value="Leta efter" />

Inget direkt promenadväder

Hade hoppats på att vädret skulle bjuda in till en mysig promenad med Annie efter gymmet idag, men det ser ju inte alls ut som att det blir så. Molnen tränger ut sig och himlen hotar att öppna sig när som helst. Får bli gym idag enbart och så får vi väl hålla tummarna för att det bjuds in till promenad på söndag eftermiddag istället, då jag faktiskt slutar tidigt på jobbet, redan klockan 14.

Men oavsett så har jag nu redan tvingat upp mig och det känns rätt onödigt att gå upp till Lillstugan och lägga mig igen, så jag får väl fördriva tiden på bästa sätt fram till 10.15 när jag måste börja traska ner till bussen. Äta lite frukost och göra mig klar för att åka är ju aldrig fel, så att man slipper stressa i sista stund, vilket jag är så bra på.

Ikväll efter jobbet bär det av hem till Fredrik, blir nog iofs till att sova rätt omgående då jag behöver gå upp tidigt för att åka in till jobbet imorgon. Börjar 8 så behöver gå från Fredrik strax innan 7, men det är iaf bättre än att behöva gå 6.10 hemifrån för att bussar och tåg inte matchar varandra. Så lite vinner jag ju på det, åtminstone på morgonen, sen om jag somnar lite kvickt som om jag hade åkt hem är en annan sak, oavsett mysigt att slippa sova ensam! :)

Men jag ska väl göra lite nytta nu då, sen blir det kanske ytterligare ett avsnitt av Fuskbyggarna på Tv4 Anytime.

Ha en toppen fredag nu! :)

Även denna dagen tog slut!

Helt otrolig, ytterligare en dag på jobbet har passerat och jag ska snart bege mig bort till stationen för att påbörja min resa hemåt. Runt 22 kommer jag äntligen vara hemma i Inseros igen. Ska bli skönt att komma hem och bara ta det lungt för några timmar innan jag ska upp och träna imorgon bitti. Klockan halv 12 ska jag och Annie försöka vara på gymmet. Möjligen tidigare om vädret bjuder in till en promenad mellan träning och jobb, det återstår att se.

Våren är här, hur skönt är inte det! Att slippa gå utanför dörren och hacka tänder känns ju helt fantastiskt skönt. Lyckades tappa min halsduk någonstans mellan Inseros och Kungsbacka, på bussen eller tåget, men istället för att gräma mig så såg jag det som ett vårtecken istället, att jag faktiskt kanske inte behöver den längre. Känns ju väldigt positivt må jag säga.

Genomförde ett oerhört duktigt träningspass tidigare idag, bestämde mig innan passet för att springa 40minuter, men redan efter 15 så var jag nära att ändra till 20, eller kanske 30. Men jag stod på mig, trots att inte Helena sprang på löpbandet bredvid och puschade mig. Riktigt duktigt av mig måste jag säga. Sen ägnade jag 45 minuter åt mage, rygg och armar. Det brände, men fan va gott det var efteråt.

Nu ska jag göra en sista koll så att allt är i sin ordning innan jag traskar från jobbet för den här dagen. På återseende imorgon.... haha!

Seeeg

Har ägnat morgonen åt att titta på lite missade tvprogram, äta frukost och måla naglarna. Nu är klockan halv 12 och min buss går om en knapp timma. Ska in och träna innan det är dags att jobba stängning. Innan dess måste jag dock städa undan litegrann, bädda iordning Fridas säng eftersom hon kommer hem senare idag, och få upp mina saker till Lillstugan igen.

Är väldigt trött idag trots att jag har sovit i absolut tillräckligt många timmar. Höll på att svimma vid 23 tiden igår och somnade väldigt snart efter det. Idag jobbar jag till 20.30 och sedan bär det av hemåt, lika tråkigt varje gång att inte vara hemma förrän 22, men men.

en gång är ingen gång

besviken, ja.. men det är bara att försöka tänka på annat.

Onsdag 24/3-10

Grattis på 45års dagen mamma! :)

Sitter på jobbet, snart dags att stämpla in för att börja lägga dagens fiskdisk. Sedan väntar bara jobb till 16.00, woho! Därefter bär det av till gymmet för träning med Helena och Annie. Efter träningen tänker jag åka direkt hem till Fredrik, för ytterligare en väldigt mysig kväll och natt! :)

Men först jobb så nu måste jag byta om....

Allt känns väldigt bra just nu

Efter en knapp vecka med lite osäkerhet vad gäller det mesta känns det som att jag är på banan igen. Just nu känns allt himla bra. Jag har nog verkligen saknat dig, känner jag nu när du väl är hemma igen. Du är underbar!

Snart är det dags för sängen, ska bara finna lite ork till att göra mig klar. Sminkborttagning, tandborstning, insmörjning av ben innan jag kan krypa ner i Fridas säng för några timmars skön sömn. Imorgon står klockan på 5.20, suck. Men får åtminstone skjuts till jobbet imorgon bitti.



Det måste lösa sig.. <3


Tjejvasan och Vårruset?!

Min mage är slut, min rygg är slut, mina ben är slut och mina armar är slut. Det tog emot att träna idag. Efter 40minuters springning kände man av gårdagens träning kan jag lova. Magövningarna idag var rena martyren. Men vi kämpade på bra. Och efteråt tyckte vi båda att vi var välförtjänta 20minuter i solariet. Skönt att inte ha någon som helst tid att passa.

Sitter nu hemma hos Annie igen, vi har varit och handlat och nu står Annie och bakar choklad och kardemumma muffins. Mumsigt. Om en stund blir det lasagne för att sedan åka in och kika på bio. Längtar redan till kvällens Ostbricka kan jag lova!

Nu är det tydligen även bestämt att det ska åkas Tjejvasan nästa år, och vårruset väntar den 10maj i Slottskogen. Intressant. Vårruset är iaf genomförbart, Tjejvasan är en annan femma. Kan bli himla kul att se hur detta ska urarta! :P haha! Men som sagt, vi ska bara ta oss igenom det. Tid har ingen betydelse. Det är bara en kul grej!

Onsdag morgon

Vaknade för ungefär en halvtimma sedan av ett sms, och i all hast lyckades jag putta ner mobilen mellan sängkanten och väggen. Den låg på en sängkarm nämnligen. Och det var inte riktigt det smidigaste insåg jag snart. Som tur var hade inte Annie hunnit springa iväg till sin praktik ännu, så hon använde lite utav sin värdefulla tid åt att hjälpa mig att flytta möbler osv. Det handlar nämnligen inte bara om sängen, utan bakom sängen står även två byrolådor, som måste flyttas på innan det går att rubba sängen. Och innan detta hade hon även dragit ut en del kläder ur garderoben för att försöka få upp mobilen med en galge, resultatslöst. Så när hon blev tvungen att skynda till praktiken var jag snäll och hängde upp kläderna igen. Detta blev min morgon, en aning frustrerande. Och allt var Helenas fel som skulle till att skicka ett sms klockan halv 8 på morgonen ;) Men nu är jag iaf uppe. Annies fastighets skötare kommer om en halvtimma, timma för att fixa rör i hennes badrum som läcker. Därför måste jag ändå vara uppe nu. Så tack Helena säger vi istället. Haha!

Idag är jag ledig, tack Jenny för det. Skulle egentligen ha jobbat 16-20.30 idag och varit ledig imorgon, nu blir det tvärtom. Inte för att det spelar särkilt stor roll, men iaf. Jag ska börja dagen med lite frukost här hemma hos Annie, för att sedan åka in till Kungsbacka och träna med Helena. Ikväll blir det bio, Remember me (enbart för att Twilights Edward är med ;)) med Annie, för att sedan åka hem och äta ostbricka, dricka vin och titta på någon mysig film. Uuuunderbaaart att vara ledig! :) Iofs blir det ju jobb imorgon, men det går nog att uthärda. :)

Gårdagen blev en väldigt lång dag, bara för att resumera kort. Steg upp klockan 5, ramlade på isen när jag skulle in och äta frukost, skrapade upp arm och handflata lindrigt. Men ont gjorde det iaf. Åkte till jobbet, jobbade mellan 7 och 16. Skyndade till station för att möta upp Annie. Gick vidare till gymmet. Träffade Helena. Träna riktigt flitigt i 2 hela timmar. Duschade och trängdes som aldrig förr i omklädningsrummet, alla tränade igår ^^ Sedan bar det av hem till Annie, vi åt blodpudding och tittade på Mästarnas Mästare, eller jag tittade på Mästarnas Mästare, Annie irrade mest runt i lägenheten och fixade och donade. Osäker på om hon ens visste vad andas var för något de timmarna. Herregud! Strax efter 22 kände jag hur ögonlocken började bli väldigt tunga och bestämde mig för att gå och lägga mig. Somnade gott i Annies säng vid halv 11 ungefär. Lång dag, men ändå helt okej liksom.

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Kan ju inte stå i nattlinne när fastighetsskötaren knackar på.

Kul att ni har blivit fler läsare. Dags för lite kommentarer?

Trött så in i H.e.l.v.e.t.e!

Ska snart krypa ner i soffan framför tv:n och halvsova lite till Familjen Annorlunda. Är helt sjukt trött. Blir sängen tidigt idag om jag orkar mig upp till lillstugan vill säga ... suck. Imorgon är det dags för ytterligare en öppning, ännu mer suck på den. Jag vill inte gå upp klockan 5, DET SUGER! men men..

Har iaf varit duktig och tränat idag, men det är väl ungefär det ändå också.

Nu blir det till att ta bort smink och borsta tänderna typ, orkar inte mer idag.


Vill inte..

Känner på mig att idag kan bli en jobbig dag. Har redan nu en klump i magen, vill bara svälja ner den och slippa denna jobba känsla som jag inte riktigt ens vet vad den är baserad på. Känner mig bara inte hundra på någonting. Ska montera ihop en garderob nu på morgonen innan jag vid 14 ska åka in för att träna med Janna. Men först blir det smörgåstårtsrester till frukost..

Tittade på lägenheter igår, lägenheter i Uppsala och Lund bland annat. Börjar verkligen bli sugen på att bara flytta iväg och börja om på nytt med allt.

Sitter nu och kollar igenom lite gamla högskoleprov.

Jag orkar inte idag....


Confused

Osäker på om något kommer förändras och då känns det ovärt att dra ut på mer... ?!

Minnen

Satt och klickade runt på fb lite och kom såklart in på gamla bilder från när fortfarande Erica, Niclas och Daniel befann sig på hemmaplan. Finns så många minnen med de tre inblandade att det inte är klokt. Åh jag saknar er! Ni ska vara här hemma när jag fyller 20 ju, och fira mig! Längtar till sommaren så grymt mycket, kom hem nu!

Nästa helg smäller det, om en vecka ganska exakt, så när på några timmar. Då drar årets fest igång, vi blir runt 15 pers och det kommer bli AWESOME! Men som sagt så fattas tre väldigt viktiga personer!! Men jag ska försöka festa för de också! Längtar som bara den. Men innan dess är det teater som gäller idag, släktkalas imorgon och därefter några jobbdagar nästa vecka, sedan är vi äntligen i hamn. Så hjälp nu till och se till att det blir GRYMT!


Födelsedag!

´Vad e det för en dag, e det en vanlig dag, nej det e ingen vanlig dag, för det e MIN födelsedag!´

Idag är det den 12mars 2010, detta innebär att jag precis har fyllt 20år. Känns inte speciellt på det sättet att denna dagen skulle varit speciellare än någon annan men det känns faktiskt lite stort. Jag är lite salig. Älskar att fylla år.

Nu ska jag baka kladdkakor och fixa fyllning till smörgåstårtor!


Smörgåstårta är dyrt...

...åtminstone när man ska göra till 30pers. Har nu på morgonen handlat mat för närmare 1200kr. Och då saknas ännu grönsaker och lite annat dekorativt som vi väntar med att köpa till på lördag då tårtan ska monteras ihop. Som tur är har jag snälla föräldrar som betalar hela kalaset, så snart är pengarna tillbaka på kontot igen. Betryggande.

När jag kom upp imorse fick jag frågan från min far om vad jag önskar mig i födelsedagspresent, rätt intressant eftersom det enbart återstår en dag innan jag faktiskt fyller år. Har de inte köpt något ännu? Mamma och pappa har tydligen dividerat fram och tillbaka ett tag nu men ändå inte kommit fram till någon bra present. Pappa berättade om sin 25års dag då han väldigt otippat fick en osthyvel av sina föräldrar i present för att de inte visste vad de skulle köpa. Då ska tilläggas att han och mamma redan bott ihop i några år och troligtvis redan hade en eller flera osthyvlar. Det var inte heller någon speciell osthyvel, kanske inte den absolut billigaste, men inget märkvärdigt. Får jag en osthyvel imorgon skulle jag faktiskt helt uppriktigt bli ledsen. Men jag tror att mina föräldrar har lite bättre fantasi faktiskt. Spänningen är på topp, vad kommer de hitta på?

Som sagt har jag handlat på morgonen och när jag hade en timma över så såg jag till att få äggen kokta och skalade, så att jag slipper stå med det imorgon bitti, skönt att ha det ur världen. Imorgon blir det till att fixa fyllningarna till smörgåstårtorna, kan bli intressant! Jag känner redan hur det vattnas i munnen på mig, och detta ska inte ätas förrän på söndag, haha.

Nu ska jag snart ta mig ner till bussen (om inte pappa säger att jag kan ta bilen) för att åka in och sympatiträna lite med Annie. Själv bör jag inte träna än, förkylningen har inte helt släppt ännu, hostar och snorar fortfarande. Men tänkte iaf åka med henne, även för att efteråt kunna säga att jag iaf har varit på gymmet, sen behöver jag ju inte säga något om att det är en helt annan sak än att ha gymmat, men det behöver inte alla veta. ^^

Så nu ska jag bara leta reda på en kofta eller tjocktröja innan jag ska bege mig till Kungsbacka. Efter gymmet väntar jobb, 16-21, varför det hade varit väldigt skönt att ta bilen, slippa komma hem efter 22. Drar mig för att fråga bara, men tror nog att det går bra om jag bara ber snällt, får se om jag finner mod eller inte. Måste gå om 5 minuter annars.

Nu är det nära

Imorgon är sista morgonen jag kommer vakna som 19åring, och jag vet att jag tjatar, men jag älskar att fylla år, jag älskar att bli uppvaktad, jag älskar att få paket, osv. You name it!

Imorgon bitti börjar förberedelserna inför söndagens släktkalas, blir till att åka till Willys på morgonen för inhandling av lite ingredientser till middagen som jag tänkte påbörja förberedelserna för på fredag morgon innan jobbet. Sedan blir det färdigställning på lördagkväll efter teatern med Fredrik. :)

Ser fram emot en mycket mysig helg! Och även en trevlig nästa vecka, jag tänkte flytta in hos Annie några dagar, och prova på lite samboliv, eller efter att hon rättade mig, komboliv :P Dock kommer jag sakna Fredrik nästa vecka som åker till Gran Canaria på Söndag, snacka fusk! Jag vill också åka till sommaren, jag och Annie får istället se fram emot v.24, längtar redan som en tok!!

Men nu ska jag nog sätta på en film att somna lite gott till.

Natti!

Frisk?

Näsan fortsätter rinna och hostan ger inte med sig, men nu tänker jag sluta klaga och låtsas som att jag är frisk. Sitter på jobbet nu, fick skjuts av min kära far hit idag. <3 Nu väntar 9 timmars jobb, minus 1timma rast. Kämpa, kämpa.

Jag är frisk som en nötkärna, typ...

2 days to go! :)

Att vara sjuk SUGER!!

Sen jag kom upp imorse har jag i princip legat under en filt i soffan framför TV:n hela dagen. Febern verkar ha gett med sig nu iaf, men jag känner mig typ levande död, lite mer levande nu iofs, efter en välbehövlig dusch! Suck vad jag inte känner mig allert. Ska börja förbereda lite mat snart, Korvstroganoff och ris, som Kajsa och Frida sedan får färdigställa medan jag åker och hämtar Louise på jobbet. Vid 20.30 ikväll är det säsongspremiär för Parlamentet, wohoo! :)

Gårdagskvällen, efter mitt extra pass på jobbet, spenderades hos Celina med Fredrik, Marcus, Celina, Jennie och Kenny. Vi åt väldigt god mat och hade trevligt, sedan blev det självklart Melodifestivalen, Jessica Andersson och Pernilla Wahlgren blev våra två sista finalister inför nästa veckas final. Har ingen aning om vem jag tycker ska vinna, så det återstår att se! :)

Om 5 dagar blir jag 20!!! :)


Inga fler munsår nu, TACK!

För tillfället ser det ljus ut för eftermiddagen, verkar som att jag kan komma att få min första kyss på, ja väldigt länge känns det som. Fick ytterligare ett munsår igår, men jag har varit duktig och det är i princip läkt nu, så inom några timmar ska det vara ofarligt. Det enda som kan förstöra nu är att det bubblar upp ännu ett månsår, på mina små läppar. Men det ska då inte hända! Peppar, peppar, ta i trä! Orkar verkligen inte mer nu, det får vara nog.

Min hals vill inte alls bli bättre, har hostat i ett antal dagar nu och strupen har känt som sandpapper, och när jag vaknade imorse var det inte alls bättre. Rösten var i princip till intet gjord och hostan rispade sönder min hals. Nu känns det lite bättre efter ett antal halstabletter och panodillösning med svartvinbär/mint smak. Inte jättegott, men effektivt. Hoppas det ger med sig litegrann, annars vill väl inte Fredrik pussa mig för att jag är förkyld ist. Suck, suck, suck! Jag hoppas bara på det bästa.

Nu ska jag snart in och jobba igen, 3,5 timma kvar, låter som en kråka när jag pratar, men det får gå. Efter jobbet blir det dusch på gymmet, större utrymme där än på jobbet och Annie ska tima in så att vi kan sällskapa lite :) Vid halv 6, 6 kommer Fredrik in till Kungsbacka, så då blir det lite visning av staden, haha. Och vid halv 7 blir det middag hos Celina och Marcus, senare ikväll är det Melodifestivalen, Andra Chansen. Nice! :)

Men nu, Jobb!


1 vecka kvar!

Nu återstår enbart en vecka som 19åring. Nästa fredag fyller jag 20. Vill bara hålla er uppdaterade! Nu tillbaka till Räkmackstillverkning ^^


Mot Helgen!

Började dagen med en pizzafrukost, absolut ultimat för en fredagmorgon! Därefter satte jag mig i en iskall bil för att köra till jobbet. 16 minus har vi ute, är det inte helt underbart?! Gaah, jag blir tokig, jag vill ha vår, det är 5e mars idag, eller?!

Min hals krånglar som bara den, hostar, hostar och HOSTAR. Inte alls kul. Dessutom är det sån där skärande hosta som känns i hela strupen, jobbigt värre. Idag blir det lungt på träningsfronten kan jag lova. Det får räcka med de 10 timmarna jag kommer spendera på jobbet. Sedan ska jag bara hem och laga mat och så blir det väl lite Lets Dance. Blir inte så många tillfällen till att se det. Lugn kväll med andra ord, och imorgon ska jag SOVA UT!!

Helt färdig!

Efter en dag som har känts väldigt lång har jag nu legat utslagen i soffan ett tag hemma i Inseros. Helt färdig är vad jag är. Vaknade hos Fredrik imorse, sen har jag tränat och hjälpt Janna lite med hennes PA. Vet inte riktigt vart all energi har tagit vägen, men den har definitivt sugits ur mig totalt! Tror att jag ska göra lite nytta genom att ladda en tvättmaskin och sedan se om det finns någon disk att ta hand om, så att jag iaf har gjort någon nytta. Sedan tänker jag krypa ner under en filt och sova en stund i soffan tror jag.

Imorgon är det jobb som gäller, ett långt pass, 7-17, iofs skönt att slippa sluta sent, men att gå upp klockan 5 är inte någon jättefavorit. Får se hur kvällen avslutas imorgon, hade gärna tillbringat den med Fredrik, men vi får se.


Vårkappa

Att det ska vara så svårt med modell och färg när det gäller jackor och kappor varenda eviga gång. Har hittat en jättefin kappa på Ellos.se, men kan bara inte bestämma mig för om Ljusrosa eller Svart är rätt färg. Var först inne på den rosa, men sedan efter att ha hört mig för så fick jag tre röster på Rosa och tre på Svart. Suck! Vi får se hur det blir, kanske väljer en helt annan istället. Tänkte åka in till Kungsbacka en timma tidigare för att hinna gå i lite affärer och kika vad som finns på Kungsmässan. Än är det ju faktiskt inte vår.




 eller  ??


Tisdag kväll

Känner att jag har varit en dag efter i tid i några dagar nu. Lördagen kändes som Fredag, Söndagen som Lördag, Måndagen som Söndag och idag har jag hela tiden inbillat mig att det varit Måndag. Iofs skönt att det är åt det hållet, närmare helg och ledighet! :) Ledig två helgen i rad nu, välbehövligt och väldigt skönt!

Idag var det tiidigt uppgång som gällde, klockan stod på 4.45, men ändå kände jag mig hyfsat pigg när jag klev ur sängen strax efter 5, sånt är skönt ibland. Åt frukost i lugn och ro och tog det väldigt lungt innan jag gick ner till bussen, som dessutom var 15 minuter sen. Samma gällde för tåget, Kallt, Kallt, Väldigt Kallt! Men jag kom i tid till jobbet i varjefall. Öppningen gick bra, kände mig lite seg genom hela passet, men fick gjort det jag skulle iaf. Strax efter 4 fick jag äntligen stämpla ut och ta mig vidare till gymmet för att möta upp Janna. Även Annie befann sig på gymmet. Genomförde ett väl godkänt träningpass innan det blev en lång välförtjänt dusch. Kvart i 7 satt jag på tåget hem, halv åtta trillade jag innanför dörren hemma, rätt trött efter en lång dag.

Kvällen har spenderats framför tv:n, Mästarnas Mästare har nu äntligen dragit igång igen efter ett par veckors OS i Vancouver, iofs inte helt fel det heller, men nu är det över. Middagen bestod av Spagetti Carbonara, mumsigt värre. Och kvällens tv-tittande avslutades med ett sökande efter Gud med Jonas Gardell i spetsen. Har är bara för härlig! :P "Utomlands är alltid så utländskt" xD

Imorgon tänker jag börja med sovmorgon för att sedan ta mig in till Kungsbacka och träna, därefter står jobb på schemat 16-20.30. Efter jobbet tänker jag ta mig in till Göteborg för att somna tryggt i Fredriks famn, hög mysfaktor på det! Längtar redan!

Nu ska jag avsluta här och ta mig upp till Lillstugan, ska bli skönt att sooova! Natti Natti!


Ett Makalöst Bröllop

Sitter hemma i vardagsrummet med ett leende på läpparna. Har precis bokat biljetter till Ett Makalöst Bröllop nästa Lördag för mig och Fredrik. Lite firande av min 20årsdagen som äger rum på Fredagen. Det närmar sig med Stormsteg, idag är det 1mars, helt sjukt vad tiden går fort. Idag är det också exakt 3 månader sedan jag och Fredrik började prata, sånt som jag är bra på att hålla koll på, tjejgrej? ;)

Helgen har varit supermysig, eller ja, lördagkväll till idag vid 10 då jag tog mig hemåt mot Göteborg igen. Det har mest blivit filmtittande och mys, iofs inte något fel med det. :) Kände mig Välkommen med en gång, riktigt skönt! :) Så dit kommer jag definitivt att åka igen! :) Snart hoppas jag.

Idag har jag inte gjort särkilt mycket utöver åkt tåg i princip:P Var inne och simmade i Kungsbacka, två km blev det, 1timma. Kändes välbehövligt. Imorgon är det dags för jobb igen, öppning, 7-16, funderar på att sova på soffan inatt, den är fortfarande bäddad efter att Bernt sovit här, så slipper jag masa mig upp till Lillstugan eller egentligen är det för att jag tycker det är segt att behöva ta mig ner till huset på morgonen klockan 5. Skönt att slippa ut i kylen med en gång när man lämnar sängens värme. Om jag inte lyckas lura upp Kajsa och Louise till Lillstugan vill säga, så att jag kan låna deras säng, för det är ju utan tvekan goare, och jag lär nog somna snabbare där också, finns en del i min familj som gärna kikar på tv på kvällarna och det är svårt att slita blicken från tv:n, speciellt när man egentligen måste sova. Suck!

Nu ska jag koka en kopp te tror jag och lägga mig och kika på tv. Vad vet jag inte riktigt, får se vad som lockar mest.


Saknar dig redan Fredrik, du anar inte hur mycket jag Tycker Om Dig! <3