege mig hemåt mot Inseros, för middag med familjen och mormor och morfar. Vid halv 4 är det sedan dags för träning. Men innan allt detta ska jag försöka få lite ordning på min lägenhet. En dammsugning sitter inte alls fel just nu. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, skönt att vara ledig imorgon också!


Snälla, hör av dig...

Nerbäddad

Har fått borstat tänderna, tvättat bort sminket och krypit ner under täcket nu, med datorn i knät och Day after tomorrow på, på tv:n. Lugn, men helt okej lördag kväll ändå. Nu säger jag Godnatt!

Myslördag?

Detta var det segaste på länge. Känns jättekul att vara typ helt död innan klockan är halv 10 en lördag kväll, men det är väl så ibland antar jag. Halvligger i min säng och lyssnar på Nordman typ.. Ska snart sätta på 3an för att kika på Day after tomorrow.

Värd kväll, fast det hade kunnat bli en antingen galen kväll eller fruktansvärt misslyckad om jag dragit ut eller nåt. Kanske bra med en vit helg?

Imorgon blir det hem till mamma och pappa för middag med mormor och morfar. Börjar bli en söndagstradition att åka hem till Inseros, men det är mysigt! :) Ska hinna med att träna imorgon också har jag tänkt, och denna gången ska det fan bli av!!

Nej, dags för film!

 

 


Nu vill jag hem!

Äntligen säger jag bara! Nu vill jag bara hem, varför ska jag bo så långt bort? Onödigt! :O Var egentligen tänkt att jag och Helena skulle tränat nu men Henke leker tydligen gentleman och hade köpt rosor och bokat bio och grejer för de, ååh avundsjuk till 1000!! Men jätteglad för hennes skull förstås! Så nu ska jag bara åka hem, inget kul att träna själv. Ska köra ett pass imorgon istället tänkte jag.

Vad händer ikväll?


Låt det gå fort

Så var ytterligare en rast slut. Ska bara hinna med ett toabesök innan jag ska in och spela trevlig mot alla kunderna igen. Nu återstår 4 timmar, jag hoppas på att det blir en del att göra, då går tiden fortare! Nu ser det dock ut att vara rätt lungt ute i butiken, vi får se hur eftermiddagen blir.

Borde kanske ta något att dricka innan jag går på igen också, blir så tung i huvudet annars.



Det hade nog kunnat funka riktigt bra, rätt typ ;)


Imorgon

Usch, detta tar emot. Jag är trött som bara den och jag längtar tillbaka till min säng och drömmarnas underbara värld! Längtar som bara den till imorgon, då ska det bannemig inte sättas något alarm inte, då tänker jag sooova! Det ska bli så jävla skönt! Men innan dess väntar jobb och sedan träning. Nu måste jag skynda på lite, dumt att missa bussen....

?

Jag hade velat förstå, är fortfarande förvirrad. Det känns verkligen jättetråkigt. Ett litet tecken hade ju inte suttit fel, ett tecken på om det i bästa fall är lugn, eller om det krävs lite ytterligare tid eller om jag borde släppa det helt och gå vidare, utan dig... Det känns tungt!

Nu ska jag oavsett sova, godnatt! <3


Hemma för några timmar

Sådär, då var jag hemma efter jobbet, minst sagt skönt, även om timmarna på jobbet faktiskt har gått fort idag. Det har varit att göra i princip hela tiden och tiden har runnit på riktigt bra. Var däremot lite tramsig sista timmarna, blev av någon konstigt anledning på det humöret när Jenny och Adam anlände till jobbet ^^ Har haft en absolut okej kväll faktiskt. Ska ju ändå upp 6 imorgon så så mycket vettigt hade jag ju ändå inte gjort ikväll. Ska koka upp lite spagetti till min köttfärssås till morgondagens lunchlåda, sedan vika iordning den sista tvätten som hänger kvar på torkstället för att sedan försöka sova några timmar. Men känner jag mig själv rätt kommer det dröja ett tag till innan jag faller i dvala!

Hoppas morgondagens pass går lika lindrigt! Öppning med Yvonne, det ska bli trevligt! Henne tycker vi alla om!

Tack för att ringde förut Lina, jag tänker på dig hela tiden! <3

Fredag, helg?

Nu har jag och Carro kommit upp ur sängen, jag har tillåmed hunnit duscha, ska ta hand om gårdagens taco disk innan vi kan äta frukost :)

Gårdagskvällen blev jättemysig, vi var hemma hos mig vid halv 6, lagade tacos, lyssnade på musik, pratade strunt :) Sedan blev det lite Svensson Svensson, Tomten är far till alla barnen, Mammas pojkar för att sedan avsluta med Patrik 1,5, vilken jag somnade till. :O Ovanligt va? ^^ Jag är stolt att jag lyckades hålla mig vaken såpass länge ändå.

Idag står som vanligt jobb på agendan, 12-20.30, för att sedan åka hem och ladda för ytterligare en jobbdag imorgon, då 8-17. Ska bli skönt att vara ledig två dagar efter det.

Nej diska och klä på mig kanske?

2,5 timma återstår

Så var även denna rasten slut. Dags att återigen återgå till jobbet, men nu återstår enbart 2,5 timmar. Längtar redan hem! Börjar bli trött, känner att jag sitter och jäspar här i hopp om att lite mer syre ska anlända till mig, eller nåt ^^

Nej, jobba var det, kassan det sista kanske? Vi får se.

Ikväll blir det mys Carro! :)

Varva ner..

Sådär, nu har jag landat i sängen framför Bonde Söker Fru efter en eftermiddag/kväll med matlagning, tvätt och disk. Känner mig riktigt duktig! Idag blev det baconlindade fetaostfyllda kycklingfiléer med klyftpotatis och Tzatsiki, det blev vansinnigt gott, men oj vad mätt jag blev! Nu ska jag ägna reklampausen åt att tvätta bort sminket och borsta tänderna, sedan krypa ner i sängen för att se slutet på Bonde Söker Fru och därefter Oskyldigt Dömd! :)

Imorgon är det återigen uppgång klockan 5, jobb till 16 och sedan träffa Carro efter det, längtar! :)

Godnatt!

Lite övertid

Sådär, blev en timmas övertid idag, ville underlätta för Pia som förmodligen kommer tvingas stänga ensam då Frida inte kan jobba. Hade det inte varit för att jag ska jobba öppning imorgon så hade jag faktiskt stannat kvar till stängning. Men kommer aldrig orka upp 5 imorgon om jag jobbar öppning-stängning idag. Jag hoppas för Pias skull det blir lungt, men mest hoppas jag såklart någon kan hoppa in för Frida.

Har haft ständig magknip senaste timmarna så blir direkt hem nu. Ingen träning. Iaf inte nu.. kanske blir Slottskogen sen.. får se^^

Nu ska jag skynda bort till biblioteket:)

You are important!

Jag hade bara velat säga att jag tänker på dig, jag hade bara velat säga att jag bryr mig, jag hade bara velat få dig att förstå att jag faktiskt saknar dig! Men jag vågar inte. Jag är rädd att det ska förstöra mer än det kanske redan har gjort. Du har på kort tid tagit en väldigt speciell plats hos mig och jag är verkligen ledsen om det redan efter såhär kort tid ska behöva ´ta slut´. Du är en vän jag verkligen vill utveckla min kontakt med, för du verkar som en oerhört bra människa. Som både ger mycket och som kan får mig att känna mig viktig, jag mår bra i ditt sällskap.

Jag förstår om du har det jobbigt nu och att det känns tungt att behöva prata om det, eller någonting överhuvudtaget för tillfället. Men jag önskar och hoppas att du hör av dig så fort du känner att du är redo för det. Oavsett om du behöver någon att prata med och få stöd från, för jag finns här, eller om du bara vill prata allmänt strunt, och lämna allt annat bakom dig. Jag saknar i alla fall att prata med dig, men jag är redo att ge dig all tid du behöver! Det du går ingenom är skitsvårt, jag vet, jag har varit där, det får ta tid, hur lång tid det vill. Men jag finns kvar här, hur länge det än dröjer.

Vill bara att du ska veta! Jag är inte ute efter att pressa dig..

4 dagar..

Så var man tillbaka på jobbet igen, klockan är när som helst 7, vilket betyder dags att gå ut och lägga fiskdisken. Hoppas det är lagom med fisk så man slipper organisera allt för mycket ;) haha. Dagen kommer nog iaf gå hyffsat fort, jobbar bara till 14 och fram till 11.30 brukar tiden oftast bara springa iväg. Men nu är det dags för jobb. Fyra dagar i rad väntar innan jag får ledigt två dagar igen. Det ska nog inte bli några större problem. Imorgon kväll blir det filmmys med Carro, ska minst sagt bli trevligt!

Ha en bra dag så länge!

Klokt Sofia

Sedär ja.. Tsatsiki står på och jag har nu bestämt mig för att sova :) Duktig Sofia! Upp klockan 5 för att jobba mellan 7 och 14. Så detta blir kvällens Godnatt!

Torsk med äggsås, och potatis

Återigen hemma i min lilla lägenhet, är trött i kroppen, magen skriker efter mat och jag börjar bli sömning. Kanske inte bästa kombinationen när man måste ställa sig och laga mat som kommer ta lite tid. Men gott ska det bli iaf. Var längesedan jag åt torsk med äggsås, mums! Kommer ihåg att pappa gjorde det när vi var små. Men jag tänkte börja med att få av mig min jacka. ^^ Haha!


Seg som kola!

Börjar undra vad orsaken till min fruktansvärda seget är.. men blir inte särkilt mycket klokare. Känner mig helt färdig.. Tung i hela kroppen, helt stel.. Kan nog passa rätt bra med ett träningspass senare. Tror det var vid halv 5, så blir till att åka hemifrån vid halv 4. Ser egentligen inte fram emot det alls just. Hoppas att energin hinner infinna sig! Nu ska jag få diskat lite och planera kvällens middag!


Svensson Svensson

Att jag aldrig tröttnar, just nu är det säsong 2 som rullar på tvrutan. Framme vid avsnitt 7. "Gubben du är jättefin, du ser ut som en framgångsrik dvärg" ...

Skönt att vara ledig idag, kommer bli en väldigt lugn dag fram till halv 5 då det är dags för spinning/core med Helena :)

Natten har varit fylld med mardrömmar, vaknat flera gånger. Tänker på Lina! <3

Tuff dag

Har blivit en tuff dag, 9november... jag tycker vi ser till att morgondagen blir bättre. Även om det är omöjligt att återuppliva någon.. </3 Så nu ska jag sova tänkte jag, det är lika bra. Orkar inte med mer skit idag...

Ändå har ingenting hänt mig..


Det gjorde ont..

Jag vet inte vad jag ska säga.. ville bara visa att jag brydde mig. Det känns som ett knytnävslag i magen! Borde jag ta det personligt? :/ Ville bara finnas där, för att jag verkligen bryr mig, för att jag verkligen är ledsen för att det blev så. Vad händer nu? :S


Nerköp ^^

Även om jag egentligen har vetat om det från början, och även om jag nu längre inte bryr mig. Saker och ting är precis som det är, ingenting går att ändra på det, och det är inget jag går runt och grämer mig för idag. Bara väldigt onödigt energislösande! Men det kändes trots det väldigt skönt att få det svart på vitt! Tack, du har gjort min dag! Känner hur självkänslan sprider sig i kroppen!


Vad säger man?

Jag finner inga ord, jag vet bara att något måste sägas.. men finns nog ingenting som är helt rätt. Jag tänker på dig och er! Förstår inte varför livet får lov vara så orättvist! Hur man blir sig själv efter en sån händelse är för mig helt obegripligt!  <3

v.46

Så var ytterligare en ny vecka här, v.46 för att vara specifik, det är galet vad tiden bara springer iväg, snart är det jul. Snart är det nytt år, snart är 2010 här, vilket betyder att det har gått hela 10år sedan milleniumskiftet ägde rum, känns som igår, trots att jag faktiskt bara var 9år då, jag minns fortfarande all uppståndelse!

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för jobbet, mammas hembakta bröd är inte alls fel! :) Mums! Måste skynda mig lite dock, det är verkligen min specialité!

Monopol, nya förfest spelet!



Fan va bra ni är!

Jag förstår

Jag har väl förstått från början att situationen har varit känslig, dessvärre är jag inte alltid jättebra på att tänka på koncekvenserna av det hela, det ångrar jag nu i efterhand, det har varit väldigt okänsligt! Men jag är glad att det är utrett och att vi förstår varandra. För mig finns det inga som helst frågetecken över detta, jag hoppas bara inte att det ska förstöra! Det hade jag utan tvekan tyckt var riktigt tråkigt! Vi får se vart detta leder ...

Jag är inte beredd att bryta med dig!

Löjliga familjen

Har gett upp familjespelet för ikväll, det enda vi gör är att tjafsa, förstår inte hur de andra står ut. Väldigt mycket regler, True och False hade nog varit kul om vi inte hade varit så lättirriterade hela bunten, tycker rätt synd om Lena som är här på besök. Ler här för mig själv åt pappas uppgivna miner när någon drar ett dumt påstående, medan övriga bara skrattar! Herregud, snacka om löjliga familjen, folk hade trott vi var dumma i huvudet!

Har inte alls säkert mycket från tv:n och kan än mindre koncentrera mig..

Farsdag

Hemkommen till Inseros, väntar på att mammas lasange ska bli klar, börjar bli hungrig.

Har haft en trevlig eftermiddag med Bohyung, startade med lunch på Jensen´s Böfhus och sedan blev det en sväng på Nordstan och för att sedan avsluta med lite promenerande i väntan på mitt tåg till Lindome.

Är galet trött och seg idag, dåligt med sömn i samband med alkohol igårkväll, även om det inte blev så mycket, men det räckte i kombination med jobb och för få timmars sömn kan jag lova. Ska se till att sova ordentligare denna veckan som kommer!! Får se hur det går! Har iofs mest stängningar, då är det lättare att få lite extra timmars sömn än när man tvingas upp klockan 5! Endast två öppningar av 5 nästa vecka, fast det är ju iofs nästan helgen. Jaja, rätt skönt ändå! :)


I want things to be like they used to be..


Rätt

Just snyggt att dra sig ut nu, men jag känner att jag inte är redo, är inte redo för särkilt mycket alls just nu faktiskt. Så det är nog bäst att det blir såhär ändå. Speciellt eftersom lördagen dessutom hade blivit svår att byta bort.. Känns som att detta är rätt trots allt. Rätt tråkigt iofs, känner mig taskig måste jag säga, komma med detta nu. Men det är nog bäst.

Tack Annie för att du ringde och väckte mig, annars hade jag nog inte fått gjort ett skit denna morgonen, nu har jag iaf duschat och ätit lite enkel frukost, dumt att vara mätt inför Jensens om en dryg timma! Nu kommer jag dessutom hinna ta hand om disken från i veckan :O och tvätten som hängt på tork här sedan i torsdag, bra Sofia! Tänkte ta med mig datorn hem till Inseros idag, blir nog till att sova där ändå. Det är rätt mysigt, ska iväg och jobba imorgon, men börjar inte förrän 12, segt med stängning dock.

Nu ska jag få på mig kläder, göra mig iordning och få lite ordning i lägenheten innan jag åker in till stan för att träffa Bohyung! :)

Godnatt!

Så ligger man äntligen i sängen igen, inte alls fel! Har satt på Svensson Svensson, kan det bli bättre? Knappast. Älskar min säng, mitt täcke och mina kuddar! :)

Imorgon ska jag träffa Bohyung, ska bli riktigt trevligt! :) Jensens Böfhus, grymt gott!
På eftermiddagen ska jag sedan hem till Inseros, få lite tid med mamma och pappa, lite farsdags middag, eller nåt ^^ Skönt att komma hem i varje fall! Får se om det blir tillbaka till Göteborg på kvällen eller om jag lånar soffan, det beror på hur jag känner då.

Det har varit en lång dag idag.. fick sluta jobbet vid 16.30, efter att ha jobbat sedan 8, hann med en dusch innan jag mötte upp Kajsa utanför donken. Vi åkte hem till farmor, åt middag och satt och pratade, alltid lika trevligt, kändes faktiskt lite tråkigt att behöva åka därifrån, men jag hade ju lovat Helena. Var hemma hos Helena och Henke klockan 21 på ett ungefär, då blev det monopol, chips, godis och cider, alltid trevligt att träffa de människorna. Annie, Helena, Henke, Ida och Jonas, ni är bra! :) Synd bara att utgången inte riktigt blev som det var tänkt.. var trött redan innan kvällen började.. och det var kanske inte det bästa egentligen! Esters var hårda med åldern, så vi hamnade på Mingel. Säkert ett år sedan jag var där sist, aningen annat folk och förändrat.. Var trångt och inte riktigt min grej längre.

Nej nu går ögonen i kors, Sovgott!

Tröttnat!

Har en känsla av att den här dagen kan komma att bli väldigt lång, morgonen har varit konstigt lugn så tiden har inte gått något vidare fort. Men det ser ut som att kunderna börjar komma med lite tätare mellanrum, kan ju vara skönt, tiden går fortare när det finns något att göra. Men nu ska jag börja avsluta min msn konversation, för att snart gå in och jobba igen.. usch! 4,5 timma kvar. Kämpa på! Låt klockan bli 17!!


Wooohoo!

Ååh vad jag älskar att gå upp klockan 6 en lördagmorgon, det känns så fruktansvärt roligt, jag saknar ju inte alls mitt varma täcke och min säng nu. Ska iaf äta lite frukost nu innan det bär iväg till bussen. Alla dessa inlägg blir i i princip likadana eftersom jag är rätt enformig på morgonen såhär, inte allt för konstigt.. vem hittar på roligheter klockan 6 en lördagmorgon innan jobbet.. i varje fall inte jag. Jag är trött som tusan! Hur ska denna dagen gå ihop? Jobb 8-17, därefter möta upp lillasyster efter jobbet för att åka till farmor. Sedan åka från farmor ett tag senare, efter att ha lånat hennes dusch och blivit kvitt fiskaromerna ^^, för att åka vidare tillbaka till Kungsbacka för en förfest hos Helena och Henke, hmm.. kan ju bli mycket intressant. Får nog ta det lugnt idag! :O

Frukost var det, vi hörs senare :)


Sömn?

Har jag glömt bort vad det ordet innebär eller, verkar ju onekligen så.

GODNATT, snart ;)

Home sweet home <3

Fruktansvärt vad skönt det är att vara hemma igen.. Detta har blivit en fasligt lång dag. Uppgång 5, jobb 7-17, och dessutom ett spinningpass på det.. Dock var jag rätt seg efter jobbet vilket bidrog till att jag inte alls orkade ge allt, till skillnad från Helena var jag inte alls så trött efteråt. Men jag var iaf där och jag tränade! Bussresan hem efteråt var den längsta någonsin.. kändes som en jävla evighet tills jag var hemma, men ändå var den inte en minut försenad. Konstigt det där med hur olika lång en timma kan kännas! Varierade mellan att läsa, sova och titta ut genom fönstret, inte världens effektivaste tidsfördriv, speciellt inte fönstertittande! :O Och inte ens sova kunde få tiden att gå riktigt.. vaknade hela tiden, och satt/halvlåg väldigt obehagligt! Men nu är jag oavsett hemma, grymt skönt! Men imorgon är det jobb igen, upp klockan 6, wooho! ^^

Nu är det Idol, pepparkakor, te och msn som gäller :)

:)

Du tar upp den mesta av min tankeverksamhet just nu ...


Frukost x2

Sådär, då var de första 3,5 timmarna avklarade :) Sitter nu och äter lite frukost för andra gången. Välbehövligt. Var ju faktiskt 5,5 timma sedan senast. Tiden har i alla fall gått fort idag, där skönt! Hoppas resten av dagen kan göra det med! Har en hel massa räkmackor kvar att slänga ihop, kampanj på det i helgen! Tror jag har smörat 30 brickor sammanlagt, med 8 bröd på varje.. gjort klart 7 brickor hittills! Skynda på, klockan går! Nu ska jag äta upp och sedan återigen gå in och jobba.

Jadu Niclas, jag har väl inget liv antar jag! :O men hur jag orkar är en dum fråga, jag har alltid tyckt om att skriva, där har du svaret! :)

Borde sova för länge sen

Att det ska vara så svårt att slita sig då. Hade tänkt leka klok och gå och lägga mig direkt efter "Mammas Pojkar" Det slutade 21, duktigt Sofia, väldigt duktigt!! Men jag har liksom fastnat, och har svårt att ta mig loss... Ligger nu i min säng och lyssnar på julmusik dessutom :O Jag tror jag håller på att bli knäpp! Men det är mysigt i varje fall, både musiken och msnsällskapet! Jag kommer definitift somna med ett leende på läpparna ikväll!

Klockan står på 4.45.. jag borde sova, nuuu?!! :O

Done!

Finally, nu skiner min lägenhet! :D Har fortfarande en del tvätt kvar i tumlaren men annars är jag i princip nöjd för dagen! Jag har varit ganska duktig iaf. Egentligen hade väl en träning varit på sin plats med, men jag orkar faktiskt inte offra nästan 4 timmar för att träna i 1, det är inte värt det idag. Imorgon efter jobbet blir det dock träning, spinningpass om jag minns rätt. Och på söndag kväll kan det nog hända att jag tar mig tid att åka in också, men det är några dagar kvar tills dess, en sak i taget. Jag har ju börjat mitt mer spontana liv nu, tycker det går ganska bra faktiskt! :D


Nu har jag tröttnat på att vänta!!


Trååkigt!

Jag är fruktansvärt långsam på att få saker och ting gjort idag känner jag.. tvätten är iofs snart klar, men städningen och allt annat är ett rent skämt, har i princip bara dammat av bänkar och plockat undan från golvet, inte okej! Nu ska jag lägga på en rem, eller nej, flera remmar! Jag vill bli klar!! :O Vem har bestämt att det ska vara såhär tråkigt att städa?!


Tvätt och städdag!

Första maskinen är igång och jag har nog bara 3 maskiner kvar att köra sen, yay! ^^ Dessutom är en dammsugning, dammning, toalettstädning och golvtorkning väldigt nödvändigt här idag! Jag blir nästan arg på mig själv för att jag har varit så slarvig, men jag har faktiskt jobbat en vecka i sträck, inte varit hemma så mycket för att hinna plocka iordning, varit trött och sådär. Och igår var jag sjuk, så den dagen räknas inte! (a) Men idag ska det bannemig bli fint här hemma! Längtar redan tills jag är färdig, så himla skönt att gå runt i en helt ren och fräsch lägenhet, underbar känsla! :)


I´ll be the greatest fan of your life!


Aaaw ;)

Once in your life you´ll find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down

Baby you´re all that i need! ;)

Bra kväll!

Febern är nu ett minne blott och huvudvärken är mycket lindrigare än tidigare! Börjar dock få tillbaka matlusten och känner mig lite hungrig nu, inte så jättekonstigt kanske med tanke på att det enda jag ätit idag är 3 mackor och en skål med fil och flingor, bra där Sofia! Men nu ska jag få i mig ytterligare någon macka och några koppar te till (A) innan det blir Bonde Söker Fru och Oskyld Dömd!! :D

Imorgon är jag ledig, då blir det Städa och Tvätta, välbehövligt, har åtminstone tagit hand om disken idag, lite duktigt! ^^


Är glad att det inte är jag som måste slita mig, hade kunnat sitta kvar hela natten!


Blytungt!

Detta blir inte bättre, inte det minsta! Mitt huvud känns som bly och febern har tydligen bestämt sig för att stanna kvar ett tag. Väldigt skönt att jag slipper jobba idag iaf, det hade nog inte ens varit genomförbart som jag känner mig nu, och jag ligger bara ner.. det är ju inte riktigt vad jag hade gjort på jobbet, jaja. Imorgon vill jag vara frisk igen, vill till gymmet på kvällen, får se hur det blir med det!


Jag tycker inte om att vara sjuk..

Vaknade för en stund sedan, halsen krånglar, känner mig febrig och allmänt hängig, detta tycker vi inte alls om. Efter att ha ringt både Jenny och Elsa utan något definitiv svar från någon av de om de kunde lösa mina timmar, så ringde jag Lena (min chef), erbjöd mig att jobba mellan 13 och 16 och de timmarna inte skulle gå att lösa, men hon ansåg att jag inte borde komma till jobbet alls, hon skulle försöka lösa det åt mig. Tack Lena! Men måste ändå städa idag.., och kolla upp om det finns någon tvätt tid nu när jag ändå är hemma, min garderob börjar bli rätt utplockad och tvättpåsen är överfull ^^ Men först ska jag bara lägga mig i sängen en stund igen, koka en kopp te, sätta på någon mysig film, alternativt Svensson Svensson.. se om jag mår något bättre om en stund och orkar ta tag i nödvändigheterna!


Slutet på en lång dag.

Uppgång 5, därefter en oehört skön sovstund på bussen in till jobbet. Jobb 7-16. Bestämde mig för att köra ordentligt på gymmet, bokade in mig på Spinning och Core, utöver Body Pump passet jag redan var bokad på. Hann dock inte till spinningen, kom någon minut försent, så min plats hade redan lovats till en annan. Jag körde då lite egen uppvärmning, lite löpband, lite cross training, lite spinning, i dryga 20 minuter, och sedan då Corepasset, som tydligen inte var ett Corepass, men det var iaf mage och rygg övningar, växlat med bicept, triceps och bröst, oavsett var det jobbigt. Bodypump passet som började direkt efter var inte mindre jobbigt det, men efteråt kände jag mig väldigt duktig! 2 timmar på gymmet även idag! :)

Efter gymmet mötte jag upp Annie på stationen, tog tåg och spårvagn hem till henne, stannade till på pressbyrån och köpte med oss varsin kanelbulle. Väl hemma hos henne blev det varma mackor och bullar, mums! :) Alltid lika mysigt med henne! <3

Nu är jag iaf hemma igen, varit det i ca 40 minuter. Ska koka en kopp te och sedan sätta på en film tror jag! Imorgon får jag sovmorgon, men blir till att sätta klockan på halv 10 för att hinna städa och diska innan jobbet, men det är en väldig skillnad mot att gå upp 5!


Kul med många kommentarerna och läsarstatistiken! :)


Önskedröm..?

Jag känner mig fortfarande lite smått förvirrad, men nu är jag inte deppig och sånt längre, mest bara att jag känner att jag inte har någon som helst koll. Saker och ting snurrar runt i huvudet, saker som sagts, saker som inte sagts, saker som hänt, saker som kan hända, saker som kanske aldrig händer, saker jag vill ska hända.. konversationer jag vill ska äga rum. Spelar upp scenario efter scenario i huvudet, utan att bli det minsta klokare! Ändå verkar tankarna inte ta slut, trots att jag för längesedan har insett att det är lönlöst att spekulera i. Det blir som det blir! Önskar att sanningen inte skulle behöva vara så farlig...


Godmorgon!

Uppe igen, på tok för tidigt. Är sjukligt trött, kommer somna väldigt gott på bussen sen kan jag meddela! Jobb 7-16, därefter träna med Helena, bodypump, får se om jag kör dubbelpass och hoppas på spinning/core innan, det beror på hur jag känner mig efter jobbet. Maybe!


You´re making me confused, you´re different! :/

Förvirring

Vet inte alls vad jag ska tro, vad som händer, eller vad jag borde förvänta mig.. Jag blir tokig på det här och på mig själv! Hjälp mig att förstå!

Saknad? </3


Grymt duktig!

Så var man hemma igen, efter ett 2 timmars träningspass med Annie, grymt duktigt av mig, men är helt färdig nu, det var jobbigt. Blev en sväng förbi Helena efter jobbet förut, i väntan på att Annie skulle anlända till Kungsbacka, vi pratade, drack lite te och åt scones, sötsak! Och så fick jag hämtat min saknade almanacka!

Nu ska jag steka upp pyttipanna och ägg med rödbetor, mums! :)

Gymmet nästa

Sådär, då var det färdig jobbat för idag! Skönt värre. Nu ska jag vidare till gymmet för att sedan åka hem och tvätta ^^

1,5 timma kvar!

Dagen har gått väldigt fort hittills, har stått bakom hela morgonen med räkmackor, pastasallader och räksallader. Nu återstår enbart lite drygt en timma när jag kommer in från min rast igen. Det känns väldigt bra, utan tvekan överkomligt. Efter jobbet är det dag för träning, just nu känner jag inte så mycket för det, men jag hoppas att känslan infinner sig när jag väl står där ombytt och redo. I eftermiddag vet jag dock inte riktigt vad jag ska hitta på, ska köra en maskin tvätt, det är det enda jag har planerat. Såg iofs att jag börjar 7 imorgon med, trodde jag hade stängning, men jag ska inte klaga, det är skönt att sluta tidigt.


I will not believe you if you say, don´t come around here no more!

Tiiidigt!

Jag är trött och jag vill tillbaka till min säng, sova ytterligare ett par timmar och gå upp utvilad, men inte då. Nu ska jag äta frukost, sminka mig och sedan traska ner till bussen. Klockan är bara 5, börjar jobba om 2 timmar. Skönt att det bara handlar om 6 timmars jobb idag, för jag har tröttnat innan det ens hunnit börja! :O Längtar till på Torsdag, då är jag ledig! ^^

Tillbaka

Sådär, jag är iofs rätt övertrött, vilket leder till rätt knasiga tankar och formuleringar, men det är oavsett mycket bättre än att gå runt och deppa. Nu ska jag snart kika Playa Del Sol, därefter Parlamenten och därefter Sooova! Klockan står på 04.45 imorgon bitti, ska bli oerhört kul att åka till jobbet.. not. Men imorgon är det bara jobb till 13 som gäller, därefter ska jag träna. Får se om jag kanske får en stund med bästa imorgon oxå, med det menar jag naturligtvis Annie! <3


Du har lyst upp min kväll! (a)

Twilight

Nu ska jag lägga mig en stund, är sjukt trött och min dåliga dag verkar ännu inte vara över.. Kanske behöver sova en stund? Är iaf hemma nu, blev ingen träning, kände mig totalt gråtfärdig, får se om jag orkar mig ut på en löprunda senare, dock rätt tvek på den.. får träna efter jobbet imorgon, då är jag förhoppningsvis glad igen! Jag behöver en vänlig själ som kan viga några timmar åt att muntra upp mig, tycker inte om det här alls! :(

Ångest och klump i magen

Jag vet inte alls vad det är med mig idag.. minsta lilla motgång får mig att känna mig gråtfärdig. Vill bara gömma mig under täcket och glömma bort denna dagen, detta är inte det minsta kul. Speciellt med tanke på att jag inte riktigt vet vad det är som får mig att känna såhär. Typ som att det är min tur att ha en skit dag nu när jag har mått bra så länge. Helt värdelöst är det i varje fall. Har iaf fått jobbat mina 5 timmar nu, ska dra mig vidare till gymmet, se om jag kanske kommer på lite andra tankar ...

Jag orkar inte mer nu...

Ingen bra dag..

Nu har jag precis kommit till jobbet, är väldigt trött efter för få timmars sömn och dessutom har jag inte vaknat på någon särkilt bra sida idag. Känner på mig att detta kommer bli en tung dag, men det är bara att bita ihop. Nu är det jobb till 14 som gäller. 15.30 är det Spinning med Helena, däremellan vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än äta lite. Men nu måste jag iaf byta om och komma igång med öppningen..


Det känns både bra och dåligt..